|
|
#1441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019
-część 4.
Ja nie mam taryfy ulgowej na gotowanie. Glodny wilk wraca z pracy i gorący obiad musi byc
Leon cos ostatnio protestuje na moje gotowanie. Dzis 4 dzien nie zjadl obiadu a zrobilam jego ulubiony makaron :/ trudno, minie mu. Wlasnie wychodzimy na plac zabaw ,jaaaaa nie mam sily ale tak pieknie jest ze musimy wyjść... 🥴Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1442 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
) ale koła dobre i kolor też ok, taki ciemny szary także luzz ![]() co do gotowania to jak się przeniesiemy na swoje to będę pewnie ja gotowac bo Tż wraca po 16 z pracy więc może być ciekawie bo ja spoko, gotuje w weekendy ale to jak chcemy coś innego a takie typowo obiadowe dania to ciężko u mnie no ale będzie trzeba się nauczyć
|
|
|
#1443 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Ja się bardzo cieszę, że u nas kuchnią zajmuje się mama. Ja coś tam potrafię stworzyć, ale nie lubię gotować
narzeczony to tylko potrawy jajkowe potrafi robić. Co do kanapek i sałatek to najlepsze robi mój starszy siostrzeniec i na szczęście to lubi, więc nie ma problemu żeby trzasnął nam coś pysznego na kolację ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1444 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
mój TŻ umie gotować no ale nie bede czekac aż wróci z pracy jak ja będę na macierzyńskim ![]() kurde zjadłabym jakąś dobrą sałatkę
|
|
|
#1445 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019 ❤ -część 4.
Cytat:
w ogile nie chciał się uruchomić :/. Kuriera dalej nie było Co do gotowania to ja bardzo lubie to robić, ale nie lubię wymyślać... I jak się pytam tż co by zjadł na obiad i słyszę " obojętne, wszystko co zrobisz jest pyszne" to mnie krew zalewa :p. Ale jak go nie ma to nie gotuję... Samej dla siebie mi się nie chcę i chodze albo w odwiedziny do mamy, albo lecę na kanapkach ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1446 |
|
Rozeznanie
|
-część 4.
Jestem po prenatalnych, z małą wszystko ok
waży 1600, a przewidywana waga to 3600 więc idealnie mam tylko dużo leżeć i odpoczywać, bo jest bardzo nisko ułożona...Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1447 | |
|
Wtajemniczenie
|
-część 4.
Cytat:
bo u nas w sobotę było 1626![]() Jeszcze może się przesunac. Mój był tydzień tak bardzo nisko ze mnie wszystko bolało o czym Wam pisałam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1448 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
|
|
|
#1449 | |
|
Rozeznanie
|
-część 4.
Cytat:
dlatego będę więcej leżeć, a za tydzień u gina zobaczymy, czy są jakieś efekty ![]() Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1450 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Graruluję udanej wizyty, u mnie T. 3 tyg temu tez nisko byl a teraz nic o tym nie mowila gin , a spaceruje sporo. Fajnie ze to.sie moze zmienic, np. Podniesc. Wlasnie wrocilismy z dworu i normalnie jestem padnieta, zasnelabym na kanapie. Położyłam sie maz zrobil kawe
za 20min ide kapac Leo i chyba cos dzis poczytam bo ostatnio slabo z tym. Jutro musze jakos sensownie poukladac rzeczy z apteki i kosmetyki. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy mogę to czytam, a kiedy nie mogę - też czytam... Edytowane przez PatiPee Czas edycji: 2019-10-23 o 18:39 |
|
|
|
#1451 | ||
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
Super, że wizyta udana. Cytat:
Masz jaki pomysł na układanie? Też w pojemniki do szuflad z Ikea czy jakoś inaczej ? U mnie na razie miszmasz i nic mi nie pasuje może wyjdzie w praniu.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#1452 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Arya a właśnie widzialam filmik jakiejs Laski ktora ma wszystko w pierwszej szufladzie tej Malm w tych pojemnikach z Ikea, ja absolutnie nie ogladam Youtube ale sie jakos natknęłam na ten filmik i stwierdziłam ze super pomysl. Jak poukładam to wstawię fotki.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1453 |
|
Rozeznanie
|
-część 4.
Alicja
DSC_0014.jpgWysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1454 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
Ja mam Malm 6 szuflad z czego te dwie górne są takie te mniejsze. Jakoś mi nie pasuje w nich ten pojemnik bo wszystkie maści i kremy nie mieszczą się pionowo ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1455 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Hej, tak Was czytam i widzę że temat o wkładach do szuflad. Ja mam takie plastikowe przegródki, z których można budować dowolne kombinacje. Nie jest to idealne rozwiązanie, ale ten komplet wkładów też mi jakoś nie za bardzo pasował. Tylko nie mam pomysłu jak te ciuszki tam poukładać. Na razie leżą rozmiarami z metki, ale już widzę jak mąż tam po swojemu grzebie w poszukiwaniu spodenek, body i kaftaników i na samą myśl mi gorąco.
|
#1456 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
O tak to mniej więcej wygląda, może coś tam. Się uda dojrzeć. IMG_20191023_191026.jpg
Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
|
#1457 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
|
|
#1458 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Sliczna 🥰
Widac ze dziewczynka, haha taka delikatna Voice no wlasnie ja mysle ,ze to jest poukladane tylko jak jest ciasno, potem bedzie rozpierdziel , tak mi sie wydaje. Tez tak zrobilam i zmienilam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1459 |
|
Zadomowienie
|
-część 4.
Hej dziewczyny. Postanowiłam napisać żeby życzyć Wam wszystkiego najlepszego. Jestem z wątku Mamy Grudniowe 2018, 16 listopada moja córcia kończy roczek, więc trochę ponad rok temu byłam tam gdzie wy teraz. Teraz jestem już troszkę dalej
, bogatsza o nowe doświadczenia.Czeka Was najwspanialsza przygoda życia, , już niedługo Wasze wyczwkane maleństwa będą w Waszych ramionach. Jeszcze raz wszystkiego co najlepsze dziewczyny. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1460 |
|
Raczkowanie
|
-część 4.
Też mam tak ubranka poukladane i sobie swoje i tż ubrania też poukladalam w ten sposób. Nic się nie rozwala
![]() Zapisałam się dzisiaj do szkoły rodzenia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1461 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
|
|
#1462 | |||
|
Raczkowanie
|
-część 4.
Cytat:
tak samo śniadanie i kolacja, zawsze obojętnie, no aż mnie trzęsie jak to słyszęCytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#1463 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Dziewczyny plis nie umiem przeszukiwać wątku przez aplikacje, o ktorym to olejku pisalyscie zeby dodswac do kąpieli dziecka plus jeszcze mowilyscie o jakims do masazu krocza, poratujcie!! Kumpela robi zamowienie to bym tez sobie przy okazji zamówiła
|
|
#1464 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Nilka olej ze slodkich migdałów
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1465 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
nim też można masować krocze?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1466 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1467 | |||
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
Dzięki Cytat:
Ubranka też mam w tych organizerach i to mi najbardziej odpowiada. Układanie jeden na drugim nie dla mnie bo nie widać gdzie co jest to zdaje rolę jakby to była szafa i półki a nie komoda.Cytat:
Dziewczyny polecały ten: https://www.drogeria-ekologiczna.pl/...ich&results=18 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|||
|
|
|
#1468 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019 ❤ -część 4.
Cytat:
Dzięki! No i udanej imprezy na roczek córy ![]() Też mam te pojemniki z Ikei w komodzie Malm, ale służą jako mechaniczny oddzielacz body od pajacyków itd., bo ani nie umiem, ani nie lubię nie wiadomo jak składać ubrań. A uprasowane mam tylko te, które ogarniała teściowa. :P |
|
|
|
|
#1469 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1470 |
|
Rozeznanie
|
-część 4.
Voice a te plastyki to skąd masz?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:59.

-część 4.
Leon cos ostatnio protestuje na moje gotowanie. Dzis 4 dzien nie zjadl obiadu a zrobilam jego ulubiony makaron :/ trudno, minie mu. Wlasnie wychodzimy na plac zabaw ,jaaaaa nie mam sily ale tak pieknie jest ze musimy wyjść... 🥴

) ale koła dobre i kolor też ok, taki ciemny szary także luzz
narzeczony to tylko potrawy jajkowe potrafi robić. Co do kanapek i sałatek to najlepsze robi mój starszy siostrzeniec i na szczęście to lubi, więc nie ma problemu żeby trzasnął nam coś pysznego na kolację 

waży 1600, a przewidywana waga to 3600 więc idealnie
mam tylko dużo leżeć i odpoczywać, bo jest bardzo nisko ułożona...
bo u nas w sobotę było 1626

nim też można masować krocze?