|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..
Zastrzelym się.
Nie mam kakaa! pif-paf!
|
|
|
|
#3932 |
|
Rozeznanie
|
Dobry wieczór
![]() mój spacer się chyba nie powiódł oparł się na pójściu do koleżanki, pójściu z koleżanką do mnie, i znów pójściu do koleżanki i wróceniu do domu... no cóż ![]() ale wreszcie dostałam @ spóźniał się prawie 2 miesiące i apetyt mi się zmniejszył, ale za to lenia na ćwiczenia mam. Aj, oj, ale zapinam pasy, przebieram się w dresiwo i zaczynam przebierać raciczkami. ![]() Cykado taki przepis jak podałaś Marzence, już kiedyś widziałam, ale nie miałam okazji wypróbować. Marzenko próbuj więc i zdawaj relacje!
|
#3933 |
|
Konto usunięte
|
Marzeniątko twoje szczescie, zrob z ziarnami albo kawa
Mojej siostrze zawsze wychodzą najlepsze, nie wiem jak ona to robi
|
|
|
|
#3934 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8715675]Marzeniątko twoje szczescie, zrob z ziarnami albo kawa
Mojej siostrze zawsze wychodzą najlepsze, nie wiem jak ona to robi [/QUOTE]No dobrze to lecę robić a cukier czy coś? nie wyjdzie to gorzkie?
|
|
|
|
#3935 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiec tak. Jajko z sezamem nie chcialo mi sie trzymac camembertu. Jakos tam napackalam jedna strone i szybko na patelnie. Mam teflonowa, wiec sprobowalam bez oleju. Tylko, ze mam kuchenke na prad.
Ale tak, za sezamem nie przepadam, kurde sam ser mial juz 500kcal, pomimo, ze to light. Dodac sezam, to mozna niezle zaszalec jednym daniem. ![]() Dalam pozniej i tak do mikroweli, zeby ladnie sie serek w srodku rozpuscil i sciagnelam sezam, bo nie smakowalo mi tak bardzo. Ale jadlam z moim ulubionym ketchupem. Bo tak wlasnie zawsze uwielbialam jesc te gotowe camemberty w panierce. Ale ten ketchup nie ma chemii, "tylko" cukier. ![]() Jadlam do tego tez pomidory z cebula i smietana. ![]() Na przyszlosc chyba w ogole z panierki zrezygnuje i sprobuje tak zrobic. Ale w sumie to od razu mozna tylko do mikroweli dac. ![]() Oj niedobrze w ogole, ze sobie na to pozwolilam, bo teraz chce mi sie wiecej. Ale dzisiaj sobie jeszcze pozwole na pare grzeszkow, musze sobie w koncu jakos dogodzic po tej nocce. Kurcze, nie dosc, ze piatki zawsze sa nie SB, to jeszcze czekaja mnie urodziny TZta z wieloma grzechami i to nie malymi. ![]() Ciezko jest, ale choc sie nie waze ani nie mierze, przynajmniej czuje, ze nie tyje. Ze chudne tez nie, ale przynajmniej dzieki SB cwicze regularnie i widze male efekty. Przynajmniej po dotknieciu. Wiec malymi kroczkami kiedys napewno dojde do celu. (ale duzo tych przynajmniej )A skad w ogole sie wie, ze ma sie spowolniony metabolizm? Czy to widac tylko po przemianie materii? Bo ja szczerze, nie wiem, jaki ja mam metabolizm. Czy jest w porzadku, czy powinnam go jakos podkrecic.
|
#3936 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam ciasteczka, wstawiłam do lodówki póżniej się odezwę jak smakują.
Buziaki, będę później ![]() PS. Cykada jeszcze raz dziękuję!!
|
|
|
|
#3937 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja normalnie spie. Ide sie zaraz polozyc. Dobranoc!
|
#3938 |
|
Wtajemniczenie
|
halo halo jakie jadłospisy na dziś planujecie? Ja mój wczorajszy pierwszy dzień diety uważam za stracony bo pojechałam do mamy i skusiłam się na kromkę chleba świeżego z masłem i garść chipsów
wiedziałam żeby nie zaczynać od soboty![]() a na dziś planuję na śniadanie serek wiejski z pomidodrem i jajko; na obiad ryba pieczona w folii aluminiowej w przyprawach i soku z cytryny i do tego feta z pomidoremdziewczyny, czy można jeść zupy zabielane mlekiem i śmietanką? hmm pewnie nie ale tego mleka jest raptem pół szklanki na baniak. Kurcze wczoraj zrobiłam porową dobrą zupę...
|
#3939 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja po śniadaniu: 3 wafle ryżowe naturalne z serkiem wiejskim papryką i jogurt z musli. Mniam.
|
|
#3940 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
agusiencja, moża wafle ryżowe i jogurt z musli? Bo ja czytałam, że nie można no chyba że jesteś na innej fazie niż pierwsza
|
|
#3941 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja na drugiej ![]() No Plażowiczki! Pobudka! ![]() Ja idę trochę poćwiczyć
|
|
#3942 |
|
Zakorzenienie
|
ja wcinan śniadanie-jajecznica z 2 jajek i duzy pomidor
|
#3943 |
|
Rozeznanie
|
Hello
Ja wczoraj wieczorem troszke pogrzeszyłam, ale wcale sie tym nie martwie ![]() Dzisiaj było pyyyszne sniadanko - "krolewskie" kanapki - chelebek razowy, szynka z indyka, ser zolty light, pomidorek, ogorek, jajko - pycha juz dawno nie jadlam tak dobrego sniadania Dzisiaj zapowiada sie fajny dzionek, a wieczorem grill ![]() Miłej niedzieli
|
#3944 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Ja dopiero wstałam chyba wyszło zmęczenie z caałego tygodnia. Na śniadanko wcinam grahamkę z szynką i parę tych ciasteczek owsianych. Wyszły pyycha a mama mi zjadła połowę Dzisiaj nic szczególnego się nie zapowiada. Znowu dzień odpoczywania, bo od poniedziałku dużo załatwiania. Sklepy i te sprawy. Cytat:
![]() A co do zupy - ja tam od początku diety jeżeli jadłam zabielałam zupę śmietaną. Przecież jeżeli była łyżeczka na cały garnek, to bez przesady
|
|
|
|
|
#3945 |
|
Zadomowienie
|
cześć dziewuszki
![]() ale się wczoraj wytańczyłam w klubie! wypiłam Reddsa i piwo z sokiem, ale za to kolacji już nie jadłam. zastanawiają mnie takie ciemne bułki z ziarnami. dzisiaj mam taką na śniadanie, bo grahamki nie było. one są pewnie z mąki pszennej, prawda?
|
#3946 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry! Ja podobno jak Marzeniatka odespalam dzisiaj caly tydzien. Tylko, ze ty kochana sie niezle natanczylas, a ja po prostu odespalam brak snu.
![]() Spalam prawie 12 godzin, tylko ze sie budzilam w nocy kilka razy. U mnie za oknem deszcz i tylko 15 stopni. Ale ja kocham deszcz, tylko moje cisnienie nie za bardzo. Ale po co ma sie kawke.
|
#3947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3948 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie ciemno jak wieczorem, zaraz lunie
ja juz po II sniadanku-jogurt naturalny mozna na I fazie łyżeczkę rodzynek?
|
#3949 |
|
Zakorzenienie
|
dziendobry jak mnie tu dawno nie bylo
![]() a u mnie pogoda bardzo ladna moze nie za cieplo ale jest ok wlasnie skonczylam jesc mega wielki obiad[bo zapomnialam o sniadaniu itd]nawet kotleta zjadlam ble ciagle czuje ten tluszcz az mnie ciarki przechodza heh no coz teraz sie tylko musze wymigac od wizyty u cioci[tata jedzie formule ogladac z wujem;/]i bede miala chate wolna to w spokoju pocwicze
|
#3950 |
|
Rozeznanie
|
Witam Wszystkich, fajnie ze stara ekipa zagląda na wątek plażowy
U mnie wekend śmiało można nazwać owocowym. Królowały śliwki, brzoskwinie, nektarynki i winogron. Wiem, ze troszke przegiełam z tymi pysznościami, jednak stwierdziłam, że lada dzień będzie koniec sezonu owocowego...Trzeba korzystać póki są![]() Kasiaczek ale mam ochotę na tą grecką pizze , Fruity super, że pospałaś 12 godzin, organizm pewnie nieco się zregenerował
|
#3951 |
|
Przyczajenie
|
Hejj Kaska87 !!!
Ja mam 175 cm wzrostu.. ;P no to mozemy się wspólnie odchudzać ![]() heeelp, niech mi tylko ktos odpowie na moje pytania !!! Czy można na sb jeść mozzarelle ??????? I co z tą marchwią ? Niektórzy mówią, że można jeść ale surową.. I czy konieczne jest to aby zjeść 5-6 posiłków?????
|
|
#3952 |
|
Rozeznanie
|
Ja po moim mega sniadanku nie mam ochoty na jedzenie (aha, na deser do kawki byly lody
)...Ale juz jestem po 1h orbi i 8 min abs i buns
|
#3953 |
|
Zadomowienie
|
Alexbe czekolada i do tego tylko gorzka jest wskazana na II fazie dopiero. nie wiem ile dokładnie, ale ostatnio czytałam w Vicie, że wskazanie dzienne to 30 gram. najlepiej, żeby czekolada miała duużo masy kakaowej, bo automatycznie jest uboższa w tłuszcze.
najlepiej jeść taką, która ma powyżej 60% kakao. od siebie polecam Wawel, ona ma aż 90%, ale jest bardzo delikatna. i nie jest droga jestem też fanką Nussbeisser Alpen Golda gorzkiej z orzechami
|
#3954 | |
|
Konto usunięte
|
Czesc dziewczyny
![]() Ja juz po basenie ![]() Od wczoraj chodziła za mna pizza (ciekawe czemu : ![]() ), poskarzyłam sie TZ i dziś dostałam kawałek na II sniadanie. Zeby było zdrowiej dołozyłam góre pomidora i pare zielonych oliwek, nawet nie myślałam ze jestem w stanie pojeść sobie tylko jednym kawałkiem, a tu prosze Obiecuje sobie ze kiedyś upiekę swoją, poki co przetwory pochłaniają cały dodatkowy czas który spędzam w kuchni. Witam wszystkie nowe plazowiczki Cytat:
Ja dziś do 13 chodziłam w pizamie, dopiero wyjscie na basen zmusiło mnie do zmiany stroju
|
|
|
|
|
#3955 |
|
Zakorzenienie
|
Cykado dałam 2 szklanki płatków owsianych, 5 łyżek mleka 0,5%, 4 krople aromatu waniliowego i 3,5 łyżki masła
|
|
|
|
#3956 |
|
Konto usunięte
|
ciesze sie ze wyszły
|
|
|
|
#3957 |
|
Zadomowienie
|
cześć Dziewczynki
ale wczoraj poszalałam byłam u kuzynki oglądać zdjęcia z wakacji przy piwku i chyba każdy po 4 wypił aż nawet musieliśmy dokładkę kupować się tak zasiedzieliśmy, że dopiero dziś rano wróciliśmy![]() jutro I faza SB a ja nie mam pojęcia co zjeść pewnie jajeczniczka na śniadanko ale się boję, że będę grzeszyć co mi ostatnio bardzo wychodziło
|
#3958 |
|
Zadomowienie
|
tak to jest jak się zaczyna wspominki kasiaczku
a ja się z Wami żegnam na tydzień, bo wyjeżdzam odpocząć wreszcie! co prawda jeszcze nie wiemy gdzie - na razie do Olsztyna do kolegi, ale może nad morze się uda wypad. trzymajcie się i traćcie kilogramy i centymetry i nie załamywać się ja postaram się pilnować buźka
|
#3959 |
|
Zakorzenienie
|
Ska miłego wypoczynku!
![]() Kasiaczku nie bój żaby Unikniesz pokus ![]() A mnie boli ząb, aaała.. |
|
|
|
#3960 |
|
Zakorzenienie
|
na obiad zjadłam kalafiorek
a na kolację o 19:00 będzie sałatka grecka
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:40.

Nie mam kakaa! pif-paf!
wystarczy Marzena 

i apetyt mi się zmniejszył, ale za to lenia na ćwiczenia mam. Aj, oj, ale zapinam pasy, przebieram się w dresiwo i zaczynam przebierać raciczkami.

Bo tak wlasnie zawsze uwielbialam jesc te gotowe camemberty w panierce. Ale ten ketchup nie ma chemii, "tylko" cukier. 

i do tego feta z pomidorem