|
|
#1051 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019
-część 4.
Chyba nie da się tego dowiedzieć, czy ktoś miał długi. Dlatego z ostrożności lepiej odrzucić spadek
Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1052 | ||
|
Rozeznanie
|
-część 4.
Cytat:
Pati, przede wszystkim na spokojnie. Masz profil zaufany? Wydaje mi się, ze można tam załatwić sporo spraw. Jeśli nie masz, załóż sobie i tak, bo to przydatne, spróbuj zadzwonić na infolinie ePUAP albo do swojego urzędu czy nie da się jakoś bez latania po urzędach załatwić peselu, złożyć wniosku o dowód, etc. Masz pół roku a nie tydzień, wiec trzymam kciuki, żeby udało się wszystko sprawnie załatwić. Jeśli wujek miał „tylko długi” a nie miał żadnego majątku to nie powinno być tak zle z tego, co rozumiem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Cytat:
Tak, zabił ja mąż, ponoć dosyc brutalnie (ale do jakiegoś znęcania się nie przyznał, tylko samego zabójstwa). Co ciekawe, typek był strażnikiem miejskim - nie chce mówić, ze świadczy to o złotym sercu, ale jakby nie było to zawód zaufania publicznego i jednak „normalna praca” a nie jakaś patola :/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#1053 | |
|
Zadomowienie
|
-część 4.
Cytat:
|
|
|
|
|
#1054 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
|
|
|
#1055 |
|
Rozeznanie
|
-część 4.
No właśnie, nie da się załatwić peseli i tych innych przez najbliższą placówkę dyplomatyczną? Jak nie w de, to w nl, jeśli masz bliżej?
Qwa, te noce to jakiś niekończący się dramat, dziś festiwal spitolenia pt. refluks, zgaga, wzdęcia, rwa kulszowa, pokrzywka, komary (!!!), bezsenność, koszmary, wszystko naprzemiennie . Dlaczego nie można sobie wziąć tygodnia urlopu od bycia w ciąży?Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1056 | ||
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
O dziękuje, dobrze wiedzieć ![]() Cytat:
Właśnie czytałam, że morderstwo ze szczególnym okrucieństwem masakra co się dzieje na tym świecie. Niestety nie mam dobrego zdania o zawodzie strażnika miejskiego jak dla mnie powinni to zlikwidować w cholerę często gęsto są tam osoby którym się nie udało dostać do Policji.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#1057 | |
|
Rozeznanie
|
-część 4.
Cytat:
Chyba nikt nie ma o nich dobrego zdania, ale bardziej na zasadzie, ze to leszcze co g* robią a nie mordercy ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1058 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
|
|
|
|
#1059 | |
|
Wtajemniczenie
|
-część 4.
Cytat:
a my tak jak piszesz będziemy płacić za to. Powinni ich wysyłać do jakiejś ciężkiej fizycznej pracy, a nie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1060 |
|
Raczkowanie
|
-część 4.
Podobno ten jej mąż też nie żyje...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1061 |
|
Rozeznanie
|
-część 4.
|
|
|
|
#1062 | ||
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
Mam nadzieje, że go skażą za podwójne morderstwo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
Serio? Nie trafiłam nigdzie na takie info. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#1063 | |
|
Raczkowanie
|
-część 4.
Cytat:
. Czytałam na jakimś dziwnym portalu i ta informacja była do innego artykułu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1064 |
|
Raczkowanie
|
-część 4.
Cześć dziewczyny!
My cali i zdrowi po weselu już w domu. Nie wiedziałam, że ciało może tak puchnąć... 5h w samochodzie w piątek i wczoraj wykończyły. Dzisiaj leżę do obiadu z nogami do gory i jakoś to będzie. Pijane wujki musiały być opieprzane, bo każdy z łapami do brzucha.. fajnie było, ale cieszę się, że już za mną Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1065 |
|
Zadomowienie
|
-część 4.
Witam się z poniedziałku
![]() Ja dzisiaj zamierzam ogarnąć trochę chatę. Wczoraj wieczorem myślałam, że umrę. Moje dziecko robiło takie akrobacje, że myślałam, że wyskoczy z brzucha chociażby przez pępek. Później napięło mi cały brzuch i myślałam, że wybuchnę a jak by tego było mało to miałam taki ucisk na przeponę, że nie mogłam złapać tchu. Zazdro Wam tych wizyt bo ja będę miała w następny poniedziałek ale samą wizytę. Nie mam już usg. Tzn będę się umawiać na własną rękę ale to myślę dopiero na listopad jakoś po połowie. Niech ten czas leeeeeci, listopadzie czekam na Ciebie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1066 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
A właśnie kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty !
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1067 | |
|
Wtajemniczenie
|
-część 4.
Cytat:
Ja bardziej czekam na grudzień. Wcześniej wątpię że się rozpakuje. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1068 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Dziekuje wam dziewczyny za info. RAFI widze ze ogarniasz prawo mega
dziekii! Malo z tego rozumiem to dla mnie totalnie maslo maslane Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1069 |
|
Zadomowienie
|
-część 4.
Hejo
![]() Melduje się po wizycie, pessar trzyma, szyjka taka jak była ostatnio, malutka waży 2100 g, prognozowana waga urodzeniowa 3100 g za trzy tygodnie kolejna wizyta i jak już coś zacznie się dziać to ściągamy pessar jak jeszcze będzie ok to za 4 tyg ściągamy i niech się dzieje już co ma się dziać. Także mam wypoczywać i nie urodzić przez najbliższe trzy tygodnie Brzmi trochę poważnie gin zrobiła mi już wymaz pod gbs także już wszystkie badania będą do poroduWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1070 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019 ❤ -część 4.
Cytat:
Super, dziękuje Ci bardzo ![]() Już widzę, ze źle zrobiłam swój pierwszy masaż ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1071 | |
|
Wtajemniczenie
|
-część 4.
Cytat:
ładna waga to się oszczędzaj teraz już tak niewiele nam zostało ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1072 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019 ❤ -część 4.
Cytat:
zalecenie brzmi poważnie, jeszcze do mnie nie dociera, że lada chwila zaczniemy rodzić
|
|
|
|
|
#1073 |
|
Raczkowanie
|
-część 4.
Cześć dziewczyny. Trzymam kciuki za wizyty.
Ja mam dopiero 7.11🤦☠♀️Emosz cieszę się że wszystko dobrze dzidzia. ![]() Ja już się przyzwyczaiłam do tych moich co poltoragodzinnych pobudek w nocy. Z tym ze od kilku dni mam problem z oddechem. Mała coraz wyżej cisnie bo oddechu złapać nie mogę nawet lezac i kopie ostro po zebrach. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1074 | |||
|
Zadomowienie
|
-część 4.
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
ale rzeczywiście, robi się coraz poważniej |
|||
|
|
|
#1075 | |
|
Rozeznanie
|
-część 4.
Cytat:
a waga urodzeniowa idealna, też bym sobie tyle życzyła Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1076 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
wszystko będzie dobrze!Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1077 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
To mnie zaimponowalas Rafi haha! Trzymam kciuki za wizyte, o której masz?
Ja wlasnie siedze pod KTG, o 13 wchodze do gabinetu. Emosz gratuluje udanej wizyty ja GBS chyba na nast wizycie bede miala pobierany , bo dzis u mnie dopiero 32+3. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1078 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
To ktg chyba nie ma sensu bo maly tak kopie ze ciagle sie gubi ten od bicia serduszka nadajnik
przerazajace jest to wiecie. 🤦☠♀️ ostatnio mi pielęgniarka tak mocno brzuchem ruszala bo spal a teraz o... Screenshot_20191021-124750_Gallery.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1079 | ||
|
Zadomowienie
|
-część 4.
Cytat:
Najgorsze, że mam takie niefajne hemoroidy i się wstydzę, bo doczytałam, że ten gbs to się również z odbytu pobiera ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1080 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Ja tez sie wstydze moje podwozie w ciąży wyglada jak czarna dziura
🤣 fuj. Jakos tak dziwnie. Ale mysle ze oni Rafi na to nie patrza.Ja jestem tala gruba, ze masakra.... juz sie nie moge doczekac az zaczne sie odchudzac i ćwiczyć. Mam półkę naddupną i wal tluszczu pod brzuchem ciazowym ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:45.

-część 4.

. Dlaczego nie można sobie wziąć tygodnia urlopu od bycia w ciąży?
jak dla mnie powinni to zlikwidować w cholerę
często gęsto są tam osoby którym się nie udało dostać do Policji.

a my tak jak piszesz będziemy płacić za to. 

. Czytałam na jakimś dziwnym portalu i ta informacja była do innego artykułu 

gin zrobiła mi już wymaz pod gbs także już wszystkie badania będą do porodu
). 

to się oszczędzaj teraz 

wszystko będzie dobrze!
ja GBS chyba na nast wizycie bede miala pobierany , bo dzis u mnie dopiero 32+3.
🤣 fuj. Jakos tak dziwnie. Ale mysle ze oni Rafi na to nie patrza.