|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 idą na studia cz. VIII
A cóż jeszcze mogłam zrobić? Skoczyłam i wlałam mu w pupsko :P
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#932 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Na basen to i ja bym sie przeszla bo dawno nie bylam, a tak lubie plywac ![]() Moze na studiach jakis maly karnecik sobie kupie :P Cytat:
|
|||
|
|
|
#933 |
|
Zadomowienie
|
Ja się właśnie na basen dziś wybrałam, a tu buba, bo basen niewiadomo czemu zamknięty. Skończyło się na opalaniu u koleżanki na tarasie
![]() A teraz jadę do siostry, buuuź ![]() PeeS: kusicie mnie tymi soczewkami i zaczynam się nastawiać na kupno
|
|
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
heeej!
![]() dorwałam się szybko komputera. ale już mnie wołająąąąąąąąą... jestem u rodzinki za miastem od wczoraj i opiekuje sie dwójką dzieci ;P i zaraz jak tylko przyjedzie kuzyn do pomocy z małą, to jade z maluchiem 7letnim;P, którym się opiekuje na basen ![]() a wczoraj zagrałam z kuzynką w dużego lotka i wygrałam 32zł
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
szczęściara gratuluję! pewnie wydacie na Malibu |
|
|
|
#936 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#937 |
|
Zakorzenienie
|
Kupili mi. Kupili mi wszystko. Torbe, myszke i pamiec... I w ogole...
Jutro do pracy :/ Zwalili mi weekend przez te Dni Otwarte. Ale za to dostalam koszulke firmowa. Bede miala na wf :P I napcham sie krowkami. A co... Terz Was koham :P
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
Wysprzątałam domek
A że siostra w Ostrowcu u koleżanek, ja na chwilę zajęłam laptopa. Ale wolę jednak mój komputer, bo tu jestem trochę ograniczona.Po wczorajszej pracy na polu (wyrywanie fasoli :/) mam zakwasy, z trudem wchodzę po schodach, a jak widzę jakiś papierek na podłodze, to chce mi się płakać, bo mi kręgosłup wysiadł. I rączki bolą. Ale do wesela się zagoi (naprawi :P) Też chcę wygrać w lotka! Chociaż 16 zł!
|
|
|
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś obstawiłam szczęśliwy numerek, dwie liczby 6 i 8. W losowaniu wypadło 7
![]() Ostatnio też pomagałam w ogródku. Cały dzień przekopywałam ogródek, a ziemia taaka twarda była. i na dodatek rodzice powiedzieli mi, że źle go przekopałam Teraz przynajmniej nie muszę tego robić
|
|
|
|
#940 |
|
Adwokat diabła
|
wróciłam ;p
chociaz sie troche przelazłam
|
|
#942 |
|
Adwokat diabła
|
a wszędzie po troszkemu..
u tż w pracy, pozniej w Carrefurze i u tesciów..
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
melduej sie
![]() dlaczego ta malo piszecie? nie moge uwierzyc, ze jutro o tej porze bede sie bawila na weselu u mojej kumpeli i ze ebdzie ona mezatka juz i nie moge uwierzyc, ze za tydzien o tej proze bede sobie w tunezji.. szok |
|
|
|
#944 |
|
Zakorzenienie
|
bo mam ich trzech ..a czasem nawet czterech
.. pograłam w nogę. potem w kosza. trochę pobiegałam i mam czyste sumienie, ze w końcu ruszyłam te tłuste dup*sko a jutro chce iść na basen! tylko tz nie ma kąpielówek będzie pływał bez? idę na tv... może coś ciekawego będzie leciało
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
żegnam się z Wami na dzisiaj
![]() idę poczytać trochę
|
|
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
tez ide poczytac, ale najpeirw musze odratowac moje rece
|
|
|
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
lele to jednak do Tunezji jedziecie?
ale zazdroszcze ![]() A moge wiedziec czy to taka wycieczka zorganizowana przez jakies biuro podrozy, na ile dni i ile wyjdzie za jedna osobe?
|
|
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
lele ... teraz to ja zazdroszczę wczasów
... ta tegoroczna chorwacja wydaje mi się taaaaaaaaaaaaaaaaka odległa...
|
#949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzis podpisalismy umowe ![]() przez biuro. 15 dni- 14 noclegow, za jedna osobe 1300 zl no i do warszawy musimy we wlasnym zakresie dojechac. tam mamy hotel i sniadnia i obiadokolacje hotel nie ejst luksusowy, ale tam mamy chociaz gwarancje slonca a nie to co u nas.. jestem abaaaaaaardzo szczesliwaja sama jeszcze w to nie wierze czaj kupuje fryzjerskie farbyw ogole wczoraj rano malowlalam tej kumepli co ma jutro slub wlosy na ciemny kolor i zawsze jak malwoalalm to bez rekawiczek i nic nie bylo. moze dlatego ze ja zazwy ( sama nie mam farbowanych wlosow) i walcze z dlonmi., iktore wygaldaja jak odmmorzone.. to teraz juz lepiej, ale paznokcie mi sie okrutnie zniszczyly.. i nie wiem jak je ekspersowo zreperowac.. coz sie dziwic skoro jedynie vanish pomogl mi doprowadzic rece do stanu takiego, ktory moge pokazac ludzoiom |
|
|
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
Ojj Lele zazdroszcze tej Tunezji. Nas z tż nie staż na takie wojaże
jedynie co nam pozostało to polskie morze w dodatku chcemy uzbierać na jakieś autko.Właśnie wróciłam z piwka z tż i bratem. I niestety tż się obraził bo powiedziałam coś głupiego i teraz ciężko mi to odkręcic. Mój brat swierdził, że bardzo uraziłam męsko dume
|
|
|
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
o mamusiu...
![]() no proszę, Ty graj częściej co jak wygrasz milion to się z nami podzielisz ![]() lele zazdroszczę ![]() ja mam plan żeby do Tunezji wybrać się za rok ![]() tak więc z niecierpliwością będę czekać na relacje z wyjazdu ![]() wróciłam z tenisa... jestem padnięta, ale muszę przyznać, że już coraz lepiej mi idzie tak w ogóle to żegnam się z Wami na trochę... jadę na wakacje z rodzicami na wieś do dziadków już tak dawno tam nie byłam... to w końcu 2 lata jutro wyjazd o 5 rano i 5 godzin w samochodzie... ale poczytam książkę, więc myślę, że szybko zleci (i jadę z tym moim kotem... mam transporter, zobaczymy co z tego wyniknie... oby znośnie...) Wracam 30 sierpnia (ale tu mi się chochlik wkradł! ) Mam nadzieję, że nie zobaczę tutaj już kolejnej części ![]() Do zobaczonka! Kocham Was |
|
|
|
#952 |
|
Adwokat diabła
|
Małgosia, strasznie długo Ciebie nie będzie ;( tęsknimy już!!
za tydzień będę koczować w stolycy, mam nadzieję że się tam nie zanudzę na śmierć.. chyba że któraś z Was będzie tam przejazdem i pomoże mi w tym roku mieliśmy wyjechać, ale pupa blada.. może w przyszłym.. ale wątpie bo teraz zacznie sie masa wydatków i odkąłdanie też na wedding..
|
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
Małgosiu ale dlugo Cie nie bedzie
![]() Bedziemy tesknily Ale baw sie tam dobrze i wypocznij sobie ![]() Jutro popatrze sobie jakie ciekawe miejsca mozna zwiedzic w tunezji to moze tez sie za rok wybiore :P lele a to byla oferta last minut czy tam sa takie ceny normalnie? Bo w sumie jak na 2 tyg to nie az tak duzo wychodzi ![]() Lece spac Dobranoc!edit. Black a zaprosisz Baboszki na swoje wesele?
|
|
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
Małgosia miłsego wypoczynku i pamiętaj o nas
![]() Lele rzeczywiście fajny wam się wyjazd trafił. Ja też miałam jechać z kuzynką do Tunezji, ale ona chce na takie za 3 tysiaki , więc nie jedziemy, bo dla mnie to trochę dużo. W sumie to dobrze bo bym z nią nie wytrzmała.Black i inne dziewczyny z W-wy, polećcie mi jakieś fajne miejsca na zakupy tam, bo się może wybiorę w przyszły weekend |
|
|
|
#955 |
|
Adwokat diabła
|
Pretty, a jakby inaczej
No pewnie że tak, nawet nie musiałaś się pytać.. To jest oczywiste ![]() Tesiaczek, jedynie mogę polecić Tobie ZT i Arkadię A czemu bo sama lubię tam buszować a szczególnie w arkadii.
|
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
dzien doberek
kupilam ta bluze i robilam paznokcie ale nie ma francuskiego bo mialam za krotkie wiec nie ma co pokazywac ide sprzatac a tak mi sie nie chce![]() a i tz mnie wkurzyl;/ lele ja tez zazdroszcze
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
czeeesc
![]() wstałam dzisiaj wczesniej i siedzę głodna...wrrr.... nie ma pieczywka dla mnie bo oczywiscie mama wysłała brata do sklepu ale nie pomyślała, żeby dla mnie jakieś bułki kupić ![]() więc nei bede jesc;] trudno to ona mnie ciśnie żebym ciągle jadła, a mi sie wcale nie chce;] |
|
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie sa bulki ale nie ma co na nie polozyc
![]() ![]() po tej katastrofie w madrycie na 2 dzien moja rodzinika z hiszpanii wracala smaolotem... i wujek byl wczoraj w wiadomosciach pytali go jak sie czuje po tym ze na 2 dzien leciala on podobno byl caly roztrzesiony nic nie powiedzial cioci i malym bo tylko on w warszawie slyszal o tej katastrofie i dopiero jak wysiadl mu ulzylo
|
#959 | |||
|
Zadomowienie
|
...
![]() Cytat:
![]() Cytat:
pociesz sie leluś tym, ze moj sasiad pomylil kiedys butelki leżące zapewne na wannie i umyl sobie glowe w.... ACE chyba nie musze moiwc co z nim bylo...Cytat:
![]() milego wyjazdu! i oby kot byl grzeczny dzień dobry ![]() Tz w koncu wrocil ![]() tymczasem ide na sniadanko , Hula nie umieraj nam, zrob sobie np... jajecznice
|
|
|
#960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chce mi sie wstać ![]() zrób mi edit. wypiłam 0,7 litra maślanki truskawkowej i już jestem "najedzona"
Edytowane przez HulaGirl Czas edycji: 2008-08-23 o 09:33 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:25.

a jutro chce iść na basen! tylko tz nie ma kąpielówek
będzie pływał bez?

jutro wyjazd o 5 rano i 5 godzin w samochodzie... ale poczytam książkę, więc myślę, że szybko zleci