![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciekawa jestem co myślicie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
Ale on już podjął decyzję.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Raczkowanie
|
No nie podoba. Ale spoko. Do mnie już to dociera, że nie chce mnie. Że manipuluje mną. Dociera to do mnie. Właściwie już dawno dotarło. Dlatego nie poszłam na to wesele. Stwierdziłam, że nie chce być kolejny raz przez niego wykorzystana! Mam co jakiś czas napady, że może jednak coś się zmieni... Ale nic się nie zmienia... I pojawia się płacz. Chciałam się komuś wygadać. Poradzic. Dlatego tu napisałam... Doceniam te wszystkie wypowiedzi i pozytywne i negatywne. Najważniejsze, że są szczere. Dzięki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
Jak wyglądają Wasze spotkania?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
I to jest właśnie ta zagadka. Myślę, że poznanie odpowiedzi na to pytanie wszystko by wyjaśniło. Dlaczego on wraca? Tu jest pies pogrzebany. Jaki ma w tym cel?
Do sexu nie, do związku nie, do wyjazdów nie, do założenia rodziny nie, do wyjść nie, więc?? Do ukrycia czegoś. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Edytowane przez AnnLady Czas edycji: 2019-10-16 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Raczkowanie
|
Przyjeżdża o 20, albo po 20, przeważnie w soboty. Na tygodniu nie ma czasu, w niedzielę przeważnie też nie ma czasu. Jak już przyjedzie to porozmawia z moimi rodzicami, wypije jakąś herbatę, albo kawę. Pójdziemy do mojego pokoju. Pocałuj mnie, albo i nie. Przytuli się. Może o coś spyta. Różnie. Przejrzy mój telefon (szczególnie odkąd zostawił mnie, a ja w tym czasie spotkalam się z moim kolegą). Przytul i się. Położy na łóżku i zasypia. Nad ranem się obudzi i jedzie do domu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Raczkowanie
|
Mnie zależy, więc walczę. Mam nadzieje, ze cos soe zmieni. A przynajmniej do niedawna mialam taką nadzieję. Ale czemu on nie jest że mną? Czemu mówi, że mnie kocha? Czemu mówi, że mu na mnie zależy? A mimo to tylko na słowach się kończy. Czemu przez cały tydzień o mnie nie pamięta, trudność sprawia mu do mnie przyjazd lub zadzwonieniem lub wysłanie smsa, a w sobotę przyjeżdża? Bo ja tego nie rozumiem. Czemu od czasu do czasu, jak już zobaczy, że nie ma że mną przelewem i że mnie straci, bo już nie wytrzymuje, to coś dla mnie miłego, uroczego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
Zadomowienie
|
On do ciebie wpada na noc raz w tygodniu a ty chcesz z nim dzieci mieć i brac ślub bo wypada? XD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Konto usunięte
|
Jakie to bardzo smutne, Autorko...
Sama byłam w relacjach (dziś nawet trudno mi nazwać to związkiem...), gdzie nie byłam kochana... Wiem tak dokładnie, co czujesz. Twój rozum już dawno ogarnia, że to wszystko jest mocno nie tak, ale jeszcze się łudzisz, próbujesz sobie wmówić, że jest inaczej, czujesz się przywiązana, kochasz... No strasznie mi się czyta Twoje posty. Już wiadomo, co to jest i jak to się skończy, ale Ty jeszcze wierzysz i prawdziwy ból rozstania jeszcze przed Tobą. Życzę Ci dużo siły. A potem prawdziwej, odwzajemnionej miłości. Nie takich ochłapów, jakie masz teraz. Bo żadna z nas, żaden człowiek, na takie ochłapy nie zasłużył. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Rozeznanie
|
Na moje oko autorka ma jednak zaburzenia. Nawet pisze według tak dziwnie. Zdania pełne, z kropką, bez błędów, czyli dziewczyna wykształcona, ale konstrukcje jakieś takie archaiczne mi się wydają. Często też pisze „to” zamiast „go” (chociaż może litery są blisko na klawiaturze albo jakaś autokorekta). No nie wiem, dla mnie to jakieś podejrzane. A te posty to w ogóle oderwane od tego, co Wy tu piszecie. W kółko to samo.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
Raczkowanie
|
Dwadziesciakilkalat ma rację. Tak właśnie jest. Rozum mówi co innego i serce co innego...
A tak dla zaspokojenia ciekawości, to po studiach jestem. Pracuję, realizuję się społecznie, jestem ładną dziewczyną, podobam się chłopakom. Często włącza mi się słownik, stąd też pojawiają się błędy literówe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
Autorko, a czy kiedyś inicjowalas seks?
Wysłane z mojego Redmi Note 5A Prime przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Raczkowanie
|
Przecież mówiłam, że my się spotykamy tylko u mnie w domu, w którym jest to niemożliwe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
Ktoś jeszcze korzysta z modemu?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Femme fatale
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;87255241]jak to jest nie mozliwe skoro spicie razem?
to moze zaproponuj jakis wyjazd razem? widzialas go nago kiedykolwiek? pytalas dlaczego nie ma w waszym zwiazku seksu?[/QUOTE]Naprawdę nie rozumiem jak można bujać się (tak, to bujanie się, nie żaden związek) z kimś 5 lat, nie widzieć tej osoby nago. SIC! Nie pójść z nią do łóżka. OMG.
1. Lepiej być nielubianą za to, kim jesteś niż być kochaną za to kim nie jesteś. 2. Ludzie nie rodzą się dobrzy albo źli. Rodzą się z pewnymi skłonnościami, ale liczy się sposób, w jaki żyją. I to, jakich ludzi poznają. Edytowane przez MsN Czas edycji: 2019-10-16 o 22:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Raczkowanie
|
On nie chce nigdzie wyjeżdżać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Konto usunięte
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;87255241]jak to jest nie mozliwe skoro spicie razem?
to moze zaproponuj jakis wyjazd razem? widzialas go nago kiedykolwiek? pytalas dlaczego nie ma w waszym zwiazku seksu?[/QUOTE] No daj spokój, nawet jakby w domu nie było możliwości, to normalna para wyjechałaby na weekend poza miasto i tyle... A tu 5 lat nie można, bo ktoś wejdzie do pokoju, litości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Raczkowanie
|
No nie chciał wyjechać. Przez 5 lat nie miał czasu. Raz jeden wyjechaliśmy, to poszedł z kolegą pływać w basenie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idź do psychiatry zamiast dalej rozbijać to g... na atomy.
![]() |
![]() |
#176 |
Raczkowanie
|
Kolega pojechał z dzieckiem i żoną...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
No ale wolał spędzać czas z nim. Nie miałam na myśli nic seksualnego. Poza tym sorry, żona również może być przykrywką.
![]() |
#178 |
Konto usunięte
|
powiedz mi dziewczyno ile razy on jeszcze musi cie olac,ponizyc zebys zrozumiala ze nic z tego nie bedzie
on nawet sie nie kryje z tym ze ma ciebie w tylku nie jestescie para to twoj kumpel ktory wpada raz w tygodniu na kolacje i pogaduchy do twoich rodzicow zerwal z toba kiedy probowalas wymusic slub,czy to nie jest dla ciebie wystarczajacy przekaz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Raczkowanie
|
Zrozumiałam. Mój rozum zrozumiał. Zależy, więc walczyłam. Mam nadzieje, ze cos sie zmieni. A przynajmniej do niedawna mialam taką nadzieję. Ale czemu on nie jest ze mną? Czemu mówi, że mnie kocha? Czemu mówi, że mu na mnie zależy? A mimo to tylko na słowach się kończy. Czemu przez cały tydzień o mnie nie pamięta, trudność sprawia mu do mnie przyjazd lub zadzwonienie lub wysłanie smsa, a w sobotę przyjeżdża? Bo ja tego nie rozumiem. Czemu od czasu do czasu, jak już zobaczy, że nie ma ze mną przelewów i że mnie straci, bo już nie wytrzymuje, to coś zrobi dla mnie miłego, uroczego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:49.