|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sprawdzone produkty z Lidla część XII
Ktoś jutro wybiera się po sukienki ?
|
|
|
|
#1772 |
|
Konto usunięte
|
Ja
|
|
|
|
#1773 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja to się głównie wybieram, żeby zobaczyć koszulki, przed pracą rano, bo potem wiadomo nie będzie już raczej z czego wybierać. Spojrzę może jeszcze na inne rzeczy, jeśli się uda. Tak przelotnie, z tego co widziałam, to mi się podobała ta różowa (chyba) sukienka.
|
|
|
|
#1774 |
|
Zakorzenienie
|
Czy te chinosy były już wcześniej? Zerknę na beżowe, bo i tak będę bladym świtem w Lidlu. Jak z jakością i prześwitywaniem?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1775 |
|
Zakorzenienie
|
Czy do zwrotu spodenek wystarczy paragon w aplikacji, czy muszę go mieć fizycznie przy sobie?
|
|
|
#1776 |
|
Wtajemniczenie
|
I jak tam po zakupach?
Ja wzięłam dwie koszulki z krótkim rękawem z nadrukiem (zieloną i białą). I jeszcze tę różową sukienkę, była jedna, nie w tym rozmiarze co zwykle biorę (chociaż akurat z Lidla to mam sukienki w różnych rozmiarach), ale wydała mi się nawet taka w miarę. Paragon jest, najwyżej się zwróci jak nie będzie pasować. |
|
|
|
#1777 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam czarną sukienkę z koronką z tyłu - bardzo fajna jest
![]() Chciałam koszulkę ale już nie było, ładne kwiatki dziś też byly, wyszłam z kaktusem
|
|
|
|
#1778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez madziaa2809 Czas edycji: 2019-06-10 o 15:55 |
|
|
|
|
#1779 |
|
Konto usunięte
|
Też mam granatową, zwykle noszę S i taką wzięłam, ale chyba żałuję, że nie wzięłam XS bo jakaś jest trochę luźna. Ogólnie czuję się w niej trochę jak farmer lub dojrzała kobieta, taka mi się wydaje grzeczna aż do przesady, ale będzie ok do pracy
Mam inną o bardzo podobnym kroju (ale nie lnianą, z Sinsay) i jakoś tak detale robią różnicę, że prezentuje się zupełnie inaczej na ciele.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1780 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie lniane sukienki nie podobaja. W tym roku kupilam tylko dzinsowa granatowa z falbanka na dole. U mnie byly wczesniej niz w Polsce. Z tym, ze tylko raz ja ubralam. W Paryzu zimno i pada. Czesciej nosze softshell z Lidla niz letnie sukienki.
|
|
|
|
#1781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdroszczę, u nas było dziś 35 stopni w cieniu![]() Czy polecacie któreś z tych nowych lodów w wielopakach? Próbował ktoś może lodów skyr na przykład?
|
|
#1782 |
|
Zakorzenienie
|
Ile mam czasu na zwrot ciuchów (stacjonarnie) - tydzień czy dwa?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1784 |
|
Wtajemniczenie
|
Co sądzicie o kuponach rabatowych z aplikacji ?
Jak dla mnie irytujące jest to że nie można wziąć woecej niż np dwie czy cztery sztuki (gdzie najwygodniej wziąć np sześciopak napojów a wchodzą na promocję tylko dwie sztuki przy wzięciu czterech) , no i nie wszystkie wchodzą na promocję trzeba patrzeć na kody .. teraz jest kupon na napoje freeway i kurde np tonic niewchodzi ..podejrzew że ludzie będą się znów nabierać |
|
|
|
#1785 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeszcze dodatkowe klikanie zdrapek - tam tez może sie cos trafic a ludzie tez zapominaja. Fajna aplikacja ale dla uwaznych a nie jak w biedronce - dajesz karte i wszystko leci (choc tez przyznam ze w biedronce maja swoje haczyki) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1786 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1787 |
|
Konto usunięte
|
Ogólnie mam podobne podejście do kart w telefonie, na początku zrobiłam print screen kodu kreskowego karty Rossmann i sobie wydrukowałam do skanowania. Aktualnie w Rossmannie i Lidlu, czyli tam, gdzie skanuję kartę w telefonie, płacę również telefonem, więc nie muszę już szukać portfela. W innych sklepach normalnie kartą.
U mnie czytnik kart w Lidlu działa bardzo sprawnie, zawsze łapie od razu, nie muszę się gimnastykować. Może masz za małą jasność ekranu? Z QR w paczkomacie jak nie zwiększę jasności to też nie czyta prawidłowo. |
|
|
|
#1788 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też zdecydowanie bardziej wolałaym plastikową kartę. Kasjerzy w Lidlu kasują bardzo szybko i u mnie zawsze wyglada to tak, ze zanim zeskanuje karte i schowam telefon to juz zakupy skasowane, a ja nie mam nic spakowanego, czasami jeszcze daje karte duzej rodziny.... A kasjer i nastepna osoba czekaja i sie niecierpliwią...
|
|
|
|
#1789 |
|
Zakorzenienie
|
Lubię tę aplikację, bardzo często korzystam, zawsze przed zakupami sprawdzam okazje i kupony. Wolę wersję mobilną, nie trzeba pamiętać o noszeniu karty, a telefon mam zawsze przy sobie, pyk i karta zeskanowana. Do tego to mniej plastiku.
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
So much internet so little time. Edytowane przez Taranka Czas edycji: 2019-06-14 o 11:55 |
|
|
|
#1790 |
|
Wtajemniczenie
|
Też nie lubię kart w telefonie. Zanim go wygrzebię i schowam to zakupy skasowane. A jeśli ktoś ma aktualną wersję aplikacji Lidl czy Rossmann to wchodząc w kartę automatycznie telefon rozjaśnia ekran na maxa
|
|
|
|
#1791 |
|
Wtajemniczenie
|
Rożki w szesciopaku słony karmel za 12zl. No ujdą kael tak ale czy czuć te przełamanie słone to średnio no ale nie mocno słodkie. Takie delikatne w smaku i konsystencji .
|
|
|
|
#1792 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
Edytowane przez kasia2209 Czas edycji: 2019-06-14 o 13:34 |
|
|
|
#1793 |
|
Rozeznanie
|
Też nie lubię tej aktywacji kuponów. W dodatku mam wrażenie, że na samym początku kupony były bardziej atrakcyjne, miały mniej warunków. A teraz jakieś opisy, listy produktów promocyjnych do tego, wielopaki albo kupony, gdzie jak aktywujesz jeden, to drugiego już nie możesz, itd. Ale sama idea aplikacji w telefonie mi się podoba, elektroniczny paragon.
|
|
|
|
#1794 |
|
Raczkowanie
|
Pytanie o aplikacje lidla. Jeśli aktywuje kupon, zrobię skreena karty i prześle komuś to promocje normalnie wejdą?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1795 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1796 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie bardzo apka odpowiada.
Plastikowych kart i tak pozbyłam się już dawno, wszytkie mam poskanowane do apki Skotcard. Promocje są IMO bardzo dobre. Zawsze sprawdzam przed zakupami lub po wejściu do sklepu i tak układam plany obiadowe/ jedzeniowe, żeby łapać się na zniżki. Funkcja elektronicznego paragonu bardzo na +. Mogliby w ogóle przestać dawać papierowe użytkownikom apki, którzy wyrazili na to zgodę. Po co ten papier zużywać bez sensu.
Cava Z salamandrą w dłoni szedłem przez powierzchnię komety. Liz Williams Edytowane przez cava Czas edycji: 2019-06-17 o 21:59 |
|
|
|
#1797 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1798 |
|
Zakorzenienie
|
Jakby ktoś był zainteresowany i widział to ta pizza jest przeceniona z 12zł na 4
|
#1800 |
|
Zakorzenienie
|
A miały teraz być stacjonarnie? W gazetce jest, że tylko online...
Kupilam dziś białą sukienkę z zeszłego tygodnia i niestety strasznie prześwituje... A zależało mi na czymś lekkim, pod co nie będę musiała nosić stanika... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez KiLaNeCzKa Czas edycji: 2019-06-24 o 10:07 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.

Mam inną o bardzo podobnym kroju (ale nie lnianą, z Sinsay) i jakoś tak detale robią różnicę, że prezentuje się zupełnie inaczej na ciele.
Zazdroszczę, u nas było dziś 35 stopni w cieniu