![]() |
#151 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
a co powiecie na metode zastosowana przez Pania Lougess? Przed kazdym opisem dac znaczek
![]() ![]() ![]()
Cokolwiek pomiędzy ludźmi kończy się ... znaczy nigdy się nie zaczęło. Gdyby prawdzie się zaczęło ... nie skończyłoby się. Skończyło się ... bo się nie zaczęło. Cokolwiek prawdziwie się zaczyna ... nigdy się nie kończy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#152 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
* To przecież twój wybór i mówię Ci szczerze "gówno mnie to obchodzi" * To takie absurdalne zachowanie po którym nazywam Cię kretynem. * Nie rozumiałam, teraz już nawet nie usiłuję. * Straciłeś coś więcej niż kilka drinków przy barze. * I tylko nie mów mi, że to nie twoja wina. * Odżywa we mnie uczucie, gdzie mam Cię daleko w dupie. * Rozpadła się ta brama z napisem "to mogło być coś" * I chyba już zamykam drzwi, chyba straciłeś sam nawet nie wiesz ile. * Zamknę klucz, schowam daleko od Ciebie, nawaliłeś, rozumiesz? * I nienawidzę tego rydwanem tysiąca słońc. A nuż sobie coś wybierzesz ![]() Opisy; * Jesteś moim najdoskonalszym gatunkiem heroiny. * Życia nie mierzy się ilością oddechów, ale chwilami, które zaparły dech. * Próbuję się wyleczyć z tej miłości, jakby była tylko głupim kaszlem. * Gdyby wszystko przepadlo, a on jeden pozostał, to i ja istnialabym nadal. Ale gdyby wszystko zostalo, a on zniknal, wszechswiat bylby dla mnie obcy i straszny, nie mialabym z nim po prostu nic wspolnego. * Już nigdy nie będę krytykowała Julii. * Nie ma krwi, nie ma żalu. * Nie wolno mi było wspominać jego cech, ale moim obowiązkiem było o nich pamiętać. * O miłości wiemy niewiele. Z miłością jest jak z gruszką. Gruszka jest słodka i ma kształt. Spróbujcie zdefiniować kształt gruszki. * Nic nie zdarza się, jeśli nie jest wpierw marzeniem. * Bo kochać to jedno, a drugie - kochanym być. * Zamków nie buduje się na piasku. * Szczęście to takie nic, które może być wszystkim. * Lubię noc. Gdyby nie ona, nie zobaczylibyśmy gwiazd. * Cokolwiek się zdarzy, gramy dalej, prawda?
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Rozeznanie
|
+ wpadł w odmęty mięty, komplementy prawi mi nieugięty
+ szczerze wierzę w przymierze zawarte w miłej atmosferze + poparte finezją + zapyta co u mnie? na co ja dumnie odpowiem mam posortowane dane w głowie powiew nowej alternatywy na wszyby, na niby proregatywy + Ukochana, wymażona żona, świat o nas będzie pisał w tomach. Nic nas nie pokona. + Uuu, awaria, kocham Cię jak wariat. + Out of control, przywilej czyli alt-control-delete + piję Tequille, palę PallMall'e i Sensymile + im starszy, staż okazalszy, tym dbalszy, tym trwalszy + nie ma takich jak My dwoje ![]() + naważoną pianę spiję za karę + chciałbym zabrać Cie na bardzo długi spacer na bardzo długi i nic nie mówić + zabiorę Cię do krainy mojej miłości gdzie nie ma znajomych fałszu zazdrości + Ciekawe co nam jeszcze zostało chciałbym zebrać to wszystko w całość + może weźmiemy koc i pójdziemy na dach nie myśląc wtedy o naszych wspólnych wadac + osłodzi nam usta ciepła czekolada + chciałem Ci powiedzieć że zawszę będę Cię kochać
#154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mysle, ze to jest bardzo dobry pomysl... czasami w jednym poscie jest duzo opisow szukamy szukamy jakiegos np wesolego a tam sa wszystkie smutne.. ehh ![]()
![]() |
#155 |
Raczkowanie
|
A czarny kot przejdzie nam drogę...
Świadomie niszczysz mnie! Powiedz mi jak Ci na imię? - Cisza Ich sny kradzione są przez spadające bomby Zawinięte w koc błagające o litość ... Oczy zalane krwią ciągle uczą się nienawiści ... Dusza rozdarta murem, dziecinność przegrywa wojnę. Popatrz na płaczące niebo... Ukryj się pod mostem dziecinności... To był kolejny wieczór spędzony z Tobą na drzewie ... I nie rozumiem dni, kiedy szukam odpowiedzi . I uwielbiam wszystkie noce, w których nie ma mnie dla siebie... I nie rozumiem słów, którymi obrzucają Ciebie. Nie możemy znowu poddać się... A przecież obiecaliśmy sobie więcej... Pokolenie umarłych romantyków Niewyraźnie widocznych na ulicach ... I zaczynam rozumieć, że to co jest tam gdzieś już nie dotyczy mnie... Ja sam ze sobą pośród echa Twoich słów nie odnajduję już granic... Leżę wymęczona, kupa już zrobiona Czuję się samotna i taka markotna ... Wolność myśli i zapach jej słów Zaskakujący dotyk nierealnych ust... Bolesny upadek w betonową rzeczywistość... Dlaczego Bóg nie może inaczej nauczyć nas żyć...? ...
wtedy usiłowaliśmy żyć przeżywać miłość szukać i nie znajdować.. Edytowane przez styrana Czas edycji: 2008-08-25 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Raczkowanie
|
Twe podejście do życia,
jest warte tylko łez, wiesz, nie chcę Cię uczyć, życia na skróty, sam zrobisz co chcesz, ej, rób co chcesz, co chcesz to bierz, bez przekreślonych serc, i zajętych miejsc, beż straconych łez, zgubionych chwil, bez bezsensownych dni, co nie znaczą nic, [mozna cos wybrac na opis ![]() czasem we mnie jest, świat pełen pokus, pamiętaj że nie musisz, iść tam gdzie wszyscy, ja staram się być lepszy, być sobą, a Ty, co zrobisz, to co wszyscy robią, Spójrz ile nienawiści, co dzień wylewanych łez, brak miłości, uczucia, poczucia własnej wartości, ej pokaż, że masz serce, złote nie z kamienia, pokaż jego siłę, z piosenki WBU- Czas najwyższy
#157 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Wydaje mi sie, że to dobry pomysł ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A nuż widelec się komuś spodoba ![]() ![]()
![]() |
#158 |
Raczkowanie
|
Nie daj się zwyciężyć złu, ale zło dobrem zwyciężaj.
Czyń miłość, nie wojnę.//Make love, not war Kobieta kocha jeden dzień, a nienawidzi przez czterdzieści. Kochać to nie znaczy zawsze to samo Nie ma takiego człowieka, który by nie kochał, ale cała rzecz w tym, co kocha. Zawsze, gdy kochamy, to pragniemy być lepsi niż jesteśmy. Do sukcesu nie ma żadnej windy. Trzeba iść po schodach. Nie czuła się ani szczęśliwa, ani nieszczęśliwa i tego nie może dłużej znieść. Ból zadawany tym, których kochamy, jest jak bumerang – wraca i wbija się w nasze serce. Każdy szanuje człowieka, który czyni, co przyrzeka. Najgorszym naszym grzechem wobec bliźnich nie jest nienawiść, ale obojętność, bo jest nieludzka. |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Rozeznanie
|
hay que apostar, hay que apostar sin miedo... / trzeba ryzykowac, ryzykowac bez strachu
cierro los ojos y ya estoy pensando en ti / zamykam oczy i juz myślę o Tobię Alguno de estos dias voy a escapar para jugarme todo por un suen / któregoś dnia ucieknę stawiając wszystko na jedno marzenie no importa mucho lo que digan de mi / nie obchodzi mnie, co mówią o mnie Extranarte es mi necesidad / Tęsknota za Tobą jest mi potrzebna y equese no te dejo de pensar / I nie przestaję o Tobie myślec poco a poco el corazon.. va perdiento la fe / powoli powoli serce... trafi wiare
#160 |
Raczkowanie
|
Dla mnie to Ty już jesteś s****ielem ...
Dałabym Ci wszystko ... < 33 Nie chciałabym być niegrzeczna ... Nie powiem mamie, że się kocham w chuliganie. ;dd Pokazać Ci Maleńki jak się bawią niegrzeczne dziewczynki? Zrobie tak samo jak Ty ... chuja w Ciebie wbijam !
![]() |
#161 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() aha, no i Rebelious- jesteś niesamowita ![]() ________ strzelę sobie w łeb. już odbezpieczam następną butelkę. mężczyzna? znam pojęcie – znaczenia już nie. i czy serce to coś więcej niż mięsień? brak mi słów, brak mi snu, brak mi Ciebie. sto gałek loda popychanych colą z kostkami lodu o smaku toffi. depresja? mam pretensje do świata, że nie chce mi Cię dać. nudy. i truskawkowy Arctic. wciąż będę mamić i kłamać. jam z grzechu utkana. moja dłoń ma ochotę na coś więcej niż tylko poręcz w tramwaju. uwielbiam go kochać. wiem że nie spotkamy się w niebie. czy można to nazwać pechem? seksu i lodu! koniec końców kocha się swą żądzę, a nie to, czego się pożąda. zrośnięte dusze rozrywają się przy najmniejszym braku koordynacji. jestem w szoku. szokuje mnie moja własna, osobista bezczynność. walcząc ze sobą o siebie trudno nie wygrać - to proste.
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
_Anusia_
![]() ![]() ![]() ![]() Ty nie zatrzymasz więcej mnie. Ty kłamać nauczyłeś mnie. Odchodzę stąd. Chcę zmienić to co było złe. W moim sercu miejsca już brak <3 ;* Odejdzie z Tobą cały mój strach. Chcesz dotknąć ze mną nieba? To nie prawda, ze miłość wszystko zwycięży... Liczą się przyspieszone tętna
![]() Edytowane przez ewanka1989 Czas edycji: 2008-08-25 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Raczkowanie
|
Jesteś zakręcony jak włosy na dupie. xD
I love you so much. ^ Tracę siły, czuję że przegrywam.! ![]() A ja będę dla Ciebie jak piękny koniec lata. <3 Wśród tandety,lśniąc jak diament.! Cały świat jak w kolorach tęczy. ![]() Małe wredne. :P Dzisiaj nagle wymyśliłam Cię. ;* Poskładana z kontrastów, czerń onyksu, biel alabastru. Ja nie kłamę tylko czasem nie mówie prawdy. A ja mam swój szary świat, a w nim kredki na baterie. Zawsze, jak magnes opiłki żelaza, przyciągałam wariatów.! ![]() Zanim ukradniesz jej ostatni kolor ze snu. ![]() I tak sobie myślę że wszystko czego pragnę, czego chcę spala się zanim wyciągnę po to ręce.
![]() |
#164 |
Przyczajenie
|
na szklanki pustym dnie obejrzę stary film
nie pytaj świata dokąd zmierza, bo nie daj Boże prawde powie W żałobnym chłodzie znanych ust szukamy pocieszenia Dopóki demon smutku śpi,niech żyją młode żądze. Gdy noc na miasteczko spada jak sowa, splatają się ręce takich jak my siadźmy tuż przy kominku i długo gadajmy, że to, że sio moge pić z byle kim, byle gdzie Możesz iść, dokąd chcesz, wiesz, gdzie drzwi, w byle ziąb, w byle deszcz, w byle sny... Będzie tak, że gdzieś w pół drogi byle wiatr mnie w końcu zmiecie daj mi chwilę, by pomarzyć, dorzuć drugą, żeby zmądrzeć. Gdy mnie będziesz już miał dosyć, to wystarczy mnie wyprosić, raz pokazać drzwi. tylko nie zabijaj mnie powoli Są kobiety wampiryczne
i są światy bardziej śliczne niż na przykład ja. |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Rozeznanie
|
A jednak gdy milczymy jakoś łatwiej się zrozumieć.
przecież więcej znaczy to co przemilczane... na tę krótką chwilę wiedzą o sobie wszystko niemal.... To gasi we mnie cynizm, bo sprawia, że jest coś między nimi czego nie podejmę się wysławiać.
My dr House ![]() Everybody lies! Świat się nam przygląda i nie życzy źle. A jeśli jest inaczej to świat mam cały gdzieś. Bóg nam nie daruje, Bóg dokopie nam, gdy ktoś z nas zepsuje to, co dał nam sam. http://verifash.blogspot.com |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
Wtajemniczenie
|
hej kochane;*
nie było mnie tydzień, a tu już nowy wątek ![]() ![]() nie obiecuje Ci wiele.. tylko siebie popatrz na mnie jeszcze raz... za twój uśmiech oddam niebo pełne gwiazd dzięki Tobie uwierzyłam w szczęście pierwszy raz... chciałabym poznać twoje sny A ja, ja mam Ciebie cała reszta to nic. Why do we hurt the ones who love us, and love the ones who hurt us? / Czemu ranimy tych, którzy nas kochają i kochamy tych, którzy nas ranią? just thought you were the one... // poprostu myślałam, że byłeś tym jedynym... Every cloud in the sky tell me that I was wrong to let you go... // Każda chmura na niebie mówi mi, że popełniłam błąd pozwalając ci odejść .. jak ta co kiedyś ksiązkę z historii w strzępy porwała. Zła dziewczyna jest w Tobie . widać to po ruchach ! am, gdzie nie ma już dróg, stanie mój drogowskaz... jak jakieś opisy sie powtórzyły, to przepraszam, ale nei zdążyłam jeszcze nadrobić wszystkiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
It's gonna hurt when it heals too . / bedzie bolec kiedy leczy sie też . It'll all get better in time . / wszystko bedzie lepiej z czasem . I'm gonna smile cause I deserve to . / zamierzam sie usmiechac bo na to zasluguję . No matter how hard it is I'll be fine . / bez znaczenia jak ciezkie to jest [ bedzie ze ze mna ok .] eee nie da sie doslownie przetlumaczyc . beautiful lie . / piekne klamstwo . ____ a w sumie teraz ja bym miala prosbe . to dlugie i trudne ale postaram sie wyjasnić . no wiec jestem nieszczesliwa . i chociaz mam przyjaciol , i staram sie ukrywac moj smutek, usmiechac sie, to oni wciaz rozgrzebuja moje rany , staraja sie mi pomoc radami albo jakimis uwagami , czuje sie przez to upokorzona , inna , samotna mimo wszystko . jedna przyjaciolka wypomina mi ze zawsze mam jakies nowe probemy , i nienawidze zycia i ze jeszcze sie lecze z przezyc ktore sie nie zapomina ot , tak . w ogole ze inaczej na wszystko patrze , nie ze w sensie ze smutniej [ bo tak tez jest ] ale ze nie obchodzi mnie ta cala materialnosc, i sprawy dla nich wazne a dla mnie wcale . w ogole bardziej potrzebowalabym ich wsparcia niz ; ' kiedy ty zrozumiesz? ze nie jestem jak wszyscy , ze w sumie po moich zachowaniach i w ogole jaka jestem to czuje sie bardziej indywidualna ? w sumie chyba tak jest. znalazly by sie jakies opisy ? opis ; inność. rodzi. złość .
![]() |
#168 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moze komus sie spodobają ![]() Kee Judyskaa MartyYysia1 Frizz kocham Wasze opisy ![]() ![]()
"...Chce lecieć jak na skrzydłach wolności nad Ziemią, chcę leciec nad światem, życie zostawić pode mną. Swój strach, łzy, troski, by promień światła ogrzał Serce, które zwątpiło w istnienie dobra..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=303123 Mój pazurkowy wątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
xoxo
|
zwykłe spojrzenie z brakiem zazdrości
gdzies w każdym z nas jest dziecka ślad. między Tobą a mną -niezrozumienie, nieład
#170 |
Raczkowanie
|
Przepraszam, że nie było mnie,
że przepadł po mnie ślad. Wiem, miałeś kilka ciężkich chwil, przybyło świeżych ran. Przepraszam, że nie chciałam patrzeć na Twą zmęczoną twarz. Nie jak przyjaciel, lecz jak tchórz chowałam głowę w piach. Przepraszam, że dopiero teraz, dopiero teraz zrozumiałam. Sama tracę resztki sił i nie stoi przy mnie nikt. Byłeś i zniknołeś... czy tak musiało być?... nasz miał być świat... Gaśnie to co sprawia, że przemija ból Płoną barwne korytarze moich nierealnych marzeń Jeszcze nie rozpoczęte a już stracone Czyli rozumiem, że to już koniec... tak? Zatrzymam Cię w pamięci mej..
#171 |
Raczkowanie
|
Aniele mój, tak zwykłeś mówić do mnie.
Chcę cię! - Masz chłopaka? - Mam... Ale on chyba nie ma dziewczyny... Pewnie! Głupi jest zawsze tam, gdzie nie powinien! Nie wiem, czy moje serce pomieści tyle bandaży, by opatrzyć wszystkie rany. Bo czuła się winna... Tak cholernie winna! Strach- to bardzo silna emocja. Towarzyszy człowiekowi od czasów prehistorycznych. pojawia się w obliczu zagrożenia, agresji, bólu, niepewności. chyba się potnę szarym mydłem Bo dał mi więcej, niż chciałam mieć. I zabrał więcej niż oddać chciałam. Mamusiu, czy tutaj jest niebo? I po raz ostatni spójrz na mój ból, Aniele Boże, Stróżu mój! Ciężko jest innym przyznać się do własnych błędów, ale jeszcze ciężej jest przyznać się przed samym sobą. Jest we mnie świat, którego nigdy możesz nie ujrzeć W tym życiu mam sekrety, których nie mogę ukryć A gdzieś w ciemnościach jest światło, którego nie umiem znaleźć Cóż, może jest zbyt daleko, a może jesyem ślepy Może jestem ślepy Niebo cąłe we mgle, zanurzę sie w niej... Myśli niewarte rozgłosu Żebym poczuć mógł, jak sie czuje Bóg!
#172 |
Raczkowanie
|
Plotkaraaa< 333 świetne ; )
Łagodnie tak opadam w dół Odkrywam niespotkany świat... Znudzony wiatr osłania nas, Muzyka skończonego dnia ... Szelestem warg okrywasz się. Bezsilny wstyd w ciemności zgasł Po twarzy mknie uścisku ślad ... Szalony czas rozgrzanych ciał. Piję koktajl z traw, ciepła chemia w drzwiach... Rozchylone usta Velvetowa twarz ... Nasze zmarłe dusze tańczą we mgle . Chcę by miłość zabijała. Świat wypadł mi z moich rąk. Jakoś tak nie jest mi nawet żal ... Nie poddaj się, bierz życie jakim jest! Światło, gwiazdki na pościeli... Wieczorami chłopcy wychodzą na ulicę Szukają czegoś, co wypełni im czas... Bo wieczorami nie widać szarości. Nie widać brudnych ulic, a latarnie nie świecą ... Nadciąga deszcz...zapada zmrok. Krople łez po ziemi płyną... Szare niebo pełne ludzkich dusz... Czasem największym zyskiem jest strata... Nie patrz na mnie tak i nie pytaj gdzie jest miłość. Trochę się zmieniło... Chcę świat obracać, siedząc na jego szczycie...
#173 |
Zakorzenienie
|
Rzeczy idealne są dla ludzi bez fantazji.
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-08-25 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#174 | |
xoxo
|
Cytat:
nie wiem jak Ty ale ja tu gram o wszystko powietrza brakuje na poczatku potem da się żyć bez niego gdybym oddychając zabierała Ci tlen oduczyłabym się tego
![]() |
#175 |
Raczkowanie
|
<3
Zasne ja... zaśniesz Ty... będą śliczne nasze sny Jesteś pierwszą myślą gdy wstaje rano i ostatnią gdy kładę się spać ![]() Twój pocałunek jest jak kawałek czekolady..na jednym trudno poprzestać Miłość upiększa każde romantyczne przeżycie. Usprawiedliwia każde szaleństw Bez Ciebie nie umiem oddychać nie będę szukać sensu bo bez Ciebie go nie ma! ;* <przytul> I przyjaźń po cichu do serca przemyca miłość. Przyjaźń jest subtelną rozkoszą szlachetnych dusz |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
I chwytaj dzień trzymając mnie za rękę... Już nie pędzę z motyką w stronę słońca donikąd. Wolność zaczyna się tam, gdzie kończy się strach. Przypominam sobie gwiazdy co spadają, one jednak życzeń nie spełniają! Bo w życiu jest ważny uśmiech na twarzy ![]() Codziennie wybieram tylko Ciebie ;* I należysz do mnie choć to nie kwestia posiadania <3 ![]()
#177 |
Raczkowanie
|
ekscentryczn
jak kogut idzie na impreze z kura to nie tanczy z calym kurnikiem... ![]()
#178 |
Raczkowanie
|
steri. styrana. plotkaraaa. _anusia_.
kocham < 3. psarii. mnie z tymi ikonkami wydaje się trochę bezsensu. wyjdzie pewnie to samo co z kolorami. za dużo będzie tego wszystkiego po prostu. a poza tym komu za każdym razem chce się bawić w emotki. ; ) nawet tęsknot większych nie mam. już mnie dawno nie ma w twoich planach. unikam w rozmowach z ludźmi tematu miłości. powrót do Nich z nową tęsknotą. przeżyć to wszystko w sobie. a nie obok siebie. że czasem zapominasz o mnie. czy jutro też będziesz mnie kochał? |
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Przyczajenie
|
mozna na angielski albo niemiecki albo francuski
![]() ![]() * Zawsze gdy dzwoni telefon,wiem,ze to nie Ty Przepraszam ze nie pisze czasto ale mam tylko godzine na kompa a wiec fotka.pl nk. i godzina lecii ![]() ![]() ![]() ah i proszę o opisy o tym ze z chłopakiem z którym kręciłam.. on już do mnie nie pisze na gg ani sms.. nie wiem o co mu chodzi i właśnie poproszę o tsakie opisy ze tesknie i wiecie ![]() ![]() ![]() opisy Skacze na bungy z krawężnika...kto się przyłączy? ![]() Kocha się za nic. Nie istnieje żaden powód do miłości za dużo myślę, zbyt mocno czuję .. Kiedy zaczeliśmy dotykać się spojrzeniem .? ![]()
#180 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.