Mamy majowe 2019 część 9 - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2019-10-02, 20:37   #961
e60e5454b131baabfef11f4156e093bc04f95d5e_5ebdcd725ac57
Konto usunięte

Dot.: Mamy majowe 2019 część 9

To nie ma co podziwiać. Ja wręcz czuje, że to kosztem mojego zdrowia. Cukier mi skacze, ciśnienie też. Boję się, że zaraz dopadnie mnie cukrzyca i będę jechać na insulinę to końca mych dni.

Przepraszam, że tak smece. Przez te wszystkie miesiące byłam dzielna. Pociesza łam się, że będzie lepiej, że wystarczy wytrzymać. Teraz nie ma w tym żadnej radości. Czuję, że jestem w takim dołku, że już więcej nie dam rady, a tu kolejne dni i kolejne, a to wszystko się nie kończy. Zaczynam się zastanawiać czemu mi się trafił taki zawodnik. Czy przez problemy w ciąży, stres, nerwy? Czy przez wybuchy mojego męża, bo jest nerwowy? Nie wiem też co będzie dalej, jaki on będzie? Choć wiem, że nie powinnam się dodatkowo dollwac tym, że to może jeszcze trwać rok, dwa, pięć. Powtarzam sobie tylko dziś, a jutro będzie nowy dzień. Pewnego dnia zeswiruje!
e60e5454b131baabfef11f4156e093bc04f95d5e_5ebdcd725ac57 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-10-02, 20:39   #962
agadzie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuhaaaaaaaaaa Pokaż wiadomość
Moja mama mówiła, że wczoraj Ada złote dziecko, za to dziś podobno tak fiziowała jak jeszcze nigdy. Ale kupa ją męczyła, bo na koniec strzeliła taką, że babcia nawet miała uwalone ciuchy i musiała młodą pod zlew wrzucić, bo kupa po szyję

U nas rodzina 2+3 raczej nie jest popularna. Komentarze, że się pokusiłam na 500+ często słyszę i te żebym sobie zrobiła czwarte dla emerytury również... Takie heheszki... Poza tym często słyszę jak to mi ktoś współczuję że mam tyle zamieszania i że jak ja to ogarniam. Ludzie robią z tego taki dramat jakbym za karę w kamieniołomach robiła
Ja to w ogóle mam wrażenie że ostatnio jest trochę nagonka na mamy z małymi dziećmi. Nie wiem, może złe wrażenie odniosłam ale jak czasem w pl szłam ulica z małym i z Agatka w wózku to niektórzy ludzie (młodzi) robili miny wyrażające nie wiem....oburzenie połączone z pogardą... Moja koleżanka mi opowiadała że była w Biedronce czy innym Lidlu ze swoją córką, małą wsadziła do kosza na to miejsce dla dzieci, zrobiła zakupy, poszła do kasy, stanęła w kolejkę a przed nią stal jakiś młody gość. Na widok jej z dzieckiem zrobił mine i wydał takie westchnienie, wiecie "o matko za jakie grzechy muszę patrzeć na bachora"...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
agadzie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-10-02, 20:40   #963
Martita_2012
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Faiza Pokaż wiadomość
Wśród znajomych większość to jedynaki, za to w rodzinie w pokoleniu moich rodziców praktycznie każdy z 2 dzieci. Więc kuzynostwa mam dużo i moja księżniczka też będzie miała bo większość z nich też ma po 2. Za to moi rodzice pochodzą z rodzin wielodzietnych, tata miał 6 rodzeństwo, mama 4. Bardzo fajnie wspominam rodzinne spotkania z czasów dzieciństwa i marzy mi się duża rodzina, wśród znajomych raczej będę jedyna 2+ bo tak jak Motylek pisała często na duże rodziny patrzy się jak na patologię niestety. Plany planami bo TŻ nie jest 100% przekonany do dzidzi nr 3 i dalej, jego rodzina krzywo by na to patrzyła, dla nich bardzo liczy się status. Już mi wiercą dziurę w brzuchu żebym poszła na etat i robiła karierę jak normalny człowiek

Trzymaj się! Tak mi przyszło na myśl czy gdybyś piła melisę coś by to dało? Wiem że jest bezpieczna przy kp ale nie kojarzę info czy na dzidziusia podziała uspokajająco

Masz ci los, oby mlody dał Ci chociaż chwilę na relaks

Masakra i tak się nieźle trzymasz, ja po 3 dniach niewyspania zaczynam wpadać na różne przedmioty, upuszczać, rozlewać, ręce mi się trzęsą momentami. Trzymam kciuki żeby się u Was szybko poprawiło

Moja piękna cały dzień przy mnie marudziła, darła się z okazji bąków i beków, usypianie trwało dłużej niż sen. Wyszłam, po godzinie dzwonię do tż zapytać jak sobie radzą a ten mi że zjadła i śpi. Tyle masz matko wdzięczności od dziecka

Wysłane z mojego Redmi 6A przy użyciu Tapatalka
Nie ma to jak komuś życie urządzać.[1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;87218960]Ja swojego w wózku do łazienki biorę, dobrze że się mieści także rozumiem doskonale.

Idę ostatnio z koleżanką i się mnie pyta kiedy planujemy drugie. Mówię jej, że nigdy, bo ja ledwo z tym daje rade, po czym mówi do mnie, że głupoty gada, zaraz pewnie zmienię zdanie. Dwa zdania później opowiada mi, że mąż o 16 wraca z pracy to ona odsypia, bo inaczej by padła [/QUOTE]Hahaha nieźle z tą koleżanką

Martita_2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-10-02, 20:44   #964
Eceea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agadzie Pokaż wiadomość
Ja to w ogóle mam wrażenie że ostatnio jest trochę nagonka na mamy z małymi dziećmi. Nie wiem, może złe wrażenie odniosłam ale jak czasem w pl szłam ulica z małym i z Agatka w wózku to niektórzy ludzie (młodzi) robili miny wyrażające nie wiem....oburzenie połączone z pogardą... Moja koleżanka mi opowiadała że była w Biedronce czy innym Lidlu ze swoją córką, małą wsadziła do kosza na to miejsce dla dzieci, zrobiła zakupy, poszła do kasy, stanęła w kolejkę a przed nią stal jakiś młody gość. Na widok jej z dzieckiem zrobił mine i wydał takie westchnienie, wiecie "o matko za jakie grzechy muszę patrzeć na bachora"...

Ja tego nie odczuwam. Zawsze mnie przepuszczają na przejściach. Ostatnio pani poprosiła do kasy poza kolejką. Pani na poczcie przytrzymala drzwi i powiedzieiala "niech szczęście rośnie"

Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka
Eceea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-10-02, 20:49   #965
agadzie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eceea Pokaż wiadomość
Ja tego nie odczuwam. Zawsze mnie przepuszczają na przejściach. Ostatnio pani poprosiła do kasy poza kolejką. Pani na poczcie przytrzymala drzwi i powiedzieiala "niech szczęście rośnie"

Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka
Bardziej ze strony takich dwudziestoparolatków...je śli chodzi o sklepu itd to mnie też często przepuszczano jak widzieli że z 2 dzieci i 1-2 rzeczami, to tak.

Stary 2019-10-02, 20:50   #966
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Umówiłam go do lekarza na 17.30, bo innego wyboru nie miałam, a trzeba było go osłuchać. Myślałam,że będzie płacz i wojna, bo o tej godzinie to on już idzie spać na noc, a tu heheszki do każdej babki w przychodni...och Karol

W piątek znowu musimy się osłuchać...

też mam kilka znajomych z takich dużych rodzin-dwie koleżanki mają po szóstce rodzeństwa- i mają super kontakt, normalnie tylko pozazdrościć.

ale co poddasze?ja mam dom z poddaszem użytkowym właśnie no chyba,że strych zaadaptuje

dzieci od mojej szwagierki też mają 15 i 12 lat, niby coś tam się zajmą i pozabawiają, ale to nie to.

Za to dzieci od mojego brata mają 10 (chłopiec) i 4 (dziewczynka) i z tą moją bratanicą dziewczynki się super bawią, no ale...kontakt jest utrudniony przez bratową...

oj kochana

po raz kolejny strasznie Ci współczuję i podziwiam zarazem.

no, to też często słyszę.

a co do drugiego to jeszcze nie słyszałam od nikogo,pomijając moją bratową to odbiór jest zawsze bardzo pozytywny.No chyba,ze myślą,że jednak mi współczują, ale tego nie mówią
A jak ten katar i kaszel? Nadal męczy? zeszło to niżej czy tyle co kaszle a osluchowo gitara?

Ja patrzę na dzieci w sklepie jak na gowniaki rozwydrzone... Nie po to się wyrywam bez swoich na chilling do biedronki żeby mi jakąś maDka psula wolny czas swoim gowniakiem dracym jape!
Rossmann biedronka i pepco po 17 powinny być kids free

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Stary 2019-10-02, 20:59   #967
agadzie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
A jak ten katar i kaszel? Nadal męczy? zeszło to niżej czy tyle co kaszle a osluchowo gitara?

Ja patrzę na dzieci w sklepie jak na gowniaki rozwydrzone... Nie po to się wyrywam bez swoich na chilling do biedronki żeby mi jakąś maDka psula wolny czas swoim gowniakiem dracym jape!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2019-10-02, 21:22   #968
Lilly Greace
Dostojna peema.

Cytat:

Tez to zauważam, albo w Internecie. Ostra nagonka na mamy. Sama mam bekę z niektórych zachowań ale nie każda kobieta to madka.

Stary 2019-10-02, 21:58   #969
anuhaaaaaaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Dokładnie! Albo wyrwiesz się na 2 godz na ciuchy do galerii, a tu ci jedna z drugą popitala między wieszakami z wyjcem w wózku. No skandal

Na przejściach dla pieszych wiecznie rzucam mięsem, bo bardzo dużo gamoni się po prostu nie zatrzymuje i stoję tak z dziećmi i czekam na łaskę
Dodatkowo zawsze krzyczę na tż jak sam kogoś nie puści i po wielu latach coś tam do niego zaczyna docierać

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Absolwentka mam nadzieję, że odpoczniesz trochę u mamy. W gościach dzieci często się lepiej zachowują niż w domu, więc jest szansa przesyłam uściski!
anuhaaaaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-10-03, 06:42   #970
Katiebirdie
Raczkowanie

Dzień dobry, my już od 6:30 na nogach i zabawa trwa w najlepsze.
Katiebirdie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-10-03, 06:51   #971
grejpfrutowa01
Zakorzenienie

[1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;87219006]To nie ma co podziwiać. Ja wręcz czuje, że to kosztem mojego zdrowia. Cukier mi skacze, ciśnienie też. Boję się, że zaraz dopadnie mnie cukrzyca i będę jechać na insulinę to końca mych dni.

Przepraszam, że tak smece. Przez te wszystkie miesiące byłam dzielna. Pociesza łam się, że będzie lepiej, że wystarczy wytrzymać. Teraz nie ma w tym żadnej radości. Czuję, że jestem w takim dołku, że już więcej nie dam rady, a tu kolejne dni i kolejne, a to wszystko się nie kończy. Zaczynam się zastanawiać czemu mi się trafił taki zawodnik. Czy przez problemy w ciąży, stres, nerwy? Czy przez wybuchy mojego męża, bo jest nerwowy? Nie wiem też co będzie dalej, jaki on będzie? Choć wiem, że nie powinnam się dodatkowo dollwac tym, że to może jeszcze trwać rok, dwa, pięć. Powtarzam sobie tylko dziś, a jutro będzie nowy dzień. Pewnego dnia zeswiruje![/QUOTE]A smęć ile chcesz, jeżeli to choć trochę Ci pomaga.
Nie dołuj się. Chociaż teraz jesień, październik i listopad, słabe miesiące. Takie zawyczaj ponure i same w sobie dołujące.
Cytat:

Haha. Hahaha. Hahahaha.

grejpfrutowa01 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2019-10-03, 06:58   #972
lilianna90
Kocia i psia mama :)

Cytat:
Napisane przez Katiebirdie Pokaż wiadomość
JEzu my też, a zasnął o 23 :/
lilianna90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-10-03, 07:25   #973
sQuaara
Zakorzenienie

Morning... My dziś dzień chustopogadsnek więc ładnie zleci

---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

Od wczoraj helka pelza do tyłu... I skończyło się zostawianie Jej na moim łóżku... :/

Stary 2019-10-03, 07:37   #974
anuhaaaaaaaaaa
Zakorzenienie

Heloł z rańca! U nas nocka spoko. Gdybym poszła spać jak człowiek a nie po 1.00 to pewnie bym się nawet wyspała

Moja leży i bawi się butelką plastikową od 30 min
Stary 2019-10-03, 07:37   #975
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Dzień dobry

magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2019-10-03, 07:40   #976
anuhaaaaaaaaaa
Zakorzenienie

Sq gratki dla Helki! Się zacznie zwiedzanie świata
Stary 2019-10-03, 07:46   #977
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Sysa gdzie jesteś?

Stary 2019-10-03, 08:06   #978
Lilly Greace
Dostojna peema.

Sq, gratulacje dla Hellci

A ja mam dziś fajny dzień, właśnie wyszłam do fryzjera i spędzę tu około 3h. Stasio z moją babcią, którą uwielbia, to jest jedyną osobą umiejąca uspac go bez karmienia. także wrócę do domu finalnie około 13 a na 17 jedziemy do mojej koleżanki na kawę, jutro już piątunio, w sobotę idę wybierać z przyjaciółką suknię ślubną, w niedzielę mamaville. Także naprawdę spoko, mam na razie dobry humor xD

Stary 2019-10-03, 08:23   #979
grejpfrutowa01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katiebirdie Pokaż wiadomość
My od 6. Ale oczy jak 5 złotych od 5.
Przez godzinę próbowałam ja zabawiać trochę przysypiając. Dopiero o 6 wstałam to ogarnęłam tż śniadanie.

grejpfrutowa01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-10-03, 08:28   #980
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

My jutro w Bieszczady. Jak tak dalej pójdzie to będziemy zamulac 3 dni w pokoju

Stary 2019-10-03, 08:30   #981
sQuaara
Zakorzenienie

My do wawki na weekend cisniemy... I ofkorz załamanie pogody :/

Jak kuzynka z dziećmi była u nas w marcu to z nowej pięknej wiosny na tamten weekend z 16 spadło do 3 stopni...
Teraz też ma być ochlodzenie na weekend

Stary 2019-10-03, 08:33   #982
Misha_
Wtajemniczenie

Sysa co jest z toba? odezwij sie

Misha_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-10-03, 08:37   #983
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
Napisane przez grejpfrutowa01 Pokaż wiadomość
Aaaa. Takie buty.
O matko, jakie teksty. Chyba bym odpaliła że co, nie wiedzieli skąd się dzieci biorą? Ja nigdy nie mogłam. Kiedyś zbieraliśmy kasę dla synka sąsiadki mojej swiadkowej, chłopczyk z siatkowczakiem. No masakra.

Ale najbardziej telepie mnie jak słyszę że ktoś celowo robi krzywdę dzieciom. ( Coś ostatnio?było głośno o jakiejś 13 miesięcznej dziewczynce, dzisiaj w tv usłyszałam jakiś fragment ale nawet nie chciałam oglądać/słuchać co to się stało) Po prostu trzeba się modlić, żeby te wszystkie skur**syny co krzywdzą niewinne dzieci zgniły w pierdlu zapomniane przez wszystkich i żeby po śmierci dopadła ich sprawiedliwość.

My zawsze gadaliśmy że my im tych dzieci nie zrobiliśmy Bo jeszcze ciągle pretensje że nikt pomagać z nimi nie chce[1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;87219006]To nie ma co podziwiać. Ja wręcz czuje, że to kosztem mojego zdrowia. Cukier mi skacze, ciśnienie też. Boję się, że zaraz dopadnie mnie cukrzyca i będę jechać na insulinę to końca mych dni.

Przepraszam, że tak smece. Przez te wszystkie miesiące byłam dzielna. Pociesza łam się, że będzie lepiej, że wystarczy wytrzymać. Teraz nie ma w tym żadnej radości. Czuję, że jestem w takim dołku, że już więcej nie dam rady, a tu kolejne dni i kolejne, a to wszystko się nie kończy. Zaczynam się zastanawiać czemu mi się trafił taki zawodnik. Czy przez problemy w ciąży, stres, nerwy? Czy przez wybuchy mojego męża, bo jest nerwowy? Nie wiem też co będzie dalej, jaki on będzie? Choć wiem, że nie powinnam się dodatkowo dollwac tym, że to może jeszcze trwać rok, dwa, pięć. Powtarzam sobie tylko dziś, a jutro będzie nowy dzień. Pewnego dnia zeswiruje![/QUOTE]Pisz ile chcesz, po to jest forum

Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2019-10-03, 08:41   #984
e60e5454b131baabfef11f4156e093bc04f95d5e_5ebdcd725ac57
Konto usunięte

Dzień dobry,

U mnie nocka jak zwykle, choć dziś już mnie nawet piski przed snem nie powstrzymały i nie wiem, kiedy moje dziecko zasnelo. Teraz znowu męczymy spanie, bo pancio ledwo na oczy patrzy, ale ze snem walczy.
No właśnie Sys gdzies zaginęła?
e60e5454b131baabfef11f4156e093bc04f95d5e_5ebdcd725ac57 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-10-03, 08:46   #985
Lilly Greace
Dostojna peema.

Absolwentka, właśnie, nie wstydź się żalić..po to jesteśmy żeby się wygadać

Stary 2019-10-03, 09:08   #986
Martita_2012
Zadomowienie

[1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;87219006]To nie ma co podziwiać. Ja wręcz czuje, że to kosztem mojego zdrowia. Cukier mi skacze, ciśnienie też. Boję się, że zaraz dopadnie mnie cukrzyca i będę jechać na insulinę to końca mych dni.

Przepraszam, że tak smece. Przez te wszystkie miesiące byłam dzielna. Pociesza łam się, że będzie lepiej, że wystarczy wytrzymać. Teraz nie ma w tym żadnej radości. Czuję, że jestem w takim dołku, że już więcej nie dam rady, a tu kolejne dni i kolejne, a to wszystko się nie kończy. Zaczynam się zastanawiać czemu mi się trafił taki zawodnik. Czy przez problemy w ciąży, stres, nerwy? Czy przez wybuchy mojego męża, bo jest nerwowy? Nie wiem też co będzie dalej, jaki on będzie? Choć wiem, że nie powinnam się dodatkowo dollwac tym, że to może jeszcze trwać rok, dwa, pięć. Powtarzam sobie tylko dziś, a jutro będzie nowy dzień. Pewnego dnia zeswiruje![/QUOTE]Trzymaj się i tak, jak dziewczyny piszą nam się możesz zawsze wyżalić.
Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość

Zawsze to lepiej niż w domu Ale może pogoda się poprawi.

Martita_2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-10-03, 09:17   #987
butterfly20
Zakorzenienie

Dobry

Bosssshhhh mój mąż wstał o 6 i cały do obudził także Karol miał pierwszą dwugodzinną drzemkę już od 8

Cytat:

ja szczerze mówiąc się z tym nie spotkałam. Ze strony starszych osób i rówieśników raczej pozytywny odzew, a na tych młodych to ja nie zwracam uwagi

Cytat:

Jest o tyle lepiej,że jak leży na brzuchu to mu pięknie ten katar spływa.Osłuchowo też lepiej, ale nie idealnie- zdecydowanie lepiej kiedy go trzymałam w pionie, niż kiedy leżał.
Także kontynuujemy leczenie i jutro kontrola.

Cytat:
Napisane przez Lilly Greace Pokaż wiadomość
Sq, gratulacje dla Hellci

A ja mam dziś fajny dzień, właśnie wyszłam do fryzjera i spędzę tu około 3h. Stasio z moją babcią, którą uwielbia, to jest jedyną osobą umiejąca uspac go bez karmienia. także wrócę do domu finalnie około 13 a na 17 jedziemy do mojej koleżanki na kawę, jutro już piątunio, w sobotę idę wybierać z przyjaciółką suknię ślubną, w niedzielę mamaville. Także naprawdę spoko, mam na razie dobry humor xD

a ja zaraz wybywam na paznokcie, zawsze coś i fajny weekend Ci się kroi

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość

my mieliśmy jutro jechać do Zakopca na trzy dni,ale pogoda ma być kiepska, więc odwołaliśmy.Może za tydzień się uda A ekipa ma jechać dwudziestoosobowa

także skoro ma padać to w niedzielę chyba wybeirzemy się do Gliwic-do Palmiarni i Kolejkowa.

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2019-10-03, 09:39   #988
anuhaaaaaaaaaa
Zakorzenienie

Składam reklamację na bobasa!

Smerfetk_a pożycz karton

Miała być drzemka, relaks minimum 1.5 godz, ciepła kawka i bezmyślne patrzenie na poranne tvny i .upa blada turbo drzemka 20 minutowa! Ma szczęście że chociaż w dobrym humorze jest i gada coś do stopy
Stary 2019-10-03, 09:56   #989
Katiebirdie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anuhaaaaaaaaaa Pokaż wiadomość
Składam reklamację na bobasa!

Smerfetk_a pożycz karton

Miała być drzemka, relaks minimum 1.5 godz, ciepła kawka i bezmyślne patrzenie na poranne tvny i .upa blada turbo drzemka 20 minutowa! Ma szczęście że chociaż w dobrym humorze jest i gada coś do stopy
U nas to samo, tylko że do gryzaka gada albo się na mnie patrzy.
Katiebirdie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-10-03, 10:05   #990
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

U nas juz druga drzemka, oby ta dluga zasnela po 21 pierwsza pobudka o 2:40 druga O 5. Ostatecznie wstała o 7 A ja jakas śpiąca.. umowilam sie do podologa, wezme Majke zeby obejrzała ten paznokieć

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości