|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Staraczki ze starej paczki i zaczynające starania w 2019r. - cz. 15
Cytat:
Stolnicę silikonowa, taki nóż do krojenia biszkoptu, kosmetyczkę, tło x2 do zdjęć (będę robić małej zdjęcia sama), szkło i etui do telefonu, foremki na mufinki, jeszcze coś już nie pamiętam ![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2522 |
|
...
|
Ja kupiłam kilka rzeczy, ale mam jeszcze sporo w wózku (bo podnieśli ceny na wyprzedaż
).Zjadłam śniadanie i znów nudności. :/ oby do jutra przeszło, bo muszę iść do pracy :/ |
|
|
|
#2523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() i tak to groszowe sprawy to ciul z tym ![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2524 | |
|
Żona
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiedzialam że tak to się skończy ![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2526 | |
|
Żona
|
Cytat:
serio różnica to tylko 1-2zl tego co na ali ![]() U nas po prostu pierwszy raz planujemy postawić choinkę a uznaliśmy tak dopiero z tydzień lub dwa temu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2527 |
|
Zakochana bez pamięci
|
Te TSH to chyba pikus... Dobiło mi wyniki badań cholesterolu... Co tu się dzieje
i wierzcie lub nie, ale ja nie mam otylosci BMI 21.97 noooz kurza stopa. Nie jem tłusto, rzadko pozwalam sobie na fast foody, raczej jestem wysportowana i taaaakie rzeczy 🤦IMG_20191112_145734.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2528 |
|
Wtajemniczenie
|
To jest bardzo odpowiedni żart
za dużo by pisać, wredny człowiek i tyle. Nie życzę nikomu żeby z takim miał do czynienia .Trzeba się pocieszać dziewczyny, że to już połowa listopada właściwie. W grudniu dzieciaki trochę wyluzują bo mikołaj i wszyscy tak może poczują "magię świąt", nawet te jajeczka i plemniki co by wam zrobiły prezenty, połączyły się szczęśliwie i od razu zamieszkały w dzielnicy macica. Najbardziej oczekiwana para tego wątku. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2529 |
|
Zakorzenienie
|
Klusia cholesterol malo ma wspopnego z wagą niestety. Ja plus size mam ideolo a moj braciszek i mama taki wysoki. brat szczupły.. no i czasami niestety z zewnatrz czlowiek jest chudy ale narzady ma otłuszczone, moja mama tak ma.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2530 | |
|
Zakochana bez pamięci
|
Cytat:
![]() Masakra... chyba musze sobie nastepnej wizyty u lekarza wyszukac...
|
|
#2531 | ||
|
...
|
Cytat:
![]() Na Ali jak Ci coś nie dojdzie to zawsze jest zwrot kasy, więc w najgorszym wypadku blokujesz sobie kasę na 2 miesiące (nie kupuję drogich rzeczy więc mogę ). Nawet biżuterię na ślub miałam z Ali, a błyszczy jakby kosztowała kilka stowek ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale zależy od sklepu, ja dostawałam paczki nawet po 2 tygodniach, zwykłą pocztą Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2532 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez nie jestem fanką Ali, jak kupilam lampkę to jej nie wlaczam bo sie boje ze wybuchnie 🤦☠♀️🤣 moj maz na chinszczyzne jest uczulony, ma wbudowany radar. Nie lubię tez badziewiarskich gratów, jestem minimalistką wiec im mniej gadżetów tym lepiej...
|
#2533 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio jeszcze nie było.My mamy trochę ozdób ale w tym roku chcemy większą choinkę i będzie za mało. Może Wy doradzicie. Bo mam bombki srebrne, fuksja i fioletowe i teraz chce coś dokupić innego, bo to mi się opatrzyło przez dwa lata ![]() I nie wiem jaki kolor, myślałam o granacie albo jasny błękitny ![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
Mój wczoraj miał ze mnie polewkę bo na początku jak grzebałam to nie wiedziałam co kupić - znak że nic nie trzeba i pytam bo weź coś wymyśl ![]() Ale jak pogrzebalam to i potrzeby się znalazły ![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Cytat:
![]() Tylko prawda jest taka że większość rzeczy w sklepach to z Chin jest. Także no ![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
#2534 |
|
Zakorzenienie
|
No niby tak ale spelniaja jednak pewne normy.
A kupowania dla dzieci zabawek to juz w ogole nie moge zrozumiec Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mąż by mnie za zabawki przeswiecil zdrowo, ale ...nigdy bym nie kupiła tam. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2536 | ||
|
...
|
Cytat:
![]() Ja muszę znowu zamówić skarpetki. Tu ciężko mi znaleźć z dobrym składem w takiej cenie, a te z Ali noszę po 2 lata praktycznie ciągle i dopiero dwie pary zdarłam Mąż też swego czasu więcej zamawiał, teraz sobie wybiera jakieś pierdoły do kuchni typu mini tareczka do czosnku, bo wszystkie na miejscu były drogie i słabe, a z tej jest tak zadowolony, że kupił znów, żeby u moich rodziców też mieć ![]() ![]() ![]() My jeszcze się nie dorobiliśmy choinki, i tak nigdy nas nie ma na święta. Jednego roku kupiliśmy żywą 20cm i kilka mini bombeczek, teraz rośnie u rodziców w ogrodzie ![]() Chyba mamy podobny gust, większość bombek u mnie w domu była w tych kolorach ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
Zabawek dla dzieci, mimo całej swojej miłości do Ali, też bym nie wzięła. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2537 |
|
Żona
|
Bony nie wiem do czego się odnieść
Co do ali ja zazwyczaj zamawiam coś do paznokci teraz czaiłam się na lampę LED u nas ta sama lapa kosztuje 140 zł i wysyłka z "chiny" więc ktoś zamawia na ali i wysyła do osoby pod wskazany adres. Ta sama lampa na ali kosztuje 72 zł ale na nią nie było akurat promocji tylko cena podskoczyła ![]() Kupuję skarpetki z ali bo mają małe stopy i są idealne ![]() ![]() Co do cholesterolu to faktycznie nic nie ma tu waga do tego :/ Co tam jeszcze?? A Kik tak już są byłam w sobotę i jest już spory wybór nie znam się akurat jestem słaba w dekoracjach ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Co do ali to jeszcze zamówiłam obroże dla psa i zabawki dla niego, pojemnik na wode również dla psa, torbę (polecam!) mojej mamie się tak spodobała że i jej kupiłam, szaliki takie jesienno/ wiosenne też mega, kolczyki, sweterko/ połgolf chodzę i też bardzo fajny , futerkowa kamizelkę , pędzle do makijażu to takie moje hity ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2538 | |
|
...
|
Cytat:
|
|
|
|
#2539 | |
|
Żona
|
Cytat:
|
|
|
|
#2540 | |
|
...
|
Cytat:
![]() Przez tą rozmowę przypomniałam sobie, że mam kupony do wykorzystania i właśnie szukam czego potrzebuje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2541 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedz mi skad ja moge kojarxyc Twoj kogin? Nie bylas tu juz wczesniej? ![]() PS: mój telefon lepiej wie co autor tego posta miał na myśli, niż wiem to ja... ![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Cytat:
Co do ogrzewania, to rachunkowo ujdzie. U nas za 270 m2 za miesiace typowo zimowe ogrzewanie wynosi 1500zl/2mc. Przy czym zarowno domi kociol sa juz pelnoletni, wiec przy najnowszych technologiach bedzie pewnie nieco taniej. PS: mój telefon lepiej wie co autor tego posta miał na myśli, niż wiem to ja...
|
||
|
|
|
#2542 | ||
|
Żona
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#2543 | |
|
...
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2544 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja na alie nie zamawiam, jakoś nie umiem tam znaleźć nic ładnego. A nawet jak na zdjęciach ładne to obstawiam że przyjdzie tandeta. No i tyyyyle czekać Ann jakie tła zamawiałas? Wysłane z mojego DUB-LX2 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#2545 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dzisiaj chyba 4dpo, czekam na 22 na testowanie. Nie wyrabiam zakrętów, w pracy szał, dobrze, że jeszcze jutro i idę na urlop do końca listopada, bo muszę wykorzystać tegoroczny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
#2546 |
|
Żona
|
Ja po wizycie 2 pęcherzyki. Dostałam zastrzyk zrobiłam o 19.40 no i cóż.
Ostatnia stymulacja i inseminacja lub in vitro. Tylko że ja nie chce.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteśmy zapisani na sesję świąteczna ale chyba na razie zrezygnuje bo nie mam w co nas ubrać ![]() I tak sobie myślę, że świąteczna zrobimy za rok jak mała będzie bardziej ogarnięta i współpracująca, bo teraz pójdę a ta jape będzie drzeć i po zdjęciach ![]() A może w styczniu jej urodzinowa tylko zrobię ![]() Cały czas myślę. No i zobaczę te tła jak przyjdą może sama coś cyknę ![]() A jak będą fajne to coraz coś zamówię a potem może ktoś odkupi a jak nie to wywalę i tyle. [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;87326541]Nie wiem dzisiaj chyba 4dpo, czekam na 22 na testowanie. Nie wyrabiam zakrętów, w pracy szał, dobrze, że jeszcze jutro i idę na urlop do końca listopada, bo muszę wykorzystać tegoroczny Ojj ja też nakupowałam Polecam wizytę u porządnego dietetyka, ja miałam 236 cholesterol a po 3mcach diety był już w normie ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]Chwal się co kupiłaś ![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2548 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
), fontanny solarne i pomady do brwi ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2550 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;87326802]Aaa wzięłam sobie 2 spódnice i 2 swetry (wg. opinii mają być oversize
), fontanny solarne i pomady do brwi ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]Ja właśnie muszę jakichś koszulek poszukać takich do domu ![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

).
i wierzcie lub nie, ale ja nie mam otylosci BMI 21.97 noooz kurza stopa. Nie jem tłusto, rzadko pozwalam sobie na fast foody, raczej jestem wysportowana i taaaakie rzeczy 🤦

.

ostatnio jeszcze nie było.
albo jasny błękitny 

moj maz na chinszczyzne jest uczulony, ma wbudowany radar. Nie lubię tez badziewiarskich gratów, jestem minimalistką wiec im mniej gadżetów tym lepiej... 

można do Was dołączyć?