|
|
#871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
Witam dziewczyny
![]() Widze za na watku jakos cicho sie zrobilo I znow zaczelo padac,a juz myslalam ze w weekend wybiore sie na spacer do lasu musze jakos sobie zorganizowac czas.....echSliczna |
|
|
|
#872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale plyta jest mocno jezzowa ale ten kawalek wymiata![]() sliczna, delikatna ![]() a ja posprzatalam i zrobilam szkic dekoracji do mojej sali do przedszkola - sezonowa - jesiennego kubusia i prosiaczka jak tarzaja sie w lisciach i stala na caly czasi - kubus przebrany za pszczolke (bo moje dzieci to teraz beda pszczolki), w poniedzialek w pracy pastelami pokoloruje i bedzie super troszke poprawie buzie kubusia bo jest za gruby i wam pozniej pokaze zebyscie powedzialy co jeszcze poprawic
|
|
|
#873 |
|
Zakorzenienie
|
Baja wiesz az tak strasznie źle nie było, gdyby nie ta baba kroczaca za mna jak cien
![]() a co to za suknia?? z jakiego salonu?? wiesz ile kosztuje?? |
|
|
|
#874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo dobrze ze mi przypomnialas bede musiala wynalesc jakies szyszki kasztany w pudlach... a jak nie to poczekam na te z tego roku...
|
|
|
#875 |
|
Zakorzenienie
|
Heja.
Wstretna dzis pogoda. Dzis byla u mnie siostra cioteczna. Powiedziala, ze jej brat zostal tydzien temu pobity, tak, ze chlopakowi robili operacje, bo ma szczeke zlamana. Ma szyny za zuchwie i szczesce, przez co ani jesc ani mowic nie moze. Je tylko jogurty, albo zupki zmiksowane i wszystko przez slomke. Na szczescie bandytow zlapano (4 na jednego!). Od kazdego bedzie zadal po 15 tys odszkodowania. Oby mu sie te kase udalo wyciagnac.
|
#876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.biancaneve.com.pl/
|
|
|
|
|
#877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn zle ze go pobili nigdy 4 na 1, tak tylko z ciekawosci pytam bo wielu palantow chodzi p oswiecie i mysla ze jak jest ich wielcej to wsyztko moga..
|
|
|
#878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#880 |
|
Zakorzenienie
|
Nie spodobal sie i dlatego oberwal, dla sportu widac. Swoja droga on jakis felerny, bo non stop ktos sie do niego przyczenia. Raz szedlz z kolegami i tez ich pobito. Jemuudalo sie uciec a koledze polamano obie nogi innemu wybito zeby. Teraz jak byl w szpitalu to tez lezal z kilkoma gostaki, ktorzy tez zostali pobici. Jeden mial polamane zebra...
|
#881 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() podobają mi się te kiecki ze względu na ten materiał, wydaje się taki lekki, ciekawe czy na żywo są równie piękne |
|||
|
|
|
#882 |
|
Zakorzenienie
|
Jaga ech aż szkoda gadac na takich gamoni. Tak jak pisały dziewczyny. myslą, ze jak jest ich wiecej to sobie mogą.
|
|
|
|
#883 |
|
Przyczajenie
|
myszka_maj śliczna ta sukienka, romantyczna
![]() My mamy już załatwioną salę, zespół i fotografa. I to na razie wszystko, bo ślub będzie w mojej rodzinnej miejscowości a na razie mieszkamy w Krakowie (200 km odległości). No i np. co do dekoracji musimy się rozejrzeć tam, bo przecież nie będziemy tego wieźć... No i trochę się martwię załatwiania pewnych spraw na odległość, bo zawsze lepiej być bliżej, obejrzeć, obgadać itd. Dziewczyny mam takie techniczne pytanie-czy podpisywaliście umowę z fotografem? Bo nasz powiedział, że nie trzeba, że się dogadamy ale nie chcę żeby się potem okazało, że ktoś inny go "podkupił" albo o nas zapomniał Co o tym sądzicie?Dziewczyny tak szybko piszecie że za Wami nie nadążam muszę nabrać trochę wprawy...
|
|
|
|
#884 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i jedna i druga;Da material no coz.. moja tez sie wydawala na lekka i zwiewna.. a jest niestety bardzoooo ciezka...
|
|
|
#885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my mamy podpisana z kazdym umowe. i z sala, zespołem, kamerzystą, fotografem. juz znam tyle przypadków "podkupienia" ze wole sie zabezpieczyc.
|
|
|
|
|
#886 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#888 |
|
Zakorzenienie
|
fajne suknie mają ale daleko.... nawet w poznaniu nie ma salonu ech.
|
|
|
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
ulllijanka, ja nie mam podpisanej umowy ani z kamerzysta ani z fotografem. Do kamerzysty sie ciaglee wybieramy i wybrac nie mozemy, ale nasz termin ma zarezerwowany, a jesli tyczy sie fotografa to tak na prawde nikt z nim umowy nie podpisuje i wszyscy sa z niego bardzo zadowoleni.
|
#890 |
|
Zakorzenienie
|
Słuchajcie jaka dziwna sytuacja. Poszlismy wczoraj z Tz ustalic date slubu u ksiedza. A ksiaadz nam mowi, ze co my chcemy ustalac na rok przed slubem, ze sie jeszcze bedziemy schodzic i rozchodzic a date sie ustala trzy miesiace wczesniej. Dodam, ze mieszkam na wsi i nie bierze sie tu jakos bardzo duzo slubow w roku, ale jednak jestem zaniepokojona. Odeslal nas i powiedzial, ze na razie za wczesnie. A co jesli za te 8 miesiecy sie okaze, ze akurat na 1 sierpnia jest wiecej par? Albo ze zostaly same kijowe godziny... Ja nie wiem... Jak sie teraz w ogole umawiac z DJ-em skoro nie wiemy o ktorej slub i o ktorej on zaczyna zatem prace? Jak pisac zaproszenia?
|
#891 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#892 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna, idz w inny dzien do kancelarii. Moze wtedy bedzie inny ksiadz.
|
#893 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Dla DJ'a godzina w tę czy drugą stronę też nie powinna robić problemu, a zaproszenia można wypisać a godzinę potem uzupełnić, chyba, że już zaczynacie zapraszać?
|
|
|
|
|
#894 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mówisz o salonie biancaneve? przecież mają salon w poznaniu przy głogowskiej. Cytat:
Co do umowy, yo my też nie mamy wpisanej godziny rozpoczęcia, mówiliśmy, że nie wiemy jeszcze, bo u księdza nie byliśmy. Zespół powiedział, że mamy dać znać jak będziemy ją znać i wsio
|
||
|
|
|
#895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masakra....
|
|
|
|
|
#896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a papiery macie racje załatwia sie na 3 miesiące przed
|
|
|
|
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
Problem w tym, że byliśmy u samego proboszcza. A więcej niż on już w kościele nikt nie ma do gadania. Mam nadzieję, że on wie co robi i że nie zostaniemy na lodzie. Ale dziwna sytuacja- cały rok załatwiania a najważniejsze nie załatwione będzie tak długo...
|
#898 |
|
Zakorzenienie
|
No dziwnie trochę...moze sprobujcie go przekonac ze zalezy Wam wlasnie na tej dacie i obawiacie sie ze ktos was ubiegnie...
|
|
|
|
#899 |
|
Raczkowanie
|
[
Dziewczyny mam takie techniczne pytanie-czy podpisywaliście umowę z fotografem? Bo nasz powiedział, że nie trzeba, że się dogadamy ale nie chcę żeby się potem okazało, że ktoś inny go "podkupił" albo o nas zapomniał Co o tym sądzicie?Podpisywaliśmy umowę,w któj jest podana cena za usługę,ilość zdjęć które dostaniemy,ile wpłaciliśmy zaliczki,do której godz. fotograf zostaje na weselu,itp. Koniecznie podpiszcie umowę,bo będziecie mieć czarno na białym wszystkie konkrety.A jeśli pózniej fotograf poda wyższą cenę,a jeśli zapomni że wpłaciliście zaliczkę?Same problemy Jeśli zależy Wam na tym fotografie,to spiszcie koniecznie umowę |
|
|
|
#900 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna, ja bym jeszcze raz poszla i bym z ksiedzem pgadala. Powiedzialabym, ze teraz sa niegco inne czasy, ze papierki to sie na 3 mies przed slubem zalatwia, ale reszta spraw, typu sala, zespol, fotograf to na taki i taki czas przed, ze wolelibyscie chociaz wstepnie ten termin zarezerwowac a na te 3 miesiace przed slubem przyjdziecie juz potwierdzic ten termin, a na tym terminie i na tm kosciele wam bardzo zalezy. bo co z tego, jak wszedzie zarezewujecie jedna date i godzine a przyjdziecie do kociola i okaze sie, ze jednak tu nie mozecie. Napisz, ze z ta parafia jestes bardzo emocjonalnie zwiazana. Wymysl cos.
![]() Dziewczyny, pamietacie, jak wczoraj pisalam, ze nic nie dzieje sie z przypadku? Wczoraj nie moglam zrealizowac tej recepty. Teraz mnie cos podkusilo, by wejsc na net i sprawdzic te preparaty, ktore mi przepisal ten konowal. I jak to zobaczylam, to az sie we mnie zagotowalo! Zadnych z nich nie powinnam brac, bo jeden obniza cisnienie, a ja i tak niskocisnieniowiec, poza tym mam problemy z zastawkami a osobom z chorobami serca tego leku podawac nie mozna, a drugi lek odklada sie w kosciach, gdzie dla mnie to istne zabojstwo! Ten imbecyl nawet sie nie zapytl, czy mam jakies wspolistniejace choroby, tylko po prosty wypisal leki. Zapytal sie jedynie czy w ciazy nie jestem! Chwala Bogu, ze nie wyrzucilam kasy w bloto! Opatrznosc boska nade mna czuwa i mam swietnego Aniola Stroza...
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:52.

I znow zaczelo padac,a juz myslalam ze w weekend wybiore sie na spacer do lasu
musze jakos sobie zorganizowac czas.....ech

ale plyta jest mocno jezzowa

Co o tym sądzicie?