Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-22, 16:34   #2101
201705250937
Konto usunięte

Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III

Cytat:
Napisane przez deMitia Pokaż wiadomość
Toffiee- jesteś strasznie wychudzona.... Ręce i nogi masz jak patyczki- dobrze, że przytyłaś troszeczkę, choć myślę, że te 3 kg to jednak nadal stanowczo za mało. Masz delkiatną budowę ciała i nigdy nie będziesz gruba- możesz przytyć 10 kg i będziesz ślicznie i szczupło wyglądać.
A swoich niestety nie wyślę, przepraszam-ale się wstydzę
aha, rozumiemWidziałam chyba nogi n fitnessie i już mi wystarczy. Masz szczuplejsze nogi od moich, więc domyślam się jak jest z resztą. a buźkę tez masz na pewno zadbana i urocza, ale jak chcesz Może kiedys się zdecydujesz i wtedy obie chętnie podzielimy sie wrażeniami A te 10 kg to troszkę sporo, bo tyle ważyłam przy kompulsach 6 tys dziennie, a jestem drobna i niezbyt to wyglądało. Nie wchodziłam nawet w 36
201705250937 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-22, 16:36   #2102
euphoriall
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Toffiee Pokaż wiadomość
Kurcze, chciałabym j go już dostać i czuć taki spokój , ze już nic mi nie zanika wewnątrz i , ze jako tako to funkcjonuje. No te 17 to` tylko` 3,5 kg więcej
pewnie że tylko patrz jak daleko już zaszłaś: twoje ciało zmienia się na lepsze, ładniejsze, bardziej kobiece a i myśli są w stylu szklanka pół pełna. cierpliwość jest najważniejsza.

Drziewczyny macie też problem z wypadającymi włosami?? i paznokciami że lepiej chodzić w rękawiczkach??
Stary 2008-08-22, 16:37   #2103
enex
Zakorzenienie

Cytat:
aha, rozumiemWidziałam chyba nogi n fitnessie i już mi wystarczy. Masz szczuplejsze nogi od moich, więc domyślam się jak jest z resztą. a buźkę tez masz na pewno zadbana i urocza, ale jak chcesz Może kiedys się zdecydujesz i wtedy obie chętnie podzielimy sie wrażeniami A te 10 kg to troszkę sporo, bo tyle ważyłam przy kompulsach 6 tys dziennie, a jestem drobna i niezbyt to wyglądało. Nie wchodziłam nawet w 36
To niby kobite mająca wyższy rozmiar nie jest sexi? Toffiee ja przy kilogramie od granicy wychudzenia podług BMI nosiłam koszulki 38 niezależnie od firmy, więc nie sugerujmy się metkami
Stary 2008-08-22, 16:40   #2104
201705250937
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez enex Pokaż wiadomość
To niby kobite mająca wyższy rozmiar nie jest sexi? Toffiee ja przy kilogramie od granicy wychudzenia podług BMI nosiłam koszulki 38 niezależnie od firmy, więc nie sugerujmy się metkami
Nie, jane, ze nie. Ale ja choruję na anoreksje, więc nie liczę, że będe chciała być bardzo koieta i sexi. Na razie stawiam sobie poprzeczkę na te minimum. A i każdy jest inny, a ja ważąc te 50 kg byłam zdaniem wszystkich `normalna`
Stary 2008-08-22, 16:41   #2105
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
No tak...toi wszystko było w planie. Miała bć codziennie siłka na godzinę, bo mamy w piwnicy pas do biegania i inne, ale po rpostu...nie mogę...walczę z tym już od lat, że brak mi ruchu kiedy kuję, lae zawsze po prostu jakoś zakicham z nauką w dzień i potem już nie mogę iść biegać, bo staram się dorobić co miałam dużo wcześniej i tak w kółko...i tak jestem w tyle z materiałem, w ogóle mi to nie podchodzi co mam teraz do kucia...w dodatku w wakacje kiedy wszyscy na urlopach i basenach...
A za tą redukcją...Nigdy w życiu co pamiętam nie jadłam poniżej 1500kcal, nie potrafiłam. Po prostu kocham jeść i dlatego nawet redukcje były dość mało redukcyjne w ilości jedzenia a nadrabiałam ruchem...w końcu chyba dobrze, z drugiej strony nigdy nie nauczyłam się pohamować apetyt...i mam za swoje...prawie 7lat walki z obżerstwami...
Własnie ze mozesz Enex!
7lat zycia to kupa czasu.
Chcesz stracic kolejne 7?
A chodziłas moze kiedys do psychologa?
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-22, 16:43   #2106
enex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
Własnie ze mozesz Enex!
7lat zycia to kupa czasu.
Chcesz stracic kolejne 7?
A chodziłas moze kiedys do psychologa?

Nie ma u nas ludzi specjalizujących na problem ED. Wszystko leczy się w psychiatrykach a z powodu studiów nie mam czasu przez 11miesięcy w roku na terapię.
Stary 2008-08-22, 16:48   #2107
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma u nas ludzi specjalizujących na problem ED. Wszystko leczy się w psychiatrykach a z powodu studiów nie mam czasu przez 11miesięcy w roku na terapię.
Nie wiem co mam Ci poradzic.
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-22, 16:48   #2108
euphoriall
Zakorzenienie

Cytat:
Jeżeli mogłabym coś dodać... terapia zazwyczaj raz w tygodniu wypada więc jak ktoś ma problem z czasem to kicha ale np. wizyty u psychiatry są raz na 1 lub 1,5 miesiąca
Stary 2008-08-22, 16:50   #2109
Aralka
Zakorzenienie

GG do Aralka Send a message via Skype™ to Aralka

Ja również poproszę o zdjęcia
daggerka@interia.pl
Stary 2008-08-22, 16:51   #2110
deMitia
Rozeznanie

Cytat:
Wstawiałam kiedys swoje nogi na fitnessie, ale chyba musiało Ci się coś pomylić- bo moja jedna noga to dwie Twoje Wyślę zdjęcia jak będę miała "lepsze dni"- teraz jestem na etapie widzenia siebie jako jednej wielkiej kupy tłuszczu, więc nie chciałabym się chwalić po prostu tym jaka jestem gruba.
A co do tego nie wchodzenia nawet w 36 to 36 to baaaaardzo mały rozmiar- szczególnie, że Ty jesteś wysoka o ile dobrze pamiętam.

Cytat:
Napisane przez euphoriall Pokaż wiadomość
pewnie że tylko patrz jak daleko już zaszłaś: twoje ciało zmienia się na lepsze, ładniejsze, bardziej kobiece a i myśli są w stylu szklanka pół pełna. cierpliwość jest najważniejsza.

Drziewczyny macie też problem z wypadającymi włosami?? i paznokciami że lepiej chodzić w rękawiczkach??
Tak- włosy wypadają mi garściami, a paznokcie są łamliwe i słabe.
Stary 2008-08-22, 16:56   #2111
euphoriall
Zakorzenienie

Cytat:
mnie to strasznie zmartwiło bo miałam zdrowe włosy i paznokcie a teraz to szkoda gadać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-22, 16:56   #2112
201705250937
Konto usunięte

Cytat:
Wstawiałam kiedys swoje nogi na fitnessie, ale chyba musiało Ci się coś pomylić- bo moja jedna noga to dwie Twoje Wyślę zdjęcia jak będę miała "lepsze dni"- teraz jestem na etapie widzenia siebie jako jednej wielkiej kupy tłuszczu, więc nie chciałabym się chwalić po prostu tym jaka jestem gruba.
A co do tego nie wchodzenia nawet w 36 to 36 to baaaaardzo mały rozmiar- szczególnie, że Ty jesteś wysoka o ile dobrze pamiętam.

mam 168, także wrost średni. Nawet sprzed czasów ED nie ma spodni w wiekszym rozmiarze, więc taka moja uroda. A gdy rozciągam w sklepie takie 36 to wydaje mi się namit. niech mnie ktos puknie
A nogi pamietam i nic mi sie nie pomyliło Przykro mi, ze zujesz się też źle.

Cytat:

Tak, no ciarpliwośc, ale jeszcze te wszytkie odchyły jedzeniowoe i nagminnie jedzeniowe mnie dobijaja. ale cóż, nic mi innego nie pozostaje niż czekać. A włosy i paznokcie mam w dobrej formie
Stary 2008-08-22, 16:58   #2113
schism_
Zadomowienie

Bry.

U mnie tak se..
Przyzwyczajam się powoli do faktu przytycia.
Mam w sumie te 47kg, wlasc.tyle co wcześniej, ubrania robią się przyciasne, doktor wczoraj skomplementował mnie,że wreszcie dobrze wyglądam ,
tak więc postanowiłam etap tuczenia się zakończyć. Może z czystej próżności,aby nie marnować pieniędzy na ubrania w nowej rozmiarówki ,jak również dla spokoju ducha, nie chcę znów popadać w skrajności,diety,nadludzk i wysiłek,bo brzuch i uda się rozłażą, (Dostatecznie się otłuściły, choć w ubraniu/na zdjęciach jeszcze tego nie widać) a stąd blisko do powrotu anoreksji i całego syfu z nią związanego .

Jeść staram się normalnie, w granicach zapotrzebowania-z pewnością 1800 , to co zechcę,czyli słodycze , jasne mączne przysmaki i takie tam. Ruch dostarczam pod postacią spacerów,sporadycznego tańca.
Generalnie gdy wspomnę sobie,że jest coś takiego jak zasady zdrowego żywienia,ciarki mnie przechodzą. Nie umiem i nie chcę podporządkować sobie reszty młodości,życia porom posiłków, błonnikowi,białku,nnkt,tr eningom siłowym et.c et.c

Jutro z kolei na cały dzień idę do rodziny,na takie spotkanie, będzie grill,ciasta,sałatki,aczk olwiek odmawiać sobie ich nie będę.Po kiego zresztą
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-22, 17:07   #2114
euphoriall
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
Bry.
Jeść staram się normalnie, w granicach zapotrzebowania-z pewnością 1800 , to co zechcę,czyli słodycze , jasne mączne przysmaki i takie tam. Ruch dostarczam pod postacią spacerów,sporadycznego tańca.
Generalnie gdy wspomnę sobie,że jest coś takiego jak zasady zdrowego żywienia,ciarki mnie przechodzą. Nie umiem i nie chcę podporządkować sobie reszty młodości,życia porom posiłków, błonnikowi,białku,nnkt,tr eningom siłowym et.c et.c
partolić zasady ważne by się dobrze czuć. Szczerze mówiąc to nigdy w życiu nie jadłam tak niezdrowo jak teraz. Ale co tam należy mi się po tym całym odmawianiu sobie wszystkiego.

Toffie ty szczęściaro! ja też już chce z powrotem zdrowe włosy
Stary 2008-08-22, 17:50   #2115
noname12345TPa
Gość

W niedzielę kochane napiszę. Teraz tylko pozdrawiam.
Aralko - wysłane
Euphoriall - witam
Stary 2008-08-22, 17:59   #2116
enex
Zakorzenienie

Cytat:
mnie to strasznie zmartwiło bo miałam zdrowe włosy i paznokcie a teraz to szkoda gadać

No tak...tylko psychiatryk nie jest w moim mieście a ze względu na tryb studiów mam zajęcia codziennie od 7rano do 13, ewentualnie 18 przez cały rok. Wracam do domu w piątek wieczorem, wyjeżdżam znowu w niedzielę popołudniu. Nawet gdybym prowadziła terapię w mieście w którym studiuję to by nie było kiedy chodzić na zajęcia, w dodatku tam bym się nawet leczyć nie chciała, bo nie mam zamiaru chodzić na terapię do kogoś kto w 90%prawdopodobnie by był moim wykładowcą czy egzaminatorem egzaminu z psychiatrii. Trochu skomplikowane...
Stary 2008-08-22, 18:17   #2117
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

Toffiee ale masz niskie BMI musisz przytyc pare kg jeszcze ja nie jestem chudzina,kiedys bylam,ale BMI nie spadlo nigdy ponizej ~18...a okresu i tak nie mialam takze to chyba nie do konca od BMI zalezy. teraz mam okolo 20, bo nie wiem ile waze...

Enex bedzie lepiej ja tez zawsze myslalam,ze szkoda mi czasu na lecznie,wizyty itp. ale tak naprawde napady zajmowaly mi wiecej czasu,niz to leczenie mozliwe,ze jak bede juz w Krk,to tam bede sie leczyc...nie wiem,zobacze co bedzie po tych tabletkach, do lekarza ide znowu na poczatku wrzesnia

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)
cel II - 62 kg (do kwietnia)
cel III - 60 kg (do lipca)
cel IV - 58 kg (do września)

Edytowane przez 88niezapominajka88
Czas edycji: 2008-08-22 o 18:22 Powód: poprawka
88niezapominajka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-22, 18:22   #2118
euphoriall
Zakorzenienie

Cytat:
No tak...tylko psychiatryk nie jest w moim mieście a ze względu na tryb studiów mam zajęcia codziennie od 7rano do 13, ewentualnie 18 przez cały rok. Wracam do domu w piątek wieczorem, wyjeżdżam znowu w niedzielę popołudniu. Nawet gdybym prowadziła terapię w mieście w którym studiuję to by nie było kiedy chodzić na zajęcia, w dodatku tam bym się nawet leczyć nie chciała, bo nie mam zamiaru chodzić na terapię do kogoś kto w 90%prawdopodobnie by był moim wykładowcą czy egzaminatorem egzaminu z psychiatrii. Trochu skomplikowane...
Nie no to by strasznie niezręcznie było i chyba nawet ten ktoś mógłby się nie zgodzić na prowadzenie Twojej terapii. Ja na terapie chodziłam w sprawie depresji. Z anoreksją to psychiatra przepisała mi leki i widzę ją tylko raz na 2 miesiące.
Swoją drogą nawet nie wiem jakby miała przebiegać terapia w leczeniu anoreksji? któraś chodzi?

WeronikaWargulak również witam cieplutko
Stary 2008-08-22, 18:24   #2119
noname12345TPa
Gość

Ech, moniu to wiesz ile ja mam - 16 tyle że ja powinnam ważyć 64 kg () a tyle nie chcę mieć na zadzie. Mi potrzeba 4, no może 5 ale nie 14 kg - chyba ktoś tam zgłupiał. Bo chyba tyle mi trzeba. Ja nie chcę ważyć 64 kg - nie, rozmiar 40 nie dla mnie (moja figura bardzo na tym ucierpi, a bardzo ją lubię).
Enex - u mnie wynikło to z faktu, że chodzę do psychiatry i tak, i tak.... moja nieznana choroba musi być leczona (mam w sobie wstrząśnięte nie zmieszane, z resztą mam na twarzy maskę i ta gadulńska panna to nie ja..... dziś po niemiecku o tym mówiłam).
Euphoriall - zwracaj się do mnie per Werka, tak jak każdy.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-22, 18:32   #2120
kika171
Zadomowienie

GG do kika171

Cytat:
Napisane przez monochrome Pokaż wiadomość

Prosiaczek? Przeeestań. ;] Każdemu lata tam, noo, Kikuś, nie martw się tym.
A w szkole jest wszak wf 3x w tygodniu, może nie będzie tak źle.

Za godzinę weekend! ^^ Wariuję z radości. ;D Jadę do rodziców znów.
Iii chyba naprawdę kupuję to cudo, o którym już na plotkowym pisałam: www.powerizer.pl ;D Tylko nie wiem, czy wziąć model dla przedziału 50-60 kg, czy przyszłościowo 60-70? Przed całą przygodą z ED ważyłam 60. ;] Ale nie wiem, czy mi się uda kiedyś tyle przytyć? Wątpię. ;p
wf jest ale nie wiem jak to z nim będzie bo miałam w połowie sem zwolnienie i nie ćwiczyłam, poza tym mój wf...ehh,szkoda gadać, prof ma swoje ulubione uczennice i tylko gramy w siatkówkę, a ja jej nie cierpię, ale że jej gwiazdeczki to lubią to już nic poza tym się nie liczy nie wiem, staram się pogodzić z tymi nogami, ale jakoś trudno mi to przychodzi

poza tym świetny ten sprzęt, też bym taki chciała miec może kupię to sobie poskaczemy?:Pjoke życzę Ci udanego pobytu u rodziców, aha wątpliwa sprawa, żebyś doszła do 60kg z Ciebie taka kruszynka

Cytat:
ja mam obecnie 15,77 i ni wdu ni słychu. Powiedzmy, że tak bmi 17 to max z jakim sobie psychicznie poradze. Jak myślisz, wystarczy?

oki, już wysyłam. Tylko przepraszma za bałagan wtedy. Zdięcia jak juz mówiłam przy 3 kg mniej.

Ty ne jestes chudzinką... A jaka jesteś? Kurcze dziewczyny, czemu to jest takie choroe? Słucham o grubych nogach- no to prosze o foto. Patrzę, a tam dwa chude patyki, owszem nie wychudzone az tak bardzo, ale bardzo bardzo szczupłe. A Ty piszesz, że R nie wychodzi i , że xle sie czujesz. A przecież te rączki takie chude, te kości, naprawdę nadal jestes bardzo szczupła. może i troche byłam chuda, ale tera jestem taka sobie i wogóle xle sie czuję, spodnie mnie cisną, a wszytkie tak lubię. Juz nawet buty mam ciaśniejsze, szlag mnie trafia

Nie mam nowych fotek, a te stare już wysyłałam

Doszły do mnie fotki. Wtedy tez dostałam zdjęcia, takie przy murze , na pewno też Twoje. A teraz juz widze wszystkie. Faktycznie, bardzo chudziutka jestes i włoski na pewno tez sie poprawią gdy przytyjesz. Masz bardzo chudziutka nawet szyję, więc pewnie te włosy tez na główce nie mają się na czym trzymac. A jeszcze dodam , ze masz nieskaxitelna cerę. Jest przesliczna, bardzo bym chciała taka mieć. Tak równiótko opalona, gładziutka. ahh, piekna. A co do mnie, to bez obaw, będzie te 3x2, chcąc nie chcąc
cieszę się, że zdj już doszły kurcze zaskoczyłaś mnie tymi komplementami o cerze, nie spodziewałabym się tego jest mi bardzo miło z tego powodu, zdj przy murze? może z gór tam jakieś były, już nie wiem co wtedy wysyłałami wierzę na słowo, że będzie kolejne plus 3kg 3mam kciuki

Enex Słońce nie poddawaj się tylko spójrz optymistycznie na to wszystko, a kochana Ty to jesz od razu czy w odstępach czasu? to taki "rzut" na jedzenie czy pwolutku tak się to zbiera w ciągu dnia? uszka w górę i pomyśl, że jutro MUSI być lepiej

A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42

"Zapytałam dziecko niosące świeczkę:
- Skąd pochodzi to światło?
Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął.
- Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi.
JC"
kika171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-22, 18:34   #2121
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

Cytat:
Napisane przez WeronikaWargulak Pokaż wiadomość
Ech, moniu to wiesz ile ja mam - 16 tyle że ja powinnam ważyć 64 kg () a tyle nie chcę mieć na zadzie. Mi potrzeba 4, no może 5 ale nie 14 kg - chyba ktoś tam zgłupiał. Bo chyba tyle mi trzeba. Ja nie chcę ważyć 64 kg - nie, rozmiar 40 nie dla mnie (moja figura bardzo na tym ucierpi, a bardzo ją lubię).
Enex - u mnie wynikło to z faktu, że chodzę do psychiatry i tak, i tak.... moja nieznana choroba musi być leczona (mam w sobie wstrząśnięte nie zmieszane, z resztą mam na twarzy maskę i ta gadulńska panna to nie ja..... dziś po niemiecku o tym mówiłam).
Euphoriall - zwracaj się do mnie per Werka, tak jak każdy.
Werka a mi sie cos kojazy,ze jakis czas temu chcialas przytyc do 64

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)

Stary 2008-08-22, 18:36   #2122
201705250937
Konto usunięte

Cytat:
partolić zasady ważne by się dobrze czuć. Szczerze mówiąc to nigdy w życiu nie jadłam tak niezdrowo jak teraz. Ale co tam należy mi się po tym całym odmawianiu sobie wszystkiego.

Toffie ty szczęściaro! ja też już chce z powrotem zdrowe włosy

Nie wiadomo od czego to zależy, ale włosy mam az za gęste i paznokcie tez juz mi ładnie stwardniały No, ale jednak to wszystko bym oddała za okres

Cytat:
Napisane przez 88niezapominajka88 Pokaż wiadomość
Toffiee ale masz niskie BMI musisz przytyc pare kg jeszcze ja nie jestem chudzina,kiedys bylam,ale BMI nie spadlo nigdy ponizej ~18...a okresu i tak nie mialam takze to chyba nie do konca od BMI zalezy. teraz mam okolo 20, bo nie wiem ile waze...
bmi masz pewnie koło 19. Bo mi bmi podskoczyło o ok 1 gdy tyle co Ty przytyłam. A moje bmi najniższe było 14,4, ze 3 miesiące temu. Wiem, ze niskie, ale moja siostra ma takie samo i normalie ma okres
Stary 2008-08-22, 18:42   #2123
plameczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Bardzo to miłe co napisałaś Ale kurcze.. założyłam dzisiaj te sukienkę, w której byłam na tych fotkach i tak z ciekwosci przejżała sie w lustrze i jakoś cos nie tak. Wzytko jakos pozaokrąlane , to kwestia przyzwyczajenia itd, ale juz mnie cos z lekka trafia. A jeszcze te głupie słowa psychiaty, która krótko oznajmiła, ze dopóki nie dostane okesu to znaczy, ze nie przytyłam wystarczająco duzo. a przeciez jest duzo dziewcyzn na dietetyce, które już całkiem w normie waża i dostały tabletki na wywołanie okresu. Może ja dostane wczęsniej, ale jesli nie to co.
Toffiee nie martw sie na zapas Byc moze jesli jeszcze troche przytyjesz Twoj organizm poczuje sie bezpieczniej i okres powroci. A jesli przytyjesz do wagi, ktora juz uwazasz za odpowiednia, to pogadaj z ginekologiem o tabletkach. Ale moim zdaniem BMI 17 to za malo. 17,5-18 - tyle NAJMNIEJ powinnas miec

Cytat:

jasne i wszystkim mającym chęć mnie zobaczyć też juz wysłałam.
Ja chce, wysle maila prywatna

Cytat:
Plameczka- no właśnie widać.... chociaż ja już sama nie wiem- zaczynam przestawać ufać własnym oczom... dam na razie na wstrzymanie, cofnę się do pułapu 1700 kcal, bo przy takim waga się utrzymywała i zobaczymy co będzie. Na razie nie dam spokój z redukcją.
A duzo sie ruszasz? A moze 1700 kcal to Twoje zapotrzebowanie, bo jesli masz bardzo malo ruchu to tak moze byc? Chociaz watpie w to, ta opcja jest najmniej prawdopodobna. Jesli nie chce przytyc, a uwazasz, ze tyjesz, jak jesz wiecej (chociaz watpie, widze ze sama nie jestes pewna ) to jedz sobie jeszcze przez tydzien 1700 kcal, a potem dodaj 100 kcal i po nastepnym tygodniu jak nie bedziesz tyla kolejne 100 kcal itd. az do zapotrzebowania

plameczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-22, 18:42   #2124
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

Toffiee ale te 3 kg to ja ostatnio przytylam a od najnizszej mojej wagi dzieli mnie ok 7 kg...
no ale nie rozmawiajmy o wadze wazne jest to zebys przytyla

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)

Stary 2008-08-22, 18:43   #2125
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Toffie mogę prosić o zdjecia? neska_gold@poczta.fm

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-22, 18:47   #2126
noname12345TPa
Gość

Moniu, ale teraz nie chce - zobaczyłam zdjęcia z Londona i nie chce tak wyglądać. Mnie potrzeba 4, może 5 kg i basta.
Stary 2008-08-22, 18:49   #2127
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

Cytat:
Napisane przez WeronikaWargulak Pokaż wiadomość
Moniu, ale teraz nie chce - zobaczyłam zdjęcia z Londona i nie chce tak wyglądać. Mnie potrzeba 4, może 5 kg i basta.
a moglabys wyslac mi te zdjecia??

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)

Stary 2008-08-22, 18:55   #2128
euphoriall
Zakorzenienie

Żaden problem Werka
Te wszystkie odpowiednie wagi, odpowiednie bmi to są tylko takie ogólne stwierdzenia które mają za zadanie chyba tylko męczyć innych. poza tym są bardzo względne.
Ważne aby każdy czuł się w pełni sił, był zadowolony z siebie i swojego wyglądu i wagi.
U jednej to więcej u drugiej mniej ważne by sobie nie szkodzić.
Stary 2008-08-22, 18:59   #2129
euphoriall
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiadomo od czego to zależy, ale włosy mam az za gęste i paznokcie tez juz mi ładnie stwardniały No, ale jednak to wszystko bym oddała za okres
Ja to bym wszystko dała żeby mi biust urósł hehe no i jakby mi się okres wyregulował to bym się nie obraziła
Stary 2008-08-22, 19:01   #2130
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

Cytat:
Żaden problem Werka
Te wszystkie odpowiednie wagi, odpowiednie bmi to są tylko takie ogólne stwierdzenia które mają za zadanie chyba tylko męczyć innych. poza tym są bardzo względne.
Ważne aby każdy czuł się w pełni sił, był zadowolony z siebie i swojego wyglądu i wagi.
U jednej to więcej u drugiej mniej ważne by sobie nie szkodzić.
no tak szkoda tylko,ze nie zawsze mozna miec to wszystko

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości