![]() |
#1741 | ||
Żona Gargamel
|
Dot.: Mamy majowe 2019 cz. 7
Cytat:
Cytat:
Właśnie, kiedy tak średnio dzieci zaczynają spać dłużej? Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1742 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez agadzie Czas edycji: 2019-06-15 o 07:38 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1745 |
Zakorzenienie
|
Ja to chyba musiałabym nim trząść albo do lodowatej wody wsadzic żeby mi się obudził w nocy na karmienie. Już raz go tak próbowałam obudzić przed kolokwium, no nic nie działało.
Ja wiem, że nie ma reguły. Teraz się budzą jeść, zaraz będą zęby ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1747 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1750 |
Zadomowienie
|
U nas mały też ma charczący nos. Po soli fizjo jeszcze gorzej zaczął. Może za dużo mu wpuściłam
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1751 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1752 |
Żona Gargamel
|
Dziewczyny, takie pytanie z innej beczki trochę - co myślicie na temat przytulania maluszka? Ja na początku odkładałam jak najczęściej i chciałam tak dalej ale Mała jest najszczęśliwsza przytulona do kogoś. Wczoraj czytałam że im więcej się takie małe wyprzytula i "naładuje" czułością to potem chętniej się odklei i będzie bardziej samodzielne i pewne siebie. Ale ja się boję że wcale tak nie będzie i będę w
![]() ![]() Aktualnie leżymy na leżaku i Mała śpi na mnie cała powyginana i zadowolona bo wózek parzy w dupsko Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1753 |
Zakorzenienie
|
Mojej się zdarza przespać 5 godz, ale jeszcze nie biorę tego za regułę. Nie budzę, bo... śpię
![]() Wygrałam wczoraj 50 zł w waflach familijnych ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1754 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem dlaczego beczy, wiem, że to minie, wiem, że muszę być cierpliwa a dzieci to skarb. Cytat:
![]() Cytat:
Mój Bartek jest przytulaśny chłopak. Do tej pory z nami śpi, przychodzi z przedszkola i chce się przytulać, do spania się tuli itd. A z drugiej strony masz odważnego chłopca, który nie boi się ryzyka, samodzielnego, otwartego na wszystko i wszystkich. Chcę wierzyć, że to właśnie moja bliskość pomogła mu w adaptacji o rok wcześniej niż reszta, że dzięki temu jest jaki jest i podejmuje wiele ryzyka, bo wie że jestem obok i w razie wu przytulę i wespre w emocjach. Choć nie jestem mamą kwoka i jak wyrżnie to pierwsze co krzyczę to "wstawaj!" ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1755 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eceea.. ja nie nie chce się chwalić. Zresztą głupio mi się chwalić bo widzę że większości z was jest ciężko, ale ja mam (tfubtfu odpukac) złote dziecko. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1757 |
Zakorzenienie
|
Agadzie a to ja nie pod takim kątem się kończę. Jako nauczyciel wiem które moje działania mają dobry i zły wpływ na dzieciaka, wiem skąd się biorą problemy emocjonalne i rozwojowe później, wiem jak wielki wpływ mam teraz na całe jego życie. I kiedy nie mam siły kolejny raz go podnieść i siedzę i patrzę na niego jak płacze to z tyłu głowy mam alarm, że tak nie powinno być, że robię mu krzywdę itd.. Ze jak kolejny raz mówię starszemu "zaraz" to potem też mi tak powie, że jak teraz nie zadbam o relację to później będzie dupa. Bałagan, obiad, mój prysznic itp to jest mało ważne.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Do tego kwestia dbania o relację z mężem, a jedyne co chcę od niego to, żeby gary umył. Eh.. Ulewa mi się, ale niepotrzebnie, bo przecież to wszystko minie. I zaś mam żal, że się użalam nad sobą, zamiast się cieszyć tym wszystkim Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1758 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#1759 |
Wtajemniczenie
|
To ja mam od 3 dni wyrzuty sumienia ze malego za malo tule. Bo od 3 dni daje sie odlozyc po zjedzeniu do wozka i spi. I tak mysle czy to ok ze tyle spi w wozku a nie na mnie, a jeszczs tydzien temu byl nieodkladalny. Od 3 dni tez ma malo aktywnosci w dzien za to nadrabia wieczorem. Rozmawiamy ze soba na przewijaku ale nie wiem czy to ok ze gdy jest spokojny klade go obok siebie na kanape zamiast tulic. Chyba to zmienie bo noe chce zeby czul sie ze jest sam
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
“You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fu.k on!” |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1760 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Elsabel Czas edycji: 2019-06-15 o 09:47 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1761 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1762 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja moja odkładam kiedy się da ![]() ![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1763 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak w ogóle to która z Was pisała tutaj że jest z Dąbrowy Górniczej? Zapomniałam a chciałam zapytać o jakieś namiary na pediatrow itp bo mam wrażenie że takie miasto a nic tutaj nie ma I trzeba szukać w pobliskich miastach :/:/:/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1764 |
Zakorzenienie
|
Powiem Wam ze jak był tylko synek to myślałam jakby się czasem wyrwać choćby do pepco czy coś. A męża z dzieckiem. Teraz jest 2. Heli nie mogę odmówić nigdy pt "płacz a ja będę czytać książeczki braciszkowi". Działa to odwrotnie.
Więc wczoraj musiałam gdzieś podjechać i go pytam czy jedzie ze mną. Jakby ktoś mi powiedział 3mce temu że go wezmę ze sobą z własnej nieprzymuszonej woli to bym go wysmiala ![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
#1765 |
Zakorzenienie
|
Agadzie idę się skarżyć dziewczynom na tym drugim wątku. Tam wszystkie jesteśmy już po niemowlaczkach i moje uzalanie tam nie sprawi, że ktoś sobie pomyśli, że jest beznadziejny, bo nie ogarnia jednego. Nie chcę, żeby któraś się tak poczuła po prostu
![]() ![]() |
![]() |
#1766 |
Zakorzenienie
|
Was też pieką sutki? Moje są mega nadwrażliwe, trochę jakby piekly. Teraz jak lekko pasem w samochodzie zahaczylam to nieprzyjemnnie
![]() ![]() |
![]() |
#1767 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj mam dzień nerwa i jak się tak rozwyła to miałam ochotę zostawić ją w łóżeczku i wiać gdzie pieprz rośnie.. Za to wczoraj na luzie cały dzień spała na mnie, wcale mi to nie przeszkadzało. Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#1768 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#1769 |
Zakorzenienie
|
Ja też się żale na starszych grupach.... Bo moim problemem nie jest Helenita wyjąca tylko ogarnięcie dwójki. Większość tego nie dotyczy mam jednego dziecka.
A nawet jak pisałam że hela wyje to zajęło miesiąc żeby ktoś to w końcu tu zauważył ![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
#1770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chciałam napisać że coś w tym jest, też miałam tak że małego lubiłam czasem sprzedać tacie czy babci a teraz tez jakoś tak sama z siebie proponuję żeby poszedł ze mna choćby do sklepu.... Do sklepu, gdzie zazwyczaj szłam sama bo mi się łatwiej zakupy robilo.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.