|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
kryzysowa sytuacja - zrąbałam
Witajcie, piszę ponieważ zrobiłam ostatnio coś głupiego i nie potrafię już sobie sama radzić z myślami na ten temat i na temat tego jaka jestem głupia i naiwna. Jakieś 2 miesiące temu poznałam fajnego chłopaka. Jeszcze tego samego dnia znalazł mnie na fb i pisał na okrągło. Bardzo dobrze nam się rozmawiało. Kiedy wstawałam rano do pracy praktycznie zawsze już miałam od niego jakąś wiadomość. Bardzo się interesował i nalegał na spotkanie. Spotkaliśmy się po jakimś miesiącu. Na drugim spotkaniu niestety wyszło tak, że poszliśmy do łóżka...
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: kryzysowa sytuacja - zrąbałam
Cytat:
Ty mu w ogóle okazywałaś jakieś zainteresowanie? Próbowałaś nawiązywać z nim kontakt? Jeśli tak, a czujesz dystans z jego strony, to nic nie zrobisz. Lepiej skup się na sobie i zapomnij o nim. Nie ma po co starać się o atencje i uczucia osób, którym już na nas nie zależy. Nawet dobrze go nie znasz. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
live your passion
|
Facet może być teraz zajęty. Pracuje? Może ma jakąś sprawę rodzinną?
Czasami odzywasz się do niego pierwsza? Jeśli zaproponuje spotkanie to idź, ale omów na nim w jakim kierunku idzie Wasza relacja, bo nie chcesz układu opartego na seksie bez zobowiązań. Jeśli jednak facet "zdobył" i ucieka to nie ma co się przejmować, że wcześnie uprawialiście seks, bo z takim podejściem uciekłby zarówno po tygodniu jak i po pół roku.
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Zachowujesz się żałośnie. Czemu traktujesz siebie tak przedmiotowo? Ty nie odczuwałaś przyjemności z seksu z nim? Seks z tobą to nie powinno być coś co dajesz komuś za wystarczające staranie. Masz pełne prawo odczuwać przyjemność i iść do łóżka. Nie musisz sobie wyrzucać, że jesteś łatwa albo pójściem do łóżka za szybko go odstraszyłaś. Prawda jest taka, że gdyby chciał z tobą być to by był. Skoro proponuje spotkanie to może jednak chce. Spotkaj się z nim bez uprawiania seksu. Powiedź, że zależy ci na związku i zobaczysz jak on na to zareaguje. Jak ci odmówi to lepiej teraz niż później. A jak go zlejesz to pewnie potem będziesz sobie wyrzucać, że nie zweryfikowałaś jego intencji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Zdystansować się.
I w ogóle robić wszystko, jak pisze ta Pani: https://www.google.com/url?sa=t&rct=..._33wjVLwei0pN5 Wpisów jest dużo, więc da się czytać, ale warto ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:55.