|
|||||||
| Notka |
|
| Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zabieg Cosmelan-Pamietnik
Cytat:
Dome - możemy adoptować, adaptować, ale na wielożeństwo się nie zgodzę, bo nie ma nic gorszego niż pomylić imię kobiety Zatem - do naszych wszystkich dzieci - jestem mamą tolerancyjną, nie mam fioła na punkcie sprzątania ( druga mama - Dome natomiast...). Można przy mnie kląć i akcenty ![]() . Uwielbiam naleśniki jeść i robić. Lody- całą dobę. Bez czekoladowych .Dome - żono - ile dzieci chcemy mieć ? Dziewczynki - nie dość, ze pzrz dwa dni byłam królową sedesu , to dzisiaj dopadła mnie kobiecość. a mam remont. I sama wyglądam, jakbym go potrzebowała
|
|
|
|
|
#4712 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kamilio dzięki ze sie odezwałaś, obawiałam sie ze z powodu remontu nie bedziesz tu teraz zaglądać tak często. Zaczęłam powoli zrzucać skóre, na razie okolice ust i broda. Czy z tą skóra coś trzeba robić ? w jakis sposób ścierac ? ręcznikiem czy cuś ? Właśnie nad ilosćią cos 2 tez sie zastanawiałam ile tego trzeba nałożyć. Słoiczek malutki a ja tu trzy razy dziennie mam ładować to jak to na trzy miesiace ma starczyć ? Kamilio i zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz, jak jezdziłas na wizyty kontrolne to byłas posmarowana cos 2 czy z czystą buzią ? No bo co ten lekarz zobaczy jak ja wygladam jak jakieś murzyniątko I ile razy ta skóra z tej twarzy bedzie schodzic ? Raz ? Bo jak mi z brody zeszła to znaczy ze już w tym miejscu więcej nie bedzie ? 3 miesiace siedziałam na internecie i czytałam wszystko o cosmelanie a teraz normalnie nie wiem nic i nie pamiętam
|
|
|
|
|
#4713 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. nir ścieraj rcznikiem, bo Cię będzie piekła twarz i ją podrażnisz - możesz co najwyzej podczas zmywania, gdy jest wilgotna lekko palcami ściągnąć to, co Ci się będzie pod palcami rolować.
|
|
|
|
|
#4714 |
|
Zadomowienie
|
Buczuś moja ....pijemy coś dzisiaj ?
|
|
|
|
#4715 |
|
Zadomowienie
|
Buczacza mozesz przypomnieć o tym ostropeście ile trzeba było tego sylimarolu brać na dobe ? nie moge sie doszukać tego postu tyle sie tu ciągle dzieje
|
|
|
|
#4716 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc zony !!!! To ja Wasz buczus
![]() Masima,sylimarol to wez moj buraczku 3x dziennie .Najlepiej jak kupisz 200mg-tabletki ma sie rozumiec.Najlepiej jakbys 400 mg podzielila na caly dzien.Ostropest nalezy ZAWSZE wiecej brac jak na opakowaniu napisane kamilciu,chyba bym miala u Ciebie prze...jakbysmy sie spotkaly.Moj akcent .Ponoc zaciagam juz po okupancku![]() A gdzie reszta cosmitek?
|
|
#4717 |
|
Zakorzenienie
|
Megi kochana!!!
.I bedziemy sie sylimarolem kurowac
|
|
#4718 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I super, własnie przymierzałam sie do kupna tylko nie wiedziałam jakie dawkowanie i ile tego kupić. A nawet jak na plamki nie pomoże to i tak dla mojej kochającej piwo wątroby tylko dobrze zrobi |
|
|
|
|
#4719 |
|
Zadomowienie
|
Masima jak jutro poniesie mnie fantazja dołączę do ciebie
Dzisiaj kazałam córce zrobić sobie zdjęcie bez malunku.O jesuuuuuuuuuu nie wiedziałam,że aż tak to źle wygląda ![]() Domuś gdzie jesteś ? Co z przesyłką ?Teraz ja boję się ,że mnie "znielubisz " za to,że ja dostałam już swój cosmelan. ![]() Buczuś zdradzisz nam jak masz naprawdę na imię ?
|
|
|
|
#4720 |
|
Zakorzenienie
|
No doooooooooooobra zdradze moje imie
KASIA jestem Kasia Grubasia
|
|
#4721 |
|
Zadomowienie
|
Kasia
Ale mam do was szczęście
|
|
|
|
#4722 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Megi ja takich zdjeć sobie porobiłam kilka, jeszcze przed samym zabiegiem no i pózniej zeby postępy śledzić. |
|
|
|
|
#4723 |
|
Zakorzenienie
|
to rzeczywiscie musi byc wkurzajace,ze jeszcze cosmelana domciu nie ma.A moze juz dostala i siedzi cicho wysmarowana.
Ja to zaczynam sie martwic o Molly,najpierw miala zapalenie pluc i opary rteci .Kurde MOLLY,do cholery jasnej ODEZWIJ sie!!!!
|
|
#4724 |
|
Zadomowienie
|
Ooooo kobitek przybyło nareszcie, a ja tu sama w stresie, nie ma sie kogo poradzić nawet
Cassatta jak ci sie puder udał ? doszukałam sie gdzieś informacji ze stężenie jedwabiu w pudrze powinno wynosić maksymalnie do 2 %. |
|
|
|
#4725 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Mój men ma cudny głos
|
|
|
|
|
#4726 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szlag mnie trafia,bo kurcze nie moga wymowic mieciutko si.
|
|
|
#4728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to sie pohamowalam przed komentarzem.JA,ktora juz 3 razy przechodzila te cosmelanska meke,ja ktora sie poswieca i wiecznie robi eksperymenty na wlasnej skorze,zeby Wam zycie umilic
|
|
|
#4729 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kamilia serduszko ale to ciebie jedynej nie dotyczyło, napisałam ci wczesniej ze super ze zagladnełas mimo tego remontu i uspokoiłas moje skołatane nerwy. Swoją drogą nie tak wyobrażałam sobie ten rumień. Toż to nie rumień, nie wiem nawet jak to nazwać.....jakaś brązowa morda na mnie patrzy z lustra, białka tylko widać. Nawet za mocno opaloną nie da sie uchodzić
|
|
|
|
|
#4730 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4731 |
|
Zadomowienie
|
Agul zacznę się smarować dopiero we wrześniu bo w przyszłym tygodniu wyjeżdzam do Portugalii i chcę się docieszyć słoneczkiem które w ostatnich czasach na dzikim zachodzie brak - pada i pada
Ale relacje z twoich doświadczeń chętnie poczytam - będę przygotowana na niespodzianki. Doprawdy nie mam pojęcia po ilu dniach będzie skóra schodzić![]() Dziewczyny dopisuję się do imprezy - winko w górę Masi, jaki stres rozluźnij się pod tą warstwą cos2 plamy ci znikają a ty w poświecie księżyca jesteś piękna. ![]() Buczacza chyba od tych ostatnich imprezkach z wami i winkiem żołądek mi dokucza - bo nie wiem gdzie jest wątroba, albo cosik mi zaszkodziło
|
|
|
|
#4732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?.Czerwo na masz byc!!!!Jak burak!!!
|
|
|
#4733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.13 lat po slubie,ale mnie kocha i wszystkie gwiazdki mi z nieba daje
|
|
|
#4734 |
|
Zadomowienie
|
Kochane moje Plamki - sprzątać idę. Jutro o 9 rana pan przychodzi i ciąg dalszy robót.
I jutro przyjeżdża mój synek - nie widziałam go ponad dwa tygodnie i taaaak się za nim stęskniłam Ech, słodki potworek Masimo - ja byłam taka brązowo pomarańczowa - jak kupa niemowlaka po marchewce .
|
|
|
|
#4735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rany julek to w Polsce tez leje ?watrobe to poznasz jak Cie piecze ,kluje,a wlasciwie to uczucie ciezkosci
|
|
|
#4736 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
buziaki Śllicznotki. Idę po moją elektryczną miotłę
|
|
|
|
|
#4737 |
|
Zadomowienie
|
Buczuś ja jestem z moim TŻ od 16 lat i właśnie odkryłam że jestem jedyną kobietą w jego życiu która z nim tak długo wytrzymała, pobiłam nawet jego rodzicielkę
I to ja się zastanawiam jak ja to wytrzymałam choć czas tak szybko leci nam gdy się kochamyIdę pod prysznic śmierdzę plastikiem |
|
|
|
#4738 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
......................... ......................... .......................ja k sie odważe |
|
|
|
|
#4739 |
|
Raczkowanie
|
Masima nie obrywaj skórek. Najlepiej naskórek schodzi w czasie zmywania, ja zmywałam często dwa razy, raz po razie, bo wtedy ładnie schodził.
Kamilia Proszę nie obraź się, ale pracowałam do niedawna z paskudnym babsztylem, który poprawiał błędy językowe wszystkich ludzi wokół. Ludzie byli tak zaskoczeni, że nawet nikt jej nie odpalił, że to niegrzeczne. Jak ja się cieszę, że już nie muszę jej spotykać. Jednakże ona w przeciwieństwie do ciebie była strasznie sfrustrowanym stworzeniem, wylewającym swoje frustracje na innych, więc stąd ten uraz, ty tryskasz pozytywną energią Cassatta, ale z ciebie niezły materiał na żonę |
|
|
|
#4740 |
|
Zakorzenienie
|
Agul nie da sie ukryc kochana,ale Ciebie widze
Napisz koniecznie co pod oczy na zmarszczki.Cosmelan maziam tam raz w tygodniu.Potrzebuje cos mocnego
![]() |
Nowe wątki na forum Biochemia kosmetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:30.

i akcenty

zdradzisz nam jak masz naprawdę na imię ?

Ale relacje z twoich doświadczeń chętnie poczytam - będę przygotowana na niespodzianki. Doprawdy nie mam pojęcia po ilu dniach będzie skóra schodzić