|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Mamy grudniowe 2019
- część 3.
Masaz Shantalla jest cudowny! "Wymyślił" go bardzo znany połoznik Frederic Leboyer, któy bardzo optował za "ludzkim" podejściem do noworodków.
|
|
|
|
#4322 | |
|
Zakorzenienie
|
- część 3.
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4323 | |
|
Zakorzenienie
|
- część 3.
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4324 | |
|
Zakorzenienie
|
- część 3.
Cytat:
To mnie pocieszyłyście bo u mnie to samo. Najpierw mieliśmy zakaz, potem moje libido minusowe, teraz mąż też się boi. Potem będzie połóg i mam nadzieję, że wróci do normy ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#4325 | |
|
Rozeznanie
|
- część 3.
Cytat:
![]() Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4326 | |
|
Wtajemniczenie
|
- część 3.
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4327 |
|
Zakorzenienie
|
- część 3.
Ja na początku ciąży miałam taką chcicę że mąż nie nadążał. Teraz ani nie mam ochoty, ani mi to nie sprawia aż takiej frajdy bo się czuję nieporadnie jak hipopotam i ciężko znaleźć wygodną pozycję.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4328 | |
|
Wtajemniczenie
|
- część 3.
Cytat:
zresztą ja panikuje że zrobimy krzywdę Małemu. Teraz też jestem przeziębiona to nie mam w ogóle ochoty. Może na przyspieszenie coś będziemy częściej działać ale czy faktycznie tak będzie to nie wiem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4329 | |
|
Zakorzenienie
|
- część 3.
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4330 | |
|
Rozeznanie
|
- część 3.
Cytat:
Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4331 |
|
Zakorzenienie
|
- część 3.
U nas sex to jakaś zamierzchła przeszłość, juz do porodu raczej nie bede próbować. Czuje sie ze soba tak ohydnie ,że nie. Jak wieloryb wyrzucony na brzeg, jak niepelnosprawna. No w sumie taka jestem teraz, ledwo sie przekrecam z boku na bok więc o czym tu mowic.... na szczescie moje libido tez jest bardzo niskie wiec mi nie brak.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4332 | |
|
Zakorzenienie
|
- część 3.
Cytat:
i aż sie zdziwilam bo nic a nic mi brzuszek nie przeszkadzal, zero problemow i sie smialam pozniej, ze normalnie sie podniesc nie moge, tu mnie ciagnie, tu mnie kluje, na plecach oddychac nie moge a tu w trakcie nic, super, nawet lepiej niż przed ciażą, ale TŻ mówil, ze jemu troche dziwnie juz z takim widcznym brzuszkiem, ze sie bal ze krzywde zrobi ird ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4333 |
|
Rozeznanie
|
- część 3.
Kurde dziewczyny, jak was czytam to się czuje jak jakiś ostatni zboczuch
![]() My się kochamy praktycznie codziennie albo co najmniej kilka razy w tygodniu, jak miałam infekcje i te wstrętne żółte globulki to myślałam, ze na glowe dostanę i autentycznie boje się, jak przetrwamy połóg. Mam nadzieje, ze włącza mi się te bardziej matczyne hormonki do tego czasu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4334 |
|
Zakorzenienie
|
- część 3.
Juz sie nie moge doczekac swojego normalnego ciała ,ale takiego gdy chodzilam na siłownię. Nigdy nie bylam bardziej pewna siebie jak wtedy. I super to sie odbijalo na naszym zyciu erotycznym. A później byl remont, dziecko, dwie prace ,przytylam, zaszlam w ciaze i mam 25kg wiecej niz wtedy. To jest takie obciazenie dla organizmu ze masakra. Teraz najważniejszy jest Tymek wiec nie bede sie dolowac.
Purple , gdy jestem normalnych swoich rozmiarów to tez sobie nie odmawiamy,i sex jest raczej codziennie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4335 | |
|
Rozeznanie
|
- część 3.
Cytat:
O powrocie na silke tez już marze, ostatnio mi pokazał instagram przypomnienie zdjęcia sprzed dwóch lat i myśle sobie, ze była to zaje*ista forma, kilka miesięcy później w sumie jeszcze lepsza. A potem poznałam chłopaka i się zaczęły winka, kolacyjki to trochę forma spadła, ale w sumie zawsze uprawialiśmy tez sport razem, wiec nie byłam jakaś totalna parowa. Ja mam niestety tak, ze najlepiej wyglądam, jak jestem najmniej szczęśliwa, w sensie jak mam jakieś problemy „codzienne” to od razu z roboty na silke, potem spać i tak w kolko, sport zawsze był dla mnie mega odskocznia. Ale trochę mam nadzieje, ze te czasy już za mną i wrócę sobie do sportów z normalna energia i motywacja a nie „siedzę na siłce, żeby nie wracać do domu”Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#4336 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy grudniowe 2019 ❤ - część 3.
A ja bym chciała, ale są dwie zasadnicze przeszkody:
1. w stosownych godzinach, tj. kiedy oboje jesteśmy w domu, mam zgagę/refluks/rzygam, a nie ukrywajmy, że średnio nastraja to do aktywności seksualnych, 2. mój mąż ma jakąś fazę, że uszkodzi dziecko. trochę go rozumiem, bo mnie też te kopniaki wytrącają z równowagi, kiedy np. cisnę dwójkę. ![]() A propos dwójki, polecam kombinację płatków z mlekiem i chińczyka na ostro, galaktyczne ukojenie |
|
|
|
#4337 |
|
Raczkowanie
|
- część 3.
Ja nigdy nie miałam jakiegoś wysokiego libido, ale teraz mam już 6mies posuchy... Wczoraj sprzątałam w szafie i moje wszystkie pończochy, gorsety i stringi odłożyłam do czasu aż wrócę do swojego ciała, a wyciągnęłam staniki sportowe i wkładki laktacyjne....
|
|
|
#4338 | |
|
Zakorzenienie
|
- część 3.
Cytat:
|
|
|
|
#4339 |
|
Raczkowanie
|
- część 3.
Z jakiej firmy zamawiałyście koszule do szpitala?
|
|
|
#4340 |
|
Zakorzenienie
|
- część 3.
Dziewczyny, biorę się za wyprawkę, więc będzie dużo głupich pytań, albo takich które już przewijały się sto razy
![]() Po pierwsze jak kupuje taki przewijak na łóżeczko to czy do niego potrzebuje jeszcze prześcieradła czy raczej takich podkładów? I drugie, który dokładnie katarek zamawialyscie? Bo widzę że są jakie w wersji standard i plus. Czy do tego jeszcze coś potrzeba oprócz odkurzacza? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Smarfetka Czas edycji: 2019-10-07 o 19:05 |
|
|
|
#4341 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy grudniowe 2019 ❤ - część 3.
Cytat:
|
|
|
|
|
#4342 | |
|
Zakorzenienie
|
- część 3.
Cytat:
|
|
|
|
#4343 |
|
Raczkowanie
|
- część 3.
Cześć Dziewczyny, mogę dołączyć?
przyszła mama Antosia tp z usg 2 grudnia, a z mieisczki 30 listopad. Dzis 32 tydzień plus 2 dni, moje maleństwo 1800 gram Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4344 | ||
|
Zakorzenienie
|
- część 3.
Cytat:
![]() Hahahaha. Żarcik Ja bym kupila podklady jednorazowe, ale możesz kupic prześcieradła frottowe i na to np. pielucha tetrowa. Ja sie w to nie bawie. Tzn mam powłoczkę z frotte ale bede uzywac podkładów jednorazowych. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Cytat:
napisz cos o sobie. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4345 |
|
Rozeznanie
|
- część 3.
To teraz moje pytanie durnia: a to nie można tego dziecka bezpośrednio na cerate? A jak się posiura to cerate pod kran?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4346 | |
|
Zakorzenienie
|
- część 3.
Cytat:
![]() Mówisz o takich podkładach 60x90 czy których? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4347 |
|
Raczkowanie
|
- część 3.
Lat 30, ciąża pierwsza
a no i stresik ale dziś na usg zobaczyłam stopkę no cudo Podczytuje Was juz chwilę, wcześniej bylam na listopadowych ale tam chyba część dziewczyn jest na jakiejs grupie na fb i jakoś tak cicho. U Was duzo się dzieje, czasem nie mogłam nadrobić wszystkich postów ) takze jak mnie przygarniecie to będę wdzięczna![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4348 |
|
Zakorzenienie
|
- część 3.
Też polecam dolce sono z allegro
![]() Moj Synek cos malo sie rusza od wczoraj. Tzn czuje go ale rzadziej i niżej buuu. Jak zawsze coś do zamartwiania. Dziewczyny! Nie uwierzycie. Maz naprawil auto! Okazalo sie, ze..... uwaga..... Nie bylo paliwa ![]() 🤦☠♀️🤦☠♀️ Ale nie zeby cos tego.... tankowałam w miniony Poniedziek, no .... ale bylam tu i tam i tu i tam. A tak serio to nie moja wina. Zaciął się jakis przekaznik/kontrolka. Więc ten. Mamy w kieszeni nową pompę, która juz do nas idzie, ale maz wzial z dodatkowym szybkim zwrotem na szczescie. ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4349 | |
|
Zakorzenienie
|
- część 3.
Cytat:
![]() Mówisz o takich podkładach 60x90 czy których? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4350 |
|
Zakorzenienie
|
- część 3.
Ja uzywalam i teraz tez bede tych
mialam tez wieksze ale bez sensu w sumie , niepotrzebnie marnotrawi się , wieksze nie sa potrzebne. u mnie one sa tansze. Ja place cos 2€ za paczke :/ strasznie drogo macie w Polsce. Masakra! Wrzucam dla porównania ceny.Screenshot_20191007-191657_Chrome.jpgScreenshot_20191007-191910_Chrome.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:07.

- część 3.

chociaż u mnie z tym sexem ostatnio to jakoś słabo
padam zmęczona i nie mam siły. 

mam nadzieję, że po porodzie wróci wszystko to normy i libido się poprawi, bo na razie wszystko leży 

zresztą ja panikuje że zrobimy krzywdę Małemu. Teraz też jestem przeziębiona to nie mam w ogóle ochoty.

napisz cos o sobie.
buuu. Jak zawsze coś do zamartwiania.