|
|
#751 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019 ❤ -część 4.
Cytat:
Dzień dobry ![]() Mój mały rośnie jak na drożdżach, a moja waga stanęła także nie masz się co martwić ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019
-część 4.
Podoba mi sie
ale ja to w ogole chciałam dla córeczki Stefania to wszyscy w kolo się ze mnie śmieją, że dobrze, że będę miała syna, ze takue starodawne, a moja babcia była Stefania i jeszcze w szkole miałam przesympatyczną dziewczynę o takim imieniu i to takie moje love ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#753 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie wśród znajomych dość popularny jest ostatnio Leon. A ostatnio znajoma dala synowi na imię Colin. Dla mnie to już trochę nie bardzo Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
A dzisiaj w ogóle dwa razy mnie przepuszczono w kolejce
Pan w banku i w Kauflandzie kasjerka mnie poprosiła do przodu. Mówi” zapraszam Panią bez kolejki” a za mną jakaś babka stała i leci do niej haha ![]() zdziwiła się, że jednak nie ją ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
O to kochany
moj przed ślubem taki był hahahaha. Spokojnie doradzał później wyszlo szydlo z worka hahaha. Ale ja sie ciesze, lubie sama jezdzic a on sie w tym czasie fajnie zajmuje dzieckiem w domu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie masz, ciesz się mój albo gdzieś znika albo się snuje ze mną jak cień ja to z tatą lubiłam jeździć na zakupy ciuchowe bo on zawsze doradził ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#757 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja z moim tez lubię robić zakupy. Ale ja ciuchowych praktycznie nie robię, tego nie lubię nawet sama. W sumie spożywcze zakupy mnie bardzo relaksują i w ogóle jak jestem gdzieś na wakacjach zagranico to bardzo lubię iść do spożywczego sobie pooglądać jakie maja produkty i w ogóle zawsze tez mówię, ze jakbym miała pracować w sklepie to najchętniej w mięsnym, na jakichś szynkach ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#758 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Moj to zawsze pyta a po co tyle, a po co to a ostatnio wrzuciłem sałatę i znow kupujesz 🤣🤣
jesli chodzi o jedzenie jest mega zero weste, ale ja uwazam ze rzadko cos wywalam , zdarza sie owszem ale mega nad tym pracuje , i odkad wprowadzilam kilka zasad w naszym domu jest spoko... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#759 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Ja nie lubię z moim robić zakupów żywnościowych bo od razu marudzi, więc zawsze jeździmy z mamą jak TŻ w pracy
ale za to zakupowe uwielbiam, włóczymy się wtedy po sklepach i zawsze wpadnie jakieś zarełko ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#760 |
|
Wtajemniczenie
|
-część 4.
Ja tez zawsze wole robic zakupy bez tz. I spozywke i ubraniowe tez
zawsze sie czuje poganiana mimo ze nic nie mowi ![]() I szczerze rozwalaja mnie zawsze widoki w galeriach jak umeczeni tz ledwo stoja w tych sklepach albo przed ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#761 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Ciuchowych to ja tez nie lubie ,Chyba ze akurat mam rozmiar 38 a nie 46🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#762 | |
|
Wtajemniczenie
|
-część 4.
Cytat:
A tak właśnie patrzę na pierwszą stronę i u Midusi nadal niespodzianka? Bo coś mi się kojarzy że ma być dziewczynka ? Czy mi się pomieszało? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Ola0731 Czas edycji: 2019-10-18 o 13:35 |
|
|
|
|
#763 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Mnie np. na wakacjach w Katowicach wujek zawsze zawoziil pod galerie i przyjeżdżał po 4h, z ciocia mialysmy spokoj i wujek mial spokoj
u siebie w Chojnicach sama chodzilam wszedzie bo to maleńkie miasteczko. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak byłam mała to mówiłam, że będę pracować w przyszłości w mięsnym ![]() często się z siostrą bawiłyśmy w sklep i zawsze miałam mięsno-wędliniarski maskotki były moim mięsem i jej przerzucalam kawałki, który ładniejszy. Ale mi się przypomniało, normalnie leje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#765 |
|
Zadomowienie
|
To chyba muszę się sprężyć w wyborem imienia, bo nadal jesteśmy w lesie. Nie ma na tym polu najmniejszego porozumienia pomiędzy mną a TŻ, więc jest wielce prawdopodobne, że chłopak sam sobie imię wybierze jak już zacznie mówić
|
|
|
|
#766 |
|
Raczkowanie
|
-część 4.
Dzien dobry
Co do dentysty to bez obaw mozna w ciazy chodzic? Leczyć zęby itp? Ze znieczuleniem? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#767 |
|
Rozeznanie
|
-część 4.
Ja nie przepadam za zakupami, podobnie jak Tz, ale w przeciwieństwie do niego wiem, że trzeba to zrobić, bo coś jeść trzeba
raz w tygodniu jedziemy po "większe" zakupy, te drobne robię w ciągu dnia i siebie w mieście. Jak już jedziemy do większego sklepu, to zawsze robię listę. Nawet układam ją w taki sposób, żeby wszystko było po drodze od razu przesyłam ją Tz i każdy z nas wrzuca do koszyka co potrzeba Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka A co do imienia, to ja dla dziewczynki miałam tylko jedno, które mi się zawsze podobało i na tym stanęło Tz też się podoba
Edytowane przez Alicjazkrainyczaroww Czas edycji: 2019-10-18 o 13:53 |
|
|
|
#768 | ||
|
Rozeznanie
|
-część 4.
Cytat:
![]() Cytat:
W ciąży to nawet trzeba iść do dentysty przecież. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#769 | |
|
Zadomowienie
|
-część 4.
Cytat:
|
|
|
|
|
#770 |
|
Wtajemniczenie
|
-część 4.
No więc i ja po wizycie
![]() Młoda waży 2141g wszytkoponoć e porządku szyjka 2cm, ale kazał nie szaleć że sprzątaniem itp...Nie wiem tylko czemu znów mnie na badanie toxoplazmy wysłał?? Widzę na skierowaniu ze oprócz moczu, antygenu hbs i odczynu coombsa (Co to kurde jest heh No i mówi że niby wszystko ok, a na skierowaniu wpisał że zagrozenienie przedwczesnym porodem.... dopiero w domu zobaczyłam. Dziwne trochę. Stefan i Srefania też mi siè podobają moja siostra ma.synka Stefanka, tylko niezły rozrabiaka z niego hehe ![]() Pati, piszesz że przez 7h przez całe Niemcy musisz do Pl jechać to Wy chyba mieszkacie przy zachodniej granicy co? Podziwiam te z Was, które odważyły się przeprowadzić za granicę Edytowane przez maddd Czas edycji: 2019-10-18 o 14:13 |
|
|
|
#771 | |
|
Raczkowanie
|
-część 4.
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#772 | |||
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#773 | ||
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
czy to zamierzenie celowe? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
Piekna waga 🥰🥰🥰 moze przez ta szyjke, ale zaraz bedziesz juz donoszona wiec nie bój żaby Ja badalam juz 3 razy i teraz tez bede badac toxo. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#774 | |
|
Rozeznanie
|
-część 4.
Cytat:
ale nie dodawaj go na pierwszą stronę, za dużo znajomych tu buszuje. Wolę, żeby się nie domyślili, że ja to ja ![]() Madd piękna waga teraz nie przemęczaj się, już niedużo Ci zostało
Edytowane przez Alicjazkrainyczaroww Czas edycji: 2019-10-18 o 14:28 |
|
|
|
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Ok
![]() Czy tylko ja sie nie kryje z tym wizazem? 🤣 malo tego, wszyscy znajomi wiedza ze mam wirtualne kolezanki na wizazu bo nieraz cos tam opowiadalam i zeby nie sciemniac mowilam zgodnie z prawda, ze jakas kolezanka z "marcowek" lub "grudniowek" tak miala i bylo np okay albo cos tam, cos tam.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Tylko ze ja w ogole na codzien mowie co mi slina na jezyk przyniesie i nie mam problemu z zadnym tematem w koncu nie dodaje tu nagich fotek wiec nie mam sie czego wstydzic![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#776 | |
|
Zadomowienie
|
-część 4.
Cytat:
|
|
|
|
|
#777 | |
|
Wtajemniczenie
|
-część 4.
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#778 |
|
Raczkowanie
|
-część 4.
A jeszcze w temacie zębów:
moze znacie jakąś dobrą pastę wybielającą godną polecenia?![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#779 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Aaaaa, też mi się dziś fuksnęło! ![]() Cytat:
Nawet trzeba, bo w ciąży zęby lubią się psuć, a próchnica matki niekorzystnie wpływa na płód. Ad pasty wybielającej, dla mnie hit jest jeden: te dla palących. To jak masz rh-, anemię albo podejrzenie jakiegoś konfliktu serologicznego, badają obecność przeciwciał. ![]() Elegancka waga! |
||
|
|
|
#780 |
|
Raczkowanie
|
-część 4.
Hahaha Arya padłam po przerzucaniu kawałków który ładniejszy, mega 🤣
![]() Moj tż wie, że jest takowe forum, śmiał się kiedyś z nazwy "wizażanki" bo usłyszał w jakiejś reklamie i skojarzył i pyta czy o słodziakach w biedrze matki dużo gadają 🤣Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.

). Fajnie, ale mam wrażenie, że jednak zbyt dużo reklam przeplatanych wartościową wiedzą. Dupcia chciała odpaść, warsztaty były na takiej auli wykładowej jak na studiach, więc cztery godziny na niewygodnych krzesłach.
Tym mocniej stresuję się wizytą w poniedziałek- skoro waga nie rośnie, to jak młody ma przytyć?

-część 4.

ale ja to w ogole chciałam dla córeczki Stefania to wszyscy w kolo się ze mnie śmieją, że dobrze, że będę miała syna, ze takue starodawne, a moja babcia była Stefania i jeszcze w szkole miałam przesympatyczną dziewczynę o takim imieniu i to takie moje love 
**
jak mnie irytuje zawsze, on szybko szybko i do domu, a ja lubię połazić. W marketach za to ciagle gdzieś znika z wózkiem i musze go szukać z produktami pod pachą
jak ja mu tak tydzień temu zrobiłam to była afera 
Pan w banku i w Kauflandzie kasjerka mnie poprosiła do przodu. Mówi” zapraszam Panią bez kolejki” a za mną jakaś babka stała i leci do niej haha 
mój albo gdzieś znika albo się snuje ze mną jak cień

od razu przesyłam ją Tz i każdy z nas wrzuca do koszyka co potrzeba 
moze znacie jakąś dobrą pastę wybielającą godną polecenia?