|
|
#1501 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019 ❤ -część 4.
Cytat:
![]() i tak szacun ze tyle wytrzymalas!
|
|
|
|
|
#1502 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019
-część 4.
Ola doczekalas sie! Gratuluję 🥰🥰🥰🥰🥰
Dzien dobry u nas dzis akcja piec Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Ola doczekalas sie! Gratuluję 🥰🥰🥰🥰🥰 Dzien dobry , u nas dzis akcja piec chodze i modly odprawiam zeby przy przebijaniu do piwnicy zadna plytka nie poszła ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1503 |
|
Rozeznanie
|
-część 4.
Jest ulga, co?
![]() Ja wstałam rano z TZ a po śniadaniu z powrotem do łóżka, uwielbiam tak się dospać, ale zawsze mam wtedy dużo snów dziwnych. Czas wstawać ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1504 | |
|
Wtajemniczenie
|
-część 4.
Dzięki.
![]() Cytat:
![]() Pati nie stresuj się na zapas. Jak będziesz w domu podczas prac to zawsze będziesz mieć oko na robotników ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1505 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Moj maz wzial wolne , zeby dopilnowac wszystkiego.
ja chyba pojade na jakies zakupy jak L. Odstawie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1506 | |
|
Zadomowienie
|
-część 4.
Cytat:
![]() A tak apropo właśnie tej "mody" to ostatnio wpadłam na YT na filmik dziewczyny, która robiła haul zakupów jedzeniowych. Nie wiem o co chodzi ale przyjemnie się ogląda co ktoś kupił do żarcia W każdym razie uderzyło mnie to, że co drugie zdanie ona się tłumaczy dlaczego wzięła coś w folii a nie w papierze i tu za przykład posłużyła mocarella. No ciekawe jak zapakowała by ją w papier I tak co drugie zdanie tłumaczyła się przed tymi widzami ze swojego niedbania o naturę. A zakupy naprawdę były zrobione w zgodzie z naturą. Zero foliówek tylko tam gdzie konieczność. Ale rozwalił mnie koniec.. W tych zakupach było sporo produktów z całą tablicą mendelejewa w składzie, takich które aż ociekają chemią a ona kupiła 6 jajek i 5 minut tłumaczyła, że wie, że jajka są niezdrowe ale do czegoś tam jej potrzebne i musiała kupić. Ale przecież wie, że jajka to takie zło. Patrzę w komentarze a tam faktycznie docinki przez które pewnie ona się tak tłumaczy...Trochę oszaleliśmy na tym świecie chyba.. I przeginamy w drugą stronę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez misiaq002 Czas edycji: 2019-10-24 o 09:53 |
|
|
|
|
#1507 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1508 | |
|
Rozeznanie
|
-część 4.
Cytat:
Niestety bycie eko to taki temat, gdzie łatwo się zapędzić w kozi róg. W ogóle temat „zdrowego zycia”, bezpieczeństwa dzieci i tym podobne to takie opcje, ze jak zacznie się rozmyślać nad tym, co wolno a co nie wolno to wychodzi ze lepiej by się było nie urodzić. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1509 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
|
|
|
#1510 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Dzień dobry!
Ola, fajnie, że już Ci ostatnie dwa dni zostały. ![]() Pati, powodzenia z piecem. ![]() Ja chyba po mału zaczynam rozumieć żale kobiet w wysokich ciążach, że chcą już rodzić. Ja coraz częściej łapię się na tym, że mam dość tego ciążącego brzucha a tu jeszcze półtora miesiąca. ![]() Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1511 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Misiaq mam taaaakie samo zdanie
ojej- on je kinderka? A co ma nie jesc, przeciez to jest dziecko... no ale powinnam zrobić superzdrowe kulki mocy przeciez 🥴🥴🥴🥴 bez glutenu cukru i laktozy 🤣Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1512 | |
|
Raczkowanie
|
-część 4.
Cytat:
Nie wiedzialam nawet, ze Chodakowska ma antperspiranty w sprzedaży A jaki zapach najładniejszy? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1513 |
|
Rozeznanie
|
-część 4.
Dzień dobry.
Pati trzymam kciuki za płytki Dziś mam wizytę na nfz. 🤷☠♀️ nie chce mi sie jak cholera. Czasu Mi szkoda, ale potrzebuje zlecenie na badania Kupiłam wczoraj dywan do przedpokoju. Nic nie skrzypi... i wiecie co? Obudziłam syna schodząc z łóżka 🤦☠♀️ zastrzele się i znowu kiblowałam karnie na krześle haha, dobrze że to tylko 2, 3 minuty Śnił mi się dziś poród ale jaki.. Moja stara blizna po cc zaczęła się otwierać i zobaczyłam główkę Ani. Patrzyła na mnie wielkimi brązowymi oczkami 🥰🥰 reszta ciała oczywiście jeszcze była w brzuchu. Tylko główka wystawała ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1514 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
u mnie zostało już tylko 50 dni do PTP - coraz poważniej! Cytat:
akurat dziś jadę do Endo i po drodze mam Kauflanda więc to grzech nie zajechać po foremki... I mascarpone w biedrze na promocji... Wszystko przeciwko mnie Jadę dziś do Ikea po te prześcieradła do łóżeczka, coś jeszcze powinnam kupić, a o tym nie wiem? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że nie jestem sama może dziś nie zapomnę o foremkach ![]() Zależy czy chodzi ogólnie czy o rzeczy dzieciowe ? ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1517 | ||
|
Zadomowienie
|
-część 4.
Ola super że już ostatnie dni
![]() Cytat:
![]() Cytat:
mi się ostatnio śniło, że urodziłam psa... Boje się co będzie następnym razem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1518 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Rzeczozn hahaha, przepraszam ze sie śmieje w tym dramacie calym , ale moze kup synowi takie sluchawki jak dla niemowlat na imprezy 🤣 masz drzwi do pokoju Syna? Bo ja nie mam i maz musi wstawić przed baby shower 🤣
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1519 | |
|
Raczkowanie
|
-część 4.
Cytat:
|
|
|
|
|
#1520 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Maddd obiecalam wstawic co mam , latwiej zrobić zdjecie niz pisac. Wiec sama widzisz , ze nie ma tego duzo. Dodatkowo mam tylko pampersy w rozm. 1 i 2 i chusteczki. Tu na fotce to co dla Tymka. Zaraz cykne jeszcze co mam dla siebie na cycki plus do pologu. Screenshot_20191024-104633_Gallery.jpg
|
#1521 | |
|
Rozeznanie
|
-część 4.
Cytat:
Do tej pory miałam granat i jagody goji, sirulina i chlorella- algi i pieprz afrykański i migdał. Wszystkie ładne, ale mnie najbardziej do gustu przypadł ten algowy bo był słodko świeży ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1522 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wybiorę się do miasta ale jeszcze pije kawkę i oglądam serial, z którego się uczyłam czeskiego na studiach :p Pytałam się TZ czy mu nie przeszkadza, ze tak się lenie, ale on mi tylko mówi, ze mam spać jak najwiecej i tylko naczynia umyć złoty ten mój chłop Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#1523 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1524 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
Screenshot_20191024-105705_Gallery.jpgScreenshot_20191024-105708_Gallery.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1525 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja kupiłam kocyk ten biały, ręczniczki 30x30(nie wiem po co ) dwa prześcieradła białe, i pojemnik do postawienia na komodę, żeby mieć w nim pod ręką pampersy, chusteczki i maść. Miałam kupić te pojemniczki do zawieszenia na łóżeczko i falbankę, bo mam łóżeczko bez szuflady ale zapomniałam ![]() Z niedziecięcych to kupiłam te woreczki strunowe, bo zamierzam w nie pakować rzeczy do szpitala, żeby był porządek w walizce i łatwo można było wyciągnąć ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
A zielony nie był z cynkiem ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#1526 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Arya byl i ten tez jest, sklad jest identyczny
|
#1527 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Dla siebie mam tylko to, ziajki 3 opakowania i tantum rosa tez wiecej ale wy nie musicie takich zapasow robic
podkladow mam jedna paczke bo w szpitalu tez dostanę wiec te zostawiam w domu. Kurcze jak sobie zrobilam fotki to od razu widze co mam co musze dokupic. Chyba te oklady zelowe z lansinoh wypróbuję bo na necie sa bardzo polecane. Do kategorii cycki bym najchętniej dolozyla morfine w kremie hahaScreenshot_20191024-111818_Gallery.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1528 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Ogólnie ukladam i nic mi nie pasuje w tej szafie no 🤣 cos czuje ze do porodu jeszcze 10 razy bede przekladac
|
#1529 |
|
Rozeznanie
|
-część 4.
A ja wciąż nie kliknelam zamówienia z apteki ;(
Na pocenie się pomógł mi depilator. Zero problemów, odkąd wyrywam włosy. Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Arya zostawiam na ten moment tak, jak sie urodzi to wyjme spiworek, kombinezon do wozka, kocyki na pewno ze dwa i zrobi sie ostatnia szuflada wolna na zapasy chusteczek i innych. Taki mam plan
nic odkrywczego ale mysle ze dobrze ze te kosmetyki sie nigdzie nie kurzą. I wszystko jest w jednym miejscu. Przydalaby sie jeszcze jedna szuflada jednak bo czesc siedzi pod przewijakiem na widoku. Ale to wloze do szafki nocnej bo mam pojemna tylko same nie potrzebne graty. Mysle tez o jakiejs malej kosmetyczce na szczotke, grzebień, nożyczki. Musze cos kupic. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.

jutro o 15:30 będę skakać z radości ze już koniec pracy
chociaz jeszcze wczoraj kolega mnie pyta czy idę w grudniu na szkolenie bo myślał że ja jeszcze w grudniu będę pracować

-część 4.

W każdym razie uderzyło mnie to, że co drugie zdanie ona się tłumaczy dlaczego wzięła coś w folii a nie w papierze i tu za przykład posłużyła mocarella. No ciekawe jak zapakowała by ją w papier
I tak co drugie zdanie tłumaczyła się przed tymi widzami ze swojego niedbania o naturę. A zakupy naprawdę były zrobione w zgodzie z naturą. Zero foliówek tylko tam gdzie konieczność. Ale rozwalił mnie koniec.. W tych zakupach było sporo produktów z całą tablicą mendelejewa w składzie, takich które aż ociekają chemią a ona kupiła 6 jajek i 5 minut tłumaczyła, że wie, że jajka są niezdrowe ale do czegoś tam jej potrzebne i musiała kupić. Ale przecież wie, że jajka to takie zło. Patrzę w komentarze a tam faktycznie docinki przez które pewnie ona się tak tłumaczy...

Ja coraz częściej łapię się na tym, że mam dość tego ciążącego brzucha a tu jeszcze półtora miesiąca. 

️
zastrzele się
haha, dobrze że to tylko 2, 3 minuty 

może dziś nie zapomnę o foremkach 
♀️ nie chce mi sie jak cholera. Czasu Mi szkoda, ale potrzebuje zlecenie na badania 

nie chce mi sie jak cholera. Czasu Mi szkoda, ale potrzebuje zlecenie na badania 

) dwa prześcieradła białe, i pojemnik do postawienia na komodę, żeby mieć w nim pod ręką pampersy, chusteczki i maść. Miałam kupić te pojemniczki do zawieszenia na łóżeczko i falbankę, bo mam łóżeczko bez szuflady ale zapomniałam