|
|
#1501 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sierpień-nasze zakupy;]
Mój zakup co prawda nie ubraniowy, ale od dawna pożądany
![]() Depilator Braun Silk-epil 2170- 66 zł
|
#1502 |
|
Wtajemniczenie
|
Aniser piekna biała spódnica !!! zazdroszczę
|
|
|
|
#1503 |
|
Raczkowanie
|
Moje drobne zakupy na poprawę humoru:
1. blado różowa koszula, Reporter 19zł 2. Moje marzenie 3. Pasek, zal było nie wziąć za 4 zł Colloseum 4. Opaski, ta sama historia co z paskiem, 2 zł za 3 szt. Colloseum 5. Chusta, cieniutka w czarne gwiazdki ( planuje, że posłuży mi jako pareo)Colloseum 13,90zł |
|
|
|
#1504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziekuje Wam bardzo
|
|
|
|
|
#1505 |
|
Raczkowanie
|
C.D
6. Szerokie, szare spodnie dresowe na treningi, Decathlon 19zł 7. Sukienka ale wykorzytam ją jako szlafrok na basen, New Torker 19zł |
|
|
|
#1506 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
to 50ml. Właściwie to chciałam Lolitkę Midnight, ale niestety nie mieli jej w tej perfumerii.:/ Ale cena rzeczywiście przystępna.![]() Dzieki ![]() Cytat:
Ogólnie mam kilka bluzek w kolorze zgnilej zieleni, także myślę, że będą pasować Jutro wybieram się na koncert i założe je do ciemnozielonej bluzki w troszke militarnym, ale i słodkim stylu (bo i dekolt i bufki ma ), do tego napewno na głowie włosy zaczesane do tyłu - delikatny irokezik Mam brązowe włosy więc kolorystyka tych piorek jak najbardziej mi odpowiada. I kupiłam sobie jeszcze sypkie holograficzne cienie bourjois, które własnie migoczą na taki metaliczny zielony kolor - podobnie jak piórka. Aha, no i jeszcze bransoleta drewniana farbowana na czarno, której zdjęcie dodałam w poście z zakupami. Dziękuję ![]()
|
|||
|
|
|
#1507 |
|
Zadomowienie
|
Zakupy.
Część zakupów już jest pochowana w pudła, bo mamy remont i wszędzie jest biały pył... 1. Takie "cuś" na szyję - H&M - 24,90 zł 2. Takie "cuś" na rękę - H&M - 19,90 zł 3. Takie "cuś" na szyję - H&M - 19,90 zł Chyba dopiero się pojawiły, bo był pełny wybór (kolor złoty) i cała masa kobietek ![]() 4. Kurtka, z przodu krótka z tyłu długa, coś na kształt fraku. Bardzo mi się podoba, jest to gruba bawełna w ciemnozielonym kolorze (oczywiście na zdjęciu nie widać) - a'wear - 26,50 zł - SH 5. Sandały Bata. Straszna traumę przeżyłam z tymi sandałami. Najpierw zamówiłam sobie za 99 zł, a za 3 dni były przecenione na 29 zł.... 6. Gladiatorki - vagabond - przecenione z 269 zł na 99 zł cdn.
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
|
|
|
|
#1508 |
|
Zadomowienie
|
7. Spódnica na kształt tulipana, strasznie udziwniona, wykończona skórą. W rzeczywistości ma taki zgniło-zielono - piaskowy kolor. Uwielbiam takie dziwadła. - Diesel - 10,50 zł - SH (widziałam taką na allegro za 279 zł...)
8. Laczki skórzane, ot tak do latania, mają ciekawy kolor - Dune (?) - 9,50 zł - SH Na koniec zdjęcie tych gladiatorek tylko, że czerwonych. Bardzo lubię tą firmę, mega wygodne buty. I to by było na tyle, a teraz idę walczyć z gładziowym pyłem ...
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
|
|
|
|
#1509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1512 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Opiszę wszystko, zdjęć pstryknęłam ponad 500 wybieram co ciekawsze. W każdym razie wielki palec potarłam - na szczęście Cytat:
jest CUDNA! Chyba z domieszką lnu |
||
|
|
|
#1513 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzieki
Niestety nie,gdyby byly napewno bym wybrala czarnaDziekuje bardzo. A jak Ci sie nosza kolczyki? nie czernieja? bo ja moich jeszcze nie testowalam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Oj, 500zdjec-brzmi cudnie a sam Split jak Wam sie podobal?Ja wybieram si za tydzien na wakacje,mam nadzieje,ze mimo,ze nie Cro to i tak bedzie super ![]() Dziekuje Ci bardzo za komplement dot.spodnicy Ja upolowalam wlasnie 38-u mnie raczej kiepsko z talia,wiec jest akurat,tylko troch luzu,zeby koszule/bluzke wlozyc do srodka. Teraz tylko potrzebuje troche owagii by sie w niej pokazac publicznie I jak tak ja macam to chyba faktycznie ma dodatek lnu
|
|||
|
|
|
#1514 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1515 |
|
Wtajemniczenie
|
juz pisalam ale tym razem ze zdjeciami. robilam je na szybko telefonem wiec nie sa zbyt dobrej jakosci (kolory szczegolnie)
-szary sweterek h&m 79,90 -pasek czarny new yorker 29,95 -szaliczek czarny z odrobinka srebrnej nitki h&m 29,90 -kolczyki la pink 7,50 z 24,99 (bylo -70% i teraz zaluje ze nie kupilam jeszcze czegos bo normalnie w la pink wydaje za duzo na bizuterie). te duze oczka sa koloru zielonego (troche wpadajacy w niebieski), male sa granatowe -i inne drobiazgi blyszczyk, lakier do paznokci i takie tam -i jeszcze torebka atmosphere 25,61 (z przesylka) ze sklepu www.sklepatmosphere.pl (wlasnie dzisiaj dotarla paczka) |
|
|
|
#1516 |
|
Konto usunięte
|
sliczny ten sweterek H&m ktos juz taki wklelaj
|
|
|
|
#1517 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1518 |
|
Raczkowanie
|
Piekne te wasze zakupy
Ja dodaje - upolowana w koncu kurteczka 135 zl ekoskorka - kosmetyki - tuniczka czarno-zlota sh - trencz dlugi - sweterek jest musztardowy a kolor ze zdjecia wpada w zolty ![]() - staniczek moro ![]() - apaszki nie moglam sie zdecydowac na kolor ostatni jest fioletowy- topik ze srebrna nitka prezent od siostrzycy ![]() - kolczyki i bransoletka Colibra - buciki deichman
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...91f/weight.png "Tam, gdzie jest miłość, nie ma miejsca na żądania, kontrolę, posiadanie, nie ma zależności, ani manipulacji. Miłość doskonała wyklucza lęk i niepokój" ------------> de Mello "Przebudzenie" |
|
|
|
#1519 |
|
Zakorzenienie
|
moje zakupy
szary sweterek diverse biała bluzka rekaw 3/4 h&m koszulki (czarna rózowa brazowa i biała) diverse buty(te wiązane) deichman koszulki na ramiączka h&m spodnie lee, wrangler i deep |
|
|
|
#1520 |
|
Raczkowanie
|
cd
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...91f/weight.png "Tam, gdzie jest miłość, nie ma miejsca na żądania, kontrolę, posiadanie, nie ma zależności, ani manipulacji. Miłość doskonała wyklucza lęk i niepokój" ------------> de Mello "Przebudzenie" |
|
|
|
#1521 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze jedno zdjęcie
|
|
|
|
#1522 | ||
|
Raczkowanie
|
Dziękuje
![]() Cytat:
szkoda ze u mnie nie ma tego sklepu ![]() Cytat:
|
|
|
#1523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1524 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() za to wpadłam do Stradivariusa i nabyłam : - kolczyki za 19.99 - koszulę 24.99 po za tym - kostium kąpielowy 3 częściowy z allegro 19.99 + przesyłka ( jest czekoladowy, dziwnie ciemno wyszedł na fotce szkoda )
|
|
|
|
|
#1525 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolczyki kokardki sa swietne /tez je mam/ !Cytat:
|
||
|
|
|
#1526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wpadłam do C&A i kupiłam: 1. Sweterek rozpinany - 34zł 2 x Tunika - 2x 9zł |
|
|
|
|
#1527 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wrażenia, hmm... nie żałuję wydanych 66 zł Co prawda cud techniki to nie jest, nie ma tych wszystkich nasadek specjalnych, ale można się bez tego obejść. Ma dwie szybkości depilacji, ja wypróbowywałam go na szybkości 1 depilując nogi i nie było źle Wiadomo każdy ma inną wrażliwość na ból, mnie sie wydaje że nie jest tak źle jakby sie mogło wydawać Łatwy w obsłudze, nietrudno go wyczyścić. Z efektów depilacji też jestem zadowolona, czasami trzeba zrobić jakieś ewentualne poprawki, ale nie ma chyba depilatora który usuwałby wszystkie włoski za pierwszym razem. Ogólnie polecam.
|
|
#1528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szukam jakiegoś dla siebie i nie mogę się zdecydować, a ten wygląda nawet ok i z tego co napisałaś, wnioskuję, że jest dobry
|
|
#1529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1530 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.

Jutro wybieram się na koncert i założe je do ciemnozielonej bluzki w troszke militarnym, ale i słodkim stylu (bo i dekolt i bufki ma

, Orsay, 49,90zl

jest CUDNA! Chyba z domieszką lnu 

szkoda ze u mnie nie ma tego sklepu