![]() |
#1411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chcę być mamą - ploteczek część II :)
Niektóre ceny u kosmetyczek są z kosmosu...
A tak w ogóle to witam, juz weekendzik ![]()
25.01.2008 ![]() ![]() Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1412 |
Zakorzenienie
|
Zmotywowana jaka pogoda nad morzem?
![]() Jakie macie plany na weekend? ![]()
25.01.2008 ![]() ![]() Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1413 |
Wtajemniczenie
|
My jutro organizujemy ognisko sąsiedzkie, właśnie zwozimy ławeczki i stoły, a w niedzielę jedziemy do mojej mamy 😊 Nadrobiłam dziś w końcu zaległości w pracy. Ciężko jest wracać po urlopie wiedząc, że wszystko na Ciebie czeka i nie ma Cię kto zastąpić 😏
![]() |
#1414 |
Zadomowienie
|
A ja jutro jadę do fryzjera. Już mam tak długą grzywke że aż mnie głowa boli.
---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Fajna inicjatywa 😁 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1415 | |||
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za wszystkie gratulacje!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Czujemy się bardzo dobrze, odrobinkę rana mnie boli głównie przy siedzeniu. A Antoś z początku mało przybierał na wadzę, ale teraz już jest chyba ok ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1416 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj 3,5 godziny szorowaliśmy płot u teściów z rdzy. Ledwo telefon w ogóle trzymam, tak mnie ręce bolą
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1417 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Od poniedziałku mam tydzień nieplanowanego urlopu, mam nadzieję że pogoda będzie fajną to będę jeździć z córcia na basen ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Tinulinka, też byłam nacinana i niestety wiem co to jest za ból, chcesz sobie usiąść całą siadaczką ale musisz na połżydku bo inaczej ciężko. Pierwsze parę dni najgorszych później już z górki. A pamiętam że miałam straszny problem ze zrobieniem dwójki miałam wrażenie że wszystko mi się tam rozejdzie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#1418 |
Zakorzenienie
|
My wczoraj mieliśmy Kinder bal. 7 lat. Także zabawa z animatorem na świeżym powietrzu. Padlam wczoraj strasznie szybko. A dzis cd urodzin tylko dla rodzinki, i grill na działce. Oby się rozpogodzilo bo coś niego za chmurkami.
Dzień dobry w sobotę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1419 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny. Wstałam dopiero, już taka zmęczona wczoraj byłam, a tż do prawie pierwszej w nocy męczył gry na Xboxa i zasnąć nie mogłam
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- W ogóle jak już tż wróci do pracy, to chcę znowu poćwiczyć robienie żeli na paznokciach (ostatnio siedziałam nad tym 8 godzin i miałam je dwa dni ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1420 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- A ja rano wyszykowałam tż ta do pracy i poszłam spać i dopiero co wstałam. Wyspana jestem. Przyszły tydzień to mój ostatni tydzień przed urlopem. Powiem Wam, że będzie strasznie ciężko, patrzę po ilości pracy. I mam jeszcze nową rzecz- mega trudną. Aż się normalnie boję czy wyrobie się ze wszystkim ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- [QUOTE=tinulinka;86967372]Dzięki dziewczyny za wszystkie gratulacje! ![]() Poród naturalny ale miałam nacięte krocze. Przebiegł mega szybko bo o 8:30 odeszły mi wody i to był pierwszy objaw zapowiadającego się porodu, a o 13:31 Antoś już był u mnie na rączkach ![]() Tinulinka to dobrze, że szybko poszło. Rzeczywiscie jak na pierworódke to bardzo szybko. Ja z moją córką wyrobiłam się w 4,5 godziny 😁 bez znieczulenia i też miałam nacięcie. Dziewczyny z patologii ciąży z którymi leżałem przed porodem nie mogły uwierzyć, że już po 😀 ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Coś mi się, źle zacytowało Tinulinke 😕 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1421 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry w sobotę 🌻
Tinulinka jak maluszek? Macie już usystematyzowany dzień? Jak karmisz? Kp czy mm? 😊 Beellina świętujcie na całego. Synek się pewnie bardzo cieszy 🎊 Marcja wyrobisz się, ewentualnie jest opcja zostania po godzinach, ale na urlopie będziesz mieć spokojną głowę, że wszystkie ważne rzeczy pozamykałaś przed wyjazdem 😉 Dance jak skończycie i płot będzie pięknie wymalowany to zobaczysz, że było warto 😀
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1422 | |
Zadomowienie
|
Ja kiedyś organizowałam imprezę urodzinową Oliwce I zaprosiła całą grupę zerówkową. To ogromna odpowiedzialność za dzieci, nie powtórzę tego więcej. W mniejszej grupietak ale ponad 25 dzieci to za dużo
---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Takie życie w korpo. Tylko nie wiem jak będzie z netem w Turcji, bo mogę to nie mieć ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Unikam nadchodzin boi tak mając laptopa siedzi się znacznie więcej niż 8 H. No ale jak będzie potrzebna, to trzeba będzie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1423 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dzasta fajny pomysł z tym ogniskiem, ale do takich imprez trzeba mieć fajnych sąsiadów ![]() Tinulinka faktycznie szybko ci poszło. A maluszek wynagrodził ci ten ból ![]() Basia przynajmniej trochę odpoczniesz sobie ![]() Ania jak tam w nowej pracy? Jak wrażenia? ![]() Bellina to bardzo intensywny weekend macie, ale takie są najlepsze ![]() A do mnie wczoraj przyjechały dziewczyny i zrobiły mi niespodziankę, sto lat mi na schodach na korytarzu spiewały, bo imieniny miałam. Sąsiedzi będą mieli o czym gadać ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1424 |
Zakorzenienie
|
Dance, warto pomagać, wynagrodzi ci to los podwójnie, dobrze ze w nowo zrobionych pazurkach nie robisz bo wtedy byłyby kłopociki
![]() Marcja, na dziś rodzina i tak do 10 osób więc na spokojnie i bez hałasu. W porównaniu do wczoraj, bo było gwarnie i dzieci ok 20, animator ich zabawiał, były bańki, kule wodne, wata, i różne konkurencje. Ale obowiązek przy pilnowaniu jest, bo 7 latki mają różne pomysły ![]() Tinulinka, potwierdzam, ten ból porodu jest okropny, ale później uczucie dzieciątka na rękach i zapomina się o wszystkim. Powodzenia! Karola, wszystkiego najlepszego z.okazji imienin. ![]() Dzasta, udanej imprezy dzis ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1425 |
Zakorzenienie
|
Bellina to sporo tych dzieciaków było na urodzinach, ale najważniejsze ze synek zadowolony
![]() A dziękuję, kąpieli nie było, za zimno wczoraj było ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1426 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Wzięłam się dzisiaj za porządne sprzątanie i w końcu wyczyściłam pralkę (i zastanawiam się jakie rzeczy się w 95 stopniach pierze że mam taką temperature do wyboru, niby pokazuje że dziecięce). Tż jak wstał to był zdziwiony że już wszystko ogarnięte było i nawet śniadanie zrobione ![]() Ah, no i wysłałam dzisiaj kolejne cv. Ale póki co cisza jest z tych co wcześniej wysyłałam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1427 |
Zadomowienie
|
Karola, wszystkiego dobrego 🤗😊
---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Siedzę na fotelu u fryzjerki z farbą na głowie. Strasznie szczypie dziś tą farbą ![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Dziś mamy pogrzeb chomika Oliwki. Bidula zeszła na tamten świat 😕 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojjj biedny chomik. Długo był z wami? Córka napewno przeżywa.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1429 |
Zadomowienie
|
Wróciliśmy właśnie do domu. Nienawidzę malowania płotów, ile ja się dzisiaj nawyklinałam... Jeszcze słońce tak strasznie grzalo, a my tak staliśmy kilka godzin. I tak nie udało się skończyć dzisiaj. Połowę zrobiliśmy.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1430 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ---------- Dzień dobry w niedzielę ---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ---------- Co do fryzury to jestem bardzo zadowolona. Fryzjerka się przełożyła. Ostatnio byłam niezadowolona i chyba to wyczuła i dopracowala fryzurę tym razem. Edytowane przez marcja7777 Czas edycji: 2019-07-07 o 07:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1431 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w niedzielę
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1432 |
Zadomowienie
|
Wiecie co oglądam "W labiryncie" ustawiłam sobie nagrywanie i w wolnej chwili oglądam. Wcześniej nie oglądałam. Zupełnie inna Polska, ludzie, aktorzy młodzi.
---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- J mnie deszcz całą noc padał i teraz też pada. Pi tym Bromku mam fale uderzenia gorąca/zimna. Kręcę się w wyrku, raz się odkrywam, raz przykrywam. Słabe to.. tż gdera, że spać przeze mnie nie może ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1433 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w niedzielę
![]() Impreza wczoraj udana. Fajna pogoda była. A zmęczona mega Byłam. I piątek i sobota na pełnych obrotach. Dziś w planach mała wycieczka do rodziny na wieś. Czysta natura i "naturalne" zapachy. Krówki, świnki, kurki. Będzie fajnie. Wczoraj był termin @....na razie cisza...nie nakręcam się. Dziś wstałam tez z uderzeniami raz ciepło i raz zimno...haha. W nocy padało to spało się dobrze i do 9 spaliśmy. Szok bo my takie ranne ptaszki. A jakie wasze plany na dziś? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1434 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Uderzenia gorąca to najgorsze co może być, mam je strasznie często. Dzisiaj jedziemy do teściów na grilla, ale tak strasznie nie chce mi się tymi rowerami znowu jechac. No ale jest bieda z paliwem i dopiero we wtorek zatankujemy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1435 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry 😊
Tinulinka ogromne gratulacje 😀 Ja wczoraj miałam imprezę w domu i dopiero wstaję... Co do pracy to ogólnie fajnie, ale dużo wiedzy muszę przyswoić. Myślę że jak wszystko załapię to będzie ok, narazie chodzę w domu trochę zamyślona tym co się dzieje w pracy 😋 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1436 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1437 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Uwielbiam tą piosenkę z serialu 😀 ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1438 |
Zakorzenienie
|
Kochane, czy można do Was dołączyć?
![]() Przyznam się, że wątek podczytuje już od jakiegoś czasu, a atmosfera u Was jest inna, niż na większości wątków staraczkowych... Fajnie tu macie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#1439 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja wczoraj spałam do 10 i dla mnie tez było to zaskoczeniem, bo zazwyczaj o 7 już na nogach jestem. My byliśmy na obiedzie u teściów i zrobiłam mamie paznokcie. A teraz czekamy na kuzynke tż, bo podejrzewam, ze zaproszenie na ślub chcą nam przywieźć ![]() Cytat:
![]() Wiadomo, pewnie dużo nowych rzeczy jest to ogarnięcia. A jak atmosfera? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1440 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Karola, biorę bromka codziennie na noc po pół tabletki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:36.