|
|
#2221 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie listopad 2019- cz. 3
Cytat:
|
|
|
|
|
#2222 |
|
Zakorzenienie
|
I wszystkie wózki o wiązane czerwoną kokardką
![]() Moje dzieciaki na placu zabaw,a ja popijam miętę w ogrodzie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2223 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
długo nie wiedziałam o co chodzi, aż mnie wreszcie jedna mama oświeciła ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2224 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Super, że wszystko w porządku Gratuluję udanej wizyty Od małego uparta![]() Cytat:
Czerwona kokardka musi być ![]() ![]() Cytat:
Ja podpytałam mamy jak to jest z wychowaniem chłopców i dziewczynek, bo u nas było 2 + 2 i powiedziała, że chłopcy dopóki są w domu to są strasznie za mamą, a potem poznają żonę i idą za nią. A dziewczynki w pewnym wieku (zapewne w nastoletnim) oddalają się od mamy, a jak się wyprowadzają to wtedy do mamy „wracają”. Ponoć jej dzieciate znajome też potwierdzają te obserwacje Ale pewnie też dużo zależy od dziecka i od wychowania![]() Cytat:
To ja idę za tydzień ciąć inteligencję mojego syna ![]() ![]() Cytat:
Dobrze, że nie muszę tego wysłuchiwać, bo nie mam kontaktu z ludźmi, którzy przywiązują wagę do takich pierdół
|
|
#2225 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2226 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale słuchajcie, ja miałam w swojej praktyce kilkanaście SZCZENIĄT/KOCIAT, które miały w transporterkach/na szelkach czy obrożach czerwone kokardki |
||
|
|
|
#2227 |
|
Zakorzenienie
|
O matko,moze gdybym obwiazala moja kocię za gówniarza czerwonymi kokardkami to by była spokojniejsza teraz
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2228 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Padłam!![]() Najśmieszniejsze są historie ludzi, które dowodzą działania tych czerwonych kokardek, czyli „prawdziwych” konsekwencji z powodu ich braku przy wózkach koleżanek czy sióstr
|
|
#2229 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co daje ta kokardka? Dziecko ma jakieś supermoce czy coś? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2230 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2231 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jak nie przypniesz i ktoś rzuci urok na dziecko to potem trzeba specjalne rytuały odprawiać Że też ludzie wierzą w takie rzeczy
|
|
#2232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2233 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Trafie do piekla? ![]() Cytat:
|
|
#2234 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam tyle starszych osób w rodzinie, że jednym uchem mi wchodzi a drugim wuchodzi. Nie warto się denerwować.
Moja babcia mi mówiła osyatnio, że sadzala moją mamę i ciotke na nocniku od 6 miesiąca ... nie mogę sobie tego wyobrazić. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2235 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i może jakbym do wózka przypiela dziecko też by było spokojniejsze chociaż co mi z kokardki na wózku skoro dzieciak i tak był na rękach ![]() Cytat:
Cytat:
Jak coś to trafimy razem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#2236 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2237 | |
|
Zadomowienie
|
Mamusie listopad 2019- cz. 3
Ja myślałam, że zawsze miałam dobry kontakt z mamą, wręcz bardzo dobry - bez żadnych większych spięć, starałam się być z nią szczera i nie zawodzić jej zaufania, dużo rozmawiałyśmy, ale z jej perspektywy jednak dopóki mieszkaliśmy w domu rodzinnym to bracia byli wg mamy byli bliżej z nią niż ja i siostra Moja mama zawsze poświęcała nam dużo czasu i zawsze mogliśmy do niej przyjść z każdym problemem, więc coś w tej jej teorii musi być A teraz my z siostrą jesteśmy bardzo blisko z mamą, a bracia „poszli za żonami”, choć dalej są w dobrych relacjach z mamą, nie powiem![]() Cytat:
Uważaj na złośliwe starsze panie, to ponoć mistrzynie rzucania uroków
"Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi...!" ![]() Edytowane przez Miss_Bow Czas edycji: 2019-07-12 o 19:52 |
|
|
|
|
#2238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie jest napisane „złe” Byłam dziś w pracy i fajnie było tylko nie miałam kiedy Was podczytywać I mam 3 nowe ubranka IMG_7274.jpg IMG_7273.jpgIMG_7272.jpg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2239 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja rozumiem, ze wtedy nie bylo odpowiednich badan i nikt nie wiedzial, ze z ortopedycznego punktu widzenia najgorsze co mozna zrobic kregoslupowi swojego dziecka to sadzac go zanim zacznie samodzielnie siadac, ale blagam... dzis to jest powszechna wiedza, wiec dlaczego wiekszosc mam i babc ma to gdzies i mimo ze juz o tym slyszala to nadal o tym zapomina? Moja corka zaczela siadac dopiero w wieku 8,5 miesiaca. Nie wiem czy to jest pozno czy to normalne, ale dla mnie to jakas abstrakcja, zeby sadzac 6-miesieczne niemowle na nocniku . Juz pomijam, ze takie niemowle nic a nic nie skuma to jeszcze co sie robi jego kregoslupowi ![]() Cytat:
|
|
#2240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To bardzo ważne żeby być zadowolonym z lekarza i mieć do niego zaufanie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2241 |
|
Raczkowanie
|
Mnie chyba najbardziej cieszy ze będę mieć druga córkę bo będą siostry. Różnica wieku 3 lata i wiem ze pewnie z początku będą darły koty to jednak jak będą starsze to będą miały dobry kontakt ( oby). Pisze tak obserwując inne siostrzane relacje bo sama jestem jedynaczka
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2242 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2243 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Poszliśmy odebrać jedną rzecz z nexta, bo już czekała - kupiłam dwie kolejne
|
|
#2244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Usłyszałam kiedyś od mojej pacjentki. Mówi że nooo w końcu wyszli na spacer bo w niedzielę chrzcili to już mozna. Pytam coo? Normalna kobieta około trzydziestki ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2245 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Misia i Nurek jakie świetne łupy ![]()
|
|
#2246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie śliczności ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2248 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
chce przelać wosk, akurat listopad to i andrzejki ![]() Ps: ten sweterek prześliczny! Likka, bo mi cytat uciekł a wcześniej to ile dziecka z domu nie wyciagali? ![]() Kotka chyba zaakceptowała nową zabawkę 20190712_213001.jpgMika (o ile dobrze pamiętam)- moja dentystka mówi, że swiatloutwardzalne się nie należą, ale należą się białe. Chyba, że w gabinecie nie ma "zwykłych" białych (tych co przez pół mim godziny nie można jeść i pić) to wtedy dentyści stosują światłoutwardzalne Jeszcze jeden ząbek na sierpień, bo dentystka znowu (2raz) idzie na 3 tygodniowy urlop. Tak to można żyć Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez owocowykoktajl Czas edycji: 2019-07-12 o 21:39 |
||
|
|
|
#2249 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To koty mają nowe legowisko ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:04.

długo nie wiedziałam o co chodzi, aż mnie wreszcie jedna mama oświeciła
dalej nazywana małą joginką
większością badania "stała" na głowie i wciskała się w jakąś wnękę, którą mam w brzuchu
Gratuluję udanej wizyty
Od małego uparta
Koleżanka słyszała podobne teksty od swojego synka za malucha, teraz kiedy ma 7lat niezmiennie mama na pierwszym miejscu
Ale pewnie też dużo zależy od dziecka i od wychowania

Ale słuchajcie, ja miałam w swojej praktyce kilkanaście SZCZENIĄT/KOCIAT, które miały w transporterkach/na szelkach czy obrożach czerwone kokardki 

Trafie do piekla?
A teraz my z siostrą jesteśmy bardzo blisko z mamą, a bracia „poszli za żonami”, choć dalej są w dobrych relacjach z mamą, nie powiem
. Juz pomijam, ze takie niemowle nic a nic nie skuma to jeszcze co sie robi jego kregoslupowi