|
|
#1471 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Cytat:
dziewczynki jedziemy zaraz z Tomkiem do orkiestry ustalic reszte spraw i dograc do konca zeby potem tylko telefonicznie sie skontaktowac przed samym slubem.POtem zapraszamy koncowke gosci i chyba tylo......... kiedys Wam oppwiem jaka moja tesciowa jest i co jej kiedys zrobie... p...s. |
|
|
|
|
#1472 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry!
Właśnie niedawno wstałam po wczorajszej imprezce Ze mną jet oki, tylko zdeczka nie wyspana jestem Za to mój mąż Przytula się do wiadereczka w małym pokoi i zdycha Ale jak się samemu obaliło całą butelkę winka czerwonego i do tego zapaliło papierosa (![]() Cytat:
![]() Idę się troszeńkę ogarnąć, bo zaraz idę do mamy (niestety sama z wiadomych względów) na niedzielny obiadek będzie czarnina Jak ktoś by reflektował to mogę coś dla Was skubnąć |
|
|
|
|
#1473 | ||
|
Zadomowienie
|
Hej Robaczki
Cytat:
U mnie też czarninka... Ja się właśnie probują pozbierać po wczorajszej imprezce...byliśmy z jeszcze jedna parą...pierwszy raz tyle wypiłam, tj dwie pięćdziesiątki i dwa piwka ![]() i z tego powodu mi w główce szumiało... ![]() Jestem niewyspana i zmęczona...i ciągle piecze mnie ciałko po solarce.. A @ wciąż brak...bo tak sobie próbuję ją wykrakać przed ślubem, bo jak nie teraz, to wypadnie w dniu ślubu... ![]() Cytat:
Butki są naprawdę fajne.. Kasienko focik sukienusi pliz Edycjon toverek co Ty chcesz teściówce zrobić?? ![]() Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2008-08-24 o 15:06 Powód: bo toverek coś teścioqwej zrobi |
||
|
|
|
#1474 |
|
Wtajemniczenie
|
Hmm toverku mieszkam w takim dziwnym bloku- kwadratowym- u mnie w Raciborzu są na klatce półpiętra a tu na każdym półpiętrze mieszkania
Więc się śmieję że mieszkam na poziomie 2,5![]() Ps. Co do teściowej...nie daj sobie wejść na głowę bo jak teraz odpuścisz potem będzie już tylko gorzej ![]() Izka mnie też zżera ciekawość jaka ta kiecka od Kasieńki... Grr na naszej klasie Paskuda jest a tu się nie ujawnia Grr
|
#1475 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1476 |
|
Zakorzenienie
|
Heheheh dobre
.... Ty moja czarodziejko ![]() Witam w niedzielne popoludnie. Powiem Wam ze wczorajszy wieczor byl the best.... O 21 przyszla moja swiadkowa zapytala czy jestem gotowa i zawiazala mi oczy. Wsadzila mnie do auta i wywiozla.... WMysalam ze na szpilkach ktore ubralam polamie sobie po ciemku nogi i nagle uslyszalam orientallna muzyke.... Chustka opadla a ja zobaczylam tancerke od TANCA BRZUCHA i sale pelna 15 kobitek... Normalnie szok ... do tego facet latajacy z aparatem . Okazalo sie ze moja swiadkowa zalatwila mi instruktorke orientalnego TANCA BRZUCHA ( moim marzeniem bylo nauczyc sie tej sztuki tanca) i osobistego fotografa oraz sciagnela moje znajome. Jak emocje opadly a kobitka skonczyla pokazowy taniec przez 3 godz uczylysmy sie podstawowych krokow z chustami na biodrach. Powiem Wam ze to ciezki taniec, nawet nie sadzilam, ze az tak. Ale ekstra bylo 3 tance pokazowe, potem winko, ciasto prezenty i sesja zdjeciowa .... Lece na obiadek a zdjecia doloze jak juz do mnie splyna ![]() Buziaki jestem taka szczesliwa do tego same dobre informacje dzis... ale o tym pozniej |
|
|
|
#1477 |
|
Wtajemniczenie
|
Daget
Supero To coś nie jest dla mnie ale mam koleżankę która się tym zajmuje I tańcuje nieźle Ale ta sesja to klasa
|
#1478 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witam moje zniecierplaki
Cytat:
![]() Nie widzę na żywe oczka tych Twoich ślicznych paluszków, więc mogę być nieobiektywna. Nie jestem striptiserką <stylistką paznokci czy czymś w tym rodzaju Jak ja idę na paznokcie to nie interesuje mnie co ta kobieta ze mną robi! Ważny jest efekt końcowy, w którym widać że jest super starannie to zrobione i że się trzyma. Widząc Twe pazurki myślę, że mogłoby być dużo lepiej za taką cenę!!! Tylko tyle. Kwestia tego , czy Ci się trzymają, czy powietrze nie podchodzi i czy Ci się podobają! Wklejam moje pazurki ostatnie i zaznaczam, że wcale nie uważam je za idealnie zrobione. Cały czas zmuszam koleżankę do większych starań!!! Oooo... taka jestem małpa! ![]() Cytat:
nie mogę się doczekać!! Cytat:
Cytat:
płakam z Was Już piszę: 1.Patrz poniżej- pkt 2 , po wypiciu kilku <6> sobieskich czerwonych <takie driny kolorowe w butelkach> miałam wypadeczek ![]() Ukaszek wypił kilka piwek no i naturalnie się wygłupialiśmy. Pod blokami, w środku nocy przy dźwiękach muzyki z auta poczęliśmy tańczyć Co skończyło się tym, że mój pijak mnie wygiął tak, że aż mnie powalił na beton!!! Przygniótł mi w dodatku rękę swoją grabią i mam całego Łokietka zdartego ![]() Ależ byłam zła!!! A teraz to tylko się śmieję <choć boli jak cholera> ![]() Ale najlepsze jest to: Godzina 1.30 w nocy wchodzę po ciemku do domu <pijana z obitym łokietkiem>, wbijam do łazienki, patrzę w lustro a tam co???? ![]() Cały ryjec Kasi czerwony od drinów- łącznie z jęzorem i zębami ! ![]() Prawie się popłakałam ze śmiechu! Chciałybyście to zobaczyć!!! 2. Byłam w piątek wieczorkiem na super imprezce grilowej ze znajomymi- i to ma być ta niby rewelacyjna nowość ![]() 3. Byliśmy wczoraj w kinie na "Przebudzeniu"- coś świetnego! Polecam!!! Niebanalna fabuła!!!!!!!!!!!!!! ![]() 4. A to za chwilkę jak któraś napisze , bo już inne fotki dodałam.5. Kupiliśmy napoje, trochę soków- Costa, woda staropolanka gaz i niegaz, no i naturalnie pepsi, cola, fanta i sprite. Kupiliśmy też już trochę rzeczy na wesele <bo jak wiecie mamy kucharkę i musimy wszystko sami kupić i zwieźć na salę>. Ufff... byliśmy na zakupach pół dnia Cytat:
Opowiadaj! A co do wieczorku... zazdroszczę...
|
|
#1479 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu no tak sobie próbuję Ciebie sobie wyobrazić z tym czerwonym ryjkiem
Toż to szok niezły musiał być ![]() Poza tym widzę wieczór naprawdę pełen wrażeń No i dawaj te zdjęcia!!!!!
|
#1480 |
|
Zakorzenienie
|
Widgeciku przed kim tak tam klęczysz na tym avku??
![]() Oki- moja sukiena! tam gdzie łepek ucięty- znaczy że paszteciarska mina! ![]() Nie zwracajcie uwagi na moje kwadratowe cycoliny Muszę kupić chyba taki stanior koktajlowy, bo duży dekoldzik w niej. I nie miejcie mi za złe, że takie paskudnej jakości zdjęcia... Aparat pozyczyłam Lukasza siostrze, więc robione telefonem. ![]() Czekam na refleksje
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
Fiu, fiu, śliczna kieca, nie wspomnę już o tej laseczce co w nią jest ubrana
|
#1482 |
|
Wtajemniczenie
|
Au Wow auaaa
Bossska Naprawdę ładna i very sexy![]() Kasieńka a ty pozujesz jak zawodowa modelka
|
#1483 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dzięki dziewczynki ![]() eee tam modelka! To były zdjęcia specjalnie dla Was to dlatego tak mi się miska cieszy! ![]() editek: chciałam tylko powiedzieć, ze nie do końca chciałam sukienki takiej studniówkowej ![]() no ale nic innego nie znalazłam, a ta była... z trenem :P nie jest zła chyba?? buzi
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2008-08-24 o 19:51 Powód: skleroza pospolita :] |
||
|
|
|
#1484 |
|
Wtajemniczenie
|
A ile takie toto kosztowało?? Bo jak mnie krawcowa pogoni z gorsetem i go nie uszyje to będe musiała coś znaleźć w kolorze czerwonego wina
|
#1485 |
|
Zakorzenienie
|
Izulek 300 zł za nią dałam.
Jest z takiej grubej satyny niegniotącej się. Myślę, że dużo nie przepłaciłam- patrząc na to, że w sklepach kompletnie nic nie ma :/
|
#1486 |
|
Wtajemniczenie
|
Myślę że cena bardzo ok- wykorzystać ją możesz nie raz
Poza tym mamy być piękne w ten nasz weekend![]() Ps. A wypełnienie części stanikowej nawet bez biustonosza prezentuje się... conajmniej nieźle
|
#1487 | |
|
Zakorzenienie
|
Hymmm... Przed fotografka... Hihihihi... Bo profesjonalny fotograf nie dal rady 15 kobitom i uciekl
Cytat:
. A w sukienusi wygladasz ekstra seksowniie .. Uki paadnieA co do informacji to... Wyobrazcie sobie ze pol roku temu moja kuzynka powiedziala ze jej na weselu nie bedzie bo urodzila dzidziusia miesiac temu i twierdzila ze nie dadza rady przyjechac 500 km. A dzis zadzwonila jej mama i mowi ze Madzia jej ryczy do sluchawki ze chce przyjechac a to przeciez juz za pozno .... Wiec stwierdzilismy z moim Skarbem ze wcale nie za pozno i ze maja przyjezdzac. Rozmawialam z nia przez tel. i jest cala w skowronkach, stwierdzila ze nawet nie beda pic ani jesc zeby tylko mieli gdzie usiasc. Dostalam @ wiec moge isc do fryzjera w tygodniu i juz nie musze sie stresowac ze wypadnie mi w dzien slubu. Chrzestny zwiozl mi wczoraj do domu zastawe na 12 osob... sliczna granatowo-zlota. Jestem pod wrazeniem. A jutro mam ostateczna przymiarke... Juz nie moge sie doczekac. Dzis tak myslalam ze juz za tydzien o tej porze bede 100% zona... I ze spelnia sie kolejne z moich marzen. Znalazlam mezczyzne, ktory chce abym byla jego ZONA. Tak mnie jakos wzielo na sentymenty.... A dla Izus wklejam zdjecia moich kolejnych piorkowych ozdob... |
|
|
|
|
#1488 |
|
Wtajemniczenie
|
Daget to serduszko z piórkami na zdjęciu numer dwa jest bossskie
Cudnie. Zdradzisz sposób wykonania???
Edytowane przez izazusia Czas edycji: 2008-08-24 o 20:20 Powód: przez "piórko z serduszkami " |
|
|
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
kakusia słońce, widzę Cię
Jak tam humorek, lepszy cokolwiek?
|
#1490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest bardzo proste.... Serduszko wyciete z plaskiego nizebyt grubego styropianu. Serduszka przyklejone tylko z jednej strony na klej w sztyfcie brzuszkami do styropianu a w boki powbijane pojedyncze serduszka. ( smarujesz serduszko klejem czesciami) Mama nadzieje ze w miare sensownie to wytlumaczylam Kolejna wiadomosc.... Nasz przyjaciel bedzie nam mowil kazanie Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-08-24 o 21:05 Powód: bo marzenia sie spelniaja |
|
|
|
|
#1491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1492 |
|
Raczkowanie
|
kasienka!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TWOJA SUKIENKA JEST BOOSSSSSSSSSSKA
:sl ina:a wiesz czemu????????? Bo ja mam taka sama ale zielona tylko nie jest taka z trenem ale rowno wykonczona.I moja sie gniecie![]() dziewczynki spokojnej nocy... p.s.ciekawe jak tam nasze swiezo upieczone MEZATKI.... |
|
|
|
#1493 |
|
Zadomowienie
|
Witam dziewczęta
Jestem już po Napiszę tylko tylko tyle - wszystko udało się rewelacyjnie, pogoda była cudowna - ciepło, ale nie upalnie, bez deszczu, wiał lekki wiatr - idealny do pleneru Ksiądz był jak zwykle rewelacyjny, goście dopisali, wszyscy świetnie się bawili Dokładne relacje zdam po powrocie z urlopu, ściskam Was mocno!!!
|
|
#1494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gosiunia moje gratulacje! Wracaj szybciutko wypoczęta bo czekamy niecierpliwie na relacje
|
|
#1495 |
|
Zadomowienie
|
Na pewno wszystko Wam opowiem, ale siedzę niemal na walizkach i nie mam czasu na dłuższą relację
Było rewelacyjnie, mimo że byłam niewyspana a makijażystka 2 dni przed ślubem zrezygnowała, chociaż byłyśmy umówione dawno temu i miałam u niej kilka prób... Szkoda gadać... Ale już o tym nie myślę
|
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Aguniu
![]() Humorek taki sobie, weekend spedzilam u kolezanki pod Krk wiec nie myslalam o problemach i moglam sie zrelaksowac A powrot do domu to powrot do stresow Ale trzymam sie dzielnieA no i bylam z TZtem, tam trzeba bylo robic pozory, wiec rozmawialismy ze soba tak ogolnie, ale powrot gdy juz bylismy sami to rzezni ciag dalszy... Ale zyje ![]() Dziekuje za troske BTW No i tez czekam na relacje swiezo upieczonych mezatek
|
|
|
|
#1497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do stresów, to tak jak już pisałam- olej to i rób swoje, po prostu! To ma być Twój dzień a nie całej rodzinki, i albo to zrozumieją, albo na drzewo z nimi
|
|
#1498 |
|
Wtajemniczenie
|
Kakusia uszy do góry, buźka na zaczepy i szeeeroki uśmiech
Jak nie wiesz jak szeroki sięgnij na nk do większości zdjęć cudaczka Kasieńki![]() Właśnie zamówiłam tablice rejestracyjne na autko "Iza A co tam- szczypta humoru musi być W końcu to radosny dzień
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was króliczki!!!
|
#1500 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki za wsparcie Agus... Ach bo to wszystko bylo juz takie malo realne...
Cytat:
Ale zes sie rozpisala, nie pogadasz????? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:48.

Ze mną jet oki, tylko zdeczka nie wyspana jestem
Za to mój mąż
Przytula się do wiadereczka w małym pokoi i zdycha
Ale jak się samemu obaliło całą butelkę winka czerwonego i do tego zapaliło papierosa (
będzie czarnina

. Okazalo sie ze moja swiadkowa zalatwila mi instruktorke orientalnego TANCA BRZUCHA ( moim marzeniem bylo nauczyc sie tej sztuki tanca) i osobistego fotografa oraz sciagnela moje znajome. Jak emocje opadly a kobitka skonczyla pokazowy taniec przez 3 godz uczylysmy sie podstawowych krokow z chustami na biodrach. Powiem Wam ze to ciezki taniec, nawet nie sadzilam, ze az tak. Ale ekstra bylo 3 tance pokazowe, potem winko, ciasto prezenty i sesja zdjeciowa ....
hand-made: urodzinowo na 40tkę

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
.... Wiec stwierdzilismy z moim Skarbem ze wcale nie za pozno i ze maja przyjezdzac. Rozmawialam z nia przez tel. i jest cala w skowronkach, stwierdzila ze nawet nie beda pic ani jesc zeby tylko mieli gdzie usiasc.