|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..
Kasiaczek normalnie bomba. Cudnie wyglądasz. Mam takie małe pytanko, jakiego balsamu/ rozświetlacza używasz? Ciało ma taki sexy połysk
![]() ![]() Dziewczyny patrząc na Wasze zdjęcia zastanawiam sie co Wy tutaj robicie? Fajne figury i ani grama cellulitu.... Zazdroszczę
|
#3992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3993 |
|
Zadomowienie
|
Kasiaczek ślicznie wyglądasz
![]() Właśnie oglądam teledyski na youtube i trafiłam na Beautiful Aguilery. Hmm poprawia nastrój http://pl.youtube.com/watch?v=KNthqC2fsVw'We all beautiful, no matter what they say... '
|
#3994 |
|
Wtajemniczenie
|
k_asiaczek super figurka!
|
#3995 |
|
Zakorzenienie
|
Asiula oo tak,śliczna jest ta piosenka.
|
|
|
|
#3996 |
|
Zadomowienie
|
Marzenko znalazłam coś lepszego, a raczej kogoś
![]() ![]() ![]() http://pl.youtube.com/watch?v=GTCbup7ot_c ... chyba się zakochałam ![]()
|
#3997 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() b. o matko jakieś 70,5 kg c. też je kocham ![]() d. dziękuję Cytat:
![]() nie widziałaś mnie z tylu gdzie skumulował mi się cały cellulit ![]() dziękuję
|
|
#3998 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiaczku ja aktualnie ważę 74 kg, podskoczysz?
|
|
|
|
#3999 |
|
Wtajemniczenie
|
Marzenko serio? Przeciez ty tyle tanczysz, cwiczysz i jesz zgodnie z SB.
To musza byc miesnie. Dlatego wlasnie nie chce sie wazyc. Nie zalezy mi na liczbie. Wole wynik w lustrze.
|
#4000 |
|
Zadomowienie
|
e no jak to zrobiłaś
|
#4001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wchodzę na wagę, taka leciutka się czuje, myślę "aa zobaczę 2 szósteczki" i wybuch śmiechu Myślę sobie: dziewczyno ćwiczysz, nie jesz dużo, a przytyłaś 6 kg w tydzień A tak już na serio to mam nadzieję, że to jest przez to że mam @ i ważyłam się po śniadaniu. No bo inaczej to ja nie wiem co będzie. Ale nawet mi się nie wydaje.. we wszystko się nadal mieszczę i brzuch mam w miarę płaski. Ale przecież, to nawet nie realne by było tyle przytyć jeszcze przy takich treningach.. co więcej przecież ja bardzo mało wtedy jadłam, nie? W każdym bądź razie zaczekam na za tydzień, a jak nie to kupię nową wagę
|
|
|
|
|
#4002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz w tym tygodniu będzieee wieeeelkie dietkowanie i ćwiczenia. Poza tym fryzjer, sklepy, balsamiki, peelingi i te sprawy bo rozpoczęcie roku. Trzeba się pokazać, nie? ![]() PS. W sumie nieważne ile ważę. Ja dzisiaj się czuję dobrze w swoim ciele. Z dumą przeglądam się w lustrze, więc nawet to 74 mi nie przeszkadza. |
|
|
|
|
#4004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda ze nic nie zmienilam w swoim wygladzie poza fryzurka.bo nawet opalenizna mi zeszla prawie[nie mysle tu o tej skorze ktora ze mnie schodzila jak z weza;/teraz mam wspaniale ciapki na udach i plecach ]ale mam nadzieje ze balsamy brazujace cos zdzialaja no i na jakies zakupy tez by sie przydalo isc chociaz chcialam kupic ciuchy dopiero jak schudne ale kiedy to bedzie heheno i dobrze najwazniejsze jest to jak sie czujemy w swoim ciele a nie jakas tam waga niech ona sobie pokazuje ile chce to jej sprawa nie nasza hehe najwyzej ja wyrzucimy jak bedzie zbyt upierdliwa
|
|
#4005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze, ja też taka opalona byłam. Wręcz mulatka. Jak wróciłam, z wakacji to się mnie przyjaciółka pytała, czy na solarce nie byłam. Teraz słońca nie ma, nie ma jak podrasować opalenizna i nici z mojego brązowego ciałka. W sumie zastanawiałam się czy nie iść na solarkę.. a właśnie, tak na marginesie na ile minut musiałabym iść, żeby się przybrązowieć?
|
|
|
|
|
#4006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przynajmniej w Polsce A samoopalaczom nie wierzę, o nie ![]() Kasiaczku raatuj Ty masz doświadczenie z solarką Na ile iść żeby przybrązowieć ładnie?edit: Dobra, dziewczynki lecę się wykąpać. Dobranoc !
|
|
|
|
|
#4008 |
|
Konto usunięte
|
Kasiaczek co za opalenizna
slicznie wygladasz![]() Marzeniatko waga właśnie taka zdradliwa jest czujemy sie lekko i swietnie a tu prosze, zonk. Z tym ze pamietajmy - mięśnie są cięższe dlatego liczy się obwod i to ze nadal miescimy sie w ubrania Ja poki co nie wchodze na wage, musze cos tylko zrobić zeby brzuchol się spłaszczył w tym tygodniu odrobine bo w sobote bawie sie na weselu ![]() Po weekendowym szalenstwie wracam do tygodniowej rutyny. Łatwiej mi nie grzeszyc gdy plan mam idealnie ustawiony na cały tydzien: 6.15 sniadanie, ok 10 drugie, po 13 przekąska, po lekki 16 obiad, po 19 kolacja. Czasem gdy obiad zjem pozniej rezygnuje z kolacji ![]() Trzymam sie tego ładnie i nie ma problemów, gorzej w weekend Ale weekendy sa przeciez po to zeby odpoczywac![]() Milego dnia dziewczyny |
|
|
|
#4009 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry!
Muszę nadrobić co pisałyście, zobaczyłam tylko fotkę Kasiaczka - bardzo apetyczna ![]() Ja przedwczoraj zjadłam małego rożka (bez wafla Także od dziś do piątku - robię sobie pięć I-fazowych dni, bo waga rano wskazała 54,3, a już najmniej było 52,7 kg, więc mam nadzieję w sobotę zobaczę na wadze - 53 kg, uda się? Mam ze sobą prowiant w pracy - omlet, orzeszki, warzywa, sok pomidorowy, sałatka, wędlina drobiowa, woda ![]() Po pracy jadę z mamcią po pralkę (popsuła się i zalała łazienkę, ale było wody ) i uzupełnię zapasy spożywcze - na I fazę i już tych na II ![]() Miłego poniedziałku Plażowiczki!
|
#4010 |
|
Wtajemniczenie
|
własnym oczkom nie wierze wchodze na forum a tu jakaś imprezka starych bikiniar ![]() specjalne buziolki dla Neddy, kasiaczka, PriV, Marzeniątka, Wiolki i wogole dla was wszystkich steskniłam sie straszliwie mosno za wami, a przy okazji stałam się posiadaczka niezłych boczków a za trzy tygodnie jade na urlop i musze jakos wygladac wiec pokornie wracam na plaże ![]() przyjmiecie telika menelika? a pamietacie jeszcze tego chwasta? P.S. Kasiaczku umarłam jak Cie zobaczyłam
|
#4011 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
#4012 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj ponownie telik!
Cześć Kasia! ja zaraz zasiadam do śniadanka - omleciku z 2 jajek z fasolką szparagową i groszkiem + papryka i ogórek
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
a ja muszę iść do sklepu po jogurt naturalny bo będę pozbawiona II śnidanka
|
#4014 |
|
Konto usunięte
|
Witaj Teliku z powrotem
![]() Majka zalalas sasiadów ??
|
|
|
|
#4015 |
|
Zakorzenienie
|
Cykada - nie zalałam, bo nie mamy sąsiadów
|
#4016 |
|
Konto usunięte
|
A to ich szczęście, ze ich nie ma
![]() Ja mieszkam na 4 pietrze i TZ zawsze krzyczy gdy wlaczam pralke i wychodze z domu, a ja mu na to "przeciez mamy nieprzemakalna wylewke pod plytkami ". Musze zaczac sie pilnowac ![]() Nie boisz sie ze powrot na I faze spowolni metabolizm? |
|
|
|
#4017 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8734847]A to ich szczęście, ze ich nie ma
![]() Ja mieszkam na 4 pietrze i TZ zawsze krzyczy gdy wlaczam pralke i wychodze z domu, a ja mu na to "przeciez mamy nieprzemakalna wylewke pod plytkami ". Musze zaczac sie pilnowac ![]() Nie boisz sie ze powrot na I faze spowolni metabolizm?[/quote] To tylko 5 dni bez chleba, mąki, owoców. Troszkę organizm się oczyści. 14 dni I fazy nie powtórzyłabym po tak krótkim czasie.
|
#4018 |
|
Zakorzenienie
|
dziendobry wszystkim
ja juz wcinam sniadanko.moj specjal=jajka nie do konca na miekko=prawie na surowo haha
|
#4019 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8734410]Kasiaczek co za opalenizna
slicznie wygladasz![]() Marzeniatko waga właśnie taka zdradliwa jest czujemy sie lekko i swietnie a tu prosze, zonk. Z tym ze pamietajmy - mięśnie są cięższe dlatego liczy się obwod i to ze nadal miescimy sie w ubrania Ja poki co nie wchodze na wage, musze cos tylko zrobić zeby brzuchol się spłaszczył w tym tygodniu odrobine bo w sobote bawie sie na weselu ![]() Po weekendowym szalenstwie wracam do tygodniowej rutyny. Łatwiej mi nie grzeszyc gdy plan mam idealnie ustawiony na cały tydzien: 6.15 sniadanie, ok 10 drugie, po 13 przekąska, po lekki 16 obiad, po 19 kolacja. Czasem gdy obiad zjem pozniej rezygnuje z kolacji ![]() Trzymam sie tego ładnie i nie ma problemów, gorzej w weekend Ale weekendy sa przeciez po to zeby odpoczywac![]() Milego dnia dziewczyny Ja mam taką samą misję, ale na poniedziałek. Jakieś konkretne plany? ![]() Cytat:
Teliczku ![]() Jak suuperowo, że wpadłaś! A tak w ogole dzień dobry |
|
|
|
|
#4020 |
|
Zakorzenienie
|
a ja po dwóch miesiącach wolności wracam do hormonów
od dzisiaj
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:16.

wystarczy Marzena 

Wchodzę na wagę, taka leciutka się czuje, myślę "aa zobaczę 2 szósteczki"
i wybuch śmiechu 

]ale mam nadzieje ze balsamy brazujace cos zdzialaja
!
czujemy sie lekko i swietnie a tu prosze, zonk. Z tym ze pamietajmy - mięśnie są cięższe