|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 |
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III
ok, Pani życzenie jest dla mnie rozkazem
![]()
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 ![]() "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
![]() ![]() |
![]() |
#2252 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Mam 17 lat. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Zakorzenienie
|
Toffie, oczywiście nie przesadzasz
![]() jeśli chodzi o to, czy samotność jest domeną ludzi inteligentnych... no cóż, ja i inteligencja? ![]() tak w ogole, Toffie, ja Cię strasznie podziwiam. czytałam Twoje posty w cyklu: moja historia i ... no nie no, strasznie silna z Ciebie babka. i strasznie fajna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() przepraszam, że napiszę teraz tylko tyle, ale właśnie wróciłam z obiadku u babci i muszę iść do kościoła wkrótce ![]() dziękuję Wam za wszystko, dziś jest już lepiej ![]()
![]() |
#2254 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2255 |
Zakorzenienie
|
Nie wyrabiam.
Z moją matką, jedzeniem i kuciem. Wszytko idzie na straty... ![]() Orecz z tego domu, precz z tego życia...złoty akademik i 5razy w tygodniu spinning oraz dokładnie zaplanowane jedzenie i zawartość lodówki na tyle na ile do przeżycia trzeba... ![]() Nareszcie tak znowu wejść w rytm nauki i sportu, zrzucić połowę swojego ciała i poczuć się swobodnie... ![]()
#2256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Zaraz podczytam co tam u Was bo zaleglości mam sporo ![]() Musze przyznać, że u mnie układa się całkiem całkiem... ![]() Wczoraj byłam na weselu z owym panem J i miałam takiego pietra, że aż... OD razu w głowie powstawało mi milion czarnych scenariuszy i wogóle...Jedyne co dobre to cieszyłam się że nieco lepiej poznałam przez ten tydzien...Bylliśmy i w kinie i w Ogrodzie Botanicznym na spacerku... Wesele było kapitalne ![]() ![]() ![]() Szczerze mówiąc J chce się spotykać jeszcze po weselu...Dzisiaj jak mnie odwozil do domu (wróciłam o 7:30 rano) juz sie poytał czy spotkamy sie w poniedziałek...Kolezanka mi mowila że jej sie wydaje ze ja mu sie podobam...Ale jakos nie widze szans na głębszą znajmość poza płaszczyzną koleżeńską...Na dodatek J często porusza temat mojego wyglądu zew...Dałam mu do zrozumienia że mnie to wkurza, że nie lubię rozmawiać na ten temat...a on często " no jedz, Tobie kilka kg nie zaszkodzi"albo siedzimy sobie na ławeczce w ramach odpoczynku a nasza rozmowa wygląda mniej więcej tak (przyznaje ze oboje byliśmy po kilku toastach za parę młodą): J: Czemu ty jesteś taka chuda? Kiedyś taka nie byłaś... Ja: Wcześniej widziałeś mnie może 2 czy 3 razy, a poza tym jak coś Ci się nie podoba to możesz się po prostu nie patrzeć, nie? J: Ale ja po prostu nie mogę sobie wyobrazić jak można być aż tak chudym...Ty masz jakąś anoreksje czy bulimie? Ja: nie, nie mam (oczywiscie nie będę sie zwierzała przed chłopakiem o sowich problemach z ed)..Poza tym wiesz że mnie wkurza ten temat więc daruj sobie...Ja nie komentuje TWojej wagi... J: No dobra będę juz cicho ale musze jeszcze Ci zadać jedno pytanie...Próbowałaś kiedyś przytyć? Bo ja myślę, że warto by o tym pomyśleć... Ja: Ja na ten temat nie mam już nic do powiedzenia... J: Wiem, że cie to wkurza, ale jakos trzeba Cie zmobilizowac...Pozatym jesteś śliczna więc jeśli będzie cie nieco więcej to lepiej... Szczerze mowiąc kompletnie niewiem jak sie zachować w takiej sytuacji...Mnie ten temat denerwuje, nie mam ochoty na niego rozmawiac. a powracał on niejednokrotnie owego wieczoru...J nie ma żadnych oporów, najpierw robi a potem myśli..A ja sie tylko denerwuje...kompletna pustka załamka....Ach ciężki jest ten świat.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2258 | |||||
Gość
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() O...Toffiee jakbyś utyła to o zdjęcia proszę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
#2259 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() zrobię sobie fotki jak przytyje więcej i będę sie czuła inaczej niż grubo ![]() Cytat:
Może dlatego powracał bo był po kilku drinkach? Ale moim zdaniem zachował się troche nachalnie, no nie wiem, może te %. A jesli moge zapytac u Ciebie już z okresem i reszta w porzadku, jestes normalnie zdrowa? Jeżeli tak, to nie musiz sie spieszyc z ewntualnym tyciem, sama oceń to co słyszysz od innych i to jak czujesz się we własnym ciele. I ciesze się, ze wesele sie udało ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Wtajemniczenie
|
No więc byłam, zdjęć jeszcze nie mam ale wyślę Wam jak tylko dostanę. Zaczynam współpracę ze stylistką od reklamy i gazet od października, a agencja da dopiero odpowiedź. Dwa warunki (jeśli chodzi o agencję)- muszę schudnąć i wrócić do naturalnych włosów. Jak mój tż to usłyszał, to mi nie pozwolił dosłownie... Naszczęście dla tej pani jestem akurat i chce ze mną pracować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Wtajemniczenie
|
No i mam odpowiedź- za gruba xD
Haha, spoko, mojemu tżetowi się podobam. A od października i tak zaczynam sesje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2262 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() P.sToffiee a ile kg musisz jeszcze przybrać? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Zakorzenienie
|
Annie czyli? bo w końcu nie zrozumiałam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2264 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co... zerkełam z ciekawości do poprzednich części wątku... i teraz miotają mną 2 uczucia:
1 - smutek - bo te niki które były tyle czasu temu w tym wątku pojawiają się do dziś 2 - podziw dla Was że dalej się wspieracie i uparcie dążycie do tego aby się tego dziadostwa pozbyć. Cieszę się, że tu trafiłam
![]() |
#2265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2266 |
Gość
|
Ja też patrzę co przeszłam, jak bardzo się zmieniłam.
Teraz jestem stałym gościem, no ale co zrobić. Funky - na tobie zawsze można polegać, dzięki ![]() U mnie można powiedzieć, że zostało spaprane ostatnie 6 lat życia - sytuacja w domu, pan W. w gimnazjum, ED.... to wszystko razem dało mi tyle. Przyznam szczerze, że dużą część mojej historii pominełam... dużo więcej spraw się na nią składa. O ile chcecie mogę wam wszystko opowiedzieć - całe moje 6 lat życia. Bo to co mam na mojej historii czy w Edkowe - poznajmy się, to wieszchołek góry lodowej. Patrzę też, że tyle mam do zmian.... a to odzwyczaić się od gryzienia paznokci (wglądają obrzydliwie), przestać się na wszystkich tak wkurzać.... mam tyle do zrobienia. Wzdycham tylko ![]() |
![]() |
![]() |
#2267 |
Zakorzenienie
|
funky87 ale to chyba dobrze, że jest Ci trudno się wczuć no nie?
![]() Werka jeżeli tylko chcesz to opowiedz. Ty lepiej wiesz, że każdy Cię tu wysłucha i wesprze a i topie pewno ulży. Ja osobiście strasznie boję się powrotu do "rzeczywistości". mam 19 lat i choruje od 10 roku życia... czasem mi się wydaje że nawet nie wiem jak to wygląda to życie bez ed, nerwicy i depresji. Przez tyle lat jest częścią mnie, co ja mówię jest całym moim życiem! Co ja mogę pamiętać z tego zanim miałam 10 lat. To tak jakbym miała narodzić się na nowo i zostawić swój mały światek gdzie wszystko znam i gdzie jestem bezpieczna, nie wiem czy tego chcę, strasznie się boje ![]()
![]() |
#2268 |
Gość
|
Zrobię to jutro rano - bez jakich kolwiek ucinków - wszystko po kolei opowiem.... bo na to wszystko co teraz przeżyłam składa się:
- problemy natury psychicznej - przeżycia z gimnazjum - sytuacja w domu - chora miłość do Gerdiego wynik punktu 2 i 3 - perfekcjonizm - wymuszony przez matkę. To chyba wszystko. Jutro opwowiem całe swoje 6 lat - zastrzegam się, że może się okazać, że będzie potrzeba z 2 i 3 posty, bo to bardzo długa historia - jak napiszę to przed przeczytaniem jej zaparzcie sobie herbaty i oczekujcie na długą lekturę. ![]() |
![]() |
![]() |
#2269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2270 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Werka czekamy na dłuuugą historię ![]()
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 ![]() "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak są momenty że jest całkiem dobrze, jakby w ogóle nie było problemu ale niestety są one zbyt rzadko i zbyt krótkie aby się nimi dostatecznie nacieszyć no i są też momenty że jest tragicznie a tych jest znacznie więcej. A to że tu zaglądasz i śledzisz losy dziewczyn to bardzo dobrze o tobie świadczy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Zadomowienie
|
Dobry wieczór ;]
Obecnie już ze mną lepiej, wczoraj zwyczajnie mi odbiło,choć tego typu myśli pojawiają się już od kilku tygodni. Z planowanych 1600 kcal zrobiło się 1900 , fakt,że dużo spacerowałam,ale 'pewnie mięśnie się do tego przyzwyczaiły i nie spalają' ![]() Wybyłam do Gdańska,pop drodze byłam świadkiem niezłych akcji (na plotkowym już napisałam o co cho.) ,a i doszłam do wniosku,że lepiej ( czyt. szczuplej ![]() ![]() Całkiem niedawno oglądnęłam Sopot Fest, te lukrowane hiciory z lat 80'tych,artyści wyglądający młodziej niż przed laty niezle poprawiają humor ^^ Aż mi się zachciało tańczyć ,co za jakiś czas (jak co wieczór )wcielę w życie xD Taki 'dziki' taniec z gatunku street/modern/r'n'b (zwłaszcza przy ciężkim rock'u lub gangsta,americano i innymi szmerami-bajerami rapie) wyzwala we mnie rozmaite emocje,uwalnia od złości,a i staję się bardziej świadoma własnego ciała. Może zabrzmi to na wskroś głupio,aczkolwiek lubię obserwować swe ruchy ,sylwetkę w trakcie tanzu ,przed lustrem, w tych momentach nawet akceptuję swe lekkie krągłości. ![]() Dobra powoli zmykam sprzed kompa, jutro znów wyjazd do stolicy (na szczęście o 13.53 ![]() Gdy pomyślę o rozmaitości knajp,sklepów et.c to aż banan na ustach się zjawia ;D Miłej nocy dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Wtajemniczenie
|
Vixeen fajnie,ze sie na weselu dobrze bawilas
![]() ![]() ![]() ![]() Annie no to czekamy na fotki ![]() ![]() ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#2274 |
Zakorzenienie
|
Skoro jestem pierwsza od rana no to witam Was wszystkie w poniedziałek (bosh jak ja nie cierpię poniedziałków;/). Zaczął się nowy tydzień pełen wrażeń i emocji. Oby był o niebo lepszy niż poprzedni, życzę tego Wam i nieskromnie mówiąc sobie też (a by przydało się;/). Krótko mówiąc: DOBRY DZIEŃ!!
![]() |
#2275 |
Wtajemniczenie
|
No dla agencji jestem, ale dla stylistki już nie
![]() Przy 179cm można mieć max. w talii 64 cm (mam 69) i w biodrach 90cm (mam 92). |
![]() ![]() |
![]() |
#2276 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Na wizażu rannych ptaszków niestety brakuje ![]() ![]() Annie...yyy...szok ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To chore ![]() ![]()
![]() |
#2278 |
Zakorzenienie
|
Słyszałam że tak jak w UK mają zakazać przyjmowania modelek z bmi poniżej 18 w innych państwach Europy. No ale jak widać do taki pic na wodę.
![]() |
#2279 |
Gość
|
Proszę nie mówiceże mam 19 lat i sto lat bo pierdyknełam się w dacie urodzenia - ona prawidłowa jest 25 wrzesień 1989 nie 25 sierpień 1989
|
![]() |
![]() |
#2280 |
Zakorzenienie
|
No ładnie a ja już szampana chciałam otwierać ;p
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.