|
|
#1591 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019
-część 4.
Cytat:
Noo właśnie mam wszystko w nowym mieszkaniu albo u teściów na strychu i nie chce mi się tego nosić tutaj :p najwyżej jakby niedajboze coś to teściowa się tym zajmie. Będę miała te suszarkę, ciuszków dużo nie mam, wiec w razie czego jest to na dwa dni roboty. Na szczęście u nas odległość między obecnym a nowym mieszkaniem to jakieś 200 metrów, teście jeszcze może 100 metrów dalej, wiec tragedii nie ma. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1592 |
|
Zadomowienie
|
-część 4.
A ja wciąż nie doszłam całkiem do siebie. Wciąż biegam do toalety a nie mam powodów bo po tym rotawirusie od tygodnia jem bardzo ostrożnie i zero fastów, czipsów i innych używek. Nie mogę się pozbyć z głowy tej myśli, że zacznę niedługo rodzić
![]() A najbardziej mnie stresuje fakt, że nie dopakowałam torby dla dziecia i aktualnie przez moją niemoc mieszkanie wygląda jak po tornadzie. Nooooo nie jestem gotowa dziś ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1593 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
Goooosia ty na na spokojnie to byś mogła trojaczki urodzić przy tych zapasach ciuszków ![]() ![]() No i wreszcie ogarnelam o jakich wy falbankach piszecie
|
|
#1594 | |||
|
Rozeznanie
|
-część 4.
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
♀️🤷 ♀️Dodam, że łóżko i materac to nówki ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#1595 |
|
Raczkowanie
|
-część 4.
O jejku dziewczyny ja przy Waszej ilości ubranek to mam prawie nic.
np. tetr mam 10 i 4 flanelki. Z ubranek to też nie wiele. W sumie rozm 56 i 62 to z 15 body, 8 pajacy, 5 polspiochow i 6 spodenek/leginsow. Spiworek narazie jeden bo kupiłam też rożek więc te pierwsze dwa tyg to i w środku spać chyba może. Mało tego ale tłumaczę sobie że na te 3 czy 4 dni to wystarczy. Czy dobrze myślę czy żyje w błędzie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1596 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019 ❤ -część 4.
Mi pasuje każda data od 15.11, bo wtedy kończę robotę. Nie mam nic przeciwko rodzeniu dyskretnie wcześniej niż wynikałoby to z terminu :P
A wyprawkę mam taką, jak w załącznikach. Oczywiście dla siebie pod pretekstem, że to dla dziecka
|
|
|
|
#1597 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Seven ty z tymi twoimi przebojami jeszcze pracujesz? ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1598 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Seven jakie piekne te ciuszki ech
![]() ![]() skad takie wzielas 🥰Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Co to to w zielone liscie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1600 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tekstylia allegro + olx + targi, skarpetki i czapka z hm, reszta ciuchów na zdjęciach z drugiej ręki. To w zielone liście jest rożkiem/kołderką.
|
|
|
|
|
#1601 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
A mozesz pokazac ten rozek?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1602 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Łap, tylko kolory są w normalnym świetle dużo bardziej żywe. Na górze jest jeszcze poduszka do kompletu
|
|
|
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Jeny jakie to piękne 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
|
#1604 | ||
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
Misiaq jak mam dokładnie takie akcje jak opisalas zawsze z dwóch powodów - zatrucie pokarmowe albo nagły mega spadek ciśnienia. Na początku mieszkania z TZ jak mu tak przez ręce poleciałam to mówił, ze po raz pierwszy w życiu naprawdę się przestraszył, ze zaraz mu umrę. No nie umarłam i meczy się biedaczysko ze mną do teraz ![]() Ale z ten patent z telefonem do TZ to powiem ci dobry miałaś ![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
No ale z drugiej strony, jak już będziesz wcześniej donoszona i zaczęłyby się skurcze, to zrobią ci szybciej cc i będziesz mogła wrócić do leków
|
|
#1605 |
|
Wtajemniczenie
|
Podziwiam że będziesz pracować jeszcze dłużej niż ja
nawet jeżeli nie jest to praca 8-16. Ktoś jeszcze pracujący nam został? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1606 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Nie kuście
Zostało mi trochę z wypłaty zaraz zacznę zamawiać śliczne, niepotrzebne mi do niczego gadżety, bo czemu nie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1607 | |
|
Zadomowienie
|
-część 4.
Cytat:
|
|
|
|
#1608 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ładnie i kolorowo, fajnie że dostałaś takie zadbane rzeczy z drugiej ręki. ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Wszystkie macie rożki? Ja dostałam i myślałam ze wezmę go do szpitala a później już nie będę używała, a jest taki sztywny i niemiły. Teraz rozmyślałam czy nie kupić ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1609 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1610 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
Widzę ten sam problem mam co prawda kokon i rożek ale nie pałam do nich miłością, chciałam zaoszczędzić bo to trochę moja fanaberia i nie są moimi wymarzonymi. A od wczoraj chodzi za mną jakiś śliczny kokon ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1611 | |
|
Rozeznanie
|
-część 4.
Cytat:
Na potem mam ten ze zdjęć, który dla odmiany mi się podoba, a później można go zamienić w zwykłą kołderkę. Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1612 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
tzn kokonu jeszcze nie mam ale kusi mnie jakiś ładniejszy ale kurcze takich uniwersalnych pasujących zarówno do chłopców jak i dziewczynek jest mało
|
|
|
#1613 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale kuszą te wszystkie śliczne rzeczy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1614 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
|
|
|
|
#1615 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Ja mam dwa rożki, kupiłam w biedrze na promo. Jeden wezmę do szpitala, drugi będzie w domu. Nie napalam się jakoś na korzystanie z tego, bardziej dla dzieciaków jakby chciały małego potrzymać.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1616 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
Na Bemowie ja też nie lubię Kauflandu, ale mam pod nosem. Jutro wyciągnę męża do Auchan po te foremki chyba, że sama znajdę w sobie siły, żeby podjechać rano, w co wątpię ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1617 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Które foremki?
Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy Grudniowe 2019
-część 4.
Dziewczyny macie jakieś doświadczenie z laktatorem Medela Mini Electric? Bo znalazłam tylko 15 zeta droższy od tego Canpol Easy Start, który planowałam i się zastanawiam czy on będzie lepszy?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Arya tak , bardzo polecam. Teraz tez go rozwazam. Albo lansinoh albo medela.
|
#1620 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
Ale konkretnie ten model? A jak u niego z głośnością ? Lansinoh też patrzyłam ale to już koszt 290 zł. Nie wiem, mam rozterki z tym laktatorem czy już teraz go kupować i czy będzie potrzebny ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:42.

-część 4.

Ale sen 

♀️🤷

nawet jeżeli nie jest to praca 8-16. 

tzn kokonu jeszcze nie mam ale kusi mnie jakiś ładniejszy ale kurcze takich uniwersalnych pasujących zarówno do chłopców jak i dziewczynek jest mało
i się nie mieści w komodzie po prostu.
rodzice byli w Ikea w Wawie i nawet nie wpadną na pomysł, żeby nas odwiedzić. Czekają tylko aż my do nich przyjedziemy :/ :/ jak zapytałam czemu nie zajechali „a bo inną drogą jechali i by musieli zbaczać a poza tym przecież wy w sobotę będziecie” no zayebisty argument. Bo mi strasznie po drodze jest jechać specjalnie do nich 

muszę się wybrać do Auchan a to już dla nie nielada wyprawa 
ja też nie lubię Kauflandu, ale mam pod nosem. Jutro wyciągnę męża do Auchan po te foremki