|
|
#2281 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wybielanie zębów- wątek zbiorczy
ty miales tak naturalna kosc zeba czy to po uzywkach? efekt...
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2282 |
|
Przyczajenie
|
Od dzieciństwa, jak daleko sięgam pamięcią to białych zębów nie miałem. Mama mi mówi że antybiotyków mi nie dawała więc to odpada raczej. Łykałem tetralysal od 18go roku życia, ale ten lek przebarwia do 13go (przynajmniej tak jest napisane). Możliwe więc że miałem taki kolor od małego.
Efekt jest spowodowany działaniem tylko i wyłącznie białej perły. Nie miałem wybielanych zębów nigdzie indziej. Stosowałem ją na noc. Nie długo, jakieś 5-6 razy. W dzień 3 x po 30 min nie chciało mi się nosić. Za dużo zabawy. Z efektu jestem super zadowolony, tylko jest jedna sprawa jeszcze. Nie widać tego na zdjęciu ale mam wybite dwie górne jedynki (te uszkodzenia są po dość mocnym uderzeniu, nie po BP). Straciły trochę koloru i to wszystko wychodzi przy mocnym oświetleniu np jak chodzę po sklepach. Widać wtedy, że są mocno szare (jak się mocno przyjrzycie to zauważycie). Nie miałem wytruwanych ich jeszcze i nie wiem czy mieć będę. Są trochę starte więc na pewno je wypełnię. Może później pomyślę o jakiś licówkach na zęby... albo kolorowaniu. Jest taka możliwość? Pomalowanie zębów na stałe?? acha. no i potrzebuję jakiejś pasty podtrzymującej wybielanie. Jakieś pomysły? pozdrófka
|
|
|
|
|
#2283 |
|
Konto usunięte
|
z bialej perly jest http://www.i-apteka.pl/p/pl/10194/bi...el_2,2_ml.html
ale czy dziala to nie wiem
|
|
|
|
|
#2284 |
|
Raczkowanie
|
a co z zębami przebarwionymi przez antybiotyki ? Biała perła i na to pomoże ?
|
|
|
|
|
#2285 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja tez mialam wybielaną jedynkę - jest to wybielanie wewnętrzne ma ono swoją specjalną nazwę ale tez nie pamiętam. Mi się wybielila bardzo ladnie ale dentystka mnie uprzedzila ze bywa z tym róznie jednym sie wybiela a innym nawet kolor sie nie ruszy. Smiesznie wygladalam bo reszta zębów żółta a jedynka świecila sie jakbym ją czyms polakierowała. Później wybielalam wszystkie zęby w gabinecie. Z efektu jestem bardzo zadowolona chociarz po 2 miesiącach wydaje mi się ze zęby trochę przyżókly ale piję duzo kawy i to moze od tego. Zastanawiam sie czy mogę teraz uzyc bialej perły czy to cos da - jak niedawno mialam wybielane gabinetowo?? |
|
|
|
|
|
#2286 |
|
Przyczajenie
|
ja jestem po 6 dniach kuracji Biała Perła i musze powiedziec ze to naprawde działa
naleze do grona tych zadowolonych z efektu bo mam teraz naprawde białe POLECAM
|
|
|
|
|
#2287 |
|
Przyczajenie
|
A używał ktoś z was ELGYDIUM WHITENING?? jakie są efekty? jak długo się utrzymuja? i jak sie odstawi to zęby wracają do poprzedniego wygladu??
|
|
|
|
|
#2288 |
|
Rozeznanie
|
MyszaX, efektu działania pasty nie ma co nawet porównywać do wybielania paskami, perłą czy w gabinecie.. To całkiem inna liga.
|
|
|
|
|
#2289 |
|
Zadomowienie
|
Chciała bym kupić białą perłę na allegro, czy to jest dobry pomysł? z tego co widziałam ten produkt znacznie różni się cenami w zalezności od sprzedawcy, jakoś pewnie też wraz z cena....??? mółby mi ktos polecic jakiegos sprawdzonego sprzedawce?
|
|
#2290 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupowalam na all w jakiejs aptece, ale nie oamietam, w ktrej.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#2291 |
|
Przyczajenie
|
Jestem na etapie checi wybielenia zabków
![]() troche sie boje, dlatego z roznych zrodle szukam informacji, marketing marketingiem, internet internetem, a najlepiej dopytac sie po prostu kogos kto z tego skorzystal i tak sie zlozylo ze w mojej nowej pracy pani dyrektor jakis czas temu wybielala zeby, a wlasciwie to 2 razy i 2 metodami wiec sie ucieszylam i o wszytko wypytalam. (mialam zamiar wybielic metoda 45min w gabinecie laser, ale teraz jestem pewna ze nie skorzystam!!!!!!!!oto jej doswiadczenia: Reklama mowi szybko, fajnie, bezbolesnie .. hehe, okazalo sie ze bolalo masakrycznie, jak ona to opisywala az mialam ciarki na ciele, ze plakala, czula kazdy wlos na glowie, i ogormny bol, nie byla w stanie dotrwac do konca, a potem prowadzic samochodu. powiedziala ze nigdy wiecej by sie na to nie zdecydowala i ze efekt gorszy nize metoda nakladakowa, ta miala wlasnie kiedys wczsniej i mowie ze owszem trzeba sie pomeczyc, bo ok 2 tyg na to przeznaczyc, i na pocztaku dla niej noszenie tej szyny bylo malo komfortowe, ale nic ja nie bolalo no i ze efekt wybielenia podobno bardzo dobry i bardziej naturalny niz po lampie.ja sie powoli decyduje wlasnie na te nakladki, tylko szukam tereaz jakies dobrej ceny w warszawskich gabinetach stomatologicznych. chyba system Nite White pojawia sie najczesciej...
|
|
|
|
|
#2292 |
|
Zakorzenienie
|
doszłam dzisiaj do wniosku, że kupię sobie w końcu białą perłę, bo mam już dość swoich żóóółtych zębów
![]() najpierw popytam w aptekach w moim mieście, a jak nie znajdę to w ostateczności kupię na allegro
|
|
#2293 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny która z Was miała paski Supreme Crest? Bo kupiłam sobie ,i mam paski niebieskie i białe i niewiem które sa na dolne zęby a które na górne?Kto wie??
|
|
|
|
|
#2294 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2295 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2296 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie Trzymam w ustach :p nakladke z żelem (biala perła) i mam odruchy wymiotne
|
|
#2297 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam dzisiaj w aptece za 48,90
![]() wypróbuję za niedlługo
|
|
#2298 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
odcisnęłam właśnie moje zęby na nakładce .. i ona jakoś tak nie wszystkie zeby dotyka .. może z żelem będzie inaczej.
jak wkładam do buzi tą nakładkę, to mam odruchy wymiotne :/
|
|
#2300 |
|
Rozeznanie
|
Mam zamiar ale najpierw muszę się przyzwyczaić do nich
|
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
Siedzę właśnie z nakładką na górnych zębach już 12 minut. Nic mnie nie szczypie
Ale ślina masakrycznie sie nabiera ..
|
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
Po tyg. juz nie mam problemow ze slina, nakladam zelu malo i rozsmarowywuje patyczkiem kosmetycznym, poroducent pisze, ze zeby wybielic naprawde malo zelu tzreba :P
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
ja wlasnie ogladam szczoteczki elektryczne ;]
|
|
|
|
|
#2304 |
|
Przyczajenie
|
elektryczna szczoteczka to obowiązek!! tylko i wyłacznie. pozdro
|
|
|
|
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
kupilam barun pro white
|
|
|
|
|
#2306 |
|
Zadomowienie
|
ja kupiłam na allegro i całkowity koszt z przesyłką to 44,50
ciesze sie jeszcze bardziej bo jestem jakies 4 zł do przodu a myślałam ze w aptece bedzie taniej![]() tez się wezme za wybielanie ale dopiero po niedzieli jak pani dyntystka załata mi dziurke w ząbku
|
|
#2307 |
|
Rozeznanie
|
mardoq ja juz 2 dzien na noc
da sie przezyć choc dziasła bolą
|
|
#2308 |
|
Przyczajenie
|
działaj działaj
5-6 kuracji, później odstawisz na dwa dni i przejdzie ból warto się pomęczyć
|
|
|
|
|
#2309 |
|
Rozeznanie
|
mardoq działam działam
![]() tylko własnie te dziąsła mam nadzieje ze mi zęby nie wylecą ![]() ![]() ![]() Chcesz być piekna to cierp..cierppp
|
|
#2310 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny, po jakim czasie tak mniej więcej było widać jakieś większe zmiany w kolorze zębów po używaniu białej perły?? Bo ja już dość długo nosze nakładki z żelem na noc (narazie samą górę) i powiem szczerze, że różnica jest baardzo niewielka
Jak to jest u was??
|
![]() |
Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.

pozdrófka

Tylko szkoda kasy (ok. 300zł mnie to kosztowało :/ )
POLECAM

Zapraszam