|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019
-część 4.
Mnie wczoraj tak bolało krocze, krzyż, miednica, pachwiny i co tylko tam się jeszcze znajduje, że nie potrafiłam chodzić, wstawać, ani się normalnie w nocy przewrócić z boku na bok. Gin powiedział że to normalne i że teraz już tak będzie, także tego.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2972 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
To ja dorzucę do wora moje ciągłe duszności. Siedzieć nie mogę, nieważne czy wyprostowana jak struna, czy na wpół leżąco. Najlepiej mi się oddycha, leżąc na boku.
Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2973 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Tez chce mi sie narzekac, aleeeee to juz tylko miesiąc został
damy radę! Zaraz brzuchy nam poopadają więc będzie lżej. Pokażę wam moje dzisiejsze o dziwo tak sobie siadalam bokiem , ze mnie plecy nie bolaly 20191105_225706.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Voice - doszlas do tego co Ci tam w zagłówku chodziło?
![]() Ja naprawde nieźle śpię jak plecy mnie nie bolą, wręcz mam problem by sie obudzić z rana jak Leo wygania dinozaury z łóżka i woła mamę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2975 | ||
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
Cytat:
Nie myślę o tym bo chłop zagranico i jestem sama w domu Akcja się póki co nie powtórzyła. Uznałam że to były zbiorowe halucynacje. Ja w ciąży już niejedno sobie ubzdurałam, a on sobie winkował z moim bratem i też pewnie inaczej odbierał bodźce ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2976 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
![]() TŻ wstał do pracy i chwilowo mam oczy, jak 5 zł. Mam nadzieję, że jeszcze zasnę. Miłego dnia ![]() Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2977 | |
|
Wtajemniczenie
|
-część 4.
Cytat:
ja idę jutro, ale nie mam pomysłu jeszcze jakie tym razem. Ja się już doczekać nie mogę Tomka, ale dziś dopiero 33+0 więc musze jeszcze poczekać ![]() Dzień dobry ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2978 |
|
Raczkowanie
|
-część 4.
Dzień dobry
dawno tak wcześnie nie wstawałam i nie powiem żebym się za tym jakoś steskniła ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2979 | |
|
Raczkowanie
|
-część 4.
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Wczoraj na ktg wszystko ok, ale długo zeszło. Kolejka długa na izbie przyjęć, a potem do lekarza żeby wynik obejrzał. Mam nadzieję że jak przyjadę do porodu to nie będzie tyle ludzi. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2980 | |
|
Rozeznanie
|
-część 4.
Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry ![]() Moje dzisiejsze samopoczucie lepsze niż wczoraj kupiłam sok z czarnego bzu, Prenalen w saszetkach, dodatkowo faszeruje się czosnkiem i chyba pomaga, bo czuję się znacznie lepiej Dzisiaj jeszcze posiedzę w domu i jutro już będzie ok.Dobrze, że jutro mam diabetologa, bo dzisiaj na czczo miałam 84 cukru, a z reguły waha się od 90 do 97. Normalnie bym się nie martwiła, ale wczoraj miałam 95, dzisiaj to 84 i wydaje mi się, że to dość spory spadek.. Dzisiaj wstanę w nocy i zmierze, strasznie się boję tych niskich cukrów Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2981 | |
|
Wtajemniczenie
|
-część 4.
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2982 | |
|
Rozeznanie
|
-część 4.
Cytat:
Też liczę, że jak pójdę rodzic, to nie będzie aż tylu pacjentów, ale chyba się przelicze mój szpital przyjmuje najwięcej porodów spośród okolicznych szpitali, więc może być z tym ciężko. Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2983 |
|
Wtajemniczenie
|
-część 4.
Hej!
![]() PATI, super paznokcie ![]() Pati, ten top z Lidla ma tak samo odpinane ramiączka jak te biustonosze do karmienia z h&m? MYCHA, i jak, udało Ci się potem jeszcze zasnąć? ![]() Ja nie wiem czemu, ale miałam jakiś stary budzik w tel.ustswiony dzis na 5.00 jestem zła że to wcześniej nie wyłączyłam, oczywiście od 5.00 już nie śpię...Wczoraj kliknelam ostatniezamówienie z apteki I prześcieradło+ochraniacz na łóżeczko. Muszę kupić jeszcze jakieś miniaturki kosmetyków do szpitala z Rossmanna. Pakujecie szampon do włosów dziewczyny do torby do szpitala?Miłego dnia wszystkim
|
|
|
|
#2984 | ||
|
Zadomowienie
|
-część 4.
Hejo, chciałabym jeszcze się położyć ale w brzuchu impreza. A tak okropnie się nie wyspałam.. teraz już dobrze mi się śpi tylko na prawym boku
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2985 | |
|
Raczkowanie
|
-część 4.
Cytat:
jeszcze diabetolog mówiła że przed samym porodem może zacząć mocno spadać cukier to wtedy będzie trzeba zmniejszyć dawkę insuliny.Szpital gdzie mam rodzić to też najwieksza porodówka w mieście więc pewnie ludzi będzie cały czas sporo Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2986 | |
|
Rozeznanie
|
-część 4.
Cytat:
Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2987 |
|
Raczkowanie
|
-część 4.
Dzień dobry
![]() Ja właśnie się ogarniam do gina. Na 9 mam ktg i później wizytę. Podczytuje dziewczyny październikowe i się zestresowałam że tyle piszą o sytuacjach że ich dzidzie się zaksztusily i sine się robiły. I teraz już jestem tak zestresowana że chyba jak urodzę to nie odejdę od małej nawet na parę sekund. Napiszcie proszę czy kupiliście monitor oddechu jak tak to dajcie linka do niego albo dokładna nazwę. Chyba będę musiała go kupić bo ze stresu się wykoncze. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2988 | |
|
Raczkowanie
|
-część 4.
Cytat:
|
|
|
|
#2989 | |
|
Raczkowanie
|
-część 4.
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2990 | |
|
Rozeznanie
|
-część 4.
Cytat:
DSC_0026.jpg Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2991 | |
|
Rozeznanie
|
-część 4.
Cytat:
![]() Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2992 |
|
Raczkowanie
|
-część 4.
Miałam się Was zapytać zaraz po obudzeniu, ale oczywiście zapomniałam... Dziaj w nocy jak wstałam do toalety to miałam okropnie twardy brzuch i cały mnie piekł... Też Wam się tak czasem zdaża? Mnie to że piekł cały to pierwszy raz... Zazwyczaj mnie piecze trochę pod biustem jak siedzę
|
|
|
#2993 | ||
|
Wtajemniczenie
|
-część 4.
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#2994 | |
|
Zadomowienie
|
-część 4.
Cytat:
|
|
|
|
#2995 |
|
Wtajemniczenie
|
-część 4.
Dzień dobry w 35+0
![]() od jutr zaczynam pić olej z wiesiołka powiem Wam ze powraca mi chyba etap strachu przed porodem, na samym początku wizja porodu sn to był jakiś kosmos i rozwazalam cesarke, pozniej po spotkaniach z polozna bylam jakas uspokojona, a teraz jak aplikacja pokazuje mi 35 dni to chyba zaczynam swirowac
|
|
|
|
#2996 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Hej dziewczyny, Dzieki! Ja nie zamierzam sciagac do porodu, ale chce zrobić transparentny french.
Maddd tak, dokladnie takie samo mają odpinanie. Maz dzis dzwonił mnie umówić do kliniki spisac plan porodu z lekarzem i dopiero termin mamy na 26.11 obym nie urodzila wczesniej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2997 | |
|
Zadomowienie
|
-część 4.
Cytat:
![]() A teraz w domu to myję tak co 3 dni i ostatnio się pilnuję, żeby być przygotowaną i co kilka dni się doprowadzam cała porządnie do ładu z goleniem również ![]() Z jednej strony Wam powiem, że mam świadomość, że za miesiąc mogę już mieć przy sobie dziecko. No bo co to jest miesiąc prawda? Ale z drugiej to chciała bym JUŻ Moje marzenie to ten 22 ale obstawiam, że jak na złość przenoszę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2998 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2999 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Dzień dobry,
Ja dopiero wstałam, dawno tyle nie spałam aż mnie lewe biodro boli bo całą noc śpię na lewym boku chyba musiałam odespać wczorajsze niewyspanie.Jedyne co to chyba mnie wczoraj zawiało, ze sklepów wychodzę zgrzana, potem wiatr mnie przewiał i dziś gardło boli ![]() Cytat:
Kupiliśmy w końcu Babysense 7. Kciuki za wizytę ![]() Pati super paznokcie ![]() Ja teraz chyba zdejmę i już nie będę robiła, bo do mojego szpitala nie można mieć pomalowanych, chociaż się zastanawiam czy nie wystarczyłyby im niepomalowane u stóp ? chyba, że u rąk zrobię jakieś jasne hm. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- U mnie dziś 36+0 ![]() jeszcze tydzień i jesteśmy donoszeni Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3000 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Zestresowalam sie ,ze nie omowie porodu z lekarzem przed
((( a mam tyle pytań i watpliwosci . Ryczec mi sie chce ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

-część 4.

damy radę! Zaraz brzuchy nam poopadają więc będzie lżej. Pokażę wam moje dzisiejsze
o dziwo tak sobie siadalam bokiem , ze mnie plecy nie bolaly

Nie myślę o tym bo chłop zagranico i jestem sama w domu
Akcja się póki co nie powtórzyła. Uznałam że to były zbiorowe halucynacje. Ja w ciąży już niejedno sobie ubzdurałam, a on sobie winkował z moim bratem i też pewnie inaczej odbierał bodźce 
ja idę jutro, ale nie mam pomysłu jeszcze jakie tym razem. Ja się już doczekać nie mogę Tomka, ale dziś dopiero 33+0 więc musze jeszcze poczekać 

dawno tak wcześnie nie wstawałam i nie powiem żebym się za tym jakoś steskniła 

kupiłam sok z czarnego bzu, Prenalen w saszetkach, dodatkowo faszeruje się czosnkiem i chyba pomaga, bo czuję się znacznie lepiej

mój szpital przyjmuje najwięcej porodów spośród okolicznych szpitali, więc może być z tym ciężko. 
jestem zła że to wcześniej nie wyłączyłam, oczywiście od 5.00 już nie śpię...
aż mnie lewe biodro boli bo całą noc śpię na lewym boku
chyba musiałam odespać wczorajsze niewyspanie.
chyba, że u rąk zrobię jakieś jasne hm. 
((( a mam tyle pytań i watpliwosci . Ryczec mi sie chce