|
|
#3961 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dokument "Chłopaki do wzięcia" cz. II
pan Jacek jest cały czas z tą samą, ona czasem wrzuca zdjęcia na jedną z grup na fb.
Kampio wczoraj podjął wyzwanie w relax kebab w radzyminie (oni robią takie rzeczy, mają rekord guinessa w najwiekszym kebsie, wiem, bo są w moim mieście ;P) zjedzenia 140cm kebsa, nie podołał. filmik był. |
|
|
|
#3962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ze względu na Kampia głosowałabym za przywróceniem kary w postaci ciężkich robót w kamieniołomach.
|
|
#3963 |
|
BAN stały
|
Damian, brat tego chłopaka do wzięcia, ten który ma dziewczynę (zna ją 3 dni), tatuaż na palcach HWDP... ja pier******
![]() Powiedzcie mi jak można sobie zrobić coś takiego? |
|
|
|
#3964 |
|
Zakorzenienie
|
Słuchajcie gdzie można zobaczyć przemiane Agnieszki ?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3965 |
|
Zakorzenienie
|
W tym najnowszym odcinku chociażby. Inna fryzura, inna, młodsza twarz. Serio odjęło jej sporo lat, gdy odeszła od tego trolla i jego mamusi.
|
#3966 |
|
Zadomowienie
|
i normalne ubrania, inny makijaż.
|
|
|
|
#3967 |
|
Zakorzenienie
|
Ok nadrobie powtórkę
|
|
|
#3968 |
|
Zadomowienie
|
[1=e34a1c06f5f164a7b72d1a6 48546881dcad63643_5ee55a7 2d6212;87285162]Pełne oświadczenie Agnieszki: https://www.facebook.com/10000246329...2966243462127/.
[/QUOTE] Czytam to oświadczenie Agnieszki i się zastanawiam o jakiego Jarka jej chodzi, czyżby coś mnie ominęło i próbowała z "naszym" Jarusiem od Anieli? totalnie wyparłam, że Pączek/Ananas ma normalne imię
|
|
|
|
#3969 |
|
Raczkowanie
|
Chodzi o to, ze pokazano Agnieszke i Jarka od Anieli w zapowiedziach kolejnych odcinkow. Siedza sobie na laweczce i konwersuja. Niektorzy pomysleli, ze Agnieszka randkuje z Jarusiem.
|
|
|
#3970 |
|
BAN stały
|
Pewnie produkcja wymyśliła spotkanie Agnieszki z Jarusiem żeby poopowiadali o swoich doświadczeniach ze spotkań i związków.
Ciekawy jestem czy w tym programie może wziąć udział ktoś normalny. Czyli zwyczajny facet, który ma pracę, normalny dom/mieszkanie, auto, nie pije i prezentuje co najmniej przeciętny poziom intelektualny. Nie chodzi mi o to czy taki ktoś by chciał się pokazać w tym serialu, ale bardziej o to, czy produkcja by była zainteresowana. Może to jest takie pic na wodę i specjalnie wybierają takie ofiary losu żeby się było z kogo śmiać, a widzowie mogli się czuć przez to lepsi. Nie wierzę, że wszystkie "Chłopaki do wzięcia" w Polsce prezentują taki poziom... |
|
|
|
#3971 |
|
Raczkowanie
|
Na fejsbuku pisza panowie, ktorzy zglaszali sie do programu, ale nie zostali wybrani. Twierdza, ze maja prace, mieszkanie, na zdjeciach jako tako wygladaja i nie moga po prostu znalezc partnerki, i uwazaja, ze nie zostali wybrani, bo sa za normalni do programu. Ale kto tam wie.
|
|
|
#3972 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoś umie ocenić z jaką przypadłością zmaga się Paweł? Chłopak nie jest pijakiem, dba o siebie.
Edytowane przez dodeczka84 Czas edycji: 2019-10-30 o 17:35 |
|
|
|
#3973 |
|
Zakorzenienie
|
Paweł "strażak" (cudzysłów, bo nie wiem, czy on naprawdę jest w ochotniczej straży pożarnej, czy tylko paradował w mundurze na potrzeby programu).
Żegnaj Wizaż Forum. Tyle lat za nami. Witaj Życie po Wizażu (Discord). Wszystko przed nami. Edytowane przez Ellen_Ripley Czas edycji: 2019-10-30 o 13:28 |
|
|
|
#3974 |
|
Zakorzenienie
|
O tego mi chodzi. To ten o którym piszesz? Ja Strażaka to tylko Łukasza kojarzę.
Edytowane przez dodeczka84 Czas edycji: 2019-10-30 o 17:38 |
|
|
|
#3975 |
|
wizażowy robalek
|
Jak zobaczyłam Agnieszkę i Jarusia w zapowiedzi to się za głowę złapałam. Jeszcze tego brakowało
Dobrze, że uwolniła się od tego podstarzałego erotomana o wielkim ego i jego mamusi... to była nienormalna relacja. On potrzebuje zainteresowania bo jemu się wydaje że jest taki och i ach + jest maminsynkiem i mamy patolnię doskonałą. Robert - kolejny niezdecydowany co chciałby wszystkie sroki za ogon złapać. Tu niby Sylwia, ale do innej pojechał, posiedział 2 tygodnie no i że ma dzieci. Ale się maluje! Bo jak sam mówi jego kobieta to powinna 'figurę mieć dobrą i twarz pomalowaną' ... Dżizas krajst. Wątek Kampia mnie już osobiście dobija, żenada na całego. Też patolnia jak sie masz. Jedyną osobą, co próbuje zrobić cokolwiek w tej chorej sytuacji to jest jego mama. Wcale jej się nie dziwię w sumie, bo jakbym wychowała dwójkę darmozjadów to też bym zachodziła w głowę co tu zrobić... a tatuś Kampia to ma wszystko w dupie, oby wszyscy byli cicho i się nie kłócili. Ech. Arek - on od początku był dla mnie dziwny... a to jak na tej zabawie był to już w ogóle mnie w tym utwierdziło. No i Pan Henio, z sezonu na sezon z coraz bardziej czerwonymi polikami i nosem... on chyba nie wylewa za kołnierz, jak to ktoś tutaj napisał. Karol ze swoim 'ale ja jej nie chceM i ja chceM samodzielnej kobiety' i Andelek-nieogar z kolegą który jest mistrzem obleśnego podrywu... i to jego odruchowe wciąganie brzucha jak zobaczył jakąś laskę ![]() No i też zastanawia mnie sprawa Pawła-strażaka, co tu jest z nim nie tak. Wygląda na poczciwego, miłego faceta... trochę mi go szkoda. Przepraszam, że wylałam gorzkie żale, ale... hm, 'Chłopaków' chyba oglądam już tylko z jednego powodu: z ciekawości. A sami przyznacie, że powyżej opisałam samą prawdę ![]() BTW. ostatnio byłam w pracy na spotkaniu biznesowym z Panią która wyglądem i sposobem mówienia i nawet głosem była bardzo podobna do Kariny i przez to cały czas Karinkę miałam przed oczami
Edytowane przez mrofka Czas edycji: 2019-10-31 o 08:50 Powód: Błędzik mały :D |
|
|
|
#3976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Pan Henio, cóż, spokojny, miły człowiek, ale wygląda na to, że popija. Nic dziwnego - samotny, na zad..., warunki ma jakie ma.Paweł-strażak poczciwy, pewnie muchy by nie skrzywdził, ale która w pełni normalna dziewczyna chciałaby takiego faceta? Może jakiś uraz głowy w młodym wieku spowodował problemy neurologiczne, albo jest taki od zawsze - jakieś komplikacje przy porodzie. On ma jakby niewielkie przykurcze mięśni twarzy - ta jego mimika, sposób mrugania. To chyba też wpływa na to w jaki sposób mówi. Może, pomimo młodego wieku, przeszedł niewielki wylew? Obstawiam coś neurologicznego generalnie.
Żegnaj Wizaż Forum. Tyle lat za nami. Witaj Życie po Wizażu (Discord). Wszystko przed nami. Edytowane przez Ellen_Ripley Czas edycji: 2019-10-31 o 10:48 |
|
|
|
|
#3977 |
|
Zakorzenienie
|
Aśka od Rysia usunęła konto na instagramie, zrezygnowała z kariery influencerki?
To towarzystwo Bizzare i Boro chyba chciało fejmu jej kosztem. Cała masa zabiegów, nici, wypełniaczy, jeśli to inwestycja na cele marketingowe salonu, to czy rzeczywiście taka forma reklamy jest korzystna? Joanna widać, że jest w tym wszystkim mało świadoma, robią z nią co chcą, dadzą jej alkohol i wszystko podpisze. https://www.youtube.com/watch?v=1U1rOVvwrpU https://www.youtube.com/watch?v=TOeljpeYwKA
Edytowane przez dodeczka84 Czas edycji: 2019-10-31 o 09:19 |
|
|
|
#3978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całe to towarzystwo mega dziwne i patologiczne. Przede wszystkim widać, że Aśka wcale nie była zadowolona z efektów tych zabiegów, nie czuła się z nimi dobrze. Tak, jak piszesz chyba w pewnych momentach w ogóle nie rozumiała co oni z nią robią i po co. Jej reakcja na własne odbicie w lustrze mówi wszystko. Zamiast zmieniać jej wygląd powinni ją byli wysłać na terapię, w tym uzależnień. No ale to nie byłoby medialne.
|
|
#3979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sądzę, że ona tych zabiegów sama nie chce, po co jej aż tak zmieniona twarz, co zamierzałaby tym osiągnąć? Jeśli wpakują w nią tyle kwasu, to niehigieniczny tryb życia po pierwsze sprawi, że organizm po alkoholu zmagazynuje tam wodę , buzia spuchnie, a poza tym jak ona pali i pije i nie dba o siebie, to to wszystko szybko opadnie pozostawiając skutki gorsze niż były, a na poprawki przecież jej nie będzie nigdy stać.
Edytowane przez dodeczka84 Czas edycji: 2019-10-31 o 11:44 |
|
|
|
|
#3980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3981 |
|
Zakorzenienie
|
Karina z odcinka 183 mnie przeraża.
Postawa ciała, sposób chodzenia, wypowiedzi, paradowanie w majtkach. Tu chyba ona była brana pod uwagę jako heca, gdy oceniali czy się nadają do serialu, a nie jej brat.
|
|
#3982 |
|
Zakorzenienie
|
Ma którąś z was zdjęcie Agnieszki po przemianie ? Nie mam jak obejrzeć nowe odcinki .
|
|
|
#3983 | |
|
Konto usunięte
|
Najnowsze zdjęcie Agnieszki datowane na 13 października: https://www.facebook.com/10000246329...1309249961160/.
Streszczenie kolejnego odcinka nr 185 (premiera w niedzielę): Cytat:
|
|
|
|
|
#3984 |
|
Zakorzenienie
|
[1=e34a1c06f5f164a7b72d1a6 48546881dcad63643_5ee55a7 2d6212;87294054]Najnowsze zdjęcie Agnieszki datowane na 13 października: https://www.facebook.com/10000246329...1309249961160/.
Streszczenie kolejnego odcinka nr 185 (premiera w niedzielę):[/QUOTE]Dziękuję serdecznie Faktycznie całkiem inna , ale czy młodsza... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3985 | |
|
Konto usunięte
|
A gdzie tam, młodsza. Rycząca czterdziecha jak nic. No ale co zrobić, takie geny chyba. No i to obrysowane oko - tragedia. Ten zimny, siwy blond też ją dodatkowo postarza. Ważne, że zmądrzała i kopnęła w doope tego podstarzałego oblecha z mamuchą w pakiecie. ---------- Dopisano o 01:05 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ---------- Cytat:
Gacie sięgające jej ledwo za broszkę też mnie fascynowały w ostatnim odcinku. Ta cała Karina jest nieźle kopnięta Padłam jak pokazywała bratu sposób w jaki powinien 'dygać' i robić wykroki przed panną, do której podejdzie na jakiejś imprezceEdytowane przez a240a5cdc9601fd61cd3ffc006c0fc885123340f_657b9702b0d25 Czas edycji: 2019-11-01 o 01:08 |
|
|
|
|
#3986 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a240a5cdc9601fd61cd3ffc 006c0fc885123340f_657b970 2b0d25;87294212]A gdzie tam, młodsza. Rycząca czterdziecha jak nic. No ale co zrobić, takie geny chyba. No i to obrysowane oko - tragedia. Ten zimny, siwy blond też ją dodatkowo postarza.
(...)[/QUOTE] Na tym zdjęciu rzeczywiście wygląda na kobietę mocno po 30-tce. Geny, lekka nadwaga, dieta (myślę, że to, co ona je ma spore znaczenie), nieczyszczona cera, fryzura, makijaż, ubiór (kolorystyka, fason). Idę o zakład, że również brak ruchu w sensię regularnego gimnastykowania się. Mieszanka postarzająca.
|
#3987 |
|
Zakorzenienie
|
Czytałam , ze wyglada na 15 lat mniej , same rewelacje , a po zdjęciach na fb widzę , ze jest gorzej niz było
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3988 |
|
Raczkowanie
|
Na tym zdjęciu jakoś tak niekorzystnie wypada. Ale chyba i tak jest lepiej, jak przedtem, no nie mówcie, że nie. A może w momencie nagrywania programu było wow, a teraz już efektu nie widać, cóż...
|
|
|
|
#3989 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Pasowała wyglądem do Pączusia.
|
|
|
|
|
#3990 |
|
Rozeznanie
|
U Agnieszki na plus przede wszystkim likwidacja tej krzywej, krótkiej grzywki i zmiana okularów. Swoją drogą musiały jej wcześniej włosy odrosnąć, no chyba że jakieś nowoczesne doczepy i nie widać poprzedniej fryzury.
Ministerstwo Dziwnych Kroków w adaptacji Karyny to było coś, na co czekałam kilka sezonów W ChdW uwielbiam właśnie takie momenty, gdy siedzę, patrzę, brwi mam na czubku głowy a żuchwę w okolicach pępka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.

Witaj Życie po Wizażu (Discord). Wszystko przed nami. 

totalnie wyparłam, że Pączek/Ananas ma normalne imię
Czyli zwyczajny facet, który ma pracę, normalny dom/mieszkanie, auto, nie pije i prezentuje co najmniej przeciętny poziom intelektualny. Nie chodzi mi o to czy taki ktoś by chciał się pokazać w tym serialu, ale bardziej o to, czy produkcja by była zainteresowana. Może to jest takie pic na wodę i specjalnie wybierają takie ofiary losu żeby się było z kogo śmiać, a widzowie mogli się czuć przez to lepsi. 

A Pan Henio, cóż, spokojny, miły człowiek, ale wygląda na to, że popija. Nic dziwnego - samotny, na zad..., warunki ma jakie ma.