|
|
#2641 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019
-część 4.
Ja wczoraj sie golilam wlasnie bo wizyta
tak bym sie nie męczyła. Małżonek juz dawno tam nie zaglada a ja ledwo sięgam ![]() ![]() ![]() ale mi latwiej nogi ogolic. Problem mam tylko z lewą stroną lewej nogi ;D Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2642 | |
|
Wtajemniczenie
|
-część 4.
Cytat:
zgrałyśmy się 🤣 u nas prezenty dostają dzieci, no i my z siostrą i rodzicami między sobą wymieniamy prezenty włączając naszych mężów.Kilka lat temu moja mama też wprowadziła taka tradycje że osoba która organizuje wigilię u siebie (co roku jest u kogoś innego) ma dla każdego uczestnika Wigilii jakaś czekoladę, lizaka czy coś drobnego słodkiego tak żeby każdemu było miło Był też pomysł że na imieninach mojego taty ( jest ten sam skład osobowy co na wigilii) wszyscy losujemy jedna karteczkę z imieniem i jedna z litera alfabetu i kupujemy prezenty za określana kwotę (prezent ma się zaczynać na wylosowana literke) ale coś nie wyszło ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2643 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019 ❤ -część 4.
Cytat:
![]() Dziewczyny co myślicie o wzięciu wody termalnej na porodówkę, żeby się psikać co jakiś czas ?
|
|
|
|
|
#2644 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Ja mam już spakowaną..bardzo polecam, razem z pomadką nawilżającą do ust.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze dorzuciłam chusteczki do demakijażu, jakbym pojechała umalowana co by pandy nie mieć pod oczami
|
|
|
|
|
#2646 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2647 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Od jutra działam ze wszystkim także pranie sprzątanie prasowanie to plan na najbliższy tydzień W przyszłym tygodniu spakuje torbę dla siebie i Tomka i może się dziać do chce ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2648 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Ja właśnie spakowałam torbę
udało się upchnąć wszystko w jedną walizkę, ale tak na styk muszę tylko kupić i dopakować biustonosz do karmienia i skarpetki ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2649 |
|
Wtajemniczenie
|
-część 4.
Pospieszacie z tymi torbami
![]() Jeszcze nawet majtek poporodowych nie kliknelam 🤦☠♀️ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2650 |
|
Wtajemniczenie
|
-część 4.
Heeej laski!!!
O rany, mało w weekend zaglądałam na wizaż, a Wy jak zwykle się rozpisalyscie! ![]() U nas weekend szalony, cmentarze,obiad u rodziców, potem wieczorem że znajomymi, wczoraj trochę leniwie ale z Tz spacerowalismy trochę,dzisiaj spacer do lasu i popołudnie że znajomymi... korzystamy teraz z wychodzenia z domu i "wolnosci", bo brzuch zabiorę wszędzie, a młodą niekoniecznie :/ ciekawa jestem jak to będzie...pewnie na początku będziemy uwięzieni trochę.... Fajnie że poruszylyscie temat prezentów też chcemy ogarnąć wszystko w listopadzie, najwyżej coś domówimy w grudniu przez Internet ![]() Największy problem mam z treściami i tż błagam ,dawajcie jakieś pomysły ![]() PATI, zaczęłaś czytać już drugą część Mamy dla mamy? Bo mam w posiadaniu pierwsza, i zastanawiam się , czy kupić drugą ![]() Trzymam kciuki dziewczyny za jutrzejsze wizyty !!! Ja mam w piątek, muszę polecieć jescze do labu w tym tygodniu zrobić badania ![]() Miłej nocki!!
|
|
|
|
#2651 | |
|
Wtajemniczenie
|
-część 4.
Cytat:
bo mam trochę biegania po mieście ![]() I w końcu muszę ogarnąć szlafrok, koszule do porodu i karmienia bo jeszcze nie ogarnęłam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2652 | |
|
Raczkowanie
|
-część 4.
Cytat:
![]() W tym roku też już zaczęłam kupować prezenty bo później będzie pewnie ciężko. Największy problem mam zawsze z wyborem prezentu dla babci. Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty ☺ i trochę Wam zazdroszczę bo ja dopiero 15.11 mam i ostatnio się zastanawiałam czy nie urodzę do tego czasu Za to we wtorek na następne ktg jadę.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2653 |
|
Zadomowienie
|
U nas prezenty robimy tylko dzieciom i nie pod choinkę, tylko na 6 grudnia. Z reguły dogadujemy się z siostrami męża, co które dziecko chce i co potrzeba. No i z mężem kupujemy jakieś drobiazgi sobie, czasem to tylko czekoladki lub kubek.
Czekam na wypłatę i wszystko dokupuje i ostatecznie pakuje torbę. Może uda się w tym tygodniu. Przede mna jutro ciężki dzień ;/ mąż w pracy, moja mama chora, a ja muszę rano odstawić Jaśka do teściowej, z N jechać na testy na alergię, pózniej odwieźć ja przedszkola, po przedszkolu zawieźć na balet i zrobic zakupy, wszystko z Jasiem. No i na noc jesteśmy sami :/ N ma mieć przez cały tydzień plastry naklejone na placach. |
|
|
|
#2654 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Dziewczyny gdzie najlepiej wywołać zdjęcia? Empik, Rossmann? Macie jakieś doświadczenie
? Zbieram się do tego odkąd jestem na l4 ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2655 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2656 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2657 | |
|
Wtajemniczenie
|
-część 4.
Cytat:
Swego czasu w Tesco na Górczewskiej był jakiś punkt gdzie można było wywołać zdjęcia, ale dawno tam nie byłam więc nie wiem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2658 | ||
|
Zadomowienie
|
-część 4.
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2659 |
|
Zadomowienie
|
Ja wywoływałem na allegro, fotolab czy coś takiego i byłam zadowolona. Teraz też się zbieram, żeby wywołać zdjęcia.
|
|
|
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Mojemu psu ruszają sie dwa zęby, kły
bedzie musiała miec usunięte jutro jadę z nią do weta. Normalnie serce mi pęka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2661 |
|
Zadomowienie
|
-część 4.
Ależ mam dzisiaj dziwny dzień.. Czuję się tak źle, że ciężko sprecyzować co mi jest.. Duszno, zjazdy, trochę problemów żołądkowych, twardniejący brzuch. Ale teraz weszłam na wagę i przybrałam 3 kg w 4 dni.. Nieco mnie to zdziwiło bo od kilku tyg waga zatrzymała się na +12kg. Nie zaobserwowałam u siebie opuchlizny nóg czy tym podobnych. Ale dziwna sprawa taki nagły skok..
|
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Misiaq ja mialam tak ,ze w 4tyg przybrałam 1,1kg a innym razem w tydzień 2,5kg :O teraz jak bylam z tymi plecami mialam tyle więcej...
Ja sie dobrze czuje, jak mnie plecy nie rypią. Od wczoraj mam takie przepowiadacze, ze masakra. Juz mowilam do przyjaciółki, ze czuje się porodowo ,ale najpierw niech odbędzie się baby shower chociaz ciekawe ile Tymek wazy. Kurcze martwie sie tym psem. co sie stało ze nagle sie zaczely ruszac... ona ma niestety sklonnosci do osadzania sie kamienia. Myje jej zęby przeciez, ech biedna , zal mi jej ma czerwone dziąsła cos jej sie tam wdalo Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2663 |
|
Raczkowanie
|
-część 4.
Pati, a ile lat ma Twoja psina?
|
|
|
#2664 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Pięć skończy w kwietniu. Screenshot_20191103-234625_Gallery.jpg
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2665 |
|
Raczkowanie
|
-część 4.
Ojej, to rzeczywiście dziwne, że już jej zęby poszły. Mocno się ruszają? A jak reszta się trzyma?
|
|
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Reszta jest ok. Szczerze mowiac jak wpisuje w net: kamien u psów to ona nie ma prawie nic.
Miala ściągany w kwietniu jakos . No masakra jakby czlowiek nie dbal o psa.. kupuje jej gryzaki na zeby , myje a tu dupa. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2667 | |||
|
Zadomowienie
|
-część 4.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Też już ostro myślę o prezentach, u nas robimy każdy każdemu, więc trochę tego wychodzi się raczej tak symbolicznie ![]() Coś nie mogę spać a wypadałoby zazdroszczę jutrzejszych wizyt, ja dopiero za tydzień, ale mam wrażenie, że mała w ostatnim czasie dużo nabrała, bo czuję się mega ociężale i brzuch gigantyczny.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#2668 |
|
Rozeznanie
|
-część 4.
43 dni do ptp, chyba rzucę się do tego czasu z wysokości. Cały wieczór/noc mdłości, po prostu co 24h mam losowanie nowej kategorii porażki.
W ogóle wszystkim dookoła śni się już, że panienka w ten czy inny sposób jest na świecie. Poza mną. Ja w każdym śnie jestem w ciąży, do porodu zostało sto lat, a w mojej głowie wciąż tkwi przekonanie, że ta gehenna nigdy się nie skończy i już na zawsze będę chodzić z brzuchem ![]() Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2669 | |
|
Wtajemniczenie
|
-część 4.
Cytat:
![]() Mi się nic nie śni. Wczoraj się zastanawiałam czy nie mam czasem skurczy przepowiadających bo wieczorem pobolewal mnie brzuch tak jakbym okresu miała dostać nie ogarniam tych przepowiadaczy.Mi do TP zostało 51 dni. Nie powiem że nie chciałabym żeby Tomek był już z nami, ale z drugiej strony jeszcze trochę do donoszonej mi brakuje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2670 |
|
Raczkowanie
|
-część 4.
Dzień dobry.
Mi Preglife pokazuje że zostało mi 33 dni ale on o jeden dzień się myli także 34dni. Wszystkie konieczny mi drętwieją w nocy eh te koszmarne nocki ![]() Kciuki za dzisiejsze wizyty czekam na relacje! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:12.

-część 4.
tak bym sie nie męczyła. Małżonek juz dawno tam nie zaglada a ja ledwo sięgam 

to z lusterkiem nawet spoko, gorzej nogi ogolić bo ciężko się tak wyginać 
tak żeby każdemu było miło

także pranie sprzątanie prasowanie to plan na najbliższy tydzień 

muszę tylko kupić i dopakować biustonosz do karmienia i skarpetki 

!!! Ja mam w piątek, muszę polecieć jescze do labu w tym tygodniu zrobić badania
♀️

? Zbieram się do tego odkąd jestem na l4 

bedzie musiała miec usunięte 
zazdroszczę jutrzejszych wizyt, ja dopiero za tydzień, ale mam wrażenie, że mała w ostatnim czasie dużo nabrała, bo czuję się mega ociężale i brzuch gigantyczny.