Panny Młode 2009 cz. V - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-22, 09:16   #781
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Mam dzis dwie rozmowy, ale zobaczymy co z tego wyniknie.
to zycze powodzenia i trzymam kciuki

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-22, 09:28   #782
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ja bym sie go bala ogolnie nie przepadam za kotami.. ale taki wielkolud.. hmm

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
kochane wrocilam do domku...na konikach bylo super dzis...kolezanka ma konika polskiego i zrebaczka...jezdzilam w terenie... 2 godz.... super bylo i w niedziele mam kolejna jazde galopik jest super na Oliwce

a to fotka jedna z dzisiaj

na naszej klasie dodalam nowe fotki z konikow co bylam na weekend
wiem widzialam

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Mam dzis dwie rozmowy, ale zobaczymy co z tego wyniknie.
trzymam kciuki zobaczysz cos sie uda moja siostra dzis ma dzien probny w czyms takim jak ksiegarnia, tzn bedzie siedziala i przyjmowala przez telefon zamowienia i wklepywala je na kompa i wysylala do realizacji, zobaczymy jak jej pojdzie.. trzymam mocno kciuki

madziawez ja olej albo powiedz jej cos co pojdzie jej w piety, - ja bym jej co chywile gadala teksty typu, o kurde ty juz za miesiac wyjerzdzasz.. ale bedzie mi cie brakowac.. nareszcie bedzie tu troche spokoju, cieszyesz sie? bo ja tak

a i powodzenia w hotelu
Stary 2008-08-22, 09:31   #783
kaska87
Zakorzenienie

Magda sis Twojego chłopa to ma na prawde zrytą beretynkę jest jakaś pusta i zazdrosna bóg wie o co

powiem Ci, że jak ja na początku chodziłam z Tadzikiem(on ma siostrę 17 lat) to jego siostra miała 13 lat i też była bardzo zazdrosna tzn nic mi nie mówiła,ale jakoś tak nie gadałyśmy ze sobą po 6 miesiącach sie zmieniło i teraz jestesmy dobrymi kumpelkami ona często staje w mojej obronie jak sie kłóce z Tadzikiem a ja ją bronię jak Tadzik się z nią kłóci na prawdę cieszę się, że mamy taki dobry kontakt bo sie nie robią rzadne kwasy w rodzinie

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-22, 09:41   #784
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć.

Madzialenka --> Ja tez bym co chwile powtarzala, "o Ty już wyjeżdzasz jaka szkoda... itp"

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-22, 09:49   #785
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja lubie sprzątak i do tego Tadzika nie dopuszczam, no chyba, że do odkurzania-bo robi to na szczescie dokładnie

mój też mi nie rozkazuje jak chce to pyta czy zrobiłabym mu np kanapkę? a jak ją dostanie to dziękuję i siedzi z bananem na twarzy ja lubię gotować, ale nie chcę go rozpieszczać za bardzo
mój brat na przykład ma 19 lat a mama wszystko za niego robi z rok temu nawet mu śniadanie robiłą, nigdy sam nie wziął odkurzacza w rękę, nie umył naczyć(jak się raz na rok trafi-dosłownie-to cód) współczuję jego dziewczynie dlatego też zrozumcie, że się obawiam wiem, że mój Tadzik to całkiem inna osoba niż mój brat bo sam chce pomagać, ale wolę dmuchac na zimne
Znam to zjawisko...
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-22, 09:51   #786
kasiaher
Wtajemniczenie

Kurcze ja mam ten sam problem. Mojego miśka brat znowu taki debil jest. Kłóci się ze mną cały czas. Ostatnio tak mnie wyprowadził z równowagi że dostał ode mnie plaskacza. Ale mówię wam to była z jego strony ostateczność. Idę właśnie jutro na jego wesele , ale uwierzcie że jakbym nie musiała to bym nie poszła. Po za tym moją przyszła szwagierka też jest pier...ęta i to zdrowo. Zazdrosna jest i wypomina cały czas jaka to ja mądra jestem i w ogóle. Zazdrości mi również mojej każdej pracy. Bo ona pracuje w takim jednym markecie już od dłuższego czasu a wcześniej pracowała w kiosku , a ja byłam najpierw pracownikiem administracyjnym, potem pracowałam w banku a teraz jestem urzędnikiem i nawet dobrze zarabiam, a ona biedna męczy się po 12 godzin, w weekendy też za marne grosze, no ale jak by jej zależało to by też coś w tym kierunku zrobiła a nie cały czas narzekała " GłUPIA CI.....". Ale moja teściowa ostatni dała jej trochę do słuchu ( A też DOBRE Ziółko ). Powiedziała że jak ktoś ma tak duże ambicje i chce jak najwięcej osiągnąć w życie , i robi coś w tym kierunku cały czas to będzie zawsze tak jak chce.A jak tak bardzo chce mieć jak ja to niech weźmie się za jakieś działanie a nie idzie wiecznie na łatwiznę a innym dogaduje. . Po za tym zazdrości mi narzeczonego bo jej to taka ciapa i łamaga. a mój miso to złota rączka, ze wszystkim sobie poradzi. zazdrości że nie mamy problemów finansowych , no ale sorry jak ktoś nie umie oszczędzać i wydaje na byle co to już jego spraw.
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-22, 09:51   #787
san_g
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
heh..niestety...
ale ja nie bede siedziec w miejscu gdzie laski czuja sie druga kierowniczka i ciagle tylko slysze, ty zrob to, a ty tamto a one stoja i ie patrza i nie racza nigdy pomoc.... w ogole atmosfera jest okropna , a ja za stara juz chyba jestem na podawanie piwska osiedlowym gowniarzom
oj znam to znam...pracowalam w sporym clubie a dziewczyny ktore byly tam dluzej ode mnie wykorzystywaly sytuacje i czasem bylo tak,ze sama robilam wszystko a one sie smialy na zapleczu z kucharzem a ja zaiwanialam .zwolnilam sie po pol roku a szefowa wydzwaniala za mna przez kolejne 3 miesiace zebym wrocila bo dobrze sobie radze.nie wrocilam bo pracowac za takie male pieniadze nie bede a roboty mialam tam za trzech...z tego co wiem teraz zmienil sie calkiem personel ale warunki nadal maja tam takie same czyli marne,szkoda gadac;/

http://www.suwaczki.com/tickers/34bw43r82yq11y27.png
san_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-22, 09:57   #788
martucha84
Zakorzenienie

ja naszczescie z 3 bracmi mojego tz sie dogaduje... mam klopot tyulko z jedna bratowa... ale to dluga historia... ale nie jest zle bo moj tz tez niepala do niej miloscia
ale dziewczyny jakby takich ludzi nie bylo to byloby nudno, ciekawe ile ludzi nas nieznosi;D bo oczywiscie to dziala w dwie strony
Stary 2008-08-22, 10:32   #789
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

wiem widzialam

witam

wiem wiem dziekuje za komentarze

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
Kurcze ja mam ten sam problem. Mojego miśka brat znowu taki debil jest. Kłóci się ze mną cały czas. Ostatnio tak mnie wyprowadził z równowagi że dostał ode mnie plaskacza. Ale mówię wam to była z jego strony ostateczność. Idę właśnie jutro na jego wesele , ale uwierzcie że jakbym nie musiała to bym nie poszła. Po za tym moją przyszła szwagierka też jest pier...ęta i to zdrowo. Zazdrosna jest i wypomina cały czas jaka to ja mądra jestem i w ogóle. Zazdrości mi również mojej każdej pracy. Bo ona pracuje w takim jednym markecie już od dłuższego czasu a wcześniej pracowała w kiosku , a ja byłam najpierw pracownikiem administracyjnym, potem pracowałam w banku a teraz jestem urzędnikiem i nawet dobrze zarabiam, a ona biedna męczy się po 12 godzin, w weekendy też za marne grosze, no ale jak by jej zależało to by też coś w tym kierunku zrobiła a nie cały czas narzekała " GłUPIA CI.....". Ale moja teściowa ostatni dała jej trochę do słuchu ( A też DOBRE Ziółko ). Powiedziała że jak ktoś ma tak duże ambicje i chce jak najwięcej osiągnąć w życie , i robi coś w tym kierunku cały czas to będzie zawsze tak jak chce.A jak tak bardzo chce mieć jak ja to niech weźmie się za jakieś działanie a nie idzie wiecznie na łatwiznę a innym dogaduje. . Po za tym zazdrości mi narzeczonego bo jej to taka ciapa i łamaga. a mój miso to złota rączka, ze wszystkim sobie poradzi. zazdrości że nie mamy problemów finansowych , no ale sorry jak ktoś nie umie oszczędzać i wydaje na byle co to już jego spraw.
znam to.....tż-ta brat ma laske z ktora ja mam ciagle wojne...
laska o 3-4 lata mlodsza ode mnie a pyszczy ze szok...
np nie powiesz jej czesc a ta juz obrazona gada na ciebie tesciowej i sie zali...
pffff

Cytat:
Napisane przez san_g Pokaż wiadomość
oj znam to znam...pracowalam w sporym clubie a dziewczyny ktore byly tam dluzej ode mnie wykorzystywaly sytuacje i czasem bylo tak,ze sama robilam wszystko a one sie smialy na zapleczu z kucharzem a ja zaiwanialam .zwolnilam sie po pol roku a szefowa wydzwaniala za mna przez kolejne 3 miesiace zebym wrocila bo dobrze sobie radze.nie wrocilam bo pracowac za takie male pieniadze nie bede a roboty mialam tam za trzech...z tego co wiem teraz zmienil sie calkiem personel ale warunki nadal maja tam takie same czyli marne,szkoda gadac;/
tez tak pracowalam ;/ i to na czarno ...wyplata 600 zł
a atmosfera taka ze 2 razy plakalam jak wracalam do domu
Stary 2008-08-22, 10:35   #790
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
ja naszczescie z 3 bracmi mojego tz sie dogaduje... mam klopot tyulko z jedna bratowa... ale to dluga historia... ale nie jest zle bo moj tz tez niepala do niej miloscia
ale dziewczyny jakby takich ludzi nie bylo to byloby nudno, ciekawe ile ludzi nas nieznosi;D bo oczywiscie to dziala w dwie strony
Ja też w miarę się dogaduję w z trzema braćmi tż i Jego siostrą, a z jedną szwagierką jest kłopot, ale tż naszczęście też nie jest za Nią
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-22, 10:41   #791
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:

znam to.....tż-ta brat ma laske z ktora ja mam ciagle wojne...
laska o 3-4 lata mlodsza ode mnie a pyszczy ze szok...
np nie powiesz jej czesc a ta juz obrazona gada na ciebie tesciowej i sie zali...
pffff
no czyliu jak bratowa tz ... widze strippi ze mamy ten sam problem.. tyle z emoja biega i opowiada tesciowej o wzytskim, lacznie z tym ile razy dziennie na nia zle nie spojrzalam, a ze cos glupiego powiedzialam ze mialam spiecie z moim tz wszystko...

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Ja też w miarę się dogaduję w z trzema braćmi tż i Jego siostrą, a z jedną szwagierką jest kłopot, ale tż naszczęście też nie jest za Nią
no to tak jka u mnie dobrze ze mamy tz po swojej stronie
Stary 2008-08-22, 10:52   #792
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
no czyliu jak bratowa tz ... widze strippi ze mamy ten sam problem.. tyle z emoja biega i opowiada tesciowej o wzytskim, lacznie z tym ile razy dziennie na nia zle nie spojrzalam, a ze cos glupiego powiedzialam ze mialam spiecie z moim tz wszystko...

no0 to masz prawie tak jak ja.....dobrze ze moj tz tez jej nie cierpi !!
Stary 2008-08-22, 10:57   #793
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
no0 to masz prawie tak jak ja.....dobrze ze moj tz tez jej nie cierpi !!
ja przez nia mam tez slabe kontakty z tesciowa... bo ona biega i opowiada o mnie i moim tz, ale tez skarzy na swojego ze czegos tam niezrobil, ze poszedl z kumplami z piwo itd... no i tesciowa o wsyztkim wie, przez to tez wypytywala mnie o mankamenty naszego zwiazku, ale ja jej pwoiedzialam ze to co jest miedzy nami tam zostanie, i ze niemam zamiaru opowiead jej o naszych perypetiach bo poco .. skoro my sobie wsyztko szybko wyjasniamy i niegniewamy sie na siebie dluzej niz 5 minut... no i sie obrazila, bo nic odemnie sie nie dowie... wiec jest w dobrej komitywie z bratowa tz, i wyciaga od niej info tez na nasz temat... a bratowa wcale sie nieopiera... dla mnie to jest jedno wielkie nieporozumienie leciec z kazdym problemem do tesciowej czy mamy... owszem jesli to dotyczy nas i bardzo nas nurtuje, ale cholera nie wiem co pod kopula maja ludzie ktorzy o kazdym spieciu informuja rodziciow i sie zala, jestesmy dorosli i sami rozwiazujemy swoje problemy...
ahh ale sie rozpisalam... ona zawsze mi tak podnosi cisnienie
Stary 2008-08-22, 11:26   #794
magdzia33
Zakorzenienie

jestescie szalone!!! mam 10 stron do nadrobienia!!!
i jak tu sie za to zabrac...
no to kawusia, ciasteczko i czytamy

Jestem żoną

Maleństwo
magdzia33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-22, 11:34   #795
Matplaneta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magdzia33 Pokaż wiadomość
jestescie szalone!!! mam 10 stron do nadrobienia!!!
i jak tu sie za to zabrac...
no to kawusia, ciasteczko i czytamy
szalone-naprawdę!
ja mam ostatnio dużo roboty w pracy więc od czasu do czasu zaglądam a tu tyyylleee informacji.. szok
a ja biorę kanapkę w garść i nadrabiam

AAA-Dziewczyny!! zakochałam się!!! Wczoraj z Lubym znaleźliśmy w internecie moją wymarzoną (co z tego, że kolejną wymarzoną, ale.. ) suknię! oto ona:
http://www.cymbeline.krakow.pl/kolek...mbeline/26.htm
Matplaneta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-22, 11:41   #796
kliwia
Zakorzenienie

Dziewczyny z tych nerwów jakie mamy z łazienką ostatnimi czasy, aż się dziś popłakałam w sklepie.
Poszłam przyciąć ościeżnicę do jednego zakładu, jak mi powiedziano w składzie budowlanym, że mi to tam zorbią bo juz nie raz to robili.
W owym sklepie pani mi powiedziała, że tego nie zrobią - bo niby za duże skosy, i żeby jakoś mi załągodzić nerwy i w ogóle to ta bezczelnie zaczeła obsługiwać pana który stał za mną.
Stałam tam jak ta idiotka z ościeżnicą na ladzie.
Wyszłam i się poryczałam.
Szwagier nie wiedział co ma zrobić, ale dzielnie milczał.
Na samo wspomnienie mi się chce ryczeć.

Poszłam więć do tego sklepu gdzie kupowałam drzwi, bo i tak musialam kupić fugi i listwy maskujące. Wybrałam co chciałam, stanęłam do kolejki do Pani od drzwi i jej mówię - ta oczy na mnie, a ja się znowu poryczałam bo już tego znieść nie mogłąm.
No i z kolegą stwierdzili, że im się maszyn nie chce przestawiać. :| i powiedzieli, żebym poszła do zakładu stolarskiego po drugiej stronie ulicy, poszłam powiedzieli że przytną ale jak zaczęli się zagłębiać i namyślać, to powiedzieli że tak w ogóle to lepiej poczekać na drzwi, mając ich wymiar oni będą wiedzieć co i jak, bo nie chcą zrobić tak by nie pasowały dzrwi. że się ościeżnicę z drzwiami montuje itp.
No to ja przy nich w ryk

ech

słabe nerwy mam dziś.
okres mi się zbliża i pewnie dlatego.

właśnie zadzownił Tż, że podjedzie do takiego znajomego stolarza i zobaczą tą ościeżnicę ale całą. nie tylko tą górną belkę z którą ja byłam.
Zobaczymy, jak przytną i będzie ok to luz. ale jak przytną i nie będzie ok, to będziemy 280 zł w plecy. Bo jak byśmy zamówili nową ościeżnicę z dobrym wymiarem to tą byśmy próbowali sprzedać na allegro czy coś.

No bo ten sklep nie przyjmuje towaru spowrotem.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-22, 11:43   #797
Matplaneta
Raczkowanie

O nie!! a tu już brzydko wygląda
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/8717...ine_model.html
Kliwia, nie ma co się tak denerwować. Pomyśl sobie, że już niedlugo bedziecie mieli to za sobą! Głowa do góry!
Matplaneta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-22, 11:48   #798
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-22, 11:58   #799
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Matplaneta Pokaż wiadomość
szalone-naprawdę!
ja mam ostatnio dużo roboty w pracy więc od czasu do czasu zaglądam a tu tyyylleee informacji.. szok
a ja biorę kanapkę w garść i nadrabiam

AAA-Dziewczyny!! zakochałam się!!! Wczoraj z Lubym znaleźliśmy w internecie moją wymarzoną (co z tego, że kolejną wymarzoną, ale.. ) suknię! oto ona:
nie martw sie ja mialam chyba milion moich wymarzoonych
a ta jest ladna bardzo

kliwia... buziak nie plakaj;* chcesz ciastko?

wkroczylam dzis do krolestwa mojego taty - kuchni - i pelna zapalu wzielam sie za robienie moich pierwszych w zyciu samodzielnych nalesnikow. Tata stal obok i patrzyl - po czym sam zrobil ciasto nalesnikowe - bo on mi tylko pokaze, i zaczol smazyc nalesniki, na co glosno chrzaknelam i on sie usmiechnol i dal patelnie - pierwszy nalesni caly sie potargal - ja niezrazona smaze dalej - tata dzielnie patrzyy, drugi nalesnik gruby przypalony troche, do tego niedosmazony w srodku - jestem genijalna kucharka - tata zaczyna swoje teksty malenka (mowi tak na mnie od zawsze, jestem jego ukochana coreczka oczkiem w glowie) daj ta patelnie bo sobie krzywde zrobisz, ja na niego warknelam i mowie ze zrobie - jak rozpiepszylam piatego i zjadlam na sucho takie szczatki to stwierdzilam ze jednak nalesniki to nie moja specjalosc, a w gruncie rzeczy ja juz jestem najedzona.,.. wiec oddalam tacie patelnie, ten udaje ze wsyztko jest oki - mow to moze zrob ser - i co wyszedl pyszny jestem genijaln.. co tam ze nalesniki sa do dupy.. tata zeobi lepsze... ale juz sie pocieszam ze jak potrafie zrobic ser, to zwsze moge nie robic nalesnikow a makaron ktory uwielbiam, i danie gotowe
Stary 2008-08-22, 12:05   #800
iwonka861
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez san_g Pokaż wiadomość
a wiesz,ze byc moze masz racje... to tak jak z terminem mial byc 19.09 a jest 26.09 i akurat i kamerzysta i zespol mial ten termin jako jedyny wolny...cos w tym jest to tym bardziej sie ciesze,ze los nam sprzyja
San_g, bardzo się cieszę, że wreszcie odkryłam na forum osóbkę, która ślubuje tego samego dnia co ja
iwonka861 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-22, 12:06   #801
kliwia
Zakorzenienie

martucha w gruncie rzeczy robienie naleśników jest dziecinnie proste, potrzbne jest tylko dobra patelnia, i łyżka wazowa o odpowiedniej wielkości, żeby za jedno nabranie ciasta to był piękny naleśnik
Coś kiepsko Cię Twój tato nauczył

a makorn lepsiejszy jest z truskawkami z serem nie lubię
co innego na mleku

martucha no własnie się pocieszyłam grzeskiem bez czekolady

co do dzrwi to nawet padłam na pomysł by z nich zresygnować i zorbić suwane

ps. wyprzedają te modele salonowe, to jak będziemy mierzyć sukienki czy odpwoeidnio leżą????? eeeeeeeeeeeeee
Stary 2008-08-22, 12:12   #802
iwonka861
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
martucha w gruncie rzeczy robienie naleśników jest dziecinnie proste, potrzbne jest tylko dobra patelnia, i łyżka wazowa o odpowiedniej wielkości, żeby za jedno nabranie ciasta to był piękny naleśnik

co innego na mleku

ps. wyprzedają te modele salonowe, to jak będziemy mierzyć sukienki czy odpwoeidnio leżą????? eeeeeeeeeeeeee
Co do tych naleśników, to moja siostra niby po szkole gastronomicznej, a wychodzą jej takie twarde, bez rewelacji, a ja i moja mama robimy takie cienkie i mięciutkie, chyba to też zależy od przepisu...w kuchni jestem beztalencie, ale naleśnik muszę się pochwalić ładnie smażę
iwonka861 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-22, 12:15   #803
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość

co innego na mleku

Cytat:
Napisane przez iwonka861 Pokaż wiadomość
Co do tych naleśników, to moja siostra niby po szkole gastronomicznej, a wychodzą jej takie twarde, bez rewelacji, a ja i moja mama robimy takie cienkie i mięciutkie, chyba to też zależy od przepisu...w kuchni jestem beztalencie, ale naleśnik muszę się pochwalić ładnie smażę
w gruncie rzeczy to ja bym te nalesniki zrobnila, bo mamy rewelacyjna patelnie i lyzke ktora nabierzesz i jest nalesnik, dodajemy wody mienralnej i sa pulchniejsze i oleju zeby sie nieprypalay do ciasta a nie na patelnie.. tylko jak on stoi nademna to mi ise niechce.. bo wiem ze moze zrobic to za mnie wiem len jestem ale w sprawach kuchennych zawsze tak mialam.. jak jestem u cioci czy na wakacjach i prosza zebym cos zrobila i niema nikogo do pomocy to zorbie.. ugotuje itd.,.. ale w domu.. inny klimat, tatus ktory mi do niedawna jesc robil i rozpieszczal jak moze.. .(siostra go niezle terroryzowala ze potem bede lewa w kuchni) to tak sczezrze to wole sie pooobijac
a nalesniki zrobie.. jzu niedlgo ale jak go niebedzie
Stary 2008-08-22, 12:25   #804
kliwia
Zakorzenienie

kaśka ej a może jak sale na zielono zorbimy to i może się na zielono ubierzemy?

sukienka sama mi się podoba zwłąszcza dół.

fajne fotki
http://www.kingaipawel.com/

już chyba widziałam ich stronkę kiedyś

ich tez fajne
http://www.narzeczeni.com/
Stary 2008-08-22, 12:44   #805
baja_86
Zakorzenienie

Madzialenka ale ci się zołza bratowa trafiła, ja bym jej nie zniosła i odpaliła nie raz tekstem takim, że by się już nie odezwała do mnie, ale ja nerwus jestem. Myślę tak jak dziewczyny, trochę złośliwości z twojej trony do jej osoby może ją trochę utemperuje.

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
i tu sie zgodzę skad sie tacy ludzie biorą....
mam nadzieje, ze jakos ją przezyjesz...

a ja dzis ide ostatni dzien do pracy, wczoraj powiedzialam szefowej, ze chce odejsc... wczoraj kazala mi wczesniej wyjsc i dzis juz ostatni dzien mam... moze wpadne kiedys na salatke, ale to tylko zeby laski zobaczyc , bo za szefowa tesknic nie bede
szkoda, że taka beznadziejna atmosfera w tej pracy była, ale nie ma co płakać Powodzenia w szukaniu czegoś lepszego

Cytat:
madziawez ja olej albo powiedz jej cos co pojdzie jej w piety, - ja bym jej co chywile gadala teksty typu, o kurde ty juz za miesiac wyjerzdzasz.. ale bedzie mi cie brakowac.. nareszcie bedzie tu troche spokoju, cieszyesz sie? bo ja tak
popieram, popieram to się ta nasza złośliwa natura ujawniła

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
niestety rodziny się nie wybiera... a ten brat Tż to dziwny, żeni się i powinien mieć swój rozum, a ten jak dzieciuch się zachowuje wykłócając się cały czas. Żona jego nie lepsza, jak czytam, ech...

kliwa przetrzymasz jakoś ten remont, a potem będziesz się cieszyć z ładnej łazieneczki. Trzymaj się

Cytat:
wkroczylam dzis do krolestwa mojego taty - kuchni - i pelna zapalu wzielam sie za robienie moich pierwszych w zyciu samodzielnych nalesnikow. Tata stal obok i patrzyl - po czym sam zrobil ciasto nalesnikowe - bo on mi tylko pokaze, i zaczol smazyc nalesniki, na co glosno chrzaknelam i on sie usmiechnol i dal patelnie - pierwszy nalesni caly sie potargal - ja niezrazona smaze dalej - tata dzielnie patrzyy, drugi nalesnik gruby przypalony troche, do tego niedosmazony w srodku - jestem genijalna kucharka - tata zaczyna swoje teksty malenka (mowi tak na mnie od zawsze, jestem jego ukochana coreczka oczkiem w glowie) daj ta patelnie bo sobie krzywde zrobisz, ja na niego warknelam i mowie ze zrobie - jak rozpiepszylam piatego i zjadlam na sucho takie szczatki to stwierdzilam ze jednak nalesniki to nie moja specjalosc, a w gruncie rzeczy ja juz jestem najedzona.,.. wiec oddalam tacie patelnie, ten udaje ze wsyztko jest oki - mow to moze zrob ser - i co wyszedl pyszny jestem genijaln.. co tam ze nalesniki sa do dupy.. tata zeobi lepsze... ale juz sie pocieszam ze jak potrafie zrobic ser, to zwsze moge nie robic nalesnikow a makaron ktory uwielbiam, i danie gotowe
heheh początkująca kucharka jesteś, powoli się nauczysz wszystkiego następnym razem naleśniki będą jak ta lala

Cytat:
w gruncie rzeczy to ja bym te nalesniki zrobnila, bo mamy rewelacyjna patelnie i lyzke ktora nabierzesz i jest nalesnik, dodajemy wody mienralnej i sa pulchniejsze i oleju zeby sie nieprypalay do ciasta a nie na patelnie.. tylko jak on stoi nademna to mi ise niechce.. bo wiem ze moze zrobic to za mnie wiem len jestem ale w sprawach kuchennych zawsze tak mialam.. jak jestem u cioci czy na wakacjach i prosza zebym cos zrobila i niema nikogo do pomocy to zorbie.. ugotuje itd.,.. ale w domu.. inny klimat, tatus ktory mi do niedawna jesc robil i rozpieszczal jak moze.. .(siostra go niezle terroryzowala ze potem bede lewa w kuchni) to tak sczezrze to wole sie pooobijac
a nalesniki zrobie.. jzu niedlgo ale jak go niebedzie
też mam taki przepis, ale olejem też smaruję patelnie, wtedy nic mi nie przywiera i łatwo się z patelni zdejmuje.
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-22, 12:54   #806
kaska87
Zakorzenienie

Magda mam plan "o Ty za x dni jedziesz my NA SZCZĘŚCIE jeszcze zostajemy tutaj razem na pewno będzie super i zarobimy kasę: sasa jak ona taka wredna to Ty też bądź

Stary 2008-08-22, 12:59   #807
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez Matplaneta Pokaż wiadomość

no piekna piekna !!

Cytat:
ja przez nia mam tez slabe kontakty z tesciowa... bo ona biega i opowiada o mnie i moim tz, ale tez skarzy na swojego ze czegos tam niezrobil, ze poszedl z kumplami z piwo itd... no i tesciowa o wsyztkim wie, przez to tez wypytywala mnie o mankamenty naszego zwiazku, ale ja jej pwoiedzialam ze to co jest miedzy nami tam zostanie, i ze niemam zamiaru opowiead jej o naszych perypetiach bo poco .. skoro my sobie wsyztko szybko wyjasniamy i niegniewamy sie na siebie dluzej niz 5 minut... no i sie obrazila, bo nic odemnie sie nie dowie... wiec jest w dobrej komitywie z bratowa tz, i wyciaga od niej info tez na nasz temat... a bratowa wcale sie nieopiera... dla mnie to jest jedno wielkie nieporozumienie leciec z kazdym problemem do tesciowej czy mamy... owszem jesli to dotyczy nas i bardzo nas nurtuje, ale cholera nie wiem co pod kopula maja ludzie ktorzy o kazdym spieciu informuja rodziciow i sie zala, jestesmy dorosli i sami rozwiazujemy swoje problemy...
ahh ale sie rozpisalam... ona zawsze mi tak podnosi cisnienie
kochana doskonale Cie rozumiem...
szkoda slow az na te bratowe ;/
Stary 2008-08-22, 13:20   #808
kaska87
Zakorzenienie

chcę dac na naszą stronę fotki tylko, e jak mam z Tadziem to on robi głupie miny co za burak z niego

gdzie chcecie jecać w podróż poślubną? ja bym chciała na sycylię

Stary 2008-08-22, 14:00   #809
magdzia33
Zakorzenienie

my chcemy jechac do Egiptu

Jestem żoną

Maleństwo
magdzia33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-22, 14:02   #810
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdzia33 Pokaż wiadomość
my chcemy jechac do Egiptu
hehe to tak jak większośc teraz Egipt tani to można jechać też mi się podoba, ale wolę Sycylię

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości