|
|
#571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019
️- część 5
Cytat:
To się dzieje od wewnętrznej strony ud, bardziej z przodu, w pachwinach.
|
|
#572 | |
|
Rozeznanie
|
️- część 5
Cytat:
![]() Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka[COLOR="Silver"] Pytanie kieruje do osób, które są w klubie rossne w Rossmann, czy każda z Was dostała maila o odbiorze pampersow? Słyszałam, że od 35tc przychodzą te maile, a u mnie cisza. Przydałaby mi się taka paczka akurat do szpitala ![]() Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Alicjazkrainyczaroww Czas edycji: 2019-11-25 o 15:42 |
|
|
|
|
#573 | |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
|
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Ja dziś dopiero zobaczyłam tego maila bo był w jakimś innym folderze, wyszukałam po haśle rossmann i dostałam go już 10 dni temu a wtedy to nawet 34 tc nie miałam skończonego takze poszukajcie
|
|
#575 | |
|
Wtajemniczenie
|
️- część 5
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#576 | |
|
Rozeznanie
|
️- część 5
Cytat:
Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#577 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Ja dostałam maila, ale też był w jakimś innym folderze, gdyby nie przypadek to bym go nie znalazła.
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Dziewczyny a ja mam takie pytanie. Czasem mnie zlapie skurcz, w krzyzu i promieniuje az do szyi. Tez tak macie?
![]() ![]() Ja mialam takie wczesniej jak voice, promieniujace do ud ale nigdy do szyi! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#579 | |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Mój mail był tak zatytułowany Wypróbuj pieluszki tak wygodne do noszenia i zmiany może spróbuj tak wyszukać
|
|
|
#580 | ||
|
Rozeznanie
|
️- część 5
Cytat:
Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#581 | |||
|
Raczkowanie
|
️- część 5
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() przebiło macicę i chwyta za kość hahah fajnie to napisałaśCytat:
![]() Dziewczyny mam pytanie do Was !! Wczoraj rozłożyłam łóżeczko, no i trochę będzie odległość od łóżka i tak sobie pomyślałam że w nocy będzie kiepsko trochę wstawać i zaglądać czy mała oddycha czy cuś, i wiem że będę się stresować. No i wymyśliłam tylko nie wiem czy to dobry pomysł. Bo z racji że koło łóżka mam wąsko i nie da się wstawić tam łóżeczka, to pomyślałam że mam taki niski podłużny stoliczek i żeby wcisnąć między łóżko a ścianą stoliczek a mała na noc kłaść do gondoli i mieć ją przy sobie przez noc, chociaż przez ten miesiąc? Proszę napiszcie co o tym sądzicie czy to głupi pomysł? Myślałam jeszcze żeby do gondoli dokupić materac i wymienić bo ten co jest jest miękki a bym kupiła taki np.kokosowy. Jeśli to głupi pomysł to napiszcie proszę ![]() ![]() . Bo nie chce kupować kosz mojzesza na ten miesiąc czy dwa. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#582 | |
|
Zadomowienie
|
️- część 5
Cytat:
|
|
|
|
#583 |
|
Raczkowanie
|
️- część 5
Ja nie muszę laktatora, moje cycki uznały, że są zdecydowanie gotowe na małego ssaka
![]() Idę jutro z samego rana na wizytę i jakiś mam w sobie taki dziwny niepokój... Z młodą pewnie wszystko OK, rusza się jak zwykle, nie wiem sama o co chodzi. Dziwnie mi. Ja nie mam żadnego maila z rosska jeszcze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#584 | |||
|
Rozeznanie
|
️- część 5
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|||
|
|
|
#585 | |
|
Wtajemniczenie
|
️- część 5
Cytat:
A czy wszystkie już macie/miałyście siarę? Bo ja do tej pory nie i tak się zastanawiam czy wszystkie kobiety już w czasie ciąży mają Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Znalazłam u mnie było to program Rossne Edytowane przez Ola0731 Czas edycji: 2019-11-25 o 16:26 |
|
|
|
|
#586 | |
|
Rozeznanie
|
️- część 5
Cytat:
![]() Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#587 | |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
Nie odważyłabym się na takie kombinacje z gondolą. Mąż się u mnie bał o bezdechy, więc kupiliśmy monitor oddechu do łóżeczka. Z tymi pampersami to ode mnie nie chciała maila, tylko jak zeskanowała kartę to widziała czy się należą czy nie. Ja bym tak spróbowała ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#588 |
|
Wtajemniczenie
|
️- część 5
Tez nie dostalam maila z rosska, a mam 2 konta
![]() Siary tez nie mialam jeszcze. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#589 | |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
![]() Nie wiem, jak dużym wydatkiem jest monitor oddechu, bo dostawka dość sporym, ale może jakimś kompromisem byłoby zainwestować w kokon i kłaść dzidzię na łóżku pomiędzy Tobą i mężem w tym kokonie? A może już go masz? Nasza położna na SR mówiła że nie ma się czego bać i nie a absolutnie żadnej możliwości żeby skrzywdzić dziecko w nocy nawet bez kokona. Szczerze mówiąc, ja bym się nie odważyła, ale w kokonie dlaczego nie? ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Ja mam siarę, ale chyba tylko z jednej piersi. Jak noszę biustonosz z wkładkami to jak na złość nic mi się nie wylewa, ale piżamy i pościel już oberwały tą dziwną cieczą. Nie podoba mi się
|
|
#590 | |
|
Rozeznanie
|
️- część 5
Cytat:
Ja tez nie dostałam żadnego maila ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#591 | |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
Ja tam sobie nie wyobrażam. I nie odwazylabym się. A wstawalam co 2h karmic dziecko. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#592 | |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
|
|
#593 | |||
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
Pati ja chce go kupić nie wcześniej niż w piątek, jak mi wypłata przyjdzie ![]() Cieszę się, że się podoba testowałam na żywym organizmie? Powiem ci, ze dluuugo przeszukiwałam internety za nim.Umówiłam się na jutro z położna, ze zrobimy sobie KTG i sprawdzi, co tak u mnie na dole słychać. ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Cytat:
Arya ja pisałam jakiś czas temu, ze tego samego dnia (albo dzień wcześniej, bo już dobrze nie pamietam ) robiłam teścik na sobie . Raczej się tego nie poleca, no... ale wtedy u mnie chyba podziałało ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Cytat:
Ola ja w poprzedniej ciąży nie miałam przed porodem ani kropli siary a potem absolutnie żadnych problemów z kp ![]() Tzn absolutnie żadnych z ilością mleka
|
|
#594 | |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
Bo z jednej strony wszeszie sie krzyczy o tym co zrobić by uchronic a z drugiej osoba kompetentna i wykwalifikowana mowi przeciwieństwo. U nas polozne krzyczaly bardzo zeby nie zasypiac z dzieckiem przy piersi i zeby zawsze odkladac dziecko do lozeczka/dostawki. Mi sie czasami zdazalo nad ranem zasnac po ostatnim karmieniu z Leo. Wybudzaly mnie palpitacje serca czy oddycha. Wolalam milion razy wstawac i choc na chwile przysnac niz przeżywać ten stres czy go nie udusilam. A czlowiek niedospany moim zdaniem nie umie kontrolowac swojego snu bo jak co chwila w nocy sie budzic to czujesz sie jak w matrixie i nie wiesz co jawa co sen. Ja przynajmniej tak miałam i wiele moich kolezanek. Niektóre spaly z dziecmi do pierwszego upadku z łóżka czy jakiejs jazdy gdy dziecko nakrylo sie koldra rodzica Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#595 | |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
Pati ja kiedyś czytałam trochę badań i opracowań na ten temat i to nie do końca tak jest. Ryzyko wzrasta, jeżeli któryś z rodziców pali lub jest nadmiernie otyły. Tylko takie łóżko należy poprawnie przygotować do spania: nie może tam być miękkiego materaca, żadnych poduszek, kciuków, czy waśnie kokonów. My spaliśmy z Pitulem od 2 tygodnia życia, kiedy to miałam już absolutny kryzys z wstawaniem i karmieniem go na siedząco i po rozpoczęciu współspalanie karmiłam na leżąco najczęściej i wspominam to jako zmianę jakości nocek o 180 stopni
|
|
#596 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Ha ha ciekawe czy rzeczywiście cos przyspieszy czy nie..ale watpie. Jak mnie koktajl poloznej w tabletkach nie ruszal to co tam taki laktatorek
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#597 |
|
Raczkowanie
|
️- część 5
Czyli głupi mój pomysl
![]() przepraszam ![]() ![]() tak sobie pomyślałam że gondola jest podobnej wielkości jak kosz Mojżesza i że to może być dobry pomysł. Dzięki mamuśki za odp. Do łóżka takiego maleństwa tym bardziej bym się bała wziasc. Muszę przemyśleć wsio sobie a coś czuję że mogą być noce nie przespane przez stres i moje wkręty że może coś się stać ehhWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#598 | ||
|
Wtajemniczenie
|
️- część 5
Cytat:
Cytat:
tak z czystej ciekawości zapytałam mi tam nie przeszkadza jej brak ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Ola0731 Czas edycji: 2019-11-25 o 16:56 |
||
|
|
|
#599 | |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
No właśnie testowałam ![]() Jeszcze bardziej przeraża mnie po tym KP niby to tylko laktator, a sutki bolą po tym robiłam na niskich ustawieniach i tylko chwilę. Nie wiem dla mnie to jest mega nieprzyjemne ![]() Ja też nie odważyłabym się spać z niemowlakiem, chyba bym oka nie zmrużyła i wszyscy chodziliby jeszcze bardziej niewyspani. Odnośnie monitora jak się przeliczy ten zakup na wydatek miesięczny to w sumie wychodzą grosze za bezpieczeństwo podczas snu. Ale fakt najpierw trzeba te 370 zł wyłożyć. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#600 | |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
Ja sobie tego nie wyobrazam zupelnie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:24.

️- część 5

To się dzieje od wewnętrznej strony ud, bardziej z przodu, w pachwinach.

. Bo nie chce kupować kosz mojzesza na ten miesiąc czy dwa. 

testowałam na żywym organizmie? Powiem ci, ze dluuugo przeszukiwałam internety za nim.

tak z czystej ciekawości zapytałam
mi tam nie przeszkadza jej brak 

robiłam na niskich ustawieniach i tylko chwilę. Nie wiem dla mnie to jest mega nieprzyjemne