|
|
#601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Staraczki 2019 cz. 4
Cytat:
![]() jeju w takie zimno![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w weekendy staramy się zapewnić piesełowi megadługi spacer ![]() Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka
|
|
#603 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Chcielibyśmy psa ale nie ma nas większość czasu a koty jeśli chodzi o toaletę są samoobsługowe ![]() Tutaj moje perełki, Nala & Zola IMG_20191123_173608-782x782.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#604 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No chyba że problem leży gdzie indziej... Edytowane przez czekoladowy_deser Czas edycji: 2019-11-23 o 19:42 |
|
|
|
|
#605 | |
|
Zakochana bez pamięci
|
Cytat:
Najlepsza recepta jak nie masz gdzie to chociaż raz na tydzień gdzieś się przejedź na honorową rundkę. Ja prawko mam z 10lat, na początku jeździłam od przypadku do przypadku później ze 4-5lat prawie wcale i po tym czasie jak wsiadałam do auta to paraliż mózgu. Polecam jeżdżenie samemu, jak nawet coś odwalisz że ktoś Cię wytrabi to przynajmniej z miejsca pasażera nikt Ci nie będzie gadać że odwalilas. Następnym razem już tak nie zrobisz i tyle teraz jeżdżę samochodem caly czas trasy krótsze do pracy ale zdarza mi się jednym rzutem zrobić 450 km i serio po tak długiej przerwie miałam pełno w gaciach jak wsiadałam do samochodu i też mi ciągle gasł ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#606 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#607 |
|
Rozeznanie
|
Ja jednak zapisałam się do innego lekarza, na 6 grudnia, bo okazało się, że lekarz do którego miałam iść we wtorek to zwykły zdzieracz, podrywacz i partacz
wolę iść do polecanego i dobrego fachowca. A co do proga 5dpo- równie dobrze mogłam badać go 2dpo w ciemno, chyba jest to całkiem spora różnica w poniedziałek idę na insulinę, glukozę i proga - zobaczymy. A jak bezowulacyjny cykl jednak no to nie wiem... mam nadzieję, że lekarz nie zbagatelizuje mojego problemu.
|
#608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#609 |
|
Raczkowanie
|
Hej.... żyje...uffff.... ciąża pozamaciczna.....nie ma już.....żart poprostu..... jajowód ocalał....nie ma fasolki.... była po 9cyklach starań....to nie na moje życie.... wczoraj myślałam że chce umrzeć.... dziś już lepiej ale szału nie ma.... umarła moja cząstka.... umarła moja nadzieja 😭😭😭😭😭😭
|
|
|
|
#610 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jazdy miałam w takiej rozlazłej corsie a w domu audi a3 sportowe i jednak jest różnica. Ale masz rację praktyka czyni mistrza i jutro rano idę znowu ! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#611 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo bardzo mi przykro Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#613 |
|
Raczkowanie
|
kejtiCe to jest nie wyobrażalne....udało się wykoncu a tu takie coś....niby to tylko fasolka....cholera dlaczego to tak boli.....w poniedziałek mam iść do domu albo jutro popoludniu.... cały dzisiejszy dzień przeryczalam.....tego słowami nie da się opisać.... cząstka mnie umarła....nadzieja umarła.....jak nie będę miała siły i silnego charakteru to nie podałam......nikomu tego nie zycze.....bossssszzzz jak to boli od środka....😭😭😭😭😭😭
|
|
|
|
#614 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dobrze że jajowód ocalał. Życzę wam dużo siły teraz i miłości ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#615 |
|
Zakorzenienie
|
Beata strasznie, strasznie mi przykro
|
#616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
płacz- to na prawdę pomaga. pamiętaj że wszystkie tu Cię wysłuchamy gdybyś tego potrzebowała
|
|
#617 |
|
Zakorzenienie
|
Beata- bardzo mi przykro
musisz być silna, wspieramy Cie![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#618 |
|
Raczkowanie
|
gr8ania na to Wasze dobre słowo licze bo sama nie dam rady....tym bardziej ta świadomość że wkoncu się udało.....trauma jak nic.....to było 6tydz.niby nic a jednak.... ratujcie dziewczyny bo nie ogarne tego sama....mój mąż też nie bardzo....nie rozmawiamy o tym ....nie umiemy.... pierwszy raz od dłuższego czasu przytuliłam się do mojego 11latka..... Kocham go bardzo kocham tego buntownika 17latka ale też kochałam już tą fasolkę 😭😭😭😭😭😭😭
|
|
|
|
#619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdobądźcie się na rozmowę- z doświadczenia wiem jak bardzo pomaga.
|
|
#620 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#621 |
|
Rozeznanie
|
Gr8ania - badałam proga w 23 dc, nie wiedząc kiedy dokładnie była owulacja bo nie byłam na monitoringu. Założyłam, że owulacja mogła być w 16dc, a równie dobrze mogła być w 21dc, o czym pomyślałam dopiero później, więc zbadam jeszcze raz w poniedziałek, w 28dc. W ten czwartek normalnie wypadałby mi termin okresu, zazwyczaj brzuch bolał mnie już tydzień przed @, a tu kompletna cisza
![]() ---------- Dopisano o 02:41 ---------- Poprzedni post napisano o 02:40 ---------- Beata strasznie mi przykro mi też było strasznie smutno po biochemicznej...
|
#622 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jednocześnie dobrze, że tak szybko to wyszło i dobrze się skończyło. Bo wiadomo że w takim przypadku to nie ma żartów. Trzymaj się. Z czasem się wszytko ułoży. Będę trzymac kciuki Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Cytat:
|
|
#623 |
|
Zakorzenienie
|
Beata bardzo mi przykro
po cichu tak myślałam, bo objawy jak u mnie, ale miałam nadzieję, że jednak nie...Ważne, że jajowód ocalał, a najważniejsze, że Ty żyjesz! Teraz potrzeba Ci czasu. To naprawdę dużo daje. Masz wsparcie w młodzieży, mam nadzieję, że wkrótce też w mężu. On też pewnie musi oswoić temat. Będzie lepiej, wierzę w to mocno! Kobiety to silne istoty, wkrótce się o tym przekonasz, że jesteś silniejsza niż myślisz ![]() Może to zabrzmi brutalnie, ale mi pomogło przestawienie myślenia. Przestałam myśleć o tym, że to była fasolka a zaczęłam nazywać ją obcym, który chciał mnie zabić. Wiadomo, najpierw miałam okres żałoby, tęsknoty, poczucia straty. Potem przyszła myśl, że mogłam stracić życie a straciłam "tylko" ciążę i jajowód i mam jeszcze szansę na dziecko. Najważniejsze, że żyjesz, jesteś, macie siebie. Wierzę, że będzie lepiej! Trzymaj się
|
#624 |
|
Raczkowanie
|
Beata bardzo mi przykro. Tule mocno
Edytowane przez Anula2015 Czas edycji: 2019-11-24 o 08:29 |
|
|
|
#625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze że jajowod ocalał i dobrze że pojechałas do szpitala z tym bólem ![]() Tule mocno! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#626 |
|
Wtajemniczenie
|
Beata przykro mi
to jest coś czego też najbardziej się obawiam...Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#627 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Beata- otwórzcie się z mężem na porozumienie. Jeszcze emocje wiszą w powietrzu, ale nie możecie się zamykać na to co się stało. Gin mi mówił, że teraz 40% ciąż to cp i czasem trzeba usuwać jajowod albo jest bardzo niebezpiecznie dla kobiety, u Ciebie jajowod ocalal, więc potrzeba czasu aż wszystko sobie poukladacie ściskam mocnoWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#628 |
|
Raczkowanie
|
Beata tak strasznie mi przykro
przesyłammnóstwo uścisków i dobrej energii 😘😥 |
|
|
|
#629 |
|
Rozeznanie
|
Beata bardzo mi przykro, to musi być niesamowity ból. Jednak cieszę się, że nic Ci nie jest, to najważniejsze! Będzie dobrze, ale myślę, że powinniście z mężem o tym rozmawiać, czy to teraz czy za jakiś czas.
|
|
|
#630 |
|
Zadomowienie
|
Melduje się w 30 dniu cyklu. Przy moich zwykle 26-27 dniach to teraz już sporo się przedłuża
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:35.

jeju w takie zimno

w weekendy staramy się zapewnić piesełowi megadługi spacer 

co sobie ludzie musieli pomyśleć jak taka rozmamlana do Aldika weszłam.
jak nie masz gdzie to chociaż raz na tydzień gdzieś się przejedź na honorową rundkę. Ja prawko mam z 10lat, na początku jeździłam od przypadku do przypadku później ze 4-5lat prawie wcale i po tym czasie jak wsiadałam do auta to paraliż mózgu. Polecam jeżdżenie samemu, jak nawet coś odwalisz że ktoś Cię wytrabi to przynajmniej z miejsca pasażera nikt Ci nie będzie gadać że odwalilas. Następnym razem już tak nie zrobisz i tyle 
wolę iść do polecanego i dobrego fachowca.
w poniedziałek idę na insulinę, glukozę i proga - zobaczymy. A jak bezowulacyjny cykl jednak no to nie wiem... mam nadzieję, że lekarz nie zbagatelizuje mojego problemu.

musisz być silna, wspieramy Cie