|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wymienię w październiku
nieaktualne!
Oddam wiele za górnopółkowe: - krem/żel pod oczy chętnie - kremy do twarzy dla 40+, cera sucha - na już potrzeba mi podkładu dla suchej cery w tonacji jasno-beżowej, najchętniej parure gold ale i inne propozycje rozważę nowe ubranka dla chłopca 12-18 miesięcy Disney i Firetrap (dla zainteresowanych foty) za coś przydatnego oddam ubrania dla dziewczynki od 128cm do 134cm: markowe spodnie materiałowe, getry, jeansy, bluza, kurtka, bluzeczki z długim i krótkim rękawem, spodenki sportowe i letnie, stroje kąpielowe, buty na basen. Rzeczy są w stanie bdb, część założona raz, trochę nowych. Dla chętnego 2 używane firmowe plecaki w stanie dB. Dwa duże wory. Nowa, oryginalna, z metką obag city z organizerem kolor bordo. Biustonosz Marie Meili 85D-75D zawyżona rozmiarówka, do sukienek z glebokim dekoltem, zawyżona rozmiarówka z metki 85D a jest to co najwyżej 75D, nowy tylko przymierzony bez metek, kupiony w Tkmaax w Lublinie. Delfin Blue, 100% sprawny z akcesoriami. Długość ok. 60cm. Super stan, użyty ze 2-3 razy. My little pony wielki zestaw - dla zainteresowanych zdjęcia Wielki kaczor Donald Disney, ponad 100cm - zabawka w stanie bdb - w zasadzie w większości wisi dla ozdoby. Piękny, miękki pluszak. Kupiony w Disneyland Paris za ponad 100 eur. Wielki Kłapouchy, nowy z metką ponad 100cm - kupiony w Disneyland Paris za ponad 120 eur Wielki zestaw lalek monster high z akcesoriami - dla zainteresowanych zdjęcia drogeria: cienie 406 Tsarina Guerlain - ubytek testowy Guerlain Crazy Terracotta kilka razy omieciony pędzlem (bez welurku) - absolutnie oryginalna kupiona podczas dostępności w Duglas w Warszawie, bez kartonika puder rozświetlający z serduszkami Physicians Formula - tylko test Benefit hoola bronzer do twarzy, spray 2x5ml, nowe w kartoniku Estee Edit Estee Lauder Glowing Balm 210 chamois, zostało ok. 3/4 z 50ml we flakonie z pompką The estée edit by Estée Lauder hi lo stylo contour 01, nowa w kartoniku zapachy: - stary Dior addict eau fraiche ok. 40/50ml - stara Miss Dior Cherie ok. 43/100ml. - Givenchy Mariage bez korka 10-12/50ml - Estee Lauder Youth Dew edt w 2 flaszkach plus mini - ok. 30ml -Nina Ricci L'air de temps edt ok. 80/100ml - MJ oh Lola ok. 55/100ml korek z Loli - MJ Daisy so fresh Twinkle ok. 40/100ml - MJ Daisy so fresh Sunshine ok. 30/75ml - D&G One ok.35/50ml - unikat, korek zmienił kolor (tak już mają) - victoria's secret mgiełka secret charm ok. połowa z 250ml - ralpf lauren kryształowy flakon 15ml do napełniania safari - unikat, z pudełkiem - Eau de Gucci concentree ok. połowa z 25ml - antyk __________________ Edytowane przez peonies Czas edycji: 2020-01-08 o 09:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię w październiku
może coś u mnie wpadnie Ci w oko za jakiś zapach?
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam
![]() ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- wpadła mi w oko: Miss Dior absolutely Blooming 20/100 pierwsza wersja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
U cb podoba mi się
tara Miss Dior Cherie ok. 43/100ml |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hej, czy wybierzesz coś u mnie za miss dior cherie?
![]()
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Nie, i proszę o odpowiedź jak najszybciej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam
![]() ---------- Dopisano o 06:34 ---------- Poprzedni post napisano o 06:33 ---------- niestety nic więcej na mój nos ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Nie, dziękuję
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
music is my best friend ♫
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za stary Dior addict eau fraiche ok. 40/50ml albo stara Miss Dior Cherie ok. 43/100ml ?
![]() |
#15 |
music is my best friend ♫
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety tylko Dior mnie interesuje. Jeśli byś chciała to jestem w stanie dołożyć np. Givenchy Ange Ou Demon EDP ok 18/30ml, DKNY Be Tempted około 22/30ml albo Calvin Klein CK2 około 15/20ml Co Ty na to?
![]() |
#17 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.