![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Seks - tak, wspólna noc - nie, WTF?
Cytat:
![]() Edytowane przez White_Dove Czas edycji: 2019-07-08 o 23:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Konto usunięte
|
1. On nie chce się z Tobą pokazywać publicznie
Lub 2.nie chce żeby go kojarzyli w hotelu że sprowadza na numerek panienki Lub 3.szkoda mu hajsu Lub 4.ma kogoś na oku Lub 5.boi się że się zaangażujesz Lub 6.ma też inne takie koleżanki albo nie będzie miał problemu załatwić ( za darmo ) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Po co więc się godzisz na takie warunki? Mało masz szacunku do siebie, skoro za sponsoring uważasz to, że facet zapewni minimum komfortu na seks w postaci lokalu. Skoro odpowiada Ci seks bez zobowiązań, odpal zbiornik lub inny portal erotyczny i wpisz tylko wymaganie, że gość ma zapewnić lokum. Zgłosi się mnóstwo chętnych i nie będziesz musiała tarzać się w krzakach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
on tired little feet
|
Nie widzę tu nic dziwnego w jego zachowaniu, też nie z każdym FWB chciało mi się spędzać całą noc bo niby po co. Znajdź kogoś innego kto bardziej Ci odpowiada
![]() |
#35 |
BAN stały
|
Jeśli chcesz być dla faceta tylko dziurką, którą mu sprawia przyjemność nie moja sprawa ale tak to wygląda.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Właśnie taki ma stosunek do ciebie, żeby tylko złotówki nie zainwestować.
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Słodki jeżu ile jadu się tutaj wylało. Niektóre dziewczyny naprawdę poniosło.
Autorki sprawa w jakich miejscach uprawia seks, z kim, jak długo i, jaki orgazm osiąga. Odpowiadał jej samochód, okej - ale żeby takie wielkie halo z tego robić? Rozumiem, że nie każdemu odpowiadałoby takie miejsce, ale kurcze, niektóre opinie były tak prymitywne i obraźliwie, że szok. Autorka nie jest zainteresowana opiniami na temat jej układu, tylko pyta, dlaczego facet nie chce zarezerwować pokoju w hotelu, by było im wygodniej. Btw. Ja obstawiam, że na seks się chętnie z Tobą umówi, ale niekoniecznie chce spędzać całej nocy w hotelu z przytulaniem, wspólnym zasypianiem itd. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Niepotrzebnie wg mnie zastanawiasz się dlaczego miałby mu nie pasować hotelowy pokój. Chcesz to mówisz że w hotelu a jak nie pasuje mu w hotelu to czemu ty się zgadzasz na jakieś wygibasy w aucie. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
BAN stały
|
Cytat:
Zresztą osobiście uważam że takie rozważania i moralniak po takich wojażach świadczy w ogóle o tym że jedna ze stron powinna się mocno zastanowić czy takie typu relacje jej pasują. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w pierwszym poście Autorka napisała, że woli łóżko ze względu na swoją wygodę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Ona tak to widzi, on niekoniecznie. On może myśleć, że jednak to z jej strony próba przeniesienia znajomości na wyższy szczebelek i zbliżenia się również uczuciowo.
![]() |
#44 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
BAN stały
|
Z tego co wyczytałem to seks był dwa razy. Może on nie chce więcej. Co innego gdyby codziennie od miesiąca był seks w aucie, a tak to możliwe, że on nie wiąże przyszłości z tą relacją, a kolejne "seksy" też nie są w jakichś jego planach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#48 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
I facet przestał się odzywać, czemu wcale się nie dziwię. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
BAN stały
|
A ja się dziwię, profesjonalistka za darmo by go nie obsłużyła. Burak i tyle.
Wynajem na godziny wcale nie musi być super atrakcyjny w stosunku do dobowego, a tak, nie śpieszą się, mają komfort. Kto chce może wyjść albo zostać i się przespać. Jak dla mnie przesadzacie z tym 2 dnem, a facet zarabiający za granicą tym bardziej nie powinien robić afery o zrzutkę kilkudziesięciu zł na pokój. Wg mnie gostek jest centralnie dzbanem i nawet nie raczy porozmawiać. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie to on pomyślał, że Ty możesz chcieć więcej niż seksu i dlatego panikuje.
Dla mnie by to tak wyglądało, gdyby mi FWB wyskoczył z tekstem, że wynajmujemy pokój w hotelu na noc. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- [1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;86974230]dokladnie jak by chcial miec seks za ktory trzeba placic to by poszedl do pani z ogloszenia,on woli szybki numer za darmo a nie kase wydawac na hotele[/QUOTE]A to swoją drogą. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#51 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Chociaż jego zachowanie tez swiadczy o nim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Konto usunięte
|
A ja nadal obstawiam że może tylko raz więc nie chce płacić za hotel nawet po połowie bo pewnie dłużej i tak nie może niż ten szybki numer w samochodzie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;86978578]A ja nadal obstawiam że może tylko raz więc nie chce płacić za hotel nawet po połowie bo pewnie dłużej i tak nie może niż ten szybki numer w samochodzie[/QUOTE]
Możliwe, że wszystkiego po trochu tak naprawdę.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Konto usunięte
|
Zawsze jest też opcja, że on boi się, że to on sie zaangazuje
![]() Wszystko jest mozliwe. Chociaż na miejscu autorki to ja bym juz go olała za jego zachowanie... a z drugiej strony autorka w trakcie rozmowy zaczeła kombinować z argumentami za hotelem na noc. Gdyby jej przeszkadzalo tylko miejsce i chciala na lozku to co za problem zgodzić się na godziny ktore zawsze mozna przedluzyc wedle uznania. Jesli autorka by chciala zostac na noc to sobie oplaci nocke... Edytowane przez f60400d832b72deb5c42f716e834e5f0a0698277_6206f895c87a0 Czas edycji: 2019-07-10 o 07:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
BAN stały
|
Ciekawy wątek, to się udzielę jako, że mam doświadczenia z "drugiej" - męskiej strony
![]() I wiem od kobiet jak w ich wypadku to wyglądało, jakie to problemy mieli ich panowie. Ja widzę w przypadku tego pana max pięć opcji dlaczego on odmawia wspólnej nocki w hotelu. 1. To zwykły burak, cebula i znalazł sobie chętną dziewczynę, która z radością z nim się pobuja w aucie, bo on albo wcale jakoś dużo kasy nie zarabia aby inwestować w wasze seksy albo ma w odwłoku komfort i najważniejszą sprawą dla niego jest by sobie ulżyć a nie martwić się o otoczkę. 2. Mimo Twojej 100% pewności (niby jak??), to on ma stałą partnerkę/żonę i po prostu nie jest w stanie przez te pół doby ukryć przed Tobą, że takiej nie ma, bo by musiał się meldować, dzwonić, odbierać tel. Albo tak go trzyma na krótkiej smyczy, że noc musi spędzić u boku swojej pierwszej. 3. On widzi lub myśli że się angażujesz i on raczej woli się zawijać z tego układu niż w niego inwestować (mało prawdopodobne, bo 2 pukanka w aucie to jednak za mało). 4. On z braku jakichkolwiek innych partnerek seksualnych trzyma Cię na razie jako wyjście awaryjne, ot nadajesz się do auta za darmo, ale nie do wyskoczenia ze stówki, bo seks z Tobą uważa za zbyt słaby. 5. Jak już jedna z pań wspomniała (xfrida chyba), on jest szybkostrzelny i utrzymać się w gotowości na dłuzej niż 10-15 min nie jest w stanie a do tego się regeneruje dłużej niż przez noc. Edytowane przez edan84 Czas edycji: 2019-07-10 o 09:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
BAN stały
|
Przynajmniej mam podstawy aby wyrazic opinie. W przeciwienstwie do Ciebie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#59 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.