Chcę być mamą - ploteczek część II :) - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2019-07-05, 13:47   #1411
KarolaKG
Zakorzenienie

Dot.: Chcę być mamą - ploteczek część II :)

Niektóre ceny u kosmetyczek są z kosmosu...

A tak w ogóle to witam, juz weekendzik

Początkująca scraperka
Zapraszam
https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/
https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/
KarolaKG jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-07-05, 17:03   #1412
KarolaKG
Zakorzenienie

Zmotywowana jaka pogoda nad morzem?

Jakie macie plany na weekend?

Początkująca scraperka
Zapraszam
Stary 2019-07-05, 17:56   #1413
Dzasta11
Wtajemniczenie

My jutro organizujemy ognisko sąsiedzkie, właśnie zwozimy ławeczki i stoły, a w niedzielę jedziemy do mojej mamy 😊 Nadrobiłam dziś w końcu zaległości w pracy. Ciężko jest wracać po urlopie wiedząc, że wszystko na Ciebie czeka i nie ma Cię kto zastąpić 😏
Stary 2019-07-05, 18:40   #1414
marcja7777
Zadomowienie

A ja jutro jadę do fryzjera. Już mam tak długą grzywke że aż mnie głowa boli.

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Dzasta11 Pokaż wiadomość
My jutro organizujemy ognisko sąsiedzkie, właśnie zwozimy ławeczki i stoły, a w niedzielę jedziemy do mojej mamy 😊 Nadrobiłam dziś w końcu zaległości w pracy. Ciężko jest wracać po urlopie wiedząc, że wszystko na Ciebie czeka i nie ma Cię kto zastąpić 😏
Fajna inicjatywa 😁
marcja7777 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-07-05, 18:41   #1415
tinulinka
Raczkowanie

Dzięki dziewczyny za wszystkie gratulacje!

Cytat:
Napisane przez marcja7777 Pokaż wiadomość
Wielkie gratulacje Tinulinka 😁 niech zdrowo się chowa.
A jak poród przebiegł? Naturalnie? Cesarka?
Poród naturalny ale miałam nacięte krocze. Przebiegł mega szybko bo o 8:30 odeszły mi wody i to był pierwszy objaw zapowiadającego się porodu, a o 13:31 Antoś już był u mnie na rączkach Położne mówiły, że jestem mega szczęściarą, że tak szybko poszło.. ale i tak ból był ogromny

Cytat:
Napisane przez lilianna90 Pokaż wiadomość
Gratulacje! Na kiedy miałaś termin? Mój tez taki długi był ale ponad 3600 ważył
Termin miałam na 11 lipca więc w sumie równo w 38 tyg ciąży już się urodził. Czyli w terminie ale w sumie mnie zaskoczyło że tak szybko Ja jestem dosyć drobna więc pewnie dlatego dzieciaczek też chudzinka hehe

Cytat:
Napisane przez KarolaKG Pokaż wiadomość
Tinulinka gratulacje! Jak się czujecie?
Czujemy się bardzo dobrze, odrobinkę rana mnie boli głównie przy siedzeniu. A Antoś z początku mało przybierał na wadzę, ale teraz już jest chyba ok

Cytat:
Napisane przez Beellina Pokaż wiadomość
Dzień dobry u mnie od rana świętowanie. Synek czekał aż będziemy mu śpiewać stoo lat ja ledwo jeszcze na oko patrzyłam A on.." śpiewamy" . Dziś urlop, dzień pełen zabawy.
Zmotywowana czekamy no fotkę z nad morza

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Wszystkiego najlepszego dla synka! Które to urodzinki ?
tinulinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-07-05, 19:07   #1416
Dance Macabra
Zadomowienie

Dzisiaj 3,5 godziny szorowaliśmy płot u teściów z rdzy. Ledwo telefon w ogóle trzymam, tak mnie ręce bolą. A jeszcze w najbliższym czasie trzeba będzie go malować

Dance Macabra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-07-05, 21:00   #1417
basiczek24
Wtajemniczenie

Cytat:
Beellina piękne pazurki 🤩
Basiczek moje koleżanki chwalą sobie odżywkę 8w1 Eveline
Zmykam powoli spać. Dobranoc
Tak miałam i sobie też chwaliłam ale czytałam że na niektóre paznokcie się nie nadaje bo jakieś plamki po niej wychodzą czy coś.
Cytat:
Dzień dobry u mnie od rana świętowanie. Synek czekał aż będziemy mu śpiewać stoo lat ja ledwo jeszcze na oko patrzyłam A on.." śpiewamy" . Dziś urlop, dzień pełen zabawy.
Zmotywowana czekamy no fotkę z nad morza

To najlepszego dla synka

Od poniedziałku mam tydzień nieplanowanego urlopu, mam nadzieję że pogoda będzie fajną to będę jeździć z córcia na basen

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Tinulinka, też byłam nacinana i niestety wiem co to jest za ból, chcesz sobie usiąść całą siadaczką ale musisz na połżydku bo inaczej ciężko. Pierwsze parę dni najgorszych później już z górki. A pamiętam że miałam straszny problem ze zrobieniem dwójki miałam wrażenie że wszystko mi się tam rozejdzie.

Jestem mamą
basiczek24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-07-06, 06:54   #1418
Beellina
Zakorzenienie

My wczoraj mieliśmy Kinder bal. 7 lat. Także zabawa z animatorem na świeżym powietrzu. Padlam wczoraj strasznie szybko. A dzis cd urodzin tylko dla rodzinki, i grill na działce. Oby się rozpogodzilo bo coś niego za chmurkami.
Dzień dobry w sobotę

Beellina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-07-06, 08:22   #1419
Dance Macabra
Zadomowienie

Hej dziewczyny. Wstałam dopiero, już taka zmęczona wczoraj byłam, a tż do prawie pierwszej w nocy męczył gry na Xboxa i zasnąć nie mogłam . Dzisiaj musimy jechać malować ten nieszczęsny płot który wczoraj szorowaliśmy, żeby tyle pracy na darmo nie poszło. Żeby mi się chciało, tak jak mi się nie chce. Najgorzej, że musimy jechać rowerami, bo w samochodzie już mało paliwa, a wypłata dopiero we wtorek, a od przyszłego tygodnia tż wraca do pracy i jakoś te dwa dni jeździć musi.

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

W ogóle jak już tż wróci do pracy, to chcę znowu poćwiczyć robienie żeli na paznokciach (ostatnio siedziałam nad tym 8 godzin i miałam je dwa dni ). Chociaż wolała bym uniknąć tipsów, bo ogarnianie ich to dramat, a do tego te zniszczone paznokcie później...

Stary 2019-07-06, 08:50   #1420
marcja7777
Zadomowienie

Cytat:
My wczoraj mieliśmy Kinder bal. 7 lat. Także zabawa z animatorem na świeżym powietrzu. Padlam wczoraj strasznie szybko. A dzis cd urodzin tylko dla rodzinki, i grill na działce. Oby się rozpogodzilo bo coś niego za chmurkami.
Dzień dobry w sobotę

Oj to poimprezujecie trochę 😀 A dużo gości zaprosiliście?

---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

A ja rano wyszykowałam tż ta do pracy i poszłam spać i dopiero co wstałam. Wyspana jestem.
Przyszły tydzień to mój ostatni tydzień przed urlopem. Powiem Wam, że będzie strasznie ciężko, patrzę po ilości pracy. I mam jeszcze nową rzecz- mega trudną. Aż się normalnie boję czy wyrobie się ze wszystkim

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Dance Macabra Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Wstałam dopiero, już taka zmęczona wczoraj byłam, a tż do prawie pierwszej w nocy męczył gry na Xboxa i zasnąć nie mogłam . Dzisiaj musimy jechać malować ten nieszczęsny płot który wczoraj szorowaliśmy, żeby tyle pracy na darmo nie poszło. Żeby mi się chciało, tak jak mi się nie chce. Najgorzej, że musimy jechać rowerami, bo w samochodzie już mało paliwa, a wypłata dopiero we wtorek, a od przyszłego tygodnia tż wraca do pracy i jakoś te dwa dni jeździć musi.

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

W ogóle jak już tż wróci do pracy, to chcę znowu poćwiczyć robienie żeli na paznokciach (ostatnio siedziałam nad tym 8 godzin i miałam je dwa dni ). Chociaż wolała bym uniknąć tipsów, bo ogarnianie ich to dramat, a do tego te zniszczone paznokcie później...

Też kiedyś szorowałam płot. Ciężkie to, dlatego potem kupiliśmy farbę do której już nie trzeba rdzy trzeć

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

[QUOTE=tinulinka;86967372]Dzięki dziewczyny za wszystkie gratulacje!

Poród naturalny ale miałam nacięte krocze. Przebiegł mega szybko bo o 8:30 odeszły mi wody i to był pierwszy objaw zapowiadającego się porodu, a o 13:31 Antoś już był u mnie na rączkach Położne mówiły, że jestem mega szczęściarą, że tak szybko poszło.. ale i tak ból był ogromny

Tinulinka to dobrze, że szybko poszło. Rzeczywiscie jak na pierworódke to bardzo szybko. Ja z moją córką wyrobiłam się w 4,5 godziny 😁 bez znieczulenia i też miałam nacięcie. Dziewczyny z patologii ciąży z którymi leżałem przed porodem nie mogły uwierzyć, że już po 😀

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

Coś mi się, źle zacytowało Tinulinke 😕
Stary 2019-07-06, 09:47   #1421
Dzasta11
Wtajemniczenie

Dzień dobry w sobotę 🌻

Tinulinka jak maluszek? Macie już usystematyzowany dzień? Jak karmisz? Kp czy mm? 😊

Beellina świętujcie na całego. Synek się pewnie bardzo cieszy 🎊

Marcja wyrobisz się, ewentualnie jest opcja zostania po godzinach, ale na urlopie będziesz mieć spokojną głowę, że wszystkie ważne rzeczy pozamykałaś przed wyjazdem 😉

Dance jak skończycie i płot będzie pięknie wymalowany to zobaczysz, że było warto 😀
Stary 2019-07-06, 10:03   #1422
marcja7777
Zadomowienie

Ja kiedyś organizowałam imprezę urodzinową Oliwce I zaprosiła całą grupę zerówkową. To ogromna odpowiedzialność za dzieci, nie powtórzę tego więcej. W mniejszej grupietak ale ponad 25 dzieci to za dużo

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Cytat:
Dzień dobry w sobotę 🌻

Tinulinka jak maluszek? Macie już usystematyzowany dzień? Jak karmisz? Kp czy mm? 😊

Beellina świętujcie na całego. Synek się pewnie bardzo cieszy 🎊

Marcja wyrobisz się, ewentualnie jest opcja zostania po godzinach, ale na urlopie będziesz mieć spokojną głowę, że wszystkie ważne rzeczy pozamykałaś przed wyjazdem 😉

Dance jak skończycie i płot będzie pięknie wymalowany to zobaczysz, że było warto 😀
U mnie tak jest, że nawet na urlopie muszę być pod telefonem. Bo są pyrania o moje transakcje ale to już wtedy na spokojnie biorę, bardziej jako podpowiedź co mają zrobić

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Takie życie w korpo.
Tylko nie wiem jak będzie z netem w Turcji, bo mogę to nie mieć

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Unikam nadchodzin boi tak mając laptopa siedzi się znacznie więcej niż 8 H. No ale jak będzie potrzebna, to trzeba będzie
Stary 2019-07-06, 10:09   #1423
KarolaKG
Zakorzenienie

Dzień dobry

Dzasta fajny pomysł z tym ogniskiem, ale do takich imprez trzeba mieć fajnych sąsiadów

Tinulinka faktycznie szybko ci poszło. A maluszek wynagrodził ci ten ból i podbijam pytania dzasty

Basia przynajmniej trochę odpoczniesz sobie

Ania jak tam w nowej pracy? Jak wrażenia?

Bellina to bardzo intensywny weekend macie, ale takie są najlepsze

A do mnie wczoraj przyjechały dziewczyny i zrobiły mi niespodziankę, sto lat mi na schodach na korytarzu spiewały, bo imieniny miałam. Sąsiedzi będą mieli o czym gadać A później pojechałyśmy nad jeziorko

Miłego dnia

Początkująca scraperka
Zapraszam
Stary 2019-07-06, 10:27   #1424
Beellina
Zakorzenienie

Dance, warto pomagać, wynagrodzi ci to los podwójnie, dobrze ze w nowo zrobionych pazurkach nie robisz bo wtedy byłyby kłopociki
Marcja, na dziś rodzina i tak do 10 osób więc na spokojnie i bez hałasu. W porównaniu do wczoraj, bo było gwarnie i dzieci ok 20, animator ich zabawiał, były bańki, kule wodne, wata, i różne konkurencje. Ale obowiązek przy pilnowaniu jest, bo 7 latki mają różne pomysły🤣 synek zadowolony bardzo, od rana siedzi w prezentach i składa sobie klocki.
Tinulinka, potwierdzam, ten ból porodu jest okropny, ale później uczucie dzieciątka na rękach i zapomina się o wszystkim. Powodzenia!
Karola, wszystkiego najlepszego z.okazji imienin.Eee tam sąsiedzi zawsze muszą o czym gadać. Ważne że wy sie dobrze bawiłyście. Kąpiel w jeziorku była?
Dzasta, udanej imprezy dzis

Stary 2019-07-06, 10:38   #1425
KarolaKG
Zakorzenienie

Bellina to sporo tych dzieciaków było na urodzinach, ale najważniejsze ze synek zadowolony

A dziękuję, kąpieli nie było, za zimno wczoraj było

Początkująca scraperka
Zapraszam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2019-07-06, 11:19   #1426
Dance Macabra
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry w sobotę

Tinulinka jak maluszek? Macie już usystematyzowany dzień? Jak karmisz? Kp czy mm?

Beellina świętujcie na całego. Synek się pewnie bardzo cieszy

Marcja wyrobisz się, ewentualnie jest opcja zostania po godzinach, ale na urlopie będziesz mieć spokojną głowę, że wszystkie ważne rzeczy pozamykałaś przed wyjazdem

Dance jak skończycie i płot będzie pięknie wymalowany to zobaczysz, że było warto
Gdyby to jeszcze mój płot był, to może i było by warto, a tak to na niego patrzeć już mi się nie chce . Chociaż nie wiem czy to szorowanie nie pójdzie na marne, bo teść się obija ze sprawdzaniem jak trzeba farbę rozrobić i w sumie dzisiaj jest ostatni dzień jak się za to zabrać mozemy, później tż wraca do pracy i czasu nie będzie.

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

Cytat:
Dance, warto pomagać, wynagrodzi ci to los podwójnie, dobrze ze w nowo zrobionych pazurkach nie robisz bo wtedy byłyby kłopociki
Marcja, na dziś rodzina i tak do 10 osób więc na spokojnie i bez hałasu. W porównaniu do wczoraj, bo było gwarnie i dzieci ok 20, animator ich zabawiał, były bańki, kule wodne, wata, i różne konkurencje. Ale obowiązek przy pilnowaniu jest, bo 7 latki mają różne pomysły🤣 synek zadowolony bardzo, od rana siedzi w prezentach i składa sobie klocki.
Tinulinka, potwierdzam, ten ból porodu jest okropny, ale później uczucie dzieciątka na rękach i zapomina się o wszystkim. Powodzenia!
Karola, wszystkiego najlepszego z.okazji imienin.Eee tam sąsiedzi zawsze muszą o czym gadać. Ważne że wy sie dobrze bawiłyście. Kąpiel w jeziorku była?
Dzasta, udanej imprezy dzis

No właśnie co do tych paznokci, to dałam ciała, bo nie kupiłam spirytusu salicylowego jak ostatnio się skończył (czy jakoś tak to się zwało) i nie mam nic do czyszczenia pędzli z żelu i paznokci z tej klejącej warstwy ️. A już się nastawiałam że dzisiaj sobie zrobię. Ale umówiłam się z siostrą i w następną niedzielę ona mi zrobi i będę mieć przedłużane na formie zamiast tipsa.

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Wzięłam się dzisiaj za porządne sprzątanie i w końcu wyczyściłam pralkę (i zastanawiam się jakie rzeczy się w 95 stopniach pierze że mam taką temperature do wyboru, niby pokazuje że dziecięce). Tż jak wstał to był zdziwiony że już wszystko ogarnięte było i nawet śniadanie zrobione .
Ah, no i wysłałam dzisiaj kolejne cv. Ale póki co cisza jest z tych co wcześniej wysyłałam.

Stary 2019-07-06, 13:00   #1427
marcja7777
Zadomowienie

Karola, wszystkiego dobrego 🤗😊

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Siedzę na fotelu u fryzjerki z farbą na głowie. Strasznie szczypie dziś tą farbą

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Dziś mamy pogrzeb chomika Oliwki. Bidula zeszła na tamten świat 😕
Stary 2019-07-06, 19:47   #1428
Beellina
Zakorzenienie

Cytat:
Karola, wszystkiego dobrego

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Siedzę na fotelu u fryzjerki z farbą na głowie. Strasznie szczypie dziś tą farbą

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Dziś mamy pogrzeb chomika Oliwki. Bidula zeszła na tamten świat
I jak wyszły włoski?
Ojjj biedny chomik. Długo był z wami? Córka napewno przeżywa..

Stary 2019-07-06, 21:01   #1429
Dance Macabra
Zadomowienie

Wróciliśmy właśnie do domu. Nienawidzę malowania płotów, ile ja się dzisiaj nawyklinałam... Jeszcze słońce tak strasznie grzalo, a my tak staliśmy kilka godzin. I tak nie udało się skończyć dzisiaj. Połowę zrobiliśmy.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2019-07-07, 07:31   #1430
marcja7777
Zadomowienie

Cytat:
I jak wyszły włoski?
Ojjj biedny chomik. Długo był z wami? Córka napewno przeżywa..

4 lata była z nami. No przykro Oliwce. No ale cóż...

---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ----------

Dzień dobry w niedzielę ��

---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ----------

Co do fryzury to jestem bardzo zadowolona. Fryzjerka się przełożyła. Ostatnio byłam niezadowolona i chyba to wyczuła i dopracowala fryzurę tym razem.

Edytowane przez marcja7777
Czas edycji: 2019-07-07 o 07:48
Stary 2019-07-07, 08:02   #1431
KarolaKG
Zakorzenienie

Dzień dobry w niedzielę

Początkująca scraperka
Zapraszam
Stary 2019-07-07, 08:16   #1432
marcja7777
Zadomowienie

Wiecie co oglądam "W labiryncie" ustawiłam sobie nagrywanie i w wolnej chwili oglądam. Wcześniej nie oglądałam. Zupełnie inna Polska, ludzie, aktorzy młodzi.

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------

J mnie deszcz całą noc padał i teraz też pada.
Pi tym Bromku mam fale uderzenia gorąca/zimna. Kręcę się w wyrku, raz się odkrywam, raz przykrywam. Słabe to.. tż gdera, że spać przeze mnie nie może
Stary 2019-07-07, 09:12   #1433
Beellina
Zakorzenienie

Dzień dobry w niedzielę
Impreza wczoraj udana. Fajna pogoda była. A zmęczona mega Byłam. I piątek i sobota na pełnych obrotach. Dziś w planach mała wycieczka do rodziny na wieś. Czysta natura i "naturalne" zapachy. Krówki, świnki, kurki. Będzie fajnie.
Wczoraj był termin @....na razie cisza...nie nakręcam się. Dziś wstałam tez z uderzeniami raz ciepło i raz zimno...haha.
W nocy padało to spało się dobrze i do 9 spaliśmy. Szok bo my takie ranne ptaszki.
A jakie wasze plany na dziś?

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Cytat:
Wiecie co oglądam "W labiryncie" ustawiłam sobie nagrywanie i w wolnej chwili oglądam. Wcześniej nie oglądałam. Zupełnie inna Polska, ludzie, aktorzy młodzi.

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------

J mnie deszcz całą noc padał i teraz też pada.
Pi tym Bromku mam fale uderzenia gorąca/zimna. Kręcę się w wyrku, raz się odkrywam, raz przykrywam. Słabe to.. tż gdera, że spać przeze mnie nie może
Pamiętam ten serial w labiryncie. Oglądałam go i nawet na samo wspomnienie naszło mnie śpiewanie tej piosenki z filmu.."W labiryncie ludzkich spraw ....."

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2019-07-07, 09:12   #1434
Dance Macabra
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry w niedzielę
Impreza wczoraj udana. Fajna pogoda była. A zmęczona mega Byłam. I piątek i sobota na pełnych obrotach. Dziś w planach mała wycieczka do rodziny na wieś. Czysta natura i "naturalne" zapachy. Krówki, świnki, kurki. Będzie fajnie.
Wczoraj był termin @....na razie cisza...nie nakręcam się. Dziś wstałam tez z uderzeniami raz ciepło i raz zimno...haha.
W nocy padało to spało się dobrze i do 9 spaliśmy. Szok bo my takie ranne ptaszki.

Fajnie tak pojechać sobie na wieś .
Uderzenia gorąca to najgorsze co może być, mam je strasznie często.
Dzisiaj jedziemy do teściów na grilla, ale tak strasznie nie chce mi się tymi rowerami znowu jechac. No ale jest bieda z paliwem i dopiero we wtorek zatankujemy.

Stary 2019-07-07, 10:22   #1435
Annia26
Zadomowienie

Dzień dobry 😊
Tinulinka ogromne gratulacje 😀
Ja wczoraj miałam imprezę w domu i dopiero wstaję...
Co do pracy to ogólnie fajnie, ale dużo wiedzy muszę przyswoić. Myślę że jak wszystko załapię to będzie ok, narazie chodzę w domu trochę zamyślona tym co się dzieje w pracy 😋
Annia26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-07-07, 10:24   #1436
tinulinka
Raczkowanie

Cytat:
Maluszek ok z karmieniem się tylko trochę męczymy. Karmię piersią, ale ile walki jest żeby to dziecko zjadło... Bo albo zasypia przy cycku i nie je wiec trzeba go dobudzać co jest naprawdę trudne, albo jakoś dossać się nie umię i drze się przez pół godziny zanim zacznie jeść W dzień wiecie jakoś dajemy rade ale w nocy po prostu padam ze zmęczenia. Próbuje mu usystematyzować dzień ale on ma na razie raczej poprzestawiane i woli być aktywny w nocy a w dzień spać... ehh Póki tż ma wolne to jakoś dajemy rade ale za tydzień wraca do pracy i olaboga co to będzie
tinulinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-07-07, 10:28   #1437
marcja7777
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry w niedzielę

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Pamiętam ten serial w labiryncie. Oglądałam go i nawet na samo wspomnienie naszło mnie śpiewanie tej piosenki z filmu.."W labiryncie ludzkich spraw ....."

Beellina to trzymam kciuki żeby @ nie przylazła
Uwielbiam tą piosenkę z serialu 😀

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Cytat:
Napisane przez tinulinka Pokaż wiadomość
Maluszek ok z karmieniem się tylko trochę męczymy. Karmię piersią, ale ile walki jest żeby to dziecko zjadło... Bo albo zasypia przy cycku i nie je wiec trzeba go dobudzać co jest naprawdę trudne, albo jakoś dossać się nie umię i drze się przez pół godziny zanim zacznie jeść W dzień wiecie jakoś dajemy rade ale w nocy po prostu padam ze zmęczenia. Próbuje mu usystematyzować dzień ale on ma na razie raczej poprzestawiane i woli być aktywny w nocy a w dzień spać... ehh Póki tż ma wolne to jakoś dajemy rade ale za tydzień wraca do pracy i olaboga co to będzie
Dobrze będzie, po prostu potrzebujecie trochę czasu.
Stary 2019-07-07, 14:02   #1438
stotek
Zakorzenienie

Kochane, czy można do Was dołączyć?
Przyznam się, że wątek podczytuje już od jakiegoś czasu, a atmosfera u Was jest inna, niż na większości wątków staraczkowych... Fajnie tu macie

Stary 2019-07-07, 14:13   #1439
KarolaKG
Zakorzenienie

Cytat:
A Ty cały czas bierzesz bromka? Czy tylko przez określony czas w cyklu?

Cytat:
Dzień dobry w niedzielę

To dzisiaj też intensywnie, a myślałam że będziecie sobie leniwie odpoczywać
Ja wczoraj spałam do 10 i dla mnie tez było to zaskoczeniem, bo zazwyczaj o 7 już na nogach jestem.

My byliśmy na obiedzie u teściów i zrobiłam mamie paznokcie. A teraz czekamy na kuzynke tż, bo podejrzewam, ze zaproszenie na ślub chcą nam przywieźć

Cytat:
Napisane przez Annia26 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Tinulinka ogromne gratulacje
Ja wczoraj miałam imprezę w domu i dopiero wstaję...
Co do pracy to ogólnie fajnie, ale dużo wiedzy muszę przyswoić. Myślę że jak wszystko załapię to będzie ok, narazie chodzę w domu trochę zamyślona tym co się dzieje w pracy
Czyli impreza udała sie

Wiadomo, pewnie dużo nowych rzeczy jest to ogarnięcia. A jak atmosfera?

Cytat:
Napisane przez tinulinka Pokaż wiadomość
Wydaje mi sie, że musicie nauczyć się siebie nawzajem i będzie dobrze odpoczywaj, jak tylko się da i nabieraj sił

Cytat:
Napisane przez stotek Pokaż wiadomość
Przyznam się, że wątek podczytuje już od jakiegoś czasu, a atmosfera u Was jest inna, niż na większości wątków staraczkowych... Fajnie tu macie
Pewnie, witajopowiedz cos o sobie, dlugo się staracie?

Początkująca scraperka
Zapraszam
Stary 2019-07-07, 14:26   #1440
marcja7777
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez stotek Pokaż wiadomość

Zapraszamy, zapraszamy 😀 staracie się o pierwsze maleństwo?

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Karola, biorę bromka codziennie na noc po pół tabletki.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości