|
|
#1771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019
-część 4.
Hejka
Obudzilam sie z jeszcze wiekszym bólem głowy niz wczoraj a dzis idziemy na urodziny na ktore sie bardzo cieszyłam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1772 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Hej,
Ja dziś miałam dwie pobudki przez zgagę Jedziemy do rodziców, więc cały weekend z głowy ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1773 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Ja dzisiaj od rana zrąbany dzień. Wczoraj do późna zabalowaliśmy na zakupach, zanim się ogarnęłam do spania to było po północy, a dziś miałam jechać do szkoły 🤦 rano nie odpalił samochód, jak w końcu dobiłam się do szwagra żeby go uruchomił to pod szkołą dostałam telefon od znajomej, że jedne zajęcia skończyły się wcześniej a drugie są odwołane 🤦 oczywiście od samego rana zdenerwowałam się autem, później brakiem obecności na zajęciach i wynikiem tego jest brzuch jak skała i silne bóle okresowe
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1774 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Moja siostra wczoraj byla na usg określającym płeć dzieci, i bedzie mialam dwóch chłopców dwujajowych
w domu na stanie juz jeden jest. Wiec zalamka 🤣Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1775 |
|
Rozeznanie
|
-część 4.
|
|
|
|
#1776 |
|
Zadomowienie
|
-część 4.
A ja wczoraj poprosiłam tż, żeby mi pomógł ogarnąć chatę i wspólnie (choć moja połowa to nawet nie ćwiartka) wszystko posprzątaliśmy. No ale ja oczywiście po każdym "większym" dla mnie wysiłku umieram na kręgosłup, więc nocka była kręcona.. W dodatku wyszły po drodze u nas pewne problemy i od 2 dni śnią mi się takie głupoty bo za dużo myślę. I co chwilę się budzę. Za to w domu czysto i dziś mogę z psychicznym spokojem skończyć pranie.
A w dodatku łapała mnie rwa w prawym pośladku a od wczoraj łapie mnie w lewym. I ten lewy to jest zupełnie inna skala bólu. Jak złapie to mnie kładzie na kilka minut. Będę chyba dziś pakować dzieciową torbę, żeby zakończyć temat ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1777 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
No kurde urwalo mi wiadomosc
u nas nie ma zadnej dziewczynki wsrod wnuczkow bedzie 7 chlopakow 🤣🤣🤣 jak wyjda na miasto za pare lat to jak mafia 🤣🤣🤣 Misiaq ja dzis tez wieksze porzadki, ale mam lenia Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1778 | ||
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
Pocieszam się, że to już ostatni wypad dziś jeszcze objedziemy cmentarze. Jutro za to obiad u teściowej ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
Męski skład ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#1779 | |
|
Rozeznanie
|
-część 4.
Cytat:
U mnie tez ostatni, potem jeszcze rodzice przyjadą do nas jakoś w listopadzie. Cmentarze chyba odpuścimy, bo jestem przeziębiona i ogólnie to się czuje jakbym miała 100 lat i ważyła 200 kilo ![]() Ale wysłała mi mama „zestaw dla ciebie” 5652b2c8-c870-40a9-9650-9c572cc0d6ba.jpg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1780 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019 ❤ -część 4.
Maciej pieknie przybrał, waży 2100
dwa i pół tygodnia temu ważył 1600. Wszystko ok poza tym. Kolejna wizyta 13 listopada, w międzyczasie lekarz na urlopie. Ponoć po dha dzieci szybciej przybierają i kazał mi brać więcej.Magnez póki co też mam brać, Dopegyt bez zmian.
|
|
|
|
#1781 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mój pewnie też coś kolo tego waży już jeszcze chwila jeszcze momencik i będziemy mieć maluchy kolo siebie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1782 |
|
Zadomowienie
|
Ola, ja mam termin na początku grudnia,także waga nie taka super,ale się ciesze ze przybiera
![]() A jeszcze hit jest taki że moja N ferrero roche trochę od gina dostała
|
|
|
|
#1783 | |
|
Rozeznanie
|
-część 4.
Cytat:
![]() Od wczoraj tak spuchłam, że nie mogę palców zginąć czuje się jak napuchnięty słoń ![]() ehh. Dobijcie mnie, jeszcze muszę na zakupy jechać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1784 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1785 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Ja sie juz bardzo ciesze , moglabym miec chyba nawet 3-4 chlopcow, jestem tak zakochana w Leo ze sie doczekac jego kopii nie moge
wiem, ze brzmie jak typowa MaDka ale co ciaza robi z mózgiem Biedro, super Maciuś przybrał Ja mam wszystkie mozliwe skutki uboczne dopegytu, wlacznie z wymiotami , zaburzeniami widzenia, przeogromnym bolem glowy, a do auta nawet nie wsiadam... ciaza nie daje mi popalic to kuzwa jakies tabletki tak daja ze nie umiem wstac z kanapy ;( utluczcie mnie bo ledwo żyje...... cisnienie prefekt .... ale poza tym kaplica. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1786 |
|
Zadomowienie
|
Pati, a nie możesz się skontaktować ze swoją ginekolog? W poprzedniej ciąży też brałaś Dopegyt? Bo mnie się wydaje że w wcześniej jakoś normalnie funkcjonowałam po nim.
|
|
|
|
#1787 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Niestety nie mam jej prywatnego numeru, tylko do kliniki. Pojade w poniedziałek tam i zobaczymy jeszcze przez weekend jak bedzie. Dzis wzielam jedna i jutro tez wezmę jedna a mialam brac dwie. Trochę sie boje szczerze mowiac brac dwóch.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1788 | |||
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
A jakie mleko wybrałaś ? Ostatnio czytałam, żeby jak trzeba byłoby kupić to już jechać po konkretne, a nie dopiero się orientować. To prawda, że najlepiej bez tego oleju palmowego? Bo czytałam, że w mleku modyfikowanym to zupełnie inny ten olej niż my zjadamy w przetworzonych produktach Cytat:
Super, że rośnie ![]() Może mój tak koksuje po tym DHA ![]() ![]() Cytat:
Dobra mama, zadbała o zestaw dla ciężarnej ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|||
|
|
|
#1789 | |
|
Zadomowienie
|
-część 4.
Cytat:
A zakupów mam całą jedną siatkę ![]() Ja to jestem nie do robienia czegokolwiek już ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1790 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Ty z ta winda to dobra jesteś 🤣
Ja z Leo Bebilon profutura 1,5 roku dawalam potem przerzucilam sie na Milasan. Tak bym bardzo chciala KP , ze nawet butelki nie kupuje.... Ja zrobilam szybka carbonare,zjedlismy teraz gnije na fotelu ale jak maz sie ogarnie to ja ide do lazni i zamierzam mimo fatalnego samopoczucia byc piękną. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1791 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Dzień dobry
![]() Tragiczna noc za mną, takiej zgagi to ja jeszcze nie miałam ![]() Cytat:
Ale rurki z kremem się robią, właśnie ciasto się chłodzi, tylko zrobiłam z połowy porcji żeby tyłek tak nie urósł ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1792 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
-część 4.
Hejj
Nawet nosa się nie chce z domu wychylać, a ze znajomymi się umówiliśmy, a ja się czuję z tym brzuszkiem jak słoń, jeszcze jak slońce było, to się bardziej chciało wychodzić...Cytat:
A masz gdzie trzymać? My złożyliśmy, i narazie u rodziców trzymamy, bo mają duży dom ale jeszcze miesiąc i u nas wyląduje ![]() Cytat:
pewnie dzieć się kiepsko ułożył. Ja o dziwo dziś wstałam tylko 2 razy, i od razu zasnęłam, nie wiem od czego to zależy że raz zasypiam od razu, a raz mogę się po takiej pobudce walać po łózku nawet 3 godziny...Cytat:
Udanej imprezki urodzinowej Cytat:
Biedulka. Może postawcie lepiej do mechanika, niech zerknie co się dzieje?A ten twardy brzuch to ze stresu, musisz się zrelaksować Cytat:
normalnie dtrużyna piłkarska się szykuje ![]() Cytat:
Cytat:
Miłego weekendu dziewczyny U mnie w poniedziałek już 35+0 będzie coraz bardziej się stresuję i zastanawiam, czy wszysytko mam dla młodej....
|
|||||||
|
|
|
#1793 | |
|
Zadomowienie
|
-część 4.
Cytat:
![]() OK wturlałam się na górę ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1794 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Wróciłam z zakupów z biedry....horror ja się do tego nie nadaje!! Byliśmy z mamą i jeszcze znicze kupowała a na to jakieś zniżki, zwroty na voucher tyllo licz jej to zeby pasowalo bo to max 8 szt na paragon, rozdzielaj na osobne rachunki....a tu czlowiek w ciazy i jajecznica zamiast mozgu...takze łatwo nie było, ale fajne poduchy kupilam niby na krzesla ale ja to chce na podloge do przyszlego pokoju Olafka co by mnie dupka nie bolala jak sie z nim na podlodze bede bawic
po 10zl wyszly, super cena bo znizka byla...normalnie dzień rabatow ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Ale za to teraz mnie brzuch boli chyba z tych nerwow... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1795 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
|
|
|
|
#1796 | |
|
Zadomowienie
|
-część 4.
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1797 | ||
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
ale to na tej promocji -50% na tekstylia? czy to jeszcze jakas inna promka? ja jeszcze dokupiłam pajaca juz na r. 80, ale z tych poduch to jestem mega zadowolona, nie wiem czy nie pojechac po więcej ![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Cytat:
|
|
|
#1798 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
|
|
|
|
#1799 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
|
|
|
#1800 |
|
Wtajemniczenie
|
-część 4.
W mojej biedrze chyba jeszcze nigdy nie widzialam takich rzeczy niemowlecych
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.

-część 4.
a dzis idziemy na urodziny na ktore sie bardzo cieszyłam 

w domu na stanie juz jeden jest. Wiec zalamka 🤣

dziś jeszcze objedziemy cmentarze. Jutro za to obiad u teściowej 

dwa i pół tygodnia temu ważył 1600. Wszystko ok poza tym. Kolejna wizyta 13 listopada, w międzyczasie lekarz na urlopie. Ponoć po dha dzieci szybciej przybierają i kazał mi brać więcej.Magnez póki co też mam brać, Dopegyt bez zmian.
mój pewnie też coś kolo tego waży już 

czuje się jak napuchnięty słoń 
ehh. Dobijcie mnie, jeszcze muszę na zakupy jechać 

A zakupów mam całą jedną siatkę
ale jeszcze miesiąc i u nas wyląduje
myślałam, ze oszaleje, pozniej nie bylo lepiej ale przestałam liczyć
pewnie dzieć się kiepsko ułożył. Ja o dziwo dziś wstałam tylko 2 razy, i od razu zasnęłam, nie wiem od czego to zależy że raz zasypiam od razu, a raz mogę się po takiej pobudce walać po łózku nawet 3 godziny...
Biedulka. Może postawcie lepiej do mechanika, niech zerknie co się dzieje?