![]() |
#2251 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy majowe 2019 cz. 7
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
“You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fu.k on!” |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Kazik od 5 nie śpi. Ja już nie mam pomysłu na niego. Mleka wciągnął tyle, że już się pogubiłam i nie wiem ile zjadl Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Zakorzenienie
|
U nad drzemka 2... Na mnie. Niech śpi długooo... Nerwowo nie wytrzymam jeśli będzie jak syn
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
#2254 |
Zakorzenienie
|
Nie daje rady z tym egzemplarzem ;( ;( ;( mam wrażenie, że zostałam ostatnią, która nie ogarnia ;(
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2255 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A o zastój się nie boje. Mogę 12 godzin małej nie przystawić i nie ma szału z cyckami. Mam wrażenie, że one się przyzwyczaily do takiego picia po trochu. Wysłane z mojego Moto Z2 Play przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Zakorzenienie
|
Eceea ale nie ogarniesz wszystkiego przy małym dziecku
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Wtajemniczenie
|
Moj wczoraj od 20 byl maruda, wrocilismy ze spaceru popuszczal baki i chlipal, wozek be, lezenie be, raczki be. Napuscilam wode przed 22 do wanienki bo myslalam ze to brzuszek go boli, a tz przyszedl wzial go ma rece i cisza... Synek tatusia chole.ra jasna. Mimo tego wykapalam go, on jak poczuje nozkami wode to odplywa. Wyjelam go nawet nie dopil butelki zjadl tylko 50ml i zasnal na amen.
“You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fu.k on!” |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i dupka blada. 30min spała... I robi się błędne koło. Śpi 30min, budzi się zmęczona, polezy 15, marudzi, noszę, bujam, leży 5, zaczynam usypianie, czyli godzinę po pobudce znów śpi... I znów było 30nin. Więc ja ani jak śpi nic nie zrobię ani jak nie śpi. Non stop się nią zajmuje walcząc o chwilę na siku z daeciem się przez cały dom "jeżu dziecko chwila. Mama robi siku. Jak sekundę polezysz to świat Ci się nie zawali".. A ona się drze Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2262 |
Wtajemniczenie
|
Eceea idz do fizjo prywatnie. Spotkalam dzis kumpla ktorego syn 3msc ryczal bez przerwy i wszyscy im wmawiali ze to normalne i ze pewnie brzuszek. Okazalo sie ze przy porodzie doszlo do zablokowania nerwu w karku i maly mial bole. To by samo nie przeszlo.
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Zakorzenienie
|
No moja też robi takie awantury kiedy znikam jej z oczu! Drze się okropnie. To nie jest nawet płacz, tylko normalne wrzaski niezadowolenia. Ona z resztą jak jest aktywna to tylko by chciała na rękach. Mi już nawet nie chodzi o to ciągłe lulanie, tylko żeby się dziewczyna poruszała trochę, pomachała kończynami. A nie tylko w objęciach.
Eceea ale co to znaczy, że Kazik ci nic nie śpi? W nocy też nie śpi? Może sobie spisuj jego godziny spania i aktywności, zlicz na spokojnie i zobacz co wyjdzie. Bo ja też czasem mam wrażenie, że nic nie robię, tylko dziecko lulam. Że zasypia na 5 min i tylko gdy ją odłożę to ppbudka i zabawa od nowa. Ale jakbym jej nie wypuszczała z rąk to pewnie większość dnia by przespała. |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Zakorzenienie
|
Rany dziewczyny...moje starsze dziecko ma dziś dzień flamenco, ogólnie teraz ten tydzień nie ma jako takich zajęć, dzieciaki się bardziej bawią, no i dziś mojego klasa ma takie zabawy, właśnie zdjęcia dostałam... Rany, aż się zryczalam, taki już duży ten mój mały synuś, i tak się super bawi
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2265 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#2266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2267 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#2268 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Żona Gargamel
|
Ja pier..., dzisiaj to nic tylko palnąć se w łep... Od rana kolka, TŻ wrócił z nocki to do przychodni z wynikami badania moczu, jakaś mała infekcja jest :/ Do tego walczymy z przepukliną pępka, miał być klejony plastrami a dzisiaj nagle niee, do chirurga, natychmiast, na cito was dzisiaj przyjmie! Jedziemy przez całe miasto w upale z rozdartym dzieckiem, a tam oczywiście, jak cito to 28 proszę przyjechac
![]() Jeszcze w sobotę idziemy na wesele - potwierdziliśmy zanim się zaczęły kolki i nie dało się odkręcić. Będzie mordęga, całe wesele z dzieckiem na ręku albo z wrzaskiem ![]() I jeszcze w przyszłym tygodniu wracają upały i TŻ, no a jakże, ma znowu taką zmianę że calutki dzień będę sama w rozgrzanym mieszkaniu No serio dzisiaj usiąść i ryczeć Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję atrakcji. A w moczu bakterie? ![]() ![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2271 |
Zakorzenienie
|
Mojej się chyba skok zaczyna, dziś jest panna nieodkładalska. I ogólnie marudna, jeszcze jej krostki na buzi wyszly, nie wiem czy traktować to sola fizjologiczna czy jakimś kremem, czy czekać aż samo zejdzie, pediatra mówiła że normalne.
Smerfetka cholera ale was zrobili dziś ;/ a masz gdzie jechać z małą gdzieś gdzie jest chłodniej? Współczuję wysokich temperatur w mieszkaniu, doskonale wiem co to jest, u nas czasem temperatura dochodziła do 30° w domu, masakra Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byliśmy dzisiaj z Helenka na morfologii. Była taka dzielna ![]() ![]() Wysłane z mojego moto g(6) plus przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2273 |
Raczkowanie
|
Smerfetko, myślę że warto zadzwonić i przedstawić sytuację parze młodej. Ja tam wolałabym odżałować tą kasę za talerzyk niż mieć wrzeszczące dziecko na weselu. A Wy nie skorzystacie w ogóle i jeszcze narazicie się na krzywy wzrok innych gości.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2274 | ||
Żona Gargamel
|
Cytat:
Sama nie wiem co w tym moczu bo wszystko w biegu, zbiegłam z piętra z wynikami i od razu do gabinetu wchodziłam i to zabrali, tyle co zerkłam że leukocyty chyba były. W każdym razie lekarka powiedziała że delikatna infekcja Cytat:
Jak nie pójdzie wytrzymać to znowu pojedziemy do mojej mamy, ale kurde dużo lepiej nam się u siebie funkcjonuje, Mała śpi w nocy sama i jest mniej marudna... Z kolei tam mama pomoże i jedzenie pod nos podstawi... Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2276 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2277 |
Zakorzenienie
|
Smerf
O wspolczuje Ja bym pewnie nie poszła na wesele |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2278 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiadomo, wszystko ma swoje plusy, ale jak masz się grzać w mieszkaniu i mała marudna to lepiej znow do mamy.. oby się ochłodziło!! Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja rozumiem że sala może kazać zapłacić ale raz ze w życiu nie widziałam wesele na które przyszli wszyscy którzy się deklarowali a dwa że na takie miejsca można posadzić np delegacje z pracy choćby na sam obiadek ![]() Ja kiedyś z koleżanką tak wyladowalysnu na imprezie weselnej ![]() ![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Tz jedzie na kawalerski... Na 3 dni w Sudety. Właśnie zrozumiałam "sens" macierzyństwa. Mam nadzieję, że nadejdzie taki dzień że będę mogla zostawic tz z synem i butlą i wyjść, wyjechać, cokolwiek Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:57.