Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. 22 - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2019-10-31, 17:18   #2161
tuRmaNIA
Zakorzenienie

Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. 22

Cytat:
Napisane przez thian Pokaż wiadomość
Gdyby go w ogóle nie było produkty miałyby zupełnie inną konsystencję i trwałość, bo głownie za to odpowiadają podkreślone przez Kacpra składniki. A tzw. rajstopy - czyli nylon-12 używa się w większości kosmetyków NATUALNYCH. Na wchłanialność nie ma to wpływu.
Dlatego szukanie problemów, tam gdzie ich nie ma jest tylko stratą czasu.
Żyjem w czasach tak mocno postępującej gospodaczej degradacji środowiska, że na obecnym etapie już gówno możemy zrobić. No chyba, żeby wszyscy nagle oprzytomnieli, co jest nierealne.
Dziękuję za sprostowanie emocjonalnych wywodów Kacpra
W sumie zastanawiająca z niego postać. Jest kosmetologiem, tak? Pracuje gdzieś w zawodzie czy nigdzie go nie chcieli i teraz "mści się" na YT? Takie odniosłam wrażenie po jego 3-4 produkcjach Na więcej nie mam ochoty a filmu o Bielendzie nie obejrzałam do końca...

Wracając do tematu YR. Koniec października a o urodzinowym box'ie cisza...

bynajmniej =/= przynajmniej
tuRmaNIA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-10-31, 17:41   #2162
kaledonia
zielony stworek

Cytat:
Gdyby go w ogóle nie było produkty miałyby zupełnie inną konsystencję i trwałość, bo głownie za to odpowiadają podkreślone przez Kacpra składniki. A tzw. rajstopy - czyli nylon-12 używa się w większości kosmetyków NATUALNYCH. Na wchłanialność nie ma to wpływu.
Dlatego szukanie problemów, tam gdzie ich nie ma jest tylko stratą czasu.
Żyjem w czasach tak mocno postępującej gospodaczej degradacji środowiska, że na obecnym etapie już gówno możemy zrobić. No chyba, żeby wszyscy nagle oprzytomnieli, co jest nierealne.

Bzdury piszesz.

Używam naturalnych kosmetyków i w żadnym nie ma czegoś takiego. Składy są zazwyczaj krótkie.

Które naturalne kosmetyki zawierają nylon Te z certyfikatami eco cert

Moda przemija, styl pozostaje

Jestem
tutaj
kaledonia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-10-31, 17:51   #2163
stenka30
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaledonia Pokaż wiadomość

Bzdury piszesz.

Używam naturalnych kosmetyków i w żadnym nie ma czegoś takiego. Składy są zazwyczaj krótkie.

Które naturalne kosmetyki zawierają nylon Te z certyfikatami eco cert
Też się z tym nylonem jeszcze nie spotkałam
Ogólnie to YR ma fatalne kremy, już od wielu lat nic od nich nie używam, wycofali co mieli fajnego a nowości to właśnie takie plastykowo nylonowe kwiatki . Za to muszę przyznać że zapachy w większości mają świetne i wychwalane na vlogach perfumiarskich, uznawane za bardziej niszowe niż komercyjne a to duży komplement choć te najlepsze też już wycofane niestety

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
stenka30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-10-31, 18:02   #2164
thian
Zakorzenienie

Nie chce mi się już tłumaczyć bo to do wyrzgu można, a efekty takie jak u Kacpra. To że TY się z tym nie spotkałaś, to nie znaczy, że tego nie ma...

Jeden z wielu przykładów

https://sanaja.pl/skladniki-kosmetykow-naturalnych

Edytowane przez thian
Czas edycji: 2019-10-31 o 18:05
thian jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-10-31, 18:36   #2165
kaledonia
zielony stworek

Cytat:
Nie chce mi się już tłumaczyć bo to do wyrzgu można, a efekty takie jak u Kacpra. To że TY się z tym nie spotkałaś, to nie znaczy, że tego nie ma...

Jeden z wielu przykładów

https://sanaja.pl/skladniki-kosmetykow-naturalnych
Mam wrażenie, że nie wiesz co to są kosmetyki naturalne.
Tołpa i YR nimi nie są

Znam skład swoich kosmetyków, bo kupuję z marek takich, które go nie ukrywają, nie to co YR czy Avon.

Jestem
tutaj
Stary 2019-10-31, 19:00   #2166
thian
Zakorzenienie

Problem polega na tym, że ty niestety chyba cały czas piszesz o kosmetkach organicznch, a one mają nieco inne restrykcje niż naturalne. Jest to o tle dziwne, że chociażby z racji funkcji na tego typu forum powinnaś dostrzegać różnicę.

E: https://www.ekologia.pl/kobieta/urod...nia,19861.html
Stary 2019-10-31, 19:12   #2167
kaledonia
zielony stworek

Cytat:
Problem polega na tym, że ty niestety chyba cały czas piszesz o kosmetkach organicznch, a one mają nieco inne restrykcje niż naturalne. Jest to o tle dziwne, że chociażby z racji funkcji na tego typu forum powinnaś dostrzegać różnicę.

E: https://www.ekologia.pl/kobieta/urod...nia,19861.html
Proszę o nieodwracanie kota ogonem.
Zaczęłaś temat kosmetyków naturalnych, którego wg Ciebie zawierają nylon, co jest bzdurą, bo zgodnie z definicją
Cytat:
Kosmetyki naturalne to produkty, które są produkowane niemal wyłącznie z substancji naturalnych. Surowce naturalne to substancje pochodzenia roślinnego, zwierzęcego lub mineralnego oraz mieszanki i produkty reakcji między nimi.
Źródło
Nylon w żaden sposób naturalny nie jest.

Nie przeszkadza Tobie stosowanie kosmetyków z YR i jesteś z nich zadowolona to fajnie, ale nie rozsiewaj błędnych informacji.

Jestem
tutaj
Stary 2019-10-31, 19:18   #2168
thian
Zakorzenienie

To się już robi nudne.

"Chociaż kosmetyki naturalne – zwane także ekologicznymi – nie powinny zawierać żadnych składników pochodzenia syntetycznego, część organizacji, zajmujących się certyfikacją produktów ekologicznych, dopuszcza ich niewielką ilość. "

Nlon-12 jest często stosowanym polimerem w tychże. I owszem okeśla się je jako Natualne [czyt. spelniają kryteria].

To że jest to niezgodne z twoją biblią to twój poblem.
I tu się pożegnam.

Edytowane przez thian
Czas edycji: 2019-10-31 o 19:23
Stary 2019-10-31, 19:30   #2169
vuadaloupe
Raczkowanie

Zgadzam.się z Kaledonia. Jestem po farmacji i mam za sobą pracę i w sklepie zielarskim aptekach i laboratorium. Prawdziwe kosmetyki naturalne NIE zawierają tej substancji gwarantuje
vuadaloupe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-10-31, 19:47   #2170
beataaa21
Raczkowanie

GG do beataaa21

Cytat:
Napisane przez KiLaNeCzKa Pokaż wiadomość
Dawno nie używałam nic z YR, ale że miałam kartę podarunkową, to w moje ręce wpadło serum nawilżające. Otworzyłam je wczoraj i trochę jestem zdziwiona konsystencją. Nie jest czysto żelowa (a czegoś takiego się spodziewałam), ma w środku jakby kryształki lodu (?), to normalne? Jak nakładam na twarz, to troszkę je czuję. Co prawda szybko się rozpadają, ale nie jest to zbyt komfortowe. Pierwszy raz spotkałam się z taką konsystencją...

Spokojnie, to normalne. Serum ma tzw. mikroperełki nawilżające, które rozpadają się pod wpływem wmasowywania w skórę. Wszystko jest ok
beataaa21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-10-31, 20:45   #2171
KiLaNeCzKa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beataaa21 Pokaż wiadomość
Spokojnie, to normalne. Serum ma tzw. mikroperełki nawilżające, które rozpadają się pod wpływem wmasowywania w skórę. Wszystko jest ok
To wiem, bo na opakowaniu było o tym napisane, ale zdziwiłam się, że one są na tyle ostre, że czuję drapanie w trakcie nakładania. Nie mam jakiejś bardzo wrażliwej skóry, stąd moje pytanie, czy to jest normalne, że one są na tyle wyczuwalne.

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post50288312
KiLaNeCzKa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-11-01, 09:40   #2172
Xandrine_Marie
Naczelna wampirzyca

Cytat:
Napisane przez cosmetix Pokaż wiadomość
Pewne już bardzo popularne więc na pewno znacie takie jak rossmanowska Alterra, Organique, Make Me Bio, Vianek, Sylveco, Nacomi, Clochee, Alchemie, Lush Botanicals, Purite, Resibo.

U mnie sprawdziły się kosmetyki małych polskich producentów jak Pszczela Dolinka, Wytwórnia Mydła, Mąnna, Trawiaste, Zielone Laboratorium, Loving Eco, Bionigree, Ministerstwo Dobrego Mydła.

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

I wiele wiele innych produktów, gdyż polski rynek kosmetyczny jest dość dobry i nie będę sprowadzać kosmetyków z Japonii lub z Korei, bo nie jest to zbyt ekologiczne.

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

A jak mam czas to nawet sama coś ukręcę.

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Więcej Offtopów nie będzie.
Ja też (mam nadzieję, że z coraz lepszym skutkiem) zwracam uwagę na składy, na poziom plastiku, który generuję i tego typu sprawy. I coraz bardziej właśnie idę w kierunku małych lokalnych firm lub kupowania półproduktów. Marzy mi się też robienie własnych mydełek. Dla mnie np. świetną jakościowo marką polską jest YOPE. A ciągle się rozwijają. Od kiedy używam ich mydeł, to bóg mi świadkiem, mogę stosować krem do rąk raz na miesiąc lub dwa, ani skórek, ani niczego, a dłonie nawilżone super. Gdzieś czytałam nawet, że ich mydła niby do rąk ludzie stosują też do mycia twarzy i że nawet się to sprawdza

Poza tym umówmy się, tak naprawdę YR firmą eko nie jest - składy nie zawsze są super, generuje firma tonę plastiku i papieru. No i firma testuje na zwierzętach, ciągle jest na wszelkich listach związanych z testowaniem. Także eko są u nich tylko mityczne sadzenia drzew, hasła i sklepowe nalepki "vegan", no i kolor zielony marki . Ale nie powiem, że niektórych ich produktów nie lubię, choć ta lista uszczupla się z każdym dniem z powodu jakichś idiotycznych zmian składów i w ogóle polityki firmy. Jednak powoli rezygnuję z firm testujących na zwierzętach, choć wiem, że to ponoć i tak jak krew w piach, bo przecież większość składników kosmetyków i tak już kiedyś była testowana i człowiek jednak choćby przyjmuje leki, które są ciągle testowane

Kiedyś np. lubiłam serię niebieską do twarzy HV, dziś to tragedia i nie te same produkty.
Pędzle się nawet spoko.
Kolorówka nie dla mnie kompletnie, ale np. moja mama chwali sobie jeden z ich tuszy do rzęs i kredkę do brwi.
Wody zawsze jak są jakieś dobre i fajne to je albo rozwodnią albo wycofają
Kochałam żele YR pod prysznic, teraz zużywam zachomikowane liczne zapasy jeszcze starszych wersji, nowych póki co się boję, bo ponoć wysuszają, a ja mam skórę megawrażliwą. No ale jak wykończę te starsze wersje to pewnie sprawdzę z 1-2 nowsze żele, a jak okażą się chłamem to i z nich zrezygnuję.
Kochałam też serię z karite, ale znowu pewnie coś pozmieniali w niej
Właściwie ostatnio robię już głównie zamówienia składkowe typu - kuzynka coś z serii SEP, bo lubi każdą wodę i mleczko z serii, mama jak potrzebuje kredkę do brwi i tusz, a ja już tylko właściwie 2 produkty - orzeźwiająca maseczka i żel chłodzący do stóp (chociaż i ten po zmianie opakowania jest już moim zdaniem gorszy niż poprzednik)

Cytat:
Napisane przez Iryska75 Pokaż wiadomość
Wreszcie ktoś zadowolony z nowej wody
Otworzyłam nowy żel kawowy i jest boski, bardziej kawowy niż poprzedni, zapach intensywny, zostaje na skórze, jest też bardzo kremowy i nie wysusza, skóra jest miękka i jedwabista bez żadnego mazidła
Testowałam nowe wody i zachwytów nie ma, wolałabym żeby było 50ml ale bardziej skoncentrowane. Jak będzie promocja dowolny produkt od 50-70zł to może się skuszę

Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka
Mi się wydaje, że ta starsza kawka to bardziej taki zapach kawy z mlekiem, albo kawowych lodów, bo miał zapach w sobie coś otulającego, słodkiego, a nowa kawa to już bardziej takie mocniejsze espresso Już ten zapach taki kremowy nie jest, przynajmniej dla mnie. Jeszcze nie wiem, czy nową kawę lubię

Tak w ogóle to witam się po przerwie, bo już jakiś czas mnie tu nie było, miałam odwyk od zakupów, bo Z.A.P.A.S.Y Ciekawa jestem tych nowych wód - Czy Cuir de Nuit to wierny odpowiednik Vanille Noire, czy jednak inaczej pachnie? Bo bym w ciemno zamówiła, ale jeśli to inny zapach to nie wiem Ostatnio w ogóle nie wąchałam nowości YR, a będę pewnie dopiero po BF w miejscu gdzie w ogóle YR stacjo jest
Xandrine_Marie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-11-01, 09:43   #2173
mmyszkaaa
Raczkowanie

Z innej beczki- fajne zamówienie mi wskoczyło: https://www.yves-rocher.pl/zestaw_ol...anowy_and_roza za 57 zł- ze zniżką z vip i kodem 50% na najdroższy produkt w koszyku.
mmyszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-11-01, 10:08   #2174
simone2010
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmyszkaaa Pokaż wiadomość
Z innej beczki- fajne zamówienie mi wskoczyło: https://www.yves-rocher.pl/zestaw_ol...anowy_and_roza za 57 zł- ze zniżką z vip i kodem 50% na najdroższy produkt w koszyku.
Dzieki za info

I to by bylo tyle na temat mojego postanowienia, zeby nie zamawiac juz w tym roku Rosia

Ćwiczę od czasu do czasu

Spełniam swoje małe marzenia
simone2010 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-11-01, 12:42   #2175
Nola_
Zakorzenienie

Cytat:
Jaki to kod?
Stary 2019-11-01, 13:33   #2176
simone2010
Zakorzenienie

Cytat:
Działa też na największe zestawy Biały Migdał i Pomarańcza i Cedr ze strefy vip

Cytat:
Napisane przez Nola_ Pokaż wiadomość
Jaki to kod?
To są kody indywidualne, do jednokrotnego wykorzystania.

Ćwiczę od czasu do czasu

Spełniam swoje małe marzenia
simone2010 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-11-01, 14:04   #2177
mmyszkaaa
Raczkowanie

Tak, to był kod indywidualny- dostałam chyba po tym jak nie dokończyłam zakupów i zostawiłam konto z załadowanym koszykiem na parę godzin. Zastanawiałam się też nad białym migdałem tym największym zestawem, ale skusiły mnie olejki arganowe, kochałam serię TdH i mam nadzieję że te nowe produkty z różą i arganem będą godnymi następcami. Tak więc jak ktoś ma niewykorzystany kod to można fajnie go zutylizować
mmyszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-11-01, 14:27   #2178
cosmetix
Makeup challenge winner

Duża świadomość klientów byłaby druzgocząca dla branży kosmetycznej.
Stary 2019-11-01, 14:37   #2179
KiLaNeCzKa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Xandrine_Marie Pokaż wiadomość
[COLOR="Gray"] Ciekawa jestem tych nowych wód - Czy Cuir de Nuit to wierny odpowiednik Vanille Noire, czy jednak inaczej pachnie? Bo bym w ciemno zamówiła, ale jeśli to inny zapach to nie wiem Ostatnio w ogóle nie wąchałam nowości YR, a będę pewnie dopiero po BF w miejscu gdzie w ogóle YR stacjo jest
Nie wiem czy to Ci jakoś pomoże, ale moim zdaniem to dwa inne zapachy. CdN lubię, a VN nie. Nie potrafię wskazać różnic, bo VN miałam dawno temu i nie pamiętam dokładnie tego zapachu. Natomiast Cuir de Nuit mam miniaturę i polubiłyśmy się. Pełnowymiarowego flakonu w pełnej cenie napewno nie kupię, ale na jakieś małe zamówienie z tą wodą w gratisie może się skuszę. Ale to jak zdenkuję trochę tych zapachów, które już mam.

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post50288312
KiLaNeCzKa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-11-01, 14:43   #2180
SilverMist
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez KiLaNeCzKa Pokaż wiadomość
Nie wiem czy to Ci jakoś pomoże, ale moim zdaniem to dwa inne zapachy. CdN lubię, a VN nie. Nie potrafię wskazać różnic, bo VN miałam dawno temu i nie pamiętam dokładnie tego zapachu. Natomiast Cuir de Nuit mam miniaturę i polubiłyśmy się. Pełnowymiarowego flakonu w pełnej cenie napewno nie kupię, ale na jakieś małe zamówienie z tą wodą w gratisie może się skuszę. Ale to jak zdenkuję trochę tych zapachów, które już mam.

Zdecydowanie to dwa różne zapachy, podobieństwo polega tylko na tym, że oba z gatunku słodkich. W CdN czuję takie pomieszanie kakao i chyba kawy (na ile pamiętam z testów w sklepie), wszystko na słodko. Ładny zapach, ale VN, które uwielbiam, mi nie zastąpi.
SilverMist jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-11-01, 16:16   #2181
tuRmaNIA
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za cynk
A miałam już nic nie zamawiać do końca roku, ale zalegający kod zrobił swoje

bynajmniej =/= przynajmniej
tuRmaNIA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-11-01, 17:06   #2182
Snowdrop_
Animal Liberation

Cytat:
Napisane przez Xandrine_Marie Pokaż wiadomość
Ja też (mam nadzieję, że z coraz lepszym skutkiem) zwracam uwagę na składy, na poziom plastiku, który generuję i tego typu sprawy. I coraz bardziej właśnie idę w kierunku małych lokalnych firm lub kupowania półproduktów. Marzy mi się też robienie własnych mydełek. Dla mnie np. świetną jakościowo marką polską jest YOPE. A ciągle się rozwijają. Od kiedy używam ich mydeł, to bóg mi świadkiem, mogę stosować krem do rąk raz na miesiąc lub dwa, ani skórek, ani niczego, a dłonie nawilżone super. Gdzieś czytałam nawet, że ich mydła niby do rąk ludzie stosują też do mycia twarzy i że nawet się to sprawdza
Co do mydeł YOPE - one są takie olejkowe, ja niektórymi myję twarz a dokładniej zmywam makijaż i nic mi nie jest są bardzo fajne na zimę, tylko niestety trochę więcej kosztują niż standardowe mydła w płynie.

Szkoda, że ta sosnowa limitka YR ponoć ma średni zapach. Migdałowych kosmetyków od nich mam już spory zapas, także na białą raczej się nie skuszę, liczyłam na zimowy las w tej drugiej.
Snowdrop_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-11-01, 17:25   #2183
SilverMist
Rozeznanie

U mnie takie zamówienie za 88,52. Wprawdzie dochodzą mi koszty wysyłki, ale biorąc pod uwagę niedawny brak dobrych kodów (z nielicznymi wyjątkami), to i tak nieźle. I chyba po tym zamówieniu będę mogła mieć Gold. Dzięki za wiadomość o kodzie!
I1940 Zestaw Olejek arganowy & Róża 1 59.05 zł 90722 Żel pod prysznic Biały Migdał 1 19.50 zł P97613 Krem do twarzy i ciała edycja limitowana 1 0.01 zł 86234 Puder zero niedoskonałości średni beż – próbka 1ml 1 PREZENT 86234 Puder zero niedoskonałości średni beż – próbka 1ml 1 PREZENT P94384 Woda perfumowana Comme Une Evidence edycja limitowana 1 0.01 zł
SilverMist jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-11-01, 17:52   #2184
Aleksa_888
Wtajemniczenie

Są już testery świątecznych limitek w stacjo, można także kupować. Migdał może i podobny do żelu JdM migdal, ogolnie zwyczajny zapach, bez wow. Pomarańcza i cedr za to, to jakies dziwactwo, ani tam cedru, ani tymbardziej pomarańczy, zapach opisałabym krótko jako trawiasty. Lepiej powąchać przed kupnem, bo można się rozczarować...

Nie wiem czy będzie coś więcej na święta, jeśli nie, to szkoda, bo serio nie ma czego kupować.

Edytowane przez Aleksa_888
Czas edycji: 2019-11-01 o 17:55
Aleksa_888 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-11-01, 18:14   #2185
Nola_
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, to był kod indywidualny- dostałam chyba po tym jak nie dokończyłam zakupów i zostawiłam konto z załadowanym koszykiem na parę godzin. Zastanawiałam się też nad białym migdałem tym największym zestawem, ale skusiły mnie olejki arganowe, kochałam serię TdH i mam nadzieję że te nowe produkty z różą i arganem będą godnymi następcami. Tak więc jak ktoś ma niewykorzystany kod to można fajnie go zutylizować
Ciekawe od czego to zależy, bo ja te kody dostaję tylko na darmową dostawę...
Gdyby ktoś miał zbędny kod na 50% to chętnie przygarnę
Stary 2019-11-01, 19:03   #2186
Luna1818
Rozeznanie

Mi ostatnio coś nie chcą wysłać kodu na -50
Ciągle mam na darmową dostawę

Luna1818 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-11-01, 20:32   #2187
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez simone2010 Pokaż wiadomość
Dzieki za info

I to by bylo tyle na temat mojego postanowienia, zeby nie zamawiac juz w tym roku Rosia
z mojego takiego samego postanowienia też nici 😃 się skusiłam- za 57, 27 zl szarpnęlam zestaw olejek arganowy i ten żel pomaranczowo-cedrowy, ciekawa jestem co to za dziwactwo. I mam prezenty z 2 progów ☺

Cuir de nuit wg mnie w ogóle niepodobny do Vanille Noir, jak dla mnie nieslodki i jakby dziwny zapach, ale ostatnio używam go codziennie. A odrzucił mnie na początku.

W których konkretnie produktach jest ten nylon?
Poczytałam sklady kilku kremów YR i mi mogę się doszukac
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-11-02, 01:26   #2188
ania2517
Raczkowanie

Udało mi się znaleźć dość fajną (moim zdaniem ) okazję, więc dzielę się - może któraś z Was skorzysta. Jeśli macie aplikację mobilną w ING, to możecie wygenerować sobie kod rabatowy na 40%. I teraz najlepsze - obniża cen także produktów z zielonym punktem oraz zestawów (kalendarz też bez problemu wszedł), więc wydaje mi się, że warto.
ania2517 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-11-02, 03:48   #2189
Luna1818
Rozeznanie

Ania2517 suuuper, dzięki za info

Luna1818 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-11-02, 05:31   #2190
julietta83
Zakorzenienie

Ktoś ma kod na -50% lub z ING?
Odstąpię darmową dostawę, bo tylko takie dostaję ostatnio

julietta83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości