Urodzone w 1989 :) cz. IV - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-21, 16:50   #4351
emememsik
po prostu Em :)

Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. IV

Krówka, ale fajnie. Gdzie to jest?

Ja już się żegnam.. Mam nadzieję, że będę miała miejsce w pociągu i nie będę przez całą noc stać na korytarzu.
Stary 2008-08-21, 17:12   #4352
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Krówka, ale fajnie. Gdzie to jest?
Niemcy, gdzieś koło Hamburga.
Największy taki park rozrywki w Europie
Ze znajomymi sobie jadę, od zawsze o tym marzyłam

Udanego pobytu
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-21, 17:14   #4353
uhahana
Zakorzenienie

Krówka jak fajnie... Ja też chcę! Na długo jedziecie?

Em powodzenia
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-23, 12:57   #4354
laylaaa
Zakorzenienie

Aaaaaaa, co z Wami? Wątek spadł aż na 3 stronę.

Krówka
super przypomniał mi się Disneyland we Francji zazdroszczę

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-23, 15:20   #4355
uhahana
Zakorzenienie

No to ja też podniosę
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

Stary 2008-08-23, 16:01   #4356
i_n_e_s
Zadomowienie

Krówka super, zazdroszczę Ci, muszę koniecznie kiedyś tam być
i_n_e_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-23, 16:06   #4357
Ywonula
Zadomowienie

krówka udanej zabawy i nie zazdroszczę Bo ja się dość wykaruzelowałam tydz temu :

Wczoraj byłam na popcorn party. Mam go teraz pełno w pokoju Ale było BOSKO! Wytańczyłam się za wszystkie czasy. I poznałam fajnego kolesia... z okolic Oświęcimia W B. już nie ma fajnych facetów

W czw byłam w kato. Obejrzałyśmy to mieszkanie i pokój jaki miałby zostać nam przydzielony. Istna rudera... W starej kamienicy, pod która wstyd nam było nawet stać...

Napisałam maila do mojej wychowawczyni... Z małymi aluzjami, tak jak chciałam...
I dobrze mi z tym...
Stary 2008-08-23, 16:48   #4358
uhahana
Zakorzenienie

Ywonula ;> jakie aluzje? Nie lubiłaś jej?

A mieszkanie jeszcze znajdziecie, nie bój nic A teraz to jakieś studenckie mieszkanie, czy stancja była?

Mój tata ostatnio był w Gliwicach i przy okazji zaniósł moje papiery do dziekanatu i okazało się, że na pewno dostanę stypendium i akademik

A w ogóle rodzice się na mnie obrazili ;/ lol.
Choose life.
'

Stary 2008-08-23, 16:52   #4359
4c2ea920fcf0cb3d39288a6c961f1efcc2286102_684b5c001d1f4
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość
Ywonula ;> jakie aluzje? Nie lubiłaś jej?

A mieszkanie jeszcze znajdziecie, nie bój nic A teraz to jakieś studenckie mieszkanie, czy stancja była?

Mój tata ostatnio był w Gliwicach i przy okazji zaniósł moje papiery do dziekanatu i okazało się, że na pewno dostanę stypendium i akademik

A w ogóle rodzice się na mnie obrazili ;/ lol.
Szczęściara, gratuluje

Dlaczego sie obrazili?
4c2ea920fcf0cb3d39288a6c961f1efcc2286102_684b5c001d1f4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-23, 18:35   #4360
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
Krówka jak fajnie... Ja też chcę! Na długo jedziecie?
Już wróciła,, to był jeden cały dzień+ dwie noce w podróży.
Ale warto było, spełniłam swoje marzenie
Jechałam największym roller coasterem na świecie, teraz nic mi nie straszne
Chociaż jakbyście mnie tam widziały i słyszały

Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość

Krówka
super przypomniał mi się Disneyland we Francji zazdroszczę
Tam też było bajkowo. czułam sie jak Alicja w Krainie Czarów

A teraz ostatni tydzień pracy. Mam nadzieje, że wytrzymam, mimo, że sytuacja nadal nienormalna, a może nawet coraz bardziej nienormalna
A tam, dam radę. Muszę!
Stary 2008-08-23, 18:44   #4361
4c2ea920fcf0cb3d39288a6c961f1efcc2286102_684b5c001d1f4
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość
Już wróciła,, to był jeden cały dzień+ dwie noce w podróży.
Ale warto było, spełniłam swoje marzenie
Jechałam największym roller coasterem na świecie, teraz nic mi nie straszne
Chociaż jakbyście mnie tam widziały i słyszały

Tam też było bajkowo. czułam sie jak Alicja w Krainie Czarów

A teraz ostatni tydzień pracy. Mam nadzieje, że wytrzymam, mimo, że sytuacja nadal nienormalna, a może nawet coraz bardziej nienormalna
A tam, dam radę. Muszę!

Zazdroszczę wrażeń

No pewnie że dasz radę dlaczego miałabyś nie dać
4c2ea920fcf0cb3d39288a6c961f1efcc2286102_684b5c001d1f4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-23, 19:00   #4362
i_n_e_s
Zadomowienie

Krówka dasz radę w pracy.
Nie straciłaś głosu od krzyków?
Stary 2008-08-23, 19:53   #4363
Ywonula
Zadomowienie

krówka ja naprawde podziwiam

uhahana no przez ta akcje co mi zrobiła przy rozdaniu świadectw maturalnych..
I podłączam się do gratulacji (a właściwie o jakie styp chodzi dokładnie? ;>) i pytania o co się obrazili

UŚ i biotech dostał dofinansowanie z kapitału ludzkiego. Ale otrzyma je tylko 20 najlepszych studentów ;P

I też ostatni tydzień w pracy. Jutro ide na paznokcie i stanowczo ide sobie kupić coś ładnego . Ostatnio (w czw) kupiłam sobie takie słodkie spinki z kokardkami z H&M
Stary 2008-08-23, 20:26   #4364
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez i_n_e_s Pokaż wiadomość
Krówka dasz radę w pracy.
Nie straciłaś głosu od krzyków?
Straciłam Na pierwszych dwóch ekstremalnych kolejkach tak darłam mordę, ze potem nawet jak wjechałam na taka olbrzymia wieże i spadałam z niej prędkością 100km/h to mimo, ze nazywała się Scream, ja moje przerażenie byłam w stanie wyrazić jedynie miną

Uhahana, właśnie! Za co to stypendium?

Też zdecydownie muszę kupic sobie coś ładnego!
Stary 2008-08-23, 20:27   #4365
uhahana
Zakorzenienie

No więc

Ywonula w jakiś dziwny sposób udało mi się wykombinować socj. Fajna sprawa, bo nie będę w stu procentach zależna od rodziców.

A obrazili się o to, że nie chciałam ich zawieźć na imprezę autem z prawie wyładowanym akumulatorem ;/ Już mnie rwie, jeszcze bym gdzieś w polu stanęła, bo to takie zadupie i co? I foch oczywiście, mama szczególnie, od razu gadki z stylu 'jeszcze będziesz coś chciała' itp. Nie rozumiem się z matką ;/

Dacie radę w pracach dziewczyny jak już tyle za Wami

Krówka [o kurde za pierwszym razem napisałam 'Kraków' ] mogłabyś napisać, ile kosztuje wstęp do takiego parku rozrywki? Strasznie ciekawa jestem No i w sumie nie w tym roku, ale kiedyś też bym się chciała wybrać do czegoś tego typu. Uwielbiam rollercoastery, ale na razie bywałam tylko na tych mniejszych.

Byłam wczoraj w centrach handlowych po dość długiej przerwie i przeraziłam się tym, że już są prawie same ciepłe rzeczy tam Ja nie chcę zimy

Taka ciekawostka, "+" studiowania w 'gorszym' mieście: dziewczyna z mojej grupy wynajęła kawalerkę niedaleko wydziału za 700 zł

EDIT: Co to jest kapitał ludzki?
Choose life.
'

Stary 2008-08-24, 14:35   #4366
laylaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ywonula Pokaż wiadomość

W czw byłam w kato. Obejrzałyśmy to mieszkanie i pokój jaki miałby zostać nam przydzielony. Istna rudera... W starej kamienicy, pod która wstyd nam było nawet stać...

Napisałam maila do mojej wychowawczyni... Z małymi aluzjami, tak jak chciałam...
I dobrze mi z tym...
ciężko znaleźć fajne mieszkanie.. ale jeszcze trochę czasu jest

pamiętam tą akcje z wychowawczynią z końca roku, dobrze że do niej napisałaś..

Cytat:
Byłam wczoraj w centrach handlowych po dość długiej przerwie i przeraziłam się tym, że już są prawie same ciepłe rzeczy tam Ja nie chcę zimy

Taka ciekawostka, "+" studiowania w 'gorszym' mieście: dziewczyna z mojej grupy wynajęła kawalerkę niedaleko wydziału za 700 zł

EDIT: Co to jest kapitał ludzki?
ja już mam kilka swetrów i saszki na jesień nie wiem czemu w tym roku tak się pośpieszyłam.

wydaje mi się że kapitał ludzki to wszystkie osiągnięcia człowieka. coś kojarzę z PP, ale pewna nie jestem.

wczoraj byłam u koleżanki za miastem, przyjechałam przed chwilą, była jeszcze jedna kol. do której jadę jutro i stamtąd we trzy jedziemy 60 km do jeszcze innej znajomej, gdzie ma być reszta planowo stamtąd wracamy do mnie i kto może zostaje u mnie na 2-3 dni, a w piątek wieczorem jadę do Krakowa trochę sobie pojeżdżę PKSami w tym tygodniu

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-24, 15:59   #4367
Ywonula
Zadomowienie

kapitał ludzki nie wiem co to ale oni dają te stypendia na kierunki zamawiane

I wkurzyłam się... bo jak mam kase to nic ładnego nie ma w sklepach
I też mnie to dobija że już płaszczyki jesienne są. A jakie drogie

W kato kawalerki sa po 850-900 zł (oczywiście te najtańsze )

Uhahana a dużo miałaś papierkowej roboty z tym stypendium? ;> Bo ja juz opściągałam pare plików ze strony, i z tego co mi się wydaję bede musiała z tym do skarbówki lecieć... Może do Niji
Stary 2008-08-24, 16:05   #4368
uhahana
Zakorzenienie

No w sumie zabawy z dokumentami jakoś strasznie nie było, trzeba tylko złożyć wniosek o wydanie zaświadczenia o zarobkach swoich i innych zarabiających członków rodziny z US, na to się czeka. Jak już to mamy, to trzeba obliczyć dochód na 1 osobę na miesiąc brutto, wypełnić ten wniosek, złożyć chyba z 10 podpisów i zanieść to do dziekanatu Jeszcze muszę dosłać numer konta. Czasem chcą jeszcze ksero dowodu, albo jakiegoś dokumentu rodzeństwa, u mnie nie chcieli.

No ale warto

Layla fajnie masz, zazdroszczę

U mnie mega nudy, żadnych zmian.
Choose life.
'

Stary 2008-08-24, 19:28   #4369
milkNhoney
Rozeznanie

Hej

ooo rollercoster, ja bym pewnie zemdlała jak to ja ale i tak uwielbiam, chociaż na takich mniejszych się pobać.

W dajśmanie podobno są fajne saszki, muszę obadać. I na all uparzone. Jakoś w to lato mało ciuchów kupiłam sezonowych a raczej: sweterki, 'skórzaną' karmelową kurtkę itd. I mam chrapkę na jesiennych ciuchów, tylko na wypłatę czekać trzeba.

ech... niedawno pożegnałam się z Tż. Jutro z rana jedzie do szkoly podoficerskiej. Chciałam go pożegnać z uśmiechem na buzi, ale nie wyszło. Ciężko będzie mi się przestawić na miesiąc osobno, gdy całe dnie były nasze.W pracy i poza. Dam radę.. Muszę teraz zorganizować sobie czas.

Znalazłam mieszkanko pokój 1 osobowy w m. studenckim. luksusów nie ma, ale trochę go urządzę i będzie przytulnie Obym nie miała problemów ze współlokatorkami, chyba tego się najbardziej obawiam. Z tego co kobieta opowiadała, to potrafili rozmontować i wynieść lodówkę Teraz robiła jakieś castingi, kto się nada, ale i tak nie wiadomo jak to będzie.

idę robić kolacyje, o !

ps. Dziewczyny polecacie jakiś internet bezprzewodowy? taki z wtyczka orange czy era?

Uczę się żyć na nowo. Tym co tu i teraz.

milkNhoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-24, 21:24   #4370
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
Krówka [o kurde za pierwszym razem napisałam 'Kraków' ] mogłabyś napisać, ile kosztuje wstęp do takiego parku rozrywki? Strasznie ciekawa jestem No i w sumie nie w tym roku, ale kiedyś też bym się chciała wybrać do czegoś tego typu. Uwielbiam rollercoastery, ale na razie bywałam tylko na tych mniejszych.
Sam bilet wstępu kosztował mnie 22Euro, ale jeszcze dojazd. My jechaliśmy z biura podróży ze Świnoujścia i tam kosztowało to 130zł w obie strony. Plus dojazd do Świnoujścia Ale opłacało się
Więcej jest tutaj:
http://www.heide-park.pl/webcm/informacje_ogolne
Stary 2008-08-24, 21:53   #4371
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

dziewczyny, Em prosiła żeby Was pozdrowić.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-24, 22:03   #4372
i_n_e_s
Zadomowienie

Cytat:
Straciłam Na pierwszych dwóch ekstremalnych kolejkach tak darłam mordę, ze potem nawet jak wjechałam na taka olbrzymia wieże i spadałam z niej prędkością 100km/h to mimo, ze nazywała się Scream, ja moje przerażenie byłam w stanie wyrazić jedynie miną
I widzisz jak ja Ciebie znam

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
O miło, a wiesz jak tam u niej, wszystko jest ok?
A Fuksja u Ciebie ciągle jakieś zmiany, często masz coś o tym w podpisie .

Ja sobie ostatnio trochę ubrań kupiłam, ale muszę jakąś kurkę/ płaszczyk jesienny znaleźć, a potem zimową i jeszcze buty zimowe, co jest dla mnie koszmarem, bo mi się praktycznie żadne buty nie podobają, chyba muszę zacząć ich wcześnie szukać. I będę potrzebować dużo cierpliwości
Stary 2008-08-24, 22:21   #4373
uhahana
Zakorzenienie

Cytat:
Sam bilet wstępu kosztował mnie 22Euro, ale jeszcze dojazd. My jechaliśmy z biura podróży ze Świnoujścia i tam kosztowało to 130zł w obie strony. Plus dojazd do Świnoujścia Ale opłacało się
Więcej jest tutaj:
http://www.heide-park.pl/webcm/informacje_ogolne
Noo to w sumie niedrogo. Byłam pewna, że więcej Cię to wyjdzie.
SUper, mogłabym mieć karnet roczny hehe

Cytat:

Ja sobie ostatnio trochę ubrań kupiłam, ale muszę jakąś kurkę/ płaszczyk jesienny znaleźć, a potem zimową i jeszcze buty zimowe, co jest dla mnie koszmarem, bo mi się praktycznie żadne buty nie podobają, chyba muszę zacząć ich wcześnie szukać. I będę potrzebować dużo cierpliwości
No, właśnie, Fuksja, zmiana stylu NA JAKI?

No i poproś Em o jakieś szczegóły nadające się do podania do wiadomości publicznej I przekaż, że tęsknimy

Mnie to przeraża myśl o kupnie zimowej kurtki Nic mi się nie podoba, a jak już podoba, to jest za cienkie i bym w tym zamarzła, albo jak ubiorę to wyglądam jak balon. Ciężko mi się przestawić z letnich/jesiennych ubrań na zimowe.
Dzięki Bogu z tym roku nie będę miała problemu z butami, ale i tak zawsze nadejście zimy to dla mnie ciężki szok.

Niedawno skończyłam po raz 3 albo 4 oglądać The Holiday Mało to ambitne i w ogóle, ale kurczę, bardzo przyjemnie się ten film ogląda, relaks jak rzadko. Szkoda, że prawdziwe życie takie nie jest
Jak nie widziałyście, to polecam, szczególnie przy załamaniach dobrego samopoczucia

Milk gratuluję, bo z tego, co się orientuję, to nie jest łatwo znaleźć fajny, odpowiedni i JEDNOOSOBOWY pokój
Choose life.
'

Stary 2008-08-24, 22:31   #4374
Alatienka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
dzię-ku-je-my

KBM byłaś dokładnie tam gdzie ja kilka lat temu

Alatienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-24, 23:29   #4375
fuksjaa

Cytat:
O miło, a wiesz jak tam u niej, wszystko jest ok?
zmiany, zmiany, zmiany. tak ostatnio mogłabym opisać swoje życie
ale dobrze mi z tym. czuję, że idę w dobrym kierunku.
Cytat:
No, właśnie, Fuksja, zmiana stylu NA JAKI?

No i poproś Em o jakieś szczegóły nadające się do podania do wiadomości publicznej I przekaż, że tęsknimy
zmieniam styl na bardziej kobiecy, wyrazisty, stawiam na ciekawe dodatki. trudno mi to opisać, może za jakiś czas wkleję zdjęcia.
Cytat:
Napisane przez Alatienka Pokaż wiadomość
dzię-ku-je-my
a co do pytań o Em, to wiem co u niej, ale nie jestem pewna czy mogę o tym pisać, więc lepiej będzie jak Em sama opowie wszystko po swoim powrocie.
Stary 2008-08-25, 09:55   #4376
milkNhoney
Rozeznanie

fuksja wklej coś Ja też staram się zmienić.. Nietylko styl, ale wewnętrznie. Oby się udało Studia to będzie dobry czas.

Co myslicie o takim mp3:
http://www.neomix.pl/Odtwarzacz_MP3_...ZW_p10305.html

Są inne kolory. Podoba mi się, że mało kabli bo nie lubię się plątać.I oddam mp4 Tż. Tylko nie jest trochę kiczowate? Nie do wszystkiego będzie pasować, ale można chyba schować pod koszulkę? no głównie to chodzi o muzykę w uszach i że kable nie są długie

Uczę się żyć na nowo. Tym co tu i teraz.

milkNhoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-25, 09:57   #4377
Ywonula
Zadomowienie

Ines no to przybij piątke Będziemy szukać razem butów. A w daichmanie to ja mam te zeszło roczne buty i trzymałam je aż do teraz (w sumie to nadal) żeby je oddać na gwarancje i kupić coś nowego. np saszki

Milk gratuluje pokoju i zazdroszcze

I dziękuje za pozdrowienia i też pozdrawiam.
Stary 2008-08-25, 12:39   #4378
fuksjaa

Cytat:
Napisane przez milkNhoney Pokaż wiadomość
fuksja wklej coś Ja też staram się zmienić.. Nietylko styl, ale wewnętrznie. Oby się udało Studia to będzie dobry czas.

Co myslicie o takim mp3:
http://www.neomix.pl/Odtwarzacz_MP3_...ZW_p10305.html

Są inne kolory. Podoba mi się, że mało kabli bo nie lubię się plątać.I oddam mp4 Tż. Tylko nie jest trochę kiczowate? Nie do wszystkiego będzie pasować, ale można chyba schować pod koszulkę? no głównie to chodzi o muzykę w uszach i że kable nie są długie
wkleję, ale za jakiś czas, teraz nie bardzo mam głowę do tego.
wewnętrznie też się zmieniam. dawne sprawy, które kiedyś były priorytetami zeszły na dalszy plan, inne zajęły ich miejsce. wszystko się zmienia z biegiem czasu, ja też. i zgodzę się, że studia to idealny czas na takie zmiany.

a ta mp3 jakoś mi się nie podoba ale jeżeli Tobie tak, to bierz.
Stary 2008-08-25, 18:00   #4379
Alatienka
Zadomowienie

Ale mi ciśnienie skoczyło! Muszę się wygadac. Padło na Was, przepraszam

Problem w tym, że kompletnie nie umiem dogadac się z matką. Wyszło to na wierzch ponownie, przed chwilą.
Sytuacja jest taka, że rodzice chcą w przyszłym tygodniu wyjechac na urlop. Ja natomiast chcę zostac w domu. Na czas ich nieobecności chcą sprowadzic do naszego domu dziadka. I w tym momencie następuje konflikt. Ja bym chciała zostac sama. Miec chwilę spokoju. Tak, odważyłam się przedstawic moj punkt widzenia. Co się okazało? Nie zostanę sama bo... NIE. Ja się grzecznie pytałam [wielokrotnie] dlaczego, ale zasady logiki dla mojej matki to czarna magia. Nie chcę mi się tu przytaczac całej "rozmowy", bo jeszcze bardziej się denerwuję... Ale przegieła i to ostro.
Spróbuję dogadac się z ojcem [córusia tatusia]. Mam nadzieję, że uda mi się wynegocjowac kompromis i miec dom dla siebie chociaż przez półtora dnia...
Zapytacie dlaczego mi na tym tak bardzo zależy? Bo kogoś poznałam i chcę go zaprosic. Błahe? Możliwe. Ale dla mnie to wiele znaczy.

Wybaczcie ten wywód Musiałam. I już mi lepiej

Alatienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-25, 18:37   #4380
uhahana
Zakorzenienie

Alatienka to widzę, że masz zupełnie tak, jak ja. O ile z tatą można się najczęściej bez problemu dogadać, to z matką jakoś nigdy nie umiałam wspólnego języka znaleźć. W ogóle zawsze dziwił mnie ten amerykański schemat w filmach typu mamusia+córusia, a nawet nie tylko w filmach, bo niektóre moje koleżanki rzeczywiście tak mają.
Wiem, jaka to bezsensowna sytuacja, kiedy żadne argumenty nie trafiają, u mnie to najczęściej w ogóle nie ma racji bytu jakaś konstruktywna rozmowa, tylko 'nie i koniec', choćbym na każdej płaszczyźnie to ja miała rację.

Może pogadaj z tatą, no nie wiem, poczaruj, że przy dziadku będziesz się czuła skrępowana itp., może jeszcze to się da jakoś załatwić, masz tydzień czasu Trzymam kciuki

I w ogóle pochwaliłabyś się 'tym kimś' a nie...

EDIT: Fajny av

Milk
fajny ten odtwarzacz Szczególnie, kiedy się nie ma kieszeni. Tylko ja bym nie dała rady bez wyświetlacza. No i cena też całkiem ok.
Choose life.
'

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości