Najbardziej skąpy facet-ranking:) Część 2. - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2019-08-18, 13:25   #1771
Antoiineette
Rozeznanie

Dot.: Najbardziej skąpy facet-ranking:) Część 2.

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
Ogólnie mam wrażenie taki trochę incelski ból 4 literek, nie chcesz nie stawiaj, ładna laska nie jest taka głupia żeby sobie kupować samej kawę jak wie że ktoś uprzejmy ją poczęstuje.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
So in America when the sun goes down and I sit on the old broken-down river pier watching the long, long skies over New Jersey (...), I think of Dean Moriarty, I even think of Old Dean Moriarty the father we never found, I think of Dean Moriarty.”
Antoiineette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-08-18, 13:40   #1772
0f78e7ab4a87196fb8e6ee2746a5f35dfd845f1c_5ee6abf249ce5
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Antoiineette Pokaż wiadomość
Takie liczenie na to, że ktoś mi cokolwiek postawi byłoby dla mnie upokarzajace.

0f78e7ab4a87196fb8e6ee2746a5f35dfd845f1c_5ee6abf249ce5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-08-18, 13:48   #1773
Dwight_Schrute
BAN stały

Skąpi faceci zniknęli?
Przydałaby się jakaś nowa historia.
Dwight_Schrute jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-08-18, 14:03   #1774
4b27789c826749bd4d16893be0ab05cdfb4777a2_659f2fa2a88b4
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dwight_schrute Pokaż wiadomość
skąpi faceci zniknęli?
Przydałaby się jakaś nowa historia. :d
właśnie! :d
4b27789c826749bd4d16893be0ab05cdfb4777a2_659f2fa2a88b4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-08-18, 14:06   #1775
chacaos
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez stewardesa Pokaż wiadomość
Tylko że to właśnie oznacza, że odzyskanie kasy, którą wydajesz na kogoś bądź bycie na plusie ma znaczenie priorytetowe. Inaczej nie byłoby ważne czy ktoś Ci postawi kawę. Więc tak, może nie trzęsłabyś portkami, że ktoś ucieknie do Meksyku i się nie odwdzięczy, bo byś mu zwyczajnie nic nie postawiła, chyba że postawiłby wcześniej.
Oczywiście, absolutnie bym nie postawiła i zawsze notuję w dzienniczku, jeśli na kogoś wydam kasę żeby nie zapomnieć, że wisi mi piwo. Przejrzałaś mnie, bezinteresowność nie istnieje, mój światopogląd runął, cóż za ból.
chacaos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-08-18, 14:43   #1776
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez chacaos Pokaż wiadomość
Oczywiście, absolutnie bym nie postawiła i zawsze notuję w dzienniczku, jeśli na kogoś wydam kasę żeby nie zapomnieć, że wisi mi piwo. Przejrzałaś mnie, bezinteresowność nie istnieje, mój światopogląd runął, cóż za ból.
Właśnie zawsze mam wrażenie, że takie osoby wszystko notują, ale wystarczy chyba przeciętna pamięć i jeśli się postawiło tylko kilku osobom, to łatwo zapamiętać.[1=0f78e7ab4a87196fb8e6ee2 746a5f35dfd845f1c_5ee6abf 249ce5;87090662]A Ty jesteś w tym względzie jakimś autorytetem? bo większość osób raczej negatywnie odbiera słówka "materialistka","material ista" i "materializm"[/QUOTE]
A Ty jesteś? A trzeba być? Co to ma do rzeczy?
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-08-18, 14:49   #1777
Antoiineette
Rozeznanie

[1=0f78e7ab4a87196fb8e6ee2 746a5f35dfd845f1c_5ee6abf 249ce5;87090851]Takie liczenie na to, że ktoś mi cokolwiek postawi byłoby dla mnie upokarzajace.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Dlatego, gdy ktoś nowy mnie gdzieś zapraszał, zawsse miałam ze sobą portfel, nie mniej jednak nie zdarzyło mi się póki co, by się przydał

Tak czy inaczej, czekamy na porcję nowych historii!

So in America when the sun goes down and I sit on the old broken-down river pier watching the long, long skies over New Jersey (...), I think of Dean Moriarty, I even think of Old Dean Moriarty the father we never found, I think of Dean Moriarty.”
Antoiineette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-08-18, 16:16   #1778
Konto usunięte

Cytat:
Właśnie zawsze mam wrażenie, że takie osoby wszystko notują, ale wystarczy chyba przeciętna pamięć i jeśli się postawiło tylko kilku osobom, to łatwo zapamiętać.
A Ty jesteś? A trzeba być? Co to ma do rzeczy?
Ja nie jestem, ale raczej więcej ludzi uważa, że te słowa mają negatywny wygląd, niż tych, którzy uważają, że maja wydzwiek pozytywny

0f78e7ab4a87196fb8e6ee2746a5f35dfd845f1c_5ee6abf249ce5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-08-18, 21:30   #1779
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Jeśli zadaję się ze szczodrymi ludźmi, którzy nie trzęsą gaciami przed wydaniem kilku złotych na kogoś, kogo lubią, a nawet kilkudziesięciu, bo nie zakładają, że nazajutrz spieprzy do Meksyku i się nie odwdzięczy, to czemu mój facet też nie miałby taki być? Interesują mnie ludzie z gestem, bo sama nie mam problemu żeby idąc po shota przynieść też koleżance, żeby zostawić napiwek albo postawić śniadanie gdy chcę coś zjeść, a towarzysz jest spłukany. I nudzi mnie wysłuchiwanie o kasie, o tym, co się udało wysępić, na czym zaoszczędzić, a co przyniosło niepowetowaną stratę rzędu 10 zł, a takie tematy często uwielbiają skąpcy.
A Ty facetom też stawiasz kawy, na pierwszych spotkaniach na przykład?

[1=c091e8898908a1b264e2bb8 8ceb2cf7cf162daf4_5d967d9 baaf5e;87089973]Nie rozumim, dlaczego. Można wszak być nierobem ze względów ideologicznych.[/QUOTE]
Pierwsza moja myśl - Ferdynand Kiepski .

Cytat:
Oczywiście, że można. Nadal nie słyszałam, żeby to był komplement ani żeby to słowo miało neutralny wydźwięk.
Słyszałaś, od zbijecimozg.
To tak w temacie Twojej argumentacji. Aczkolwiek jeśli chodzi o moje odczucia, to o ile "materialista" może mieć dla mnie wydźwięk neutralny, tak "nierób" kojarzy mi się wyłącznie negatywnie.
Stary 2019-08-18, 22:21   #1780
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
Słyszałaś, od zbijecimozg.
Ona tylko napisała, jaki może być powód.
Stary 2019-08-18, 22:56   #1781
Limonka2738
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie świat rozpieścił na tyle, że jeśli facet nie jest w stanie postawić tej kawy, to zakładam, że albo przyszliśmy po kumpelsku, albo mu się specjalnie nie podobam
No ale to jest trochę patowa sytuacja. Bo jeśli na pierwszej randce postawi on, to tobie nie zależy i mu się nie podobasz, a jeśli Ty, to jemu nie zależy i mu się nie podobasz...

Czyli płacicie każdy za siebie, żeby uniknąć wrażenia, że komuś nie zależy, czy pojęcie po prostu po dwie kawy i każdy płaci za jedną swoją i jedną współtowarzysza?

Top secret Uczestnik ściśle tajnego rządowego programu badań nad eksperymentalną szczepionką na malarię.
Limonka2738 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-08-18, 22:57   #1782
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez limonka2738 Pokaż wiadomość
no ale to jest trochę patowa sytuacja. Bo jeśli na pierwszej randce postawi on, to tobie nie zależy i mu się nie podobasz, a jeśli ty, to jemu nie zależy i mu się nie podobasz...

Czyli płacicie każdy za siebie, żeby uniknąć wrażenia, że komuś nie zależy, czy pojęcie po prostu po dwie kawy i każdy płaci za jedną swoją i jedną współtowarzysza?
:d
Stary 2019-08-19, 00:57   #1783
chacaos
Zadomowienie

Cytat:
A Ty facetom też stawiasz kawy, na pierwszych spotkaniach na przykład?
Cytat:
Napisane przez Limonka2738 Pokaż wiadomość
No ale to jest trochę patowa sytuacja. Bo jeśli na pierwszej randce postawi on, to tobie nie zależy i mu się nie podobasz, a jeśli Ty, to jemu nie zależy i mu się nie podobasz...

Wg mnie płaci ten, kto zaprasza. Gdybym zaprosiła na pierwszą randkę, to tak, przygotowałabym się na zapłacenie za obie kawki, bo to mi zależało, by ktoś poświęcił mi czas.
Jeśli spotkanie jest z obustronnej inicjatywy albo jest którymś z kolei, to oczywiście, że pół na pół, albo każdy inny układ który pasuje tym osobom, jest ok. Dla mnie najfajniejsze jest płacenie naprzemiennie, dla zaprzyjaźnionej pary mówienie ,,jesteś 10 zł do tyłu'' po zakupach. Nie oburzają mnie ci, którzy nie chcą płacić, ale serio nie wierzyłabym, że facet jest mną jakoś oczarowany w takiej sytuacji i wypadłoby to słabo na tle moich poprzednich doświadczeń.
Stary 2019-08-19, 01:22   #1784
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Wg mnie płaci ten, kto zaprasza. Gdybym zaprosiła na pierwszą randkę, to tak, przygotowałabym się na zapłacenie za obie kawki, bo to mi zależało, by ktoś poświęcił mi czas.
Ale zapewne nie zapraszasz i oczekujesz, że to facet Cię zaprosi, zgadłam?

Cytat:
Nie oburzają mnie ci, którzy nie chcą płacić, ale serio nie wierzyłabym, że facet jest mną jakoś oczarowany w takiej sytuacji i wypadłoby to słabo na tle moich poprzednich doświadczeń.
A co z Twoim oczarowaniem facetem?
Stary 2019-08-19, 01:25   #1785
Limonka2738
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli spotkanie jest z obustronnej inicjatywy albo jest którymś z kolei, to oczywiście, że pół na pół, albo każdy inny układ który pasuje tym osobom, jest ok. Dla mnie najfajniejsze jest płacenie naprzemiennie, dla zaprzyjaźnionej pary mówienie ,,jesteś 10 zł do tyłu'' po zakupach. Nie oburzają mnie ci, którzy nie chcą płacić, ale serio nie wierzyłabym, że facet jest mną jakoś oczarowany w takiej sytuacji i wypadłoby to słabo na tle moich poprzednich doświadczeń.
A, tak statystycznie, na ile randek zapraszasz w stosunku do tych, na które jesteś zapraszana? Może być procentowo.

Top secret Uczestnik ściśle tajnego rządowego programu badań nad eksperymentalną szczepionką na malarię.
Stary 2019-08-19, 01:46   #1786
Shockeddd
Raczkowanie

Cytat:
Mnie nie oburza, że istnieją ludzie tacy jak Ty. Mnie świat rozpieścił na tyle, że jeśli facet nie jest w stanie postawić tej kawy, to zakładam, że albo przyszliśmy po kumpelsku, albo mu się specjalnie nie podobam (plus gdy sama wiem, że nic z tego, unikam przyjmowania rzeczy, za które się nie będę miała okazji odwdzięczyć). Łatwiej być szczęśliwą materialistką i blacharą niż szczęśliwym skąpiradłem i mizoginem.
Widzisz dla Ciebie on wypada słabo, a ja z kolei proponowałem, że zapłacę, ale jeśli kobieta nie proponowała, że się dzielimy to traciła z kolei na atrakcyjności w moich oczach, że nie ma potrzeby płacenia za siebie.

---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ----------

Cytat:

Obie wypowiedzi w punkt.
Shockeddd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-08-19, 03:11   #1787
chacaos
Zadomowienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Limonka2738 Pokaż wiadomość
A, tak statystycznie, na ile randek zapraszasz w stosunku do tych, na które jesteś zapraszana? Może być procentowo.
Ja wiem, że dla wielu członków i członkiń wizażowego grona dzień bez doszukania się hipokryzji to dzień stracony, ale zdania nie zmienię. Co to za różnica, czy zapraszam czy nie? Muszę koniecznie sprawdzić się w jakiejś roli, żeby mieć oczekiwania co do kogoś kto dobrowolnie w nią wszedł?

Cytat:
Napisane przez Shockeddd Pokaż wiadomość
Widzisz dla Ciebie on wypada słabo, a ja z kolei proponowałem, że zapłacę, ale jeśli kobieta nie proponowała, że się dzielimy to traciła z kolei na atrakcyjności w moich oczach, że nie ma potrzeby płacenia za siebie.
Yyy mówiłeś, że zapłacisz, po czym laska dostała minusa, bo przystała na Twoją propozycję? XD Klasa sama w sobie, wymyślanie jakiegoś testu, bo wstydzisz się sformułować swoje oczekiwania.
Stary 2019-08-19, 05:24   #1788
Limonka2738
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wiem, że dla wielu członków i członkiń wizażowego grona dzień bez doszukania się hipokryzji to dzień stracony, ale zdania nie zmienię. Co to za różnica, czy zapraszam czy nie? Muszę koniecznie sprawdzić się w jakiejś roli, żeby mieć oczekiwania co do kogoś kto dobrowolnie w nią wszedł?
No i standard.

Kto płaci, tan zaprasza. Ale zaprosić ma facet.

Nic nie musisz, ale my nie musimy Cię traktować poważnie.

Stary 2019-08-19, 07:32   #1789
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Jeśli spotkanie jest z obustronnej inicjatywy albo jest którymś z kolei, to oczywiście, że pół na pół, albo każdy inny układ który pasuje tym osobom, jest ok. Dla mnie najfajniejsze jest płacenie naprzemiennie, dla zaprzyjaźnionej pary mówienie ,,jesteś 10 zł do tyłu'' po zakupach.
Serio? Fajniejsze jest usłyszenie od tej wyluzowanej na punkcie pieniędzy osoby z gestem, że wisisz jej dychę niż po prostu płacenie każdy za siebie? To luźne podejście i gest wydaje się po prostu fobią przed wzięciem do ręki pieniędzy od osoby, na której się chce to wrażenie zrobić. I niby jeśli się pozwoli jej następnym razem zapłacić, zamiast wziąć zwyczajnie kasę, to zachowuje się jakąś przedziwnie rozumianą klasę. Nie żebym się z tym nie spotkała. Ale co myślę o tym, to myślę.
Ja po takim tekście po prostu wręczyłabym komuś te 10zł, zresztą sama bym zaproponowała rozliczenie.
W zaprzyjaźnionej parze, w której płacimy na zmianę też byłam, ale nigdy nie pojawiły się takie teksty. Dziękuję za takie coś.
Cytat:
Nie chodzi o zmianę zdania, tylko o niewypieranie się posiadania podwójnych standardów i nieprzedstawianie swojego podejścia jako prawidłowość. Sama zaczęłaś o skąpiradłach, czego się spodziewałaś?

I easy tam - nie jesteś jedyną laską, za którą chcą płacić.
Cytat:
Yyy mówiłeś, że zapłacisz, po czym laska dostała minusa, bo przystała na Twoją propozycję? XD Klasa sama w sobie, wymyślanie jakiegoś testu, bo wstydzisz się sformułować swoje oczekiwania.
A Ty mówiłaś o swoich oczekiwaniach, że to facet ma zapłacić?
Stary 2019-08-19, 07:35   #1790
Wtycia
Raczkowanie

To jest naprawdę męczące jak ten fajny wątek zamienia się cyklicznie w dyskusję kto powinien płacić na randkach. Nie wiem czemu w ogóle dyskutuje się na ten temat skoro wszystko to kwestia indywidualnych preferencji.

Stary 2019-08-19, 07:47   #1791
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Wtycia Pokaż wiadomość
To jest naprawdę męczące jak ten fajny wątek zamienia się cyklicznie w dyskusję kto powinien płacić na randkach. Nie wiem czemu w ogóle dyskutuje się na ten temat skoro wszystko to kwestia indywidualnych preferencji.
Dokładnie.
Stary 2019-08-19, 07:49   #1792
DawnSeeker
Raczkowanie

Sytuacja jeszcze z liceum: on studiowal, ja bylam w maturalnej klasie. Nie mielismy za bardzo kasy, chodzilismy ze soba krotko. Bylismy pare razy w kawiarni, gdzie on placil za herbate.

Po zerwaniu, zadzwonil do mnie i zazadal, zebym oddala mu 16 zl za wszystkie herbaty, ktore mi postawil.

DawnSeeker jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-08-19, 09:11   #1793
Limonka2738
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wtycia Pokaż wiadomość

Bo ze złymi opiniami nawet trzeba dyskutować. A te oparte na seksizmie są zawsze błędne.

Stary 2019-08-19, 09:14   #1794
4b27789c826749bd4d16893be0ab05cdfb4777a2_659f2fa2a88b4
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez DawnSeeker Pokaż wiadomość
Sytuacja jeszcze z liceum: on studiowal, ja bylam w maturalnej klasie. Nie mielismy za bardzo kasy, chodzilismy ze soba krotko. Bylismy pare razy w kawiarni, gdzie on placil za herbate.

Po zerwaniu, zadzwonil do mnie i zazadal, zebym oddala mu 16 zl za wszystkie herbaty, ktore mi postawil.

4b27789c826749bd4d16893be0ab05cdfb4777a2_659f2fa2a88b4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-08-19, 09:32   #1795
Dwight_Schrute
BAN stały

Po co ta dyskusja w ogóle?
Jak to powiedział mędrzec: "Pussy costs money, dick is free."
I do tego: "Nothing dries up a pussy quicker than a woman reaching for her wallet."
Potwierdza to zarówno ten temat, jak i wieeeele wpisów na tym forum.
P.S. Życie też.

Edytowane przez Dwight_Schrute
Czas edycji: 2019-08-19 o 09:32 Powód: P.S.
Stary 2019-08-19, 10:02   #1796
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Dwight_Schrute Pokaż wiadomość
Po co ta dyskusja w ogóle?
Jak to powiedział mędrzec: "Pussy costs money, dick is free."
I do tego: "Nothing dries up a pussy quicker than a woman reaching for her wallet."
Potwierdza to zarówno ten temat, jak i wieeeele wpisów na tym forum.
P.S. Życie też.
Gdybyś je miał, to byś może mógł stwierdzić.

Dyskusja potrzebna jest w tym samym celu, w którym napisałeś swoje komentarze, biorąc w niej udział tak samo jak każdy.
Stary 2019-08-19, 11:29   #1797
sunshinebutterfly
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
pff powiedz to jak będziesz zarywał do jakiegoś za przeproszeniem bazyla.
Ogólnie mam wrażenie taki trochę incelski ból 4 literek, nie chcesz nie stawiaj, ładna laska nie jest taka głupia żeby sobie kupować samej kawę jak wie że ktoś uprzejmy ją poczęstuje. Oczywiście, że o ile np. pracuje albo rodzice dają jej kieszonkowe, to ją na tą kawę stać. To jest zwykła manifestacja władzy. Tej głupoty nauczył kobietę gatunek męski śliniąc się i nie bardzo musi mieć ochotę z tego rezygnować.
Bo niestety taka jest smutna prawda.
Jak dziewczyna jest ładna i ogarnięta to raczej ma sporo adoratorów, którzy się będą starać o jej względy albo po prostu będą dla niej mili.
Ja jak wchodzę do klubu z koleżankami to od razu na wejsciu ktoś chce nam postawić drinka.
Kiedys byłam w restauracji ze swoim chłopakiem, to podszedł do nas kelner i wręczył mi drinka od pana, ktoremu sie spodobałam. To był bardzo miły gest. Grzeczny, kulturalny.
Więc no niestety, jak facet zaprasza mnie na kawę, wybiera miejsce a potem nawet nie kwapi się zapłacić to raczej odpada w przedbiegach. Kiedyś miałam chłopaka skąpca i nigdy więcej. Życie ze skąpcem to naprawdę żadna przyjemność. Nie wyobrażam sobie potem z kimś takim budować rodziny
sunshinebutterfly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-08-19, 11:36   #1798
Dwight_Schrute
BAN stały

Cytat:
Napisane przez sunshinebutterfly Pokaż wiadomość
Bo niestety taka jest smutna prawda.
Jak dziewczyna jest ładna i ogarnięta to raczej ma sporo adoratorów, którzy się będą starać o jej względy albo po prostu będą dla niej mili.
Ja jak wchodzę do klubu z koleżankami to od razu na wejsciu ktoś chce nam postawić drinka.
Kiedys byłam w restauracji ze swoim chłopakiem, to podszedł do nas kelner i wręczył mi drinka od pana, ktoremu sie spodobałam. To był bardzo miły gest. Grzeczny, kulturalny.
Więc no niestety, jak facet zaprasza mnie na kawę, wybiera miejsce a potem nawet nie kwapi się zapłacić to raczej odpada w przedbiegach. Kiedyś miałam chłopaka skąpca i nigdy więcej. Życie ze skąpcem to naprawdę żadna przyjemność. Nie wyobrażam sobie potem z kimś takim budować rodziny
Ogarnięta? Chyba, że masz na myśli wyzywający strój, to tak.
Na pewno się chłopak ucieszył kiedy przyjęłaś...
P.S. Ta prawda jest smutna jedynie dla biednych facetów i brzydkich kobiet.
Później się słyszy, że "mnie nie można kupić", a jak się okazuje jednak można. Kwestia ceny i rodzaju płatności.

Edytowane przez Dwight_Schrute
Czas edycji: 2019-08-19 o 11:38 Powód: P.S.
Stary 2019-08-19, 11:42   #1799
sunshinebutterfly
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dwight_Schrute Pokaż wiadomość
Ogarnięta? Chyba, że masz na myśli wyzywający strój, to tak.
Na pewno się chłopak ucieszył kiedy przyjęłaś...
P.S. Ta prawda jest smutna jedynie dla biednych facetów i brzydkich kobiet.
Później się słyszy, że "mnie nie można kupić", a jak się okazuje jednak można. Kwestia ceny i rodzaju płatności.
Też się cieszę, że zrobiłam komuś dzień

Dlatego napisałam 'smutna prawda', bo kilka osob tutaj narzekało m.i.n kielczanin, że jest jak jest.
sunshinebutterfly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-08-19, 11:47   #1800
Dwight_Schrute
BAN stały

Cytat:
Napisane przez sunshinebutterfly Pokaż wiadomość
Też się cieszę, że zrobiłam komuś dzień

Dlatego napisałam 'smutna prawda', bo kilka osob tutaj narzekało m.i.n kielczanin, że jest jak jest.
To czemu piszesz, że smutna skoro nie dla ciebie?
Ty doświadczysz tego dopiero na starość skoro teraz tak ci oferują swojego penisa. Bo stawianie drinka nie jest niczym innym niż proponowaniem seksu.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości