|
|
#2311 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019
-część 4.
Ja choruje na ta lampkę, i pewnie predzej czy później ja w koncu kupie. Jak jest zapalona to lesne zwierzatką sa na niej. 🥰
Maz dzis zaczyna malowac Leo pokój 🥰Screenshot_20191025-151421_One UI Home.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Ja za bardzo nie obserwuje nikogo znanego na insta wiec nie wiem o Kim mówicie. osoby od których moge sie jakiejs czegoś wartosciowego dowiedzieć @pomogecimamo - polecam bardzo! @mamapediatra - kopalnia wiedzy. Tak na szybko
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2313 | |
|
Zadomowienie
|
-część 4.
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Moja nocka dzisiaj to był jakiś hit. Obudziłam się na plecach a jak tak leżę to mam wrażenie, że cierpną mi wszystkie narządy wewnętrzne. Przekręciłam się więc na lewy bok i dostałam takich skurczy. Ale byłam tak zaspana, że przeżywałam te skurcze przez sen.. Na siku wstawałam 3 razy ale robię wszystko, żeby się nie rozbudzić. Za to później śniło mi się, że... Byłam w ciąży ze swoim byłym facetem aż 5 razy pod rząd. Rodziłam codziennie przez 5 dni aż w końcu się ogarnęłam, że wystarczy. Każdy maluch był albo wcześniakiem albo jeszcze się rozwijał. Jeden zmarł. A moja więź z tym chłopakiem dopiero się odradzała na nowo Nie do końca wiem gdzie był wtedy mój tż bo jego pozycja w moich snach jest ostatnio dziwna ![]() ![]() Laski jeszcze JEDEN dzień i oficjalnie nie mamy przed sobą już żadnego miesiąca Ja dziś 35+3 wg pierwszej strony jestem już w 9 miesiącu jupiii. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
No wlasnie mamy przed soba caly listopad 🤬
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2315 | |
|
Wtajemniczenie
|
-część 4.
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2316 | ||
|
Rozeznanie
|
-część 4.
Cytat:
![]() Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#2317 | |
|
Rozeznanie
|
-część 4.
Cytat:
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2318 |
|
Rozeznanie
|
-część 4.
Mnie się dzisiaj śniło, że urodziłam i miałam tak płaski brzuch, jakiego chyba w życiu nie mialam, taki aż wklesly
![]() Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2319 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Jak mi plecy odpuszcza to moge rodzic w styczniu , wiem ze bede tęsknić za brzuszkiem juz mc po porodzie
|
#2320 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
świeca bardzo fajnie, super, że nie są takie mega jasne. Ja też nie obserwuję nikogo znanego, więc nie wiem o kim mówicie ![]() Z kolei ja nie miałam problemu z wczesnym wstawaniem tylko z zaśnięciem. Za nic nie mogłam usnąć, przerwałam się, oglądałam tv i nic. I to jeszcze ciągle na siku wstawałam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2321 | |
|
Zadomowienie
|
-część 4.
Cytat:
![]() ![]() Druga sprawa od września mam na liczniku 12 kg. Jem słodycze jak głupia, posiłków też więcej a wcale nie tyję. To nie dziwne? Zwłaszcza, że dziecko teraz koksuje. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2322 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
pamiętam jak poruszyła temat jak własnie jej mąż wracał sam z dzieckiem z jakiegoś miejsca typu bali (nie pamiętam) i wszyscy się tak zachwycali jaki super tatuś a to samo zachowanie u kobiety jesg traktowane jako normalneWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Tak , mogę, lubie ten stan ale w obecnym stanie nie moge ani lezec ani siedziec a ile mozna dreptac
pol nocy przedreptalam dzis...Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2324 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
|
|
|
#2325 |
|
Rozeznanie
|
-część 4.
Dzień dobry.
Ja jestem zacofana. Nie mam insta, nie znam tych gwiazdeczek i nie planuję poznać Dziś oficjalnie ostatni dzień w pracy. ![]() mam same duperele do dokończenia Dziś Halloween, jutro przyjeżdżają do nas teściowie na weekend. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Gratuluję Rzeczozn! To teraz szalej ha ha ha
Nilka- bo kopniaczki i ruchy sa super Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2327 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019 ❤ -część 4.
Cytat:
ja jak nie tyłam wcale tak na końcówce pewnie najwięcej dokoksuje ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2328 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Maz wczoraj kupil 3kg cukierków 🤣 trochę go ponioslo, ale postawimy przed domem, zeby dzieciaki tylka nie zawracaly , Leo idzie spac o 7 a oni chodza do północy. 🥴
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- W ogole byl wczoraj u nas brat z dziewczyna, fajnie bylo, "posiedzielismy" do polnocy, tzn ja stałam bo nie moge siedziec ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2329 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
|
|
|
#2330 |
|
Zakorzenienie
|
Poczyniłam w końcu zakup laktatora
trafił się Lansinoh na dwie piersi nowy za 289 zł deal życia mam nadzieję, że w ogóle go użyję.
|
|
|
|
#2331 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Wow Arya! Szok! Super ! Też go chcę🥰
Nilka obie opcje sa super, i tak to juz jest, ze teraz czekamy na te dzieciaczki a pozniej będziemy wspominac ze wzruszeniem czas ciazy mimo tych "niedogodnosci" Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wczoraj sobie marzyłam jak to fajnie będzie bez brzucha będę mogła skarpetki normalnie założyć i buty zawiązać ciekawa jestem czy będzie mi go brakować
|
|
|
|
|
#2333 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Dżizas... co ze mnie za matka.... szukałam dzisiaj swojej karty ciąży prawie godzinę
![]() ![]() Dzieńdoberek ☕️ Ja tez już wiem, ze bede tęsknić za brzuszkiem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Cytat:
Jaaaaaa! u tego sprzedawcy z Aledrogo?
|
|
#2334 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aż prychnęłam kawą. To nie przekładasz jej w kazda torebuszke i plecaczek nawet idac do osiedlowego po ogorki na zupę? 🤣🤣20191031_105843.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2335 | ||
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
Tak! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#2336 | ||
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
ja naprawdę nie mogę narzekać na ciąże, tego co się spodziewałam po ciąży a to co dostałam to jak wygrana na loterii więc teoretycznie mogę z brzuszkiem chodzić wiecznie no ale jednak wczoraj się zastanawiałam jakue to uczucie będzie mieć "pusty" brzuch....na cóż za niedlugo się przekonam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
|
|
|
#2337 |
|
Rozeznanie
|
A ja nigdzie nie wychodzę bez, nawet do osiedlowego po ogórka. Teraz to już w ogóle noszę cały segregator
|
|
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi ostatnio trudno za wami nadążyć.
Mam jakieś rozdwojenie jaźni. Wczoraj pisałam, że wszystko jest do dupy a dzisiaj mi tak pięknie i błogo Jakaś miła pani w kiosku powiedziała mi dzisiaj, że ślicznie wyglądam i że widać, że czekam na chłopca. Co prawda, czuję się ze sobą bardzo dobrze (na szczęście nie trzeba przechodniom pokazywać brzucha i cycków w paski), ale chyba nie będę tęsknić. Bardzo się boję tego, że po porodzie zamienię się w wiedźmę na skutek tajfuna hormonów (a tak po prawdzie, to że wrócę do stanu normalności bo po ciąży spodziewałam się wszystkiego najgorszego, ale nic takiego się nie wydarzyło).
|
#2339 |
|
Raczkowanie
|
-część 4.
Pati, przesliczna ta lampka!
️Mnie sie dzisiaj tez snil porod, ale jakos tak strasznie dziwnie Cale szczescie juz nie pamietam dokladnie, co tam sie dzialo ![]() Mala za to szalenstwo od rana, a ze lecialam dzisiaj na badania to musialam w koncu sie zwlec z wyra nasikac do kubeczka W Rossmanie sa promocje na jakies kremy, oliwki, plyny do kapieli dla bobasow, jakby ktoras byla zainteresowana. Zastanawialam sie nad Mixa, ale nie bylo info, czy to mozna od dnia 0 stosowac, wiec w koncu wzielam cos z Hippa i Nivea. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2340 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wczoraj zjazd, a dziś posprzątałam chatę, piję kawkę i może zrobię paznokcie jak mi drętwiejąca ręka pozwoli ![]() Po południu zajęcia z chustonoszenia
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.

-część 4.

♀️ kim ona jest tak ogólnie na codzień ? 

Ja dziś 35+3 wg pierwszej strony jestem już w 9 miesiącu 

pamiętam jak poruszyła temat jak własnie jej mąż wracał sam z dzieckiem z jakiegoś miejsca typu bali (nie pamiętam) i wszyscy się tak zachwycali jaki super tatuś a to samo zachowanie u kobiety jesg traktowane jako normalne
pol nocy przedreptalam dzis...
i nie planuję poznać

mam same duperele do dokończenia 
mam nadzieję, że w ogóle go użyję.

️
️
Cale szczescie juz nie pamietam dokladnie, co tam sie dzialo