|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019
-część 4.
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Alicja moze naczynko jakies pękło ale jak mowisz ze to tylko malenka plamka to mogl nawet byc jakis pryszcz , no nie wiem a zawsze jak sie niepokoisz warto skonsultować dla wlasnego spokoju. Maz zlozyl kojec, bardzo mi sie podoba
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4023 | |
|
Wtajemniczenie
|
-część 4.
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4024 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Docelowe miejsce będzie inne, ale maz musi jeszcze wywiercic dziurki zeby podłoga byla wyzej Screenshot_20191114-175539_Gallery.jpg
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4025 | |
|
Rozeznanie
|
-część 4.
Cytat:
i nawet psiak załapał się na zdjęcie ![]() Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4026 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamy Grudniowe 2019
-część 4.
Cytat:
Super kojec ![]() Dzięki dziewczyny, bułeczki są pyszne, mniam! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#4027 | |
|
Raczkowanie
|
-część 4.
Cytat:
|
|
|
|
#4028 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Dzięki Dziewczyny mi tez bardzo sie podoba
i chyba przyczepie do niego te pojemniczki z Ikea i bede w nim przewijac bobasa, moja koleżanka tak robi i mowi ze wygodnie jej. Ja na poczatku na stole w salonie przewijalam.Koc i na to mata wszystko pod reka na wysokosci odpowiedniej. Potem jak juz moglam dobrze usiasc na pupie to przewijalam na kanapie . Ach wam powiem ze sie Kluska doczekac nie mogę... ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4029 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019 ❤ -część 4.
Uszyłam dziś pół prześcieradła do dostawki. Tak mnie w plecach łupało, że myślałam że rodzę i musiałam przerwać
Już niemal wbijałam na aplikację liczyć skurcze, ale jakby przechodzi.
|
#4030 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Haha , a ja wlasnie zamowilam dostawke. Mialam pozyczyc od kolezanki ale ona ma nową jej córka 3 razy w niej lezala i wiecie jak to jest.... dobry zwyczaj nie pożyczaj. Ona kochana jest i by nic nie mowila ale ja bym sie stresowala za bardzo
wzielam jasnoszarą. Jakoś coś mnie nagli i chce miec wszystko gotowe. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4031 |
|
Rozeznanie
|
-część 4.
Na końcówce witam się z chorobą 🤷
♀️🤦 ♀️ Gorączka, 7 poty, zatoki i zawalone gardło. Chyba lepiej być nie mogło... AAAA.. i do tego super wielka opryszczka na ustach, która ciągle mi się powiększa 🤦 ♀️🤦 ♀️🤦 ♀️ Chyba jutro podjadę na ip po receptę na heviran. Kupiłam ten bez recepty, przyjmuję podwójną dawkę, ale g.. daje 🤦 ♀️ nie chce witać na świecie maluszka i stwarzać dla niego zagrożenia ![]() Na domiar złego, syn też chory, ma siedzieć tydzień w domu ![]() ciekawe jak i z kim ![]() jeszcze nie rozmawiałam o tym z mężem, dopiero co do domu wrócił dobijcie mnie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4032 | |
|
Raczkowanie
|
-część 4.
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4033 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Rzeczozn o cholera;( życzę, żebyście szybko wyzdrowieli
|
#4034 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Rzeczozn, kurujcie się
![]() Wróciłam do domu i parkując zahaczyłam o mur i przytarlam samochód jutro szykuję się na aferę z sąsiadka, nie dosyć, że notorycznie zajmuje nam miejsca parkingowe, to jeszcze mnie zastawiła i to przez nią obtarłam. Ale jestem wściekła na siebie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4035 | |
|
Rozeznanie
|
-część 4.
Cytat:
Wyleczenie wirusa to min. 2 tygodnie ![]() Chyba w nocy jak mi podeschną włosy podjadę ja izbę nocną po receptę 🤷☠♀️ Dzieki Dziewczyny Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4036 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Gosiulam ja ostatnio tez obtarlam bok auta, 8lat mam prawo jazdy , jezdzilam swego czasu bardzo duzo, teraz po miescie tez sporo a mamy duzy samochód i nigdy nigdzie nie przyhaczylam... tak ostatnio obszuralam caly bok, do malowania mam drzwi i nadkole tylne.. tez bylam wsciekla tym bardziej ze chcemy na wiosne zmienic auto.. ale co zrobic :/
|
#4037 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Rzeczozn rzeczywiście lepiej pozbyc sie wirusa bo jest niebezpieczny .
Moj maz co jakiś czas go ma... i najczesciej po jakims wysilku,np po podrozy do Polski czy jak ma duzo pracy i malo spi go łapie. Po porodzie go chwycilo, Gdy Leo mial tydzien. Ale stres mialam, dotykal go ale malo i nie robil przez ten czas mleka czy nie kąpał,nie przewijał bo sie balam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4038 | ||
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
Położna na szkole rodzenia mówiła, ze jeżeli ktoś ma tendencje do opryszczki to często po porodzie może wyjść, żarówki matce jak i ojcu. Wcześniej o tym nie wiedziałam ale skojarzyłam ze mój kolega miał całe usta w opryszczkach jak mu się pierwsze dziecko urodziło czyli coś w tym jest Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
Trzymam kciuki za mała kolejka na IP i szybkie wyleczenie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#4039 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Dobrze , ze dzis tu maly ruch wieczorem bo kończę 1 tkstomiazki, a chciałabym przed porodem kilka tematów z nowego tomu przerobić
i tak sie zastanawiam, która czytala "rodzic mozna łatwiej "? Nie wiem czy ja zamawiac... bo zanim dojdzie,boje sie ze nie zdaze jej przeczytac. W ogole ogarnia mnie panika , jak nigdy. Czytam o porodach, i moim najwiekszym stresie CZYLI KP.... Niech mi ktoś mózg zresetuje. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4040 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
|
|
|
#4041 |
|
Rozeznanie
|
-część 4.
U mnie zero spiny z kp. Wyjdzie to spoko, nie wyjdzie to też spoko.
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4042 |
|
Raczkowanie
|
-część 4.
Ja właśnie zamówiłam
|
|
|
#4043 |
|
Raczkowanie
|
-część 4.
|
|
|
|
#4044 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4045 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
Lilka ale tak jest tylko wtedy, kiedy opryszczkę w ciąży masz po raz pierwszy, czy w każdej sytuacji? ![]() Właśnie zbieram się do drugiego porodu i dzisiaj chyba dopiero PO RAZ PIERWSZY W ŻYCIU poczułam, co to są te przepowiadacze od godziny nie śpię, bo mi brzuch dziwnie i boleśnie twardnieje.
|
|
#4046 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
Piąteczka ![]() Ja najchętniej wcale bym nawet nie próbowała, ale zobaczymy co wyjdzie ![]() Dzień dobry, Kolejna „wspaniała” noc :/ jak tak ma być już do końca to ja dziękuje. Nie mogę oddychać w nocy, przez co nie mogę zasnąć, a jak się uda to się przez to samo budzę śpię na półsiedząco bo tylko tak się uda złapać głębszy oddech, ale mojej szyi się to nie podoba dodatkowo tak mi gorąco, że najchętniej otworzyłabym na noc okno a śpię już w samych majtkach bez kołdry i w bluzce na ramiączka podciągniętej do samej góry.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#4047 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
Midusia, jak wasze samopoczucie? Mnie rano od tygodni budzą skurcze okresowe, ale niezbyt bolesne. Rzeczozn, współczuję ogromnie. Mój chłop dzisiaj łaził całą noc i kaszlał. Wysmarował się wszystkim co znalazł w apteczce a teraz się jeszcze zbiera do roboty, bo przecież firma bez niego upadnie. A ja się modlę żebym nic nie złapała. Może to dzięki temu acardowi jeszcze się w miarę trzymam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4048 | ||||
|
Rozeznanie
|
-część 4.
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Witam się w 35tc ![]() Niech ten czas przyspieszy i w końcu będzie grudzień. Tak bym już chciała mieć za sobą ten poród i mieć małą przy sobie ![]() Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka |
||||
|
|
|
#4049 | |
|
Wtajemniczenie
|
-część 4.
Cytat:
![]() Ja też się dziś niewypałam 🤨 jak wstałam o 2 do toalety tak potem z godzinę meczylam się żeby zasnac mąż mnie obudził żebym pojechała na badania, akurat mnie podrzucił. Czekam sobie właśnie w kolejce.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4050 | |||
|
Zadomowienie
|
-część 4.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ale dziś dobrze spałam, aż szok ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:50.

-część 4.

niestety dwie mi się wylały trochę 

i nawet psiak załapał się na zdjęcie 

Już niemal wbijałam na aplikację liczyć skurcze, ale jakby przechodzi.
wzielam jasnoszarą. Jakoś coś mnie nagli i chce miec wszystko gotowe.
♀️🤦
🤦

ciekawe jak i z kim 
dobijcie mnie 

jutro szykuję się na aferę z sąsiadka, nie dosyć, że notorycznie zajmuje nam miejsca parkingowe, to jeszcze mnie zastawiła i to przez nią obtarłam. Ale jestem wściekła na siebie 

i tak sie zastanawiam, która czytala "rodzic mozna łatwiej "? Nie wiem czy ja zamawiac... bo zanim dojdzie,boje sie ze nie zdaze jej przeczytac. W ogole ogarnia mnie panika , jak nigdy. Czytam o porodach, i moim najwiekszym stresie CZYLI KP....
od godziny nie śpię, bo mi brzuch dziwnie i boleśnie twardnieje.

śpię na półsiedząco bo tylko tak się uda złapać głębszy oddech, ale mojej szyi się to nie podoba
dodatkowo tak mi gorąco, że najchętniej otworzyłabym na noc okno
a śpię już w samych majtkach bez kołdry i w bluzce na ramiączka podciągniętej do samej góry.

mąż mnie obudził żebym pojechała na badania, akurat mnie podrzucił. Czekam sobie właśnie w kolejce.