|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
to zycze powodzenia i trzymam kciuki
|
#782 | |
|
Zakorzenienie
|
ja bym sie go bala
ogolnie nie przepadam za kotami.. ale taki wielkolud.. hmm![]() Cytat:
![]() trzymam kciuki zobaczysz cos sie uda moja siostra dzis ma dzien probny w czyms takim jak ksiegarnia, tzn bedzie siedziala i przyjmowala przez telefon zamowienia i wklepywala je na kompa i wysylala do realizacji, zobaczymy jak jej pojdzie.. trzymam mocno kciuki madziawez ja olej albo powiedz jej cos co pojdzie jej w piety, - ja bym jej co chywile gadala teksty typu, o kurde ty juz za miesiac wyjerzdzasz.. ale bedzie mi cie brakowac.. nareszcie bedzie tu troche spokoju, cieszyesz sie? bo ja tak ![]() a i powodzenia w hotelu
|
|
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
Magda sis Twojego chłopa to ma na prawde zrytą beretynkę jest jakaś pusta i zazdrosna bóg wie o co
![]() powiem Ci, że jak ja na początku chodziłam z Tadzikiem(on ma siostrę 17 lat) to jego siostra miała 13 lat i też była bardzo zazdrosna tzn nic mi nie mówiła,ale jakoś tak nie gadałyśmy ze sobą po 6 miesiącach sie zmieniło i teraz jestesmy dobrymi kumpelkami na prawdę cieszę się, że mamy taki dobry kontakt bo sie nie robią rzadne kwasy w rodzinie
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć.
Madzialenka --> Ja tez bym co chwile powtarzala, "o Ty już wyjeżdzasz jaka szkoda... itp" |
|
|
|
#785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#786 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze ja mam ten sam problem. Mojego miśka brat znowu taki debil jest. Kłóci się ze mną cały czas. Ostatnio tak mnie wyprowadził z równowagi że dostał ode mnie plaskacza. Ale mówię wam to była z jego strony ostateczność. Idę właśnie jutro na jego wesele , ale uwierzcie że jakbym nie musiała to bym nie poszła. Po za tym moją przyszła szwagierka też jest pier...ęta i to zdrowo. Zazdrosna jest i wypomina cały czas jaka to ja mądra jestem i w ogóle. Zazdrości mi również mojej każdej pracy. Bo ona pracuje w takim jednym markecie już od dłuższego czasu a wcześniej pracowała w kiosku , a ja byłam najpierw pracownikiem administracyjnym, potem pracowałam w banku a teraz jestem urzędnikiem i nawet dobrze zarabiam, a ona biedna męczy się po 12 godzin, w weekendy też za marne grosze, no ale jak by jej zależało to by też coś w tym kierunku zrobiła a nie cały czas narzekała " GłUPIA CI.....". Ale moja teściowa ostatni dała jej trochę do słuchu ( A też DOBRE Ziółko ). Powiedziała że jak ktoś ma tak duże ambicje i chce jak najwięcej osiągnąć w życie , i robi coś w tym kierunku cały czas to będzie zawsze tak jak chce.A jak tak bardzo chce mieć jak ja to niech weźmie się za jakieś działanie a nie idzie wiecznie na łatwiznę a innym dogaduje. . Po za tym zazdrości mi narzeczonego bo jej to taka ciapa i łamaga. a mój miso to złota rączka, ze wszystkim sobie poradzi. zazdrości że nie mamy problemów finansowych , no ale sorry jak ktoś nie umie oszczędzać i wydaje na byle co to już jego spraw.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#787 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
ja naszczescie z 3 bracmi mojego tz sie dogaduje... mam klopot tyulko z jedna bratowa... ale to dluga historia... ale nie jest zle bo moj tz tez niepala do niej miloscia
![]() ale dziewczyny jakby takich ludzi nie bylo to byloby nudno, ciekawe ile ludzi nas nieznosi;D bo oczywiscie to dziala w dwie strony
|
|
#789 | ||
|
Zakorzenienie
|
witam
wiem wiem dziekuje za komentarze Cytat:
laska o 3-4 lata mlodsza ode mnie a pyszczy ze szok... np nie powiesz jej czesc a ta juz obrazona gada na ciebie tesciowej i sie zali... pffff Cytat:
a atmosfera taka ze 2 razy plakalam jak wracalam do domu
|
|
|
#790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#791 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dobrze ze mamy tz po swojej stronie
|
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
no0 to masz prawie tak jak ja.....dobrze ze moj tz tez jej nie cierpi !!
|
|
#793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ahh ale sie rozpisalam... ona zawsze mi tak podnosi cisnienie
|
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
jestescie szalone!!! mam 10 stron do nadrobienia!!!
i jak tu sie za to zabrac... no to kawusia, ciasteczko i czytamy
|
|
|
|
#795 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam ostatnio dużo roboty w pracy więc od czasu do czasu zaglądam a tu tyyylleee informacji.. szok ![]() a ja biorę kanapkę w garść i nadrabiam ![]() AAA-Dziewczyny!! zakochałam się!!! Wczoraj z Lubym znaleźliśmy w internecie moją wymarzoną (co z tego, że kolejną wymarzoną, ale.. ) suknię! oto ona: http://www.cymbeline.krakow.pl/kolek...mbeline/26.htm |
|
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny z tych nerwów jakie mamy z łazienką ostatnimi czasy, aż się dziś popłakałam w sklepie.
Poszłam przyciąć ościeżnicę do jednego zakładu, jak mi powiedziano w składzie budowlanym, że mi to tam zorbią bo juz nie raz to robili. W owym sklepie pani mi powiedziała, że tego nie zrobią - bo niby za duże skosy, i żeby jakoś mi załągodzić nerwy i w ogóle to ta bezczelnie zaczeła obsługiwać pana który stał za mną. Stałam tam jak ta idiotka z ościeżnicą na ladzie. ![]() Wyszłam i się poryczałam. Szwagier nie wiedział co ma zrobić, ale dzielnie milczał. Na samo wspomnienie mi się chce ryczeć. Poszłam więć do tego sklepu gdzie kupowałam drzwi, bo i tak musialam kupić fugi i listwy maskujące. Wybrałam co chciałam, stanęłam do kolejki do Pani od drzwi i jej mówię - ta oczy na mnie, a ja się znowu poryczałam bo już tego znieść nie mogłąm. No i z kolegą stwierdzili, że im się maszyn nie chce przestawiać. :| i powiedzieli, żebym poszła do zakładu stolarskiego po drugiej stronie ulicy, poszłam powiedzieli że przytną ale jak zaczęli się zagłębiać i namyślać, to powiedzieli że tak w ogóle to lepiej poczekać na drzwi, mając ich wymiar oni będą wiedzieć co i jak, bo nie chcą zrobić tak by nie pasowały dzrwi. że się ościeżnicę z drzwiami montuje itp. No to ja przy nich w ryk ![]() ech słabe nerwy mam dziś. okres mi się zbliża i pewnie dlatego. właśnie zadzownił Tż, że podjedzie do takiego znajomego stolarza i zobaczą tą ościeżnicę ale całą. nie tylko tą górną belkę z którą ja byłam. Zobaczymy, jak przytną i będzie ok to luz. ale jak przytną i nie będzie ok, to będziemy 280 zł w plecy. Bo jak byśmy zamówili nową ościeżnicę z dobrym wymiarem to tą byśmy próbowali sprzedać na allegro czy coś. No bo ten sklep nie przyjmuje towaru spowrotem.
|
|
|
|
#797 |
|
Raczkowanie
|
O nie!! a tu już brzydko wygląda
![]() http://ale.gratka.pl/ogloszenie/8717...ine_model.html Kliwia, nie ma co się tak denerwować. Pomyśl sobie, że już niedlugo bedziecie mieli to za sobą! Głowa do góry!
|
|
|
|
#798 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ta jest ladna bardzo ![]() kliwia... buziak ![]() nie plakaj;* chcesz ciastko?wkroczylam dzis do krolestwa mojego taty - kuchni - i pelna zapalu wzielam sie za robienie moich pierwszych w zyciu samodzielnych nalesnikow. Tata stal obok i patrzyl - po czym sam zrobil ciasto nalesnikowe - bo on mi tylko pokaze, i zaczol smazyc nalesniki, na co glosno chrzaknelam i on sie usmiechnol i dal patelnie - pierwszy nalesni caly sie potargal - ja niezrazona smaze dalej - tata dzielnie patrzyy, drugi nalesnik gruby przypalony troche, do tego niedosmazony w srodku - jestem genijalna kucharka - tata zaczyna swoje teksty malenka (mowi tak na mnie od zawsze, jestem jego ukochana coreczka oczkiem w glowie) daj ta patelnie bo sobie krzywde zrobisz, ja na niego warknelam i mowie ze zrobie - jak rozpiepszylam piatego i zjadlam na sucho takie szczatki to stwierdzilam ze jednak nalesniki to nie moja specjalosc, a w gruncie rzeczy ja juz jestem najedzona.,.. wiec oddalam tacie patelnie, ten udaje ze wsyztko jest oki - mow to moze zrob ser - i co wyszedl pyszny jestem genijaln.. co tam ze nalesniki sa do dupy.. tata zeobi lepsze... ale juz sie pocieszam ze jak potrafie zrobic ser, to zwsze moge nie robic nalesnikow a makaron ktory uwielbiam, i danie gotowe ![]()
|
|
|
#800 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
martucha w gruncie rzeczy robienie naleśników jest dziecinnie proste, potrzbne jest tylko dobra patelnia, i łyżka wazowa o odpowiedniej wielkości, żeby za jedno nabranie ciasta to był piękny naleśnik
![]() Coś kiepsko Cię Twój tato nauczył a makorn lepsiejszy jest z truskawkami z serem nie lubię co innego na mleku ![]() martucha no własnie się pocieszyłam grzeskiem bez czekolady ![]() co do dzrwi to nawet padłam na pomysł by z nich zresygnować i zorbić suwane ![]() ps. wyprzedają te modele salonowe, to jak będziemy mierzyć sukienki czy odpwoeidnio leżą????? eeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
#802 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#803 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wiem len jestem ale w sprawach kuchennych zawsze tak mialam.. jak jestem u cioci czy na wakacjach i prosza zebym cos zrobila i niema nikogo do pomocy to zorbie.. ugotuje itd.,.. ale w domu.. inny klimat, tatus ktory mi do niedawna jesc robil i rozpieszczal jak moze.. .(siostra go niezle terroryzowala ze potem bede lewa w kuchni) to tak sczezrze to wole sie pooobijac a nalesniki zrobie.. jzu niedlgo ale jak go niebedzie
|
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
kaśka ej a może jak sale na zielono zorbimy to i może się na zielono ubierzemy?
![]() ![]() sukienka sama mi się podoba zwłąszcza dół. ![]() fajne fotki http://www.kingaipawel.com/ ![]() już chyba widziałam ich stronkę kiedyś ![]() ich tez fajne ![]() http://www.narzeczeni.com/ |
|
|
|
#805 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Madzialenka ale ci się zołza bratowa trafiła, ja bym jej nie zniosła i odpaliła nie raz tekstem takim, że by się już nie odezwała do mnie, ale ja nerwus jestem. Myślę tak jak dziewczyny, trochę złośliwości z twojej trony do jej osoby może ją trochę utemperuje.
Cytat:
Powodzenia w szukaniu czegoś lepszegoCytat:
to się ta nasza złośliwa natura ujawniła Cytat:
kliwa przetrzymasz jakoś ten remont, a potem będziesz się cieszyć z ładnej łazieneczki. Trzymaj się Cytat:
następnym razem naleśniki będą jak ta lala![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
Magda mam plan
"o Ty za x dni jedziesz my NA SZCZĘŚCIE jeszcze zostajemy tutaj razem na pewno będzie super i zarobimy kasę: sasa jak ona taka wredna to Ty też bądź
|
#807 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
szkoda slow az na te bratowe ;/
|
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
chcę dac na naszą stronę fotki tylko, e jak mam z Tadziem to on robi głupie miny
co za burak z niegogdzie chcecie jecać w podróż poślubną? ja bym chciała na sycylię
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
my chcemy jechac do Egiptu
|
|
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
hehe to tak jak większośc teraz Egipt tani to można jechać
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:51.

ogolnie nie przepadam za kotami.. ale taki wielkolud.. hmm

po 6 miesiącach sie zmieniło i teraz jestesmy dobrymi kumpelkami

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

dziekuje za komentarze