![]() |
#61 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Postanowienia noworoczne
Cytat:
Ja często zamawiam do domu jakiś obiad, bo mi się nie chce gotować ![]() Aktywności zero na razie. Póki co waga stoi, więc muszę ruszyć tyłek może na spinning jakiś ;]. Postanowiłam, że będę się ważyć raz w miesiącu, bo tylko tracę nerwy. Ostatnio byłam ze znajomymi na dniu pizzy. Oni się zajadali,a ja patrzyłam ![]() ![]() Wracając do postanowień to zamierzam jeszcze iść na jakieś studia podyplomowe. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Pani Mizantrop
|
[1=ad661336dba67467d5566b7 c0c939a9c82ec46ac_5f7e487 29cea2;86494305]Ja często zamawiam do domu jakiś obiad, bo mi się nie chce gotować
![]() Aktywności zero na razie. Póki co waga stoi, więc muszę ruszyć tyłek może na spinning jakiś ;]. Postanowiłam, że będę się ważyć raz w miesiącu, bo tylko tracę nerwy. Ostatnio byłam ze znajomymi na dniu pizzy. Oni się zajadali,a ja patrzyłam ![]() ![]() Wracając do postanowień to zamierzam jeszcze iść na jakieś studia podyplomowe.[/QUOTE] Ja bym bardzo chciala wrocic do nauki jezykow, mandarynskiego pewnie sie nie naucze na razie, ale postanowilam, ze naucze sie, jak bedziemy mieli z mezem dziecko, ale hiszpanski jest przyjemny w nauce, tylko czasu brak.
![]() |
#63 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Rozeznanie
|
Halo, halo... pół roku za nami
![]() Ja jestem po podróży życia ![]() Nareszcie zdrowie się ustabilizowało, wróciłam do budowania formy, która jest w kiepskiej kondycji narazie. Idzie mi nieźle zdrowe odżywianie. Minimalizm idzie również dobrze - nie pytajcie ile ubrań, butów i innych gratów wyrzuciłam z domu... ![]() Teraz chce lato dobrze wykorzystać na jakieś weekendowe wyjazdy, chill i zadbanie mojej formy psychicznej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Pani Mizantrop
|
Zaczelam realizacje najwazniejszego postanowienia: zmiane pracy. Reszta idzie ciut slabiej.
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Pani Mizantrop
|
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie idzie wolniej niż chciałam, ale jednak coś zawsze się zmienia do przodu. Powinnam sobie usiąść i dokładnie przemyśleć na jakim etapie jestem i co muszę zrobić. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
jestę wieszczę
|
Miałam w tym roku odwiedzić przynajmniej dwa nowe miejsca za granicą, wyjść za mąż, ważyć mniej niż 60 kg, zmienić pracę, przeczytać 52 książki, zmienić dietę i przestać kupować byle co z kosmetyków i ubrań.
Na tę chwilę: -odwiedziłam Brno, we wrześniu lecę na Korfu, w listopadzie jadę do Budapesztu, -5 września wychodzę za mąż (na Korfu ![]() -waga na tę chwilę 57,5 kg, -złożyłam wypowiedzenie w pracy, która mnie dołuje i nie rozwija, -przeczytałam póki co 26 książek, -jem więcej owoców i warzyw, mleka nie piję, w ogóle bardzo ograniczylam nabiał, który mi szkodzi, -moje zakupy są bardziej przemyślane.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#73 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Pięknie ![]() Podpowiedź jak to robisz, że tyle czytasz ? Jak znajdujesz na to czas ? Bo u mnie w tym temacie słabo, a ostatnio pracuje nad tym, żeby trochę więcej czytać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
W tym roku mialam po prostu dostac awans, odlozyc wiecej kasy, wyremontowac pokoj i obejrzec minimum nowych 50 filmów. Awans jest, kasa juz w wiekszosci tez, pokoj nadal czeka, filmow poki co mam odhaczonych 18
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Mnie bardzo pomógł Kindle, odkąd go mam znów bardzo dużo czytam. I abonament na legimi. Już samo to, że w każdej chwili mogę mieć każdą książkę, która mnie interesuje i od razu zacząć ją czytać jest super. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Generalnie jestem mega zadowolona, bo większość postanowień okazała się łatwiejsza do realizacji niż myślałam. Pozostałe wprowadzam powoli, ale konsekwentnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
2. Wyjazd zaklepany, francuski szlifowany. 3. Jem na mieście okazyjnie, a nawet polubiłam gotowanie (lubiłabym bardziej, jakbym miała zmywarkę). Postanowienie na przyszły rok - odkryć, co się dzieje z pieniędzmi, które miały zostawać na koncie. ![]() 4. Za dwa miesiące będzie trzeba zaktualizować cefałkę. 5. Myślę, że ten punkt idzie mi dobrze, mniej ludzi, mniej problemów. Do tego zaczęłam uczyć się kolejnego języka, regularnie ćwiczyć i wyrobiłam fajny nawyk pisania pamiętnika. Pod kątem swoich postanowień, styczniowych jak i tych, które pojawiły się po drodze, jestem zadowolona z tego roku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
Jak idą postanowienia? Juz zbliża się ostatnia prosta
![]() Szczerze myślałam, że jak urodzę to juz nic nie zrobię, a tu niespodzianka Gruntowne porządki mieszkania Mamy większe mieszkanie Minimalizm działa Nie kupuje pierdół i ogólnie kupuje dużo mniej. Ogarnelam wszystko co chciałam u stomatologa Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#84 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Mi się udało zrobić 100% postanowień. Nic nie planowałam i nic nie zrobiłam ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Pani Mizantrop
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;87245400]Mi się udało zrobić 100% postanowień.
Nic nie planowałam i nic nie zrobiłam ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk[/QUOTE] ![]() U mnie tak srednio, spora czesc mi sie udalo zrealizowac, kilku sie nie udalo. Ale nadal probuje.
![]() |
#86 | |
astro-loszka
|
Moje postanowienia, po trzech kwartałach:
Cytat:
![]() |
![]() |
#87 |
Rozeznanie
|
1 listopada ostatnia prosta i oto moje małe podsumowanie tego co się udało. Otóż w tym roku jednak spontan wygrał nad planowaniem. Odwiedziłam 2 zakątki na świecie i byłam pierwszy raz na Mazurach. Lato wykorzystałam na bycie po prostu szczęśliwa. Wydalam mnóstwo pieniędzy na lekarzy bo z moim zdrowiem było coś nie tak, skończyło się na tym że potrzebowałam terapii, która dużo mi poukladala w głowie. Mało czytałam niestety, mam nadzieję że to nadrobie. Trochę pouczyłam się Hiszpańskiego. Zaszłam w ciążę co było planowane ale nie spodziewalam się ze to tak sżybko nastąpi. Końcówke roku chce spędzić w spokoju, a że hormony mi buzuja to zaczynam gniazdowac i już czekam na święta. Zbyt wiele już nie planuję gdyż ciężko mi teraz cokolwiek zaplanować, gdyż samopoczucie mi skacze. Co u Was dziewczyny?
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
Kochani.
Zegar bije tik tak i kończy się rok. Jesteście z Niego zadowoleni? Planujecie nowe listy z postanowieniami? ![]() Jak na pierwszą listę udało mi się wszystko spełnić. Już pracuje nad kolejną. Zamierzam ją bardziej rozbudować ![]() ![]()
![]() |
#89 |
Pani Mizantrop
|
Mam dwa postanowienia na 2020, skonczyc kurs z HR i znalezc dobra prace w zawodzie.
![]() |
#90 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No to u mnie udało się z tym planem niezależnym ode mnie do końca ![]() Jedyny plan na 2020 rok to przeżyć poród i nie zwariować z dzieckiem. No, jeszcze dorzucam zrobić wszystko, co w mojej mocy, żeby nie dostać cukrzycy (poczytać o profilaktyce, ruch jak tylko już będę mogła, słodycze fabryczne w minimalnych ilościach, zacząć stosować ksylitol do ciast zamiast cukru). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.