|
|
#4201 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy majowe 2019 cz. 7
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez AgataAgata9090 Czas edycji: 2019-07-06 o 13:50 |
||||
|
|
|
#4202 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
“You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fu.k on!” |
|
|
|
|
#4203 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny kp, jak często Wasze dzieci ulewają? Bo mój dużo je i strasznie dużo ulewa. Po każdym karmieniu ulewa po kilka razy pomimo odbijania. To chyba nie jest normalne
️Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4204 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4206 |
|
Zakorzenienie
|
Martita moja ulewa po każdym karmieniu kilka razy. Czasem sporo, czasem trochę. Z tym, że moje dzieci wszystkie takie. Przy pierworodnym robiłam usg czy wszystko w układzie ok. Przy drugiej już odpuściłam, bo taki już ich urok. Przechodziło jak dzieciaki już bardziej w pionie działały.
|
|
|
|
#4207 |
|
Zakorzenienie
|
Moja tez ostatnio częściej ulewa A wcześniej b.rzadko.
U nas dzis piknik lotniczy,.Pójdziemy tam na spacer. Jak u Was z kp podczas wyjsc? Mnie stresuje wyciąganie cyca w miejscach publicznych. Często idę z nia na spacer z nadzieją że dlugo pospi i nie będę musiała jej karmic :|
|
#4208 |
|
Dostojna peema.
|
Nati, ja karmiłam już 2x w parku, po prostu mam przy sobie zawsze szeroką pieluchę tetrową i sie zasłaniam
a co do ulewania to u mnie różnie. Czasem się zdarza. Byłam dziś w Smyku na promce, w sumie bardzo fajnie - za 38 zł kupiłam małemu dwie bluzy z kapturem, spodnie dresowe i czapeczkę.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4210 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
“You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fu.k on!” |
|
|
|
|
#4211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny kp, jak często Wasze dzieci domagają się cycka? Młoda chce tak co 2-2,5h, tylko w nocy ma dłuższe przerwy. To za często? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4212 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
![]() W kp nie ma za często. Dla niej to bliskość, szczególnie jak karmisz ją też mm Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4213 |
|
Raczkowanie
|
Elsabel, u mnie identycznie. W dzień co 2-2,5 h, w nocy najdłuższa przerwa to 4 h.
|
|
|
|
#4214 | |
|
Dostojna peema.
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4215 |
|
Konto usunięte
|
Mój ulewa tylko mm, nie wiem czemu tak. Mój je cycka co 1-1,5 h, wiecznie głodny, ale przybiera to nie panikuje. W nocy ma tylko dłuższe przerwy, o ile śpi. Jak nie ma dobrego z u to od 3 co 2 h.
|
|
|
|
#4216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4217 |
|
Zakorzenienie
|
Moja je co 2 godz przeważnie, niestety w nocy często też tak
![]() Tż wziął mrożonkę dla Ady i poszedł z dziewczynami do teściowej więc miałam mieć spokój przy pracy, ale syn mnie teraz gnębi bym mu koszulki na zalando pozamawiała więc przeglądam. Każdy pretekst dobry by się poobijać
|
|
|
|
#4218 |
|
Zakorzenienie
|
Jade... ale wcale nie czuję ulgi
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Ale wiecie co? Muszę tak czasami "wyjechać" bo już na tym etapie miałam milion informacji do przekazania TŻ, a przecież ja sama nie ogarniam i nie mam recepty na Kazia. A co będzie później? Więc chyba dobrze to zrobi. Może dzięki temu unikne stu pytań tz co gdzie jest etc etc. Niech sobie chlopaki radzą Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4219 |
|
Zadomowienie
|
Mój właśnie bardzo często je i je długo, że mam wrażenie, że tylko siedzę i karmię przez cały dzień. Przeważnie w tygodniu jest u mnie mama, to mam co jeść
Chociaż z dogadywaniem się jest ciężko. No i tak dużo i długo je i chyba przez to dużo ulewa, też właśnie ostatnio więcej, aż się martwię. Ostatnio jak była położna to przybierał średnio 21g/ dzień, czyli na to jak dużo czasu spędza przy cycku, to trochę za mało. W przyszłym tygodniu ma być, to go zważymy. W nocy je co 3-4 godziny. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4220 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
|
|
|
|
#4221 |
|
Zakorzenienie
|
U nas kp w nocy co 3-4 h
A w dzien to co 1,5 - 2 h,chyba,ze spi dlugo Mlody ulewa ok lyzeczke,ale nie po kazdym karmieniu |
|
|
|
#4222 |
|
Wtajemniczenie
|
A u mnie wlasnie byla doradczyni bo mnie ten maly podaz mleka zmartwil. Mialam mega farta bo dzwonilam o termin a ona ze jest ulice dalej ze moze wpasc. I sie okazalo ze niewazne co bym zrobila nie jestem wstanie kp ze wzgledu na hmm defekt anatomiczny. Mam odciagac i dawac jezeli chce i przystawiac. Takze kamien z serca mi spadl ze dalam mm bo dziecko serio sie nie najadalo
|
|
|
#4223 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Moja ostatnio też mało przybierała- po 20 g dziennie. Ciekawe jak teraz będzie. Położna dopiero w piątek. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#4224 |
|
Żona Gargamel
|
Dziewczyny które mają/planują baby gym - jakie zawieszki do tego? Te drewniane co proponują czy coś innego?
|
|
|
#4225 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Do domu wczesniej nie zamawialam cdl. W szpitalu raz patrzyla polozna cdl jak maly ssie, ale wtedy nikt dokladnie eywiadu ze mna nie przeprowadzal ani nie ogladal moich piersu. No babka stwierdzila ze szkoda ze nie da rady piersia wykarmic bo maly slicznie ssie, otwiera szeroko buzie idealnie do kp. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#4226 | |
|
Kocia i psia mama :)
|
Cytat:
u mnie i co godzinę w ciągu dnia chce
|
|
|
|
|
#4227 |
|
Kocia i psia mama :)
|
Wykończę się..
|
|
|
|
#4228 |
|
Zakorzenienie
|
My właśnie wracamy z naszego weekendu w Bieszczadach. Jeszcze godzina do domu
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4229 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale smyk ma drogo, popatrz na coś podobnego na allegro Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#4230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak się panna nudzi to zmieniam..Jesteamy nas morzem... Helena od 18 30 nie zasnela.. Tzn zasnela z 7 razy i 21 a ona dalej nie śpi. Już nawet płakać przestała. Syn dostał szału biega krzyczy piszczy.. Chyba odreagowuje 5h w foteliku. Ja pikole co za start... Ale jutro będzie lepiej Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.

Się wycierpiala maluszka!!
Biorę tabletki na arytmie bo bardzo uprzykrza mi to normalne funkcjonowanie.
️

a co do ulewania to u mnie różnie. Czasem się zdarza. Byłam dziś w Smyku na promce, w sumie bardzo fajnie - za 38 zł kupiłam małemu dwie bluzy z kapturem, spodnie dresowe i czapeczkę.

Chociaż z dogadywaniem się jest ciężko. No i tak dużo i długo je i chyba przez to dużo ulewa, też właśnie ostatnio więcej, aż się martwię. Ostatnio jak była położna to przybierał średnio 21g/ dzień, czyli na to jak dużo czasu spędza przy cycku, to trochę za mało. W przyszłym tygodniu ma być, to go zważymy. W nocy je co 3-4 godziny.
u mnie i co godzinę w ciągu dnia chce