|
|
#1651 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019
-część 4.
Hej Dziewczyny!!
Ale dziś piękne słonko Oby weekend też taki był U mnie dziś ze zgagą trochę lepiej, zjadłam dopiero śniadanie, i miałam taką mega ochotę na kawę i kanapkę z białym serem i miodem, że nie mohgłam się powstrzymać oby zgaga zaraz nie dała znać o sobie Cytat:
I że przetarłaś nam szlaki, i że możemy już teraz też rodzić Cytat:
Ja chyba tak jak większość dziewczyn, wstanę na siku, i potem nie mogę już spać Do du.y to jest ;( dzisiaj miałam walanie się po łóżku od 2 jakoś do 4.... a jeszcze wzięłam telefon do ręki, i wyskoczył mi w "proponowanych treściach" artykuł, o pięknym tytule "duch w łóżeczku noworodoka" a obok jakieś dziwne zdjęcie..... Dziewczyny, myślałam, że zawału dostanę Oczywiście od razu pożałowałam, że wzięłam telefon do ręki, i nie mogłam już zasnąć......Cytat:
My dziś idziemy na zajęcia z fizjoterapeutą do SR ciekawe czy będzie warto
Edytowane przez maddd Czas edycji: 2019-10-25 o 09:50 |
|||
|
|
|
#1652 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
Cena rewelacja! Aż zapisze sobie tego dostawce i poczekam - może wskoczy mu kiedyś na stan ten lansinoh na 2 (.)(.)
|
|
#1653 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
Zamierzam brać do końca plus przez okres karmienia. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1654 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Maddd ja nic nie mam przeciwko przecieraniu szlaków
, ale wtedy wszystkie pięknie czekamy i rodzimy po 20 listopada, bo ja się absolutnie muszę donosić ![]() ![]()
|
#1655 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
Trzeba obserwować, bo jakiś czas nie było żadnych laktatorów, teraz widziałam jest Medela, Avent i ten Lansinoh. Najlepiej co tydzień zaglądać ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1656 | ||
|
Wtajemniczenie
|
-część 4.
Cytat:
chociaż staram się pamiętać. Dobrze że chociaż o żelazie jeszcze pamiętam żeby wypić ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1657 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
No mi się właśnie jakoś kosmicznie nie spieszy z tym zakupem, wiec poobserwuje Jeszcze raz dzięki za tego sprzedawcę!
|
|
#1658 |
|
Rozeznanie
|
-część 4.
Ja dzisiaj pobudka o 3, kręciłam się jakoś do 6 z hakiem, zjedliśmy razem śniadanie i chłop do pracy a ja dalej spać. Coś tam sobie poczytałam, miałam pare historycznych rozkmin o Czechosłowacji, przy śniadaniu ten mój pepik na mnie patrzył co ja w ogóle plotę :p
Mam jakaś ochotę na kakao, ale jednocześnie pewność, ze będzie mi po nim zle chyba się wybiorę do Kauflandu po jakieś niemleko, bo boje się, ze jak zrobię na zwykłym to będzie cofka ![]() Zrobilam sobie wczoraj inhalacje nebulizatorem i super to jest ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1659 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
Oj taaaak. W krk w niedziele koniec pięknej jesieni, wiec od wczoraj cudne pralkę za pralka, żeby zdążyć jeszcze wystawić ciuszki na słońce ![]() IMG_0400.jpg Dziewczyny jeżeli któraś jeszcze chce kupić wózek dostępny w Smyk, to w weekend w Megastore -20% na wszystkie wózki
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019 ❤ -część 4.
Nillka, Ty pisałaś coś o dniach otwartych w Mysłowicach. Orientujesz się kiedy to się odbywa?
|
#1661 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Midusia u mnie jest po 70e +/- , na pewno tanszy niz medela i to sporo za to ten na dwie piersi 113. I mysle co tu zrobic...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Ja co prawda przez chwile myslalam zeby odstawić ogolne witaminy i zostawic tylko D i tran. Ale jakos wygodniej mi lyknac taka porcje niz osobno kombinowac. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
|
|
|
|
#1663 |
|
Raczkowanie
|
-część 4.
Cześć dziewczyny!
Jestem po 3 prenatalnych. Taka szczęśliwa! Mały jest okazem zdrowia, mamy dziś 30+6 i 1550g. Podglądaliśmy się na 3d, mamy jedną fotkę, ale młody nie jest na niej zbyt szczęśliwy Co do laktatora- i w szpitalu, który w teorii jest mocno pro kp i CDL mówili mi, że lepiej mieć niż nie mieć. Koleżanki i moja siostra pobudzały laktacje nimi jak młodzież spała i ani śniła ssać. Ja się mocno nastawiam na kp, mogę mieć jednak problem, dlatego do szpitala już zabieram. Mam na szczęście po mojej siostrze i aventa ręcznego i medele swing mini, potrzebuję tylko wymienić części, które się da włożyć nowe. Dzisiaj składamy łóżeczko ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1664 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Arya a widzialas to? https://allegro.pl/oferta/medela-lak...zny-8592101959
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1665 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a czy jakąś część laktatora można odsprzedać. Bo cąły czas bije się z myslami czy kupować czy nie. Mogę ewentualnie kupić i nie otwierać go, gdyby nie był potrzebny i pozniej sprzedać całość trochę taniej z paragonem, zapakowany itp.
Ale też jakaś koleżanka mi mówiła, że sam mechnizm można sprzedać a ktoś sobie kupi wkładki. Nie wiem czy czegoś nie pomyliłam. Ona mi to mówiła na początku ciaży i jakoś wtedy nie zapamiętałam tego. |
|
|
|
#1666 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Kuleczka ciesze sie , ze wszystko dobrze u Stefanka 🥰🥰
|
#1667 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1668 |
|
Rozeznanie
|
-część 4.
Dzień dobry mamusie ☕️
Kuleczka gratuluje wizyty ![]() Jeżeli których zamierzała kupić jakiś śpiworek lub kokon czy cokolwiek innego z LANILA to maja 5 urodziny i -20% do 28.10 Ja zamówiłam śpiworek i rękawice ![]() Laktator zakupie dopiero jak będzie taka potrzeba ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1669 | |||
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
Tak to ten co o niego wczoraj pytałam ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Super, że wizyta udana ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|||
|
|
|
#1670 | |
|
Rozeznanie
|
-część 4.
Cytat:
![]() Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1671 | |
|
Wtajemniczenie
|
-część 4.
Cytat:
|
|
|
|
#1672 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chyba tak zrobię, że kupię i zobaczę czy będzie potrzebny, jak będzie wyglądał mój tryb dnia, czy będę mogła badz musiała wychodzić duzo z domu.
|
|
|
|
|
#1673 |
|
Rozeznanie
|
-część 4.
Kuleczka, gratulacje, w porządku waga i zawsze jest jakaś pamiątka fotograficzna inna niż zdjęcie krocza
![]() Kurde, dziś mam wizytę (ale bez USG). Żelazo już poza granicą normy, więc pewnie dostanę suplementację i wrócą epickie zaparcia. I tak szanuję mój organizm, że ogarnął tyle miesięcy bez anemii, no ale wątróbki nie zjem za chińskiego boga. ![]() A po południu odbieram wózek i wieczorem pojeżdżę sobie po domu. Albo wyprowadzę w nocy na spacer, tylko żeby sąsiadów nie spotkać, bo będzie siara xD Nie kupuję laktatora, mam nagrany po znajomej w razie konieczności. A że nie kręci mnie kp, to już inna sprawa. Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez sevenofnine Czas edycji: 2019-10-25 o 11:34 |
|
|
|
#1674 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Dzień dobry w 34 tygodniu
![]() Współczuję Wam dziewczyny tych nieprzespanych nocy u mnie na razie spokój, miałam kilka trudniejszych nocek, ale teraz już dobrze. Najważniejsze to jak w nocy idzie się do toalety to nie zapalac światła bo człowiek się rozbudza i później ze spania nici.Dziś przyjdzie moje zamówienie z Gemini, jestem pozytywnie zaskoczona bo ostatnio czytałam, że mają jakieś opóźnienia, a ja zamówiłam we wtorek i dziś już kurier przywiezie paczkę )Dziewczyny, doszły do Was te staniki z ali? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1675 | |
|
Raczkowanie
|
-część 4.
Cytat:
|
|
|
|
|
#1676 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Z gemini tez szybko bylo u rodzicow, chyba 2 dni robocze. Także ekspres
|
#1677 | |
|
Wtajemniczenie
|
-część 4.
Cytat:
Mi od poprzedniej wizyty lekarz kazał suplementowac żelazo i jak powiedzialam że miałam problem po tardyferonie to dostalam Feroplex. Pije go już tydzień i do tej pory nie miałam problemu z zaparciami. Zobaczymy jak będzie później. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1678 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Aaaa no i kupiłam wczoraj prześcieradła z Ikea, dzięki za polecenie
|
|
|
#1679 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Ja dostałam ascofer na moją spadającą morfologię i nie mam żadnych skutków ubocznych po tym.
Ja na Gemini czekałam dłużej, ale mieli o tym informacje na stronie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1680 | |
|
Rozeznanie
|
-część 4.
Cytat:
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.

-część 4.
Oby weekend też taki był
oby zgaga zaraz nie dała znać o sobie 
[COLOR="Silver"]
I że przetarłaś nam szlaki, i że możemy już teraz też rodzić 
Ja chyba tak jak większość dziewczyn, wstanę na siku, i potem nie mogę już spać
Oczywiście od razu pożałowałam, że wzięłam telefon do ręki, i nie mogłam już zasnąć......

Magnez tak samo.. Aż jestem zła bo ciągle o nich zapominam teraz. Myślałam nawet, żeby już odstawić witaminy..
, ale wtedy wszystkie pięknie czekamy i rodzimy po 20 listopada, bo ja się absolutnie muszę donosić 

chociaż staram się pamiętać. Dobrze że chociaż o żelazie jeszcze pamiętam żeby wypić 
Jeszcze raz dzięki za tego sprzedawcę!

chyba się wybiorę do Kauflandu po jakieś niemleko, bo boje się, ze jak zrobię na zwykłym to będzie cofka