![]() |
#61 | |
BAN stały
|
Dot.: Tajemniczy sms z ostrzeżeniem o facecie z którym się spotykam
Cytat:
Powiedziała co wiedziała, niezłe kuku na muniu. 1. Laska prawdopodobnie używa drugiego numeru, skoro odpisuje z opóźnieniem. 2. Na Twoim miejscu skoro nie raczyła wyjść z propozycją że jak chcesz dowodów to ona się z tobą może spotkać podziękowałabym jej za ostrzeżenie ale powiedziała wprost że chcę się spotkać, wiedzieć kim ona jest i skąd ta sytuacja, z podkreśleniem że facetowi o niczym nie mówisz i to są sprawy pomiędzy wami (tobą i tą osobą). Jeśli ktoś jest w porządku to się spotka. Jeśli nie i jedyne dowody jakie mogłabyś pozyskać to jak się sama sparzysz to sobie może wsadzić w tyłek taką ''pomoc''. Ogólnie zalecałabym do tej pani dystans bo jakie są jej intencje tylko ona jedna wie. 3. I bez smsów przy takim stopniu kompletnej niewiedzy o facecie jak dla mnie warto gościa samemu sprawdzić. 4. Facetowi nic bym nie mówiła bo jeśli to kłamca to od niego i tak prawdy się nie dowiesz a będzie się lepiej pilnował. Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2019-06-21 o 18:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
Czyli przypadkowe spotkanie stało się zaczątkiem podstępnego planu, by złamać ci serce i zawodowo wykorzystać? ![]() Raczej chodzi o to, byś się od niego odczepiła, a nie, że komuś twój los na sercu leży. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu niektórzy ludzie mają parszywe charaktery / są popapranym toksykami i kogo nie spotkają a wyczują ze gra jest warata świeczki, to z nim zaczną swoje chore akcje. Jakbym ja miała kontakt z osobami które potem nawiązywały znajomość z tymi ludzmi przed którymi mnie ostrzegano, też bym ostrzegła. Jak przed zarazą. I wcale nie dlatego ze chciałabym kogoś od nich odstraszyć z zazdrości, tylko dlatego, ze są na tym świecie popaprańcy i szuje, przed którymi warto ostrzegać innych jak przed spróchniała deska w moście. A co Ci inni z tym zrobią, ich sprawa. Meliandra, nie bardzo chcę wchodzić w szczegóły.
![]() |
![]() |
#64 |
po drugiej stronie szafy
|
Zdarzyło mi się dostać takie wiadomości, część zawierała prawdziwe informacje, część fałszywe. Nauczyłam się jednak przede wszystkim ufać własnym obserwacjom, własnej intuicji, postępować tak jak ja uważam za słuszne. Nawet jeśli się pomylę, to wolę swoje decyzje podejmować samodzielnie.
Sama jeśli miałabym wysłać komuś taką wiadomość, to z konkretami potwierdzającymi te słowa. Bez dowodów bym sobie ani innym nie zawracała głowy.
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#66 |
po drugiej stronie szafy
|
Jak się boję, że będę mieć nieprzyjemności jeśli zagłębię się w temat, to nie poruszam tego tematu w ogóle. Dla mnie to dość logiczne, jeśli już mam robić komuś zamieszanie w nowej relacji, to trzeba zrobić to konkretnie, a nie uprawiać pitupitu o wszystkim i niczym. Zdecydujmy się, chcemy kogoś z dobrego serca, troski, ostrzec przed władowaniem się w bagno, czy po prostu zasiać ziarnko niepewności, żeby było pikantnie
![]()
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#68 |
lokalna gwiazda
|
Jak dla mnie, to tych informacji o facecie jest dziwnie dużo, jakby na zasadzie - wybierz, co cię zaboli. "Zapytaj o byłe"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
BAN stały
|
Cytat:
Rada roku, ''och, sama się przekonaj''. To mogła nic nie pisać. Nie są ze sobą oficjalnie, raptem parę razy przyrandkowali a tu już jakaś dobra duszyczka wyciąga spod ziemi że macie się ku sobie z X i z esami leci ale żeby był z nią kontakt i konkret to już nie. Cizia sama wystawia sobie laurkę że jesteś dla niej rywalką i chce się ciebie pozbyć. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dokładnie tak. Na początku nie wiedział czym się zajmuje, ale jak mu powiedziałam mógł dlatego kontynuować znajomość. Ale dla mnie to trochę naciągana teoria i myślę, że w tej kwestii nadawca smsa mocno się zagalopował. Widziałam się z nim wczoraj i póki co nic nie mówiłam. Nie sprawdziłam też tego nr. Ma blokadę na telefonie to raz, a dwa ten ktoś na bank używa innego nr, bo przecież nie byłby takim idiotą. Postanowiłam jednak podpytać luźno o jego związki i tu faktycznie wygląda trochę tak jakby ta laska z smsa miała rację. Koleś ma 28 lat i w sumie był tylko w jednym związku. Tzn. no ja też nie mam wielkiego doświadczenia w tej kwestii, bo nie mam szczęścia do facetów, ale on tak jakby nie bardzo do końca wiedział co mówić. Ponoć jak się spotykał z kimś to nie było to albo było im nie pod drodze, a to to któraś go oszukała, ogólnie takie trochę wymijające odpowiedzi, ale może się nakręciłam i doszukuję się dziury w całym.
![]() |
![]() |
#71 | |
BAN stały
|
czemu pozwalasz żeby jakaś kobieta 2 linijkami tekstu mieszała ci w głowie.
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#73 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ta dziewczyna nie podaje żadnych konkretów, a nazywanie go frajerem świadczy o silnych emocjach. Nie znaczy to, że kłamie, ale wszystko co pisze jest subiektywne. Czyli tak naprawdę bez znaczenia. O każdym można tak napisać, patrząc z jednej strony. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#76 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
Po to, by zaszkodzić mu w twoich oczach. I jak widać, udało się. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
i serio tak cię to dziwi że facet z którym randkujesz nie będzie ci się z detalami chwalił co jak kiedy z kim? on nie wie jakie są twoje zakresy tolerancji i co byłabyś zazdrosna a o co nie. Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żegnaj Wizaż Forum. Tyle lat za nami. ![]() ![]() Edytowane przez Ellen_Ripley Czas edycji: 2019-06-22 o 15:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
BAN stały
|
Ja bym postawiła pod ścianą laskę od smsów. Uważam, że nie powinnaś bagatelizować jej słów, ale też nie powinnaś ustawiać życia pod jakąś anonimową laskę. Napisałabym, że dziękuję za propozycję ale nie mam w zwyczaju przeorganizowywać życia bo dostaję niepotwierdzone informacje. Zapytałabym miło skąd pomysł żeby mnie ostrzec i czemu ona jeszcze się nim przejmuje skoro tyle czasu minęło. Jak cię zaatakuje, to znaczy, że to zwykła Karyna która dostaje histerii. Może odpisze cokolwiek składnego, to bym wtedy się przejmowała ale póki co po stylu mam wrażenie, że to jakaś laska ze szponami pomalowanymi na różne kolory z cyrkonią na górze. No bo kurde, jakbym chciała po dobroci kogoś ostrzec to jednak trochę składniej bym opisała sytuację. Mam mieszane uczucia.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#81 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Autorka wie kto to?
![]()
Żegnaj Wizaż Forum. Tyle lat za nami. ![]() ![]() Edytowane przez Ellen_Ripley Czas edycji: 2019-06-22 o 15:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
BAN stały
|
Jesusmaria, tak, to na pewno szwagier ciotki córki męża brata tego faceta, który jest zazdrosny bo kochał się w autorce wątku w podstawówce, wynajął potem prywatnego detektywa i po nitce dochodzi do kłębka w celu odbicia jej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Cytat:
tak to każdy o każdym może powiedzieć, 'hej patka twój narzeczony to kawał drania, będziesz płakała'; a teraz wychodzimy z wątku a ty odwołaj ślub. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
BAN stały
|
Ano, to, że to ktoś z kim aktualnie on jest w stosunkach intymnych, to też jakaś opcja. Ale, że to jakiś facet to dla mnie już zbyt naciągane.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
BAN stały
|
A googlowała w ogóle ten numer telefonu? Może jest podpięty pod jakieś ogłoszenie z olx. Przetrzepałabym internet żeby ten numer wykopać spod ziemi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlaczego sendo problemu? Zostałam zdradzona, mam oczy i widzę co się dzieje dookoła. Wiem, że dla wielu ludzi teraz spotykanie się i seks nic nie znaczy, a są to też teraz, że tak powiem rzeczy bardzo dostępne? Jaką apkę szpiegowską ![]() To, że ten ktoś ma mój nr skłania mnie trochę do tego, że to może być ktoś z mojego otoczenia. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tak, ale nigdzie go nie ma, obstawiam, ze ktoś kupił nowy nr i uważam, że szkoda czasu na to. Chyba, że jest jakiś sposób sprawdzenia na kogo jest zarejestrowany nr?
![]() |
![]() |
#89 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Według mnie druga wiadomość ma bardzo agresywny wydźwięk, więc mam wątpliwości czy ta osoba dobrze ci życzy. Gdyby to miało być ostrzeżenie z dobrego serca to nie powinno być bardziej neutralne? Bardziej coś w stylu nie życzę ci źle i nie chcę, żeby spotkało cię to samo co mnie/moją przyjaciółkę/siostrę niż przekonasz się lambadziaro jak cię ten frajer urządzi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
lokalna gwiazda
|
W życiu bym się już z donosicielką nie kontaktowała.
![]() Czy nie lepiej ustalić, kto wie, że się spotykacie? Czy on dawał komuś twój numer? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:21.