|
|
#2341 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
![]() ![]() Bardzo,bardzo, jeny, nigdy nie dostałam tak drogiego drobiazgu tylko dla siebie xD
|
|
|
|
|
|
#2342 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2343 |
|
Zadomowienie
|
Jestem ciekawa czy wiecie, że Rosjanie pobrali paliwo gdzieś koło granicy swoimi samolotami wojskowymi...za darmo i wyrzucali bomby na Gruzję? Traktując wszystko jak swoje?
Brzmi całkowicie bez sensu,ale jestem wstrząśnięta, bo np w Norwegii to skandal, a my, Polacy,nic nie wiemy... Nic... I nie mówiąc jakie to ma konsekwencje.. |
|
|
|
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2345 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
to wystap dla mnie, jak chcesz to na priv
![]() ![]() [ja naszaklase, grono,myspace traktuje jako niezla rozrywke. szczegolnie ogladajac zdjecia osob tak wyretuszowane, ze na zywo bym ich nie poznala! przyklady jak z opowiesci tulipanny. w sieci zycie na pokaz, w realu zupelnie co innego] Cytat:
udanego wyjazu!!Cytat:
Cytat:
]. z polakow i tak wybrali najlepszego, mial swoj klimat. ale oh laura mnie powalila... ciesze sie, ze wygrala!ipod czy creativ? chyba, ze to model sie tak nazywa. ale wyglada na fajne cacko![]() ![]() ![]() Cytat:
a przynajmniej ja. jak dla mnie rosja jest potega tak nieobliczalna, ze mimo wszystko nalezy jej sie bac. mam wrazenie,ze tak jak wszedzie polityka ruszyla do przodu, tak rosyjska jest taka sama jak za czasow carow. wyjeta zywcem z dziadow, kordiana...ale ja sie w sumie nie znam wiec... to tak tylko moim okiem blondynki
|
|
|
|
#2346 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Swoją drogą, jak pierwszy raz zobaczyłam te włosy to było tylko :-O. Bo gdzie,żeby 78 letnia kobieta miała takie włosy :PCytat:
Chcę nad morze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jakby ktoś jej coś włożył miedzy kolana. Cytat:
Ja się pochwalę,że najprawdopodobniej w listopadzie będę miałą aparacik, dostanę, o taki : http://www.recenzje.net.pl/1-aparaty...00fd_s6000fd.0Cytat:
jescze Kaczyński się wpieprza, chciałby lizać wszystkim tyłki, to niech się zapisze do burdelu. Nie lubię go. A ta tarcza antyrakietowa , też nie wiem co o tym myśleć. Idę pod prysznic, płukać włoski. Potem do kościołka, (dopóki mojego proboszcza nie ma to chodzę do mojej parafii )
||||||||
|
|
|
|
#2347 |
|
Zakorzenienie
|
Sorry, ze sie tak wpycham. To sie nazywa : brak taktu ! Ojejku, tak juz
mam. Podkradlam {podejzalam} na perfumach. Nie wiem czy tak mozna, ale nie bylo zastrzezone : tylko dla zapachowych. Wlosomaniaczki - tez pachna. www.yearbookyourself.com Zabawa przednia ! |
|
|
|
|
#2348 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
. Ja jednak wczoraj nigdzie nie szłam, bo dziewczyny chciały jechać do miasta obok, a ja się na tym kacu za słabo czułam, żeby jechać trzęsącym się samochodem, jeszcze bym zwymiotowała albo coś. W każdym razie trochę mnie wczoraj uratowały zwykłe krople żołądkowe . W ogóle mama mojego TŻ po 32 latach postanowiła zmienić fryzurę (miała zawsze kok i takie włosy średni brąz - trochę siwych). Znalazłam jej renomowany zakład fryzjerski http://www.berendowicz-kublin.pl/shownews.php?lang=pl i byliśmy w piątek razem z nią. 3 godziny prawie to trwało. Miała cięcie, lekki balejaż (brąz plus taki kasztan) i saunę dla włosów. Zapłaciła 225 złotych . No ale stwierdziliśmy jak tyl elat nie była u fryzjera, to wcale nie tak dużo :P. Ładnie wygląda 20 lat młodziej. Włosy ma tak troszkę przed ramiona, wystopniowane, bardzo mi się podoba. Aż mnie korciło, żeby coś z włosami zrobić, ale powstrzymałam się, bo zapuszczamy Ola, zapuszczamy . W trakcie kiedy jej te włosy robili to chodziliśmy z moim TŻ po centrach handlowych, weszliśmy do sportowego i zaczęliśmy tam przymierzać różne rzeczy (w tym takie wielkie czapki Polski na mecze) i robiliśmy zdjęcia. Ubaw po pachy, aż przychodzi jakaś babka i głośno warknęła "Proszę schować ten aparat". Schowałam, ale zaczęłam dusić się ze śmiechu ze wstydu i chciałam uciekać, mój powiedział, że jestem nienormalna i że ze mną zawsze tak ![]() W każdym razie mamy pamiątkę to zdjęcie w tej czapie - aż dodałam do wizażowego albumu. Dałam też zdjęcie z dziś bez makijażu zupełnie, jak zwykle jestem trochę spuchnięta, ale rano mam tak zawsze ![]() W ogóle szkoda, że dzisiaj niedziela, bo bym sobie po Naturze, albo Rossmanie pochodziła, mam ochotę na jakiś kosmetyk. W ogóle to pewnie piszę do siebie i nikt mnie nie czyta, ale cholernie mi się nudzi
|
|
|
|
|
#2349 |
|
Rozeznanie
|
Dorotka podziel sie ipodem
ja będe miała jeden tydzień a ty drugi ![]() Agusia powiedziałas babci ze jej włosy są omg juz widze co sobie pomyslała xD a na nk tez mam profil i tez traktuje to jako rozrywke
|
|
|
#2350 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Dorotka- super prezent Iza, Marzenka- u mnie od jakiegoś czasu to samo, niewyjaśniona sytuacja z TŻ. Nie jesteśmy pokłóceni, ale takie niedomówienia są najgorsze :/ Pod wpływem Waszych postów wczoraj zaczęłam oglądać Sopot. Ten Danny ![]() Dobrze, że wygrała ta kobieta. Bardzo nie podobało mi się jak prowadziła to Mołek. Była strasznie sztuczna, spięta. Chyba za wcześniej dla niej na prowadzenie takich dużych imprez.Utworzyłam nowy album z fotkami, ale wchodzicie na własną odpowiedzialność ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Edytowane przez Porcelainnn Czas edycji: 2008-08-24 o 12:08 |
|
|
|
|
#2351 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#2352 |
|
Zadomowienie
|
Tak, za dużo ciachnęła. Pytałam siostry, ale mówi, że to takie subiektywne wrażenie, że tak zawsze jest po ścięciu. Ale swoje czuję.
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
#2353 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny moge myc włosy polskim waxem? bo nie odpowiada mi on to moze chociaz do mycia go zuzyje zanim sie zestarzeje
|
|
|
#2354 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zresztą jest bardzo nieporęczny i zajmuje dużo miejsca. A Ty zajmujesz się fotografią bardziej "zawodowo"?Cytat:
Świetne to zdjęcie w czapce![]() Porcelainnn to Twój naturalny kolor? Piękny jest, też chcę taki
|
|||
|
|
|
|
#2355 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
. No też mi się to w czapie podoba .Też się chciałam zapytać czy naturalny kolor, bo wydaje mi się, że farbowany . Ale takie gwiazdorskie włosy normalnie
|
||
|
|
|
|
#2356 |
|
Zadomowienie
|
Karla, Oleczka - robię balejaż, od kilku lat. Bardzo drobne pasemka rozjaśniaczem. Zwykle po jakimś czasie się rozmywają i pozostaje taki kolor. Lubię raczej cieplejsze odcienie blondu, lekko złociste ( nie mylić z żarówkowym żółtym
). Pod koniec września wybieram się do nowej fryzjerki, rekomendowanej tu Agnieszki Jaśko i zamierzam się przerzucić na farbę, bo rozjaśniacz mi nie służy.Ola- a z tą różnicą po podcięciu, to chyba już jakaś mania Włosomaniaczek jest. Moja siostra po podcięciu chodzi tydzień struta i ogląda się z każdej strony w lustrze. A ja dziś lecę po lotion Seboradinu. Byłam ostatnio w Rossmanie i kusi mnie odżywka elseve z mleczkiem królewskim - jakaś nowa. No i ta z cementem też. I bez spłukiwania Nivea Blonde też Ale oparłam się. Na razie
|
|
|
|
|
#2357 |
|
Zakorzenienie
|
Porcelainn obejrzalam zdjecia
|
|
|
|
|
#2358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mirelka mozesz spróbowac. Ja nakładam go bez wcześniejszego mycia (przy nakładaniu masuję skórę) i zostawiam na 30min tak jak normalnie. Dla mnie jest taki średniawy - trochę obciąża, ale ja mam inne włosy. |
|
|
|
|
|
#2359 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Moje są podobnej długości,ale ja mam takie oklapusy cieńkie,ze wydają sie o wiele krótsze. Zawsze chciałam mieć burze wlosow na glowie, ale zauwazylam,ze albo mam zadbane wlosy,albo uzywam produktów dodających objętości = siano.To już wolę jak mi tak pięknie błyszczą I masz bardzo ładny uśmiech ![]() Cytat:
szkoda tylko, ze nie słyszę teraz pochwał "o, wreszcie sie umyłaś" ![]() Cytat:
. Rozmawiałam z kolegą, który robi boskie zdjęcia, zna się na tym wszystkim i polecił mi właśnie ten aparat, mówiąc,że starczy mi na trochę, bo nie jest całkowicie amatorski, a jak się zechcę bawić bardziej to wtedy już tylko lustrzankę porządną. Cytat:
||||||||
|
|
|
|
#2360 | ||
|
Zadomowienie
|
Ano cztery GB, tylko płytka u mnie nie działa więc muszę pokombinować. Zawalista jakość,rozdzielczosć...
Cytat:
![]() Tzn creative, ale mi sie lepiej mówi ajpod niż krejtiw xD Ogólnie wiem to od mojej polonii z Norwegii...i byłam przerażona, czuję ulgę, że wyjeżdżam. Tarcze, nie tarcze, w razie niebezpieczeństwa i tak będziemy sami. Cytat:
Zwariowałaś? ![]() Uuu, to nie będzie seksi komenarzyków! ![]() Ale świetny o_O Ja mam.,..eee, ja nie mam aparatu Dzień dobry |
||
|
|
|
|
#2361 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
Miłej niedzieli wszystkim
|
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
Lanessa dopiero wczoraj czytalam watek 'co sie zmienilo na wizazu' i 'gdzie sie podzialy wizaznki'. Tego pierwszego kilka stron, bo dalej nie bylam w stanie - strasznie to meczace. Jednak nie mialam swiadomosci, ze takie jaja sie dzialy za moimi plecami. Dziekuje za Twoj rozsadny komentarz tu i tam
![]() Podziekowania tez dla tego, kto wczoraj wlepil punkcior K. Gwoli wyjasnien: jej komentarz uznalam za trafny i zabawny, a moja pierwsza reakcja na niego byl wybuch smiechu. Gorzej, ze robi to w odwecie. Nie wciskalabym ZP, gdyby nie to, ze trafilam niedawno na jej chamskie najazdy na Estelle - niestety nie bylam wtedy na biezaco. Dziwie sie, ze nie dostala wtedy bana. O atakach na administratora duzo sie mowi, a ona co chwile przekracza cienka granice. Nie bede z nia wchodzic w zadne dyskusje, przytyki itp. bo dziewczyna nie ma hamulca (na temat chamulcow wypowiadac sie nie bede), a nie ma sensu rozjatrzac zatargow z nia, bo zaraz z fryzjerki zrobi sie intymne2, wolalabym tego uniknac. Dlatego z mojej strony cisza wobec niej, natomiast chcialabym, zeby miala jasnosc, ze przegina.
|
|
|
|
|
#2363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Watku o wypadaniu mowisz? ide obadać.
|
|
|
|
|
|
#2365 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ni ma za co, bo ja jestem pies w chinskich znakach i jak pies wierna wszystkim których lubię |
|
|
|
|
|
#2366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natomiast bardzo podobala mi sie Twoja chlodna, rzeczowa i konkretna wypowiedz w watku o zmianach na wizazu. Bez wyciagania brudow, bez zbednych komentarzy. Wlasnie wrocilam z wypadajacych wlosow - no coz, ciesze sie, ze nie wypadaja mi wlosy A jestem zwolenniczka goracych, sensownych dyskusji. Tyle, ze niestety od pewnego czasu wole te dyskusje prowadzic starym sposobem - na zywo Niestety forum ma swoje ograniczenia, podobnie jak dyskutanci. Strasznie nie lubie takiego obrotu spaw, kiedy dyskusja o czyms teoretycznym zamienia sie w przytyki. A to niestety jest tu czeste. Inne zdanie = atak. Przykre.
|
|
|
|
|
|
#2367 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() kurde myślałam ze jak będe myc nim włosy to od razu spłukam, ale dobrze wiedziec ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() witaj
|
|
|
|
#2368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
Hallo
Oczywiście nie mogę bez Was wytrzymać Miałam nie wchodzić, bo mam dużo rzeczy do zrobienia przez następne dwa tygodnie i wizaż mi za dużo czasu zabiera. Wylogowałam się, zmieniłam stronę startową na inną i co ... i jestem W sumie tak sobie myślę, że odrobina przyjemności też mi się należy![]() Emilio przypominasz mi uroczą laleczkę porcelanową Znaczy taka słodka, niewinna, zmysłowa No i standardowo - śliczny kolor włosów![]() Miłego wieczorku |
|
|
|
|
#2370 |
|
Zadomowienie
|
#^$!@#^%#$#^$@!#^@$@!%$#@ @$!##$#^%#@$^~^#~!!
Coś jeszcze? Ano tak, zapomniałabym o : WfEJOIBI#$@^$$hy$erwdfsdf sadfsdgaadg@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! ..nie mogło być zbyt pięknie z mp4- kopmuter nie widzi pliku, chociaż USB tak :| przeinstalowałam system, wszystko i nadal kicha. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:41.

Straszna wiocha, zwłaszcza ten blondynek Danny
Mam nadzieję że wygra ta Oh Laura (czy jak jej tam) 

Dobrze, że z wrażenia palców nie pocięłam..
]. z polakow i tak wybrali najlepszego, mial swoj klimat. ale oh laura mnie powalila...
a przynajmniej ja. jak dla mnie rosja jest potega tak nieobliczalna, ze mimo wszystko nalezy jej sie bac. mam wrazenie,ze tak jak wszedzie polityka ruszyla do przodu, tak rosyjska jest taka sama jak za czasow carow. wyjeta zywcem z dziadow, kordiana...
", albo ogólnie jakieś uwagi i "dobre rady", jakbym lustra nie miała.

. Ja jednak wczoraj nigdzie nie szłam, bo dziewczyny chciały jechać do miasta obok, a ja się na tym kacu za słabo czułam, żeby jechać trzęsącym się samochodem, jeszcze bym zwymiotowała albo coś. W każdym razie trochę mnie wczoraj uratowały zwykłe krople żołądkowe