|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019
-część 4.
Cytat:
O właśnie te Sharpy oglądaliśmy wczoraj, tylko model jeden niżej, ale to chyba tylko kwestia powierzchni jaką daje radę oczyścić? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Myślałam o ratach, ale chciałabym się w końcu od nich uwolnić bo spłacamy mieszkanie i samochód i każde kolejne to dla mnie stres. Dostanę kasę z ubezpieczenia po urodzeniu i tak pomyślałam, że bym ją na to przeznaczyła bo dla Młodego też przydatna rzecz taki oczyszczacz.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#4412 | |
|
Wtajemniczenie
|
-część 4.
Cytat:
ale ona już któryś raz szykuje taki zestaw widocznie może sobie pozwolić na to żeby dać w prezencie taki komplet ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4413 | ||
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
Cytat:
Super, ze wizyta udana i waga jaka ładna ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#4414 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Jestem przed wizyta, jak Tymon dzis bedzie mial ponad 3300 to biore meza w obroty, koniec zartow nie moglam ubrac butow a moja obraczka ledwo wchodzi na maly palec.
Pierwszy raz to powiem. Mam dosc ![]() ![]() Screenshot_20191118-130624_Gallery.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4415 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
Tak, z tego co kojarzę to chyba była tylko kwestia powierzchni a u nas jest to salon z otwarta kuchnia 50m2, wiec już wolałam taki, który podoła. Ja raty 0% uwielbiam ![]() ![]() Nawet się umówiliśmy z TZ, ze wreszcie weźmiemy jakaś chatę pod hipotekę, jak ktoś nam zaoferuje takie warunki ![]() ![]()
|
|
#4416 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
Zaczniesz wykurzanie lokatora? Ja pierścionki już miesiąc temu zdjęłam żeby któregoś poranka nie mieć niespodzianki ale wczoraj rano przymierzałem i bez problemu wszystkie pasowały
|
|
|
|
|
#4417 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
Eeeej ja już obrączkę daaaawno schowałem i wyciągnę dopiero w BN
|
|
#4418 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Dziewczyny ja tez juz dawno zdjelam, ale dzis z ciekawości przymierzylam i jestem w szoku... a ogólnie chcialam ja zmniejszać jak schudlam kiedys....a tu ledwo na maly palec wcisnelam... mam dłonie jak moj maz, a zawsze mial duuuuuzo szersze...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Że też nie moze byc juz 1.12 dzis no. by bylo po problemie wszystkie bysmy sie zaczely rozpakowywac i tak jestem w szoku , ze tylko Purple sie wyłamała jak narazie.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4419 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4420 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
co bedziesz robila u fryzjera? Ja mam wizytę 29.11 Ale jak to sie termin przesunął, hmm ![]() .Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4421 | |
|
Zadomowienie
|
-część 4.
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja obrączki nie noszę od 3 miesiąca bo w lecie puchły mi palce. Teraz nawet do połowy nie wchodzi. Ale mam na plusie 15 kg więc nic dziwnego ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4422 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
Haha ja też szalałam często gęsto z rzeczami na raty 0% ale teraz muszę chyba odetchnąć no taką hipotekę brałabym z pocałowaniem w rękę ![]() ![]() Obrączkę i pierścionek zdjęłam już 2 miesiące temu bo bałam się, że któregoś dnia się obudzę i nie zdejmę ale na szczęście nadal wchodzą na palce, aż sprawdziłam z ciekawości ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#4423 | |
|
Wtajemniczenie
|
-część 4.
Cytat:
ja już bym chciała Małego koło siebie bo mi się te ostatnie dni jakoś tak dłużą 🤨 Łóżeczko jeszcze w kartonie mąż stwierdził że złoży dopiero na początku grudnia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4424 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Mamy 3200 i ok 51cm . Jest bardzo dlugi i gotowy do wyjścia
🥰 główka nisko, na ktg 3skurcze sie zapisały. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4425 | |
|
Wtajemniczenie
|
-część 4.
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4426 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Mowila, ze urodzeniowa za 2tyg bedzie jakos 3600 i ze dlugie nogi podbijają wagę mocno. Rosnie koszykarz haha, ciekawe po kim!
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4427 | ||
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
Super waga a jak szyjka? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
To tak jak u mnie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#4428 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#4429 | ||||||
|
Zadomowienie
|
-część 4.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie na ktg dopiero w dniu terminu mogę się stawić czyli 1.12 ale do tego czasu liczę, że nie będę musiała ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||||
|
|
|
#4430 |
|
Wtajemniczenie
|
-część 4.
Zaraz mi dziecko przez pepek chyba wyskoczy. Tak sie wygina
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4431 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019 ❤ -część 4.
Hej
Ja sobie dzisiaj fajnie pospałam. TŻ wstawał do pracy o 5:00, obudziłam się na chwilę, a potem do 10 przespałam ciągiem. No i od jutra mam przez następne dwa tyg TŻta w domu, bo kazali mu wykorzystać przed tacierzyńskim jeszcze jego pozostałe 9 dni urlopu. Może być, że już nie wróci w tym roku do pracy, więc śmiałam się, żeby już na wszelki wypadek życzył wszystkim wesołych świąt. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||||||
|
|
|
#4432 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
Super! Waga idealna faktycznie długi kojarzysz ile cm ma kość udowa? Mi nie podawał ani razu przewidywanego wzrostu.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#4433 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
to teraz mozesz spokojnie brać męża w obroty ![]() Ja sie zaczynam stresowac przed wizyta...i pierwszy raz w ciąży źle sie czuje...nawet nie wiem co mi konkretnie nie tak ale duszno mi strasznie, byłam w sh i bylo duzo ludzi i myslalam, ze tam zejde, jakos ludzie mnie draznili, w domu teraz to przejde troche i musze sie polozyc i mam wrazenie jakby wody mi ciekly, chyba, ze tak sie tam poce jak8s taki niepokoj straszny czuje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4434 | |
|
Raczkowanie
|
-część 4.
Cytat:
![]() gratuluje!!!Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4435 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019 ❤ -część 4.
Cytat:
![]() Cytat:
mnie niezbyt długo bolał ten brzuch i ciekawa jestem co tam wyjdzie dziś na badaniach ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4436 | |
|
Raczkowanie
|
-część 4.
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4437 | ||
|
Rozeznanie
|
-część 4.
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny super, że z dzieciaczkami wszystko ok Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Alicjazkrainyczaroww Czas edycji: 2019-11-18 o 14:29 |
||
|
|
|
#4438 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
do tego pies cały czas chodzi za mną i piszczy i trąca brzuch nosem jak tylko usiądę albo się nachylę. Pierwszy raz się tak stresuję wizytą, nawet przed prenatalnymi i połówkowym i tak nie miałam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4439 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
Może pies wyczuwa poród ? ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#4440 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Ja sie nie pcham na listopad. No serio kuzwa nienawidze tego miesiaca i czekam az sie skończy... te skurcze to przepowiadacze nic nie znaczące, no moze tyle, ze macica cwiczy. To ze brzuch opadl. Na badaniu mam 3palce ponizej klatki, (2tyg temu dno bylo w najwyzszym miejscu ) nic absolutnie nie znaczy, tzn tyle ze pewnie urodze w najblizszych 2-3 tygodniach .
Smarfetka szyjki nie badałysmy, ale na pewno do porodu będzie zamknięta, taka moja uroda ,nie pisane mi lekkie porody. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
![]() Ola a probowalas np muzyki czy prysznica? Moze sie rozbudzi. U mnie to pomaga , jedzenie nie pomaga bo ja ciagle jem ![]() Mam plusie 17kg. 🥴 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:14.

-część 4.

bo spłacamy mieszkanie i samochód i każde kolejne to dla mnie stres. Dostanę kasę z ubezpieczenia po urodzeniu i tak pomyślałam, że bym ją na to przeznaczyła bo dla Młodego też przydatna rzecz taki oczyszczacz.
Fajnie by było dostać taki komplecik jak naszykowała dla koleżanki 
ale ona już któryś raz szykuje taki zestaw
widocznie może sobie pozwolić na to żeby dać w prezencie taki komplet 
który tc ? 

i tak jestem w szoku , ze tylko Purple sie wyłamała jak narazie.

ja już bym chciała Małego koło siebie bo mi się te ostatnie dni jakoś tak dłużą 🤨
główka nisko, na ktg 3skurcze sie zapisały. 

to teraz mozesz spokojnie brać męża w obroty 

do tego pies cały czas chodzi za mną i piszczy i trąca brzuch nosem jak tylko usiądę albo się nachylę. Pierwszy raz się tak stresuję wizytą, nawet przed prenatalnymi i połówkowym i tak nie miałam 

🥴