kryzysowa sytuacja - zrąbałam - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2019-11-25, 18:22   #1
katsyyy
Przyczajenie

kryzysowa sytuacja - zrąbałam

Witajcie, piszę ponieważ zrobiłam ostatnio coś głupiego i nie potrafię już sobie sama radzić z myślami na ten temat i na temat tego jaka jestem głupia i naiwna. Jakieś 2 miesiące temu poznałam fajnego chłopaka. Jeszcze tego samego dnia znalazł mnie na fb i pisał na okrągło. Bardzo dobrze nam się rozmawiało. Kiedy wstawałam rano do pracy praktycznie zawsze już miałam od niego jakąś wiadomość. Bardzo się interesował i nalegał na spotkanie. Spotkaliśmy się po jakimś miesiącu. Na drugim spotkaniu niestety wyszło tak, że poszliśmy do łóżka... myślałam, że po tym mnie oleje ale tak się nie stało. Nadal mieliśmy dobry kontakt. Gdybym to potraktowała jako jednorazowy incydent i tego nie powtórzyła to pewnie wszystko byłoby dalej dobrze ale tutaj zaczyna się moja głupota bo na kolejnym spotkaniu stało się to znów i na kolejnym znów... . Co najlepsze po drugim razie pisałam mu, że nie chce tego więcej bo nie szukam płytkich relacji a później znów uległam... Teraz jak pewnie już się domyślacie gostek zaczął mnie zlewać. Potrafi nie odpisywać kilka godzin albo w ogóle nie pisać kilka dni gdzie wcześniej pisał cały czas. Niby on chce się spotkać znowu ale skoro na co dzień mnie olewa to wiadomo o co chodzi więc chyba odmówię. Nie sądzę też żeby od początku tylko o to mu chodziło, patrząc na to co pisał i też na to, że tak naprawdę zapraszał mnie w różne miejsca tylko ja nigdy nie mogłam. A jak już mogłam to było tak zimno, że postanowiliśmy iść do niego. Wiem, że zarąbałam sprawę idąc z nim tak szybko do łóżka, ale na prawdę nie planowałam tego. Nigdy w życiu też nic podobnego mi się nie zdarzyło. Najgorsze, że wkręciłam go już sobie i strasznie mi szkoda że tak wyszło. Dodam, że ja mam 26 lat a on 29. Podejrzewam, że już guzik z tego będzie ale chciałam zapytać, czy myślicie, że jest jeszcze cokolwiek co mogłabym zrobić żeby odzyskać jego zainteresowanie ? Nie odzywa się już 3 dni, ja też nie zamierzam zagadywać pierwsza ale zastanawiam się co zrobić gdy znów napisze. Odpisywać jak gdyby nigdy nic, zignorować go ? A jak zaproponuje spotkanie? Nie odpisywać , odmówić? Na ten moment nie chcę się z nim spotkać bo czuję się olana. Powiedzcie czy jest coś co mogłabym zrobić, napisać czy cokolwiek żeby to odkręcić i żeby było jak wcześniej? Czy lepiej od razu dać sobie spokój i próbować wybić go sobie z głowy?
katsyyy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-11-25, 21:30   #2
Adrianna_8
Zakorzenienie

Dot.: kryzysowa sytuacja - zrąbałam

Cytat:
Napisane przez katsyyy Pokaż wiadomość
Witajcie, piszę ponieważ zrobiłam ostatnio coś głupiego i nie potrafię już sobie sama radzić z myślami na ten temat i na temat tego jaka jestem głupia i naiwna. Jakieś 2 miesiące temu poznałam fajnego chłopaka. Jeszcze tego samego dnia znalazł mnie na fb i pisał na okrągło. Bardzo dobrze nam się rozmawiało. Kiedy wstawałam rano do pracy praktycznie zawsze już miałam od niego jakąś wiadomość. Bardzo się interesował i nalegał na spotkanie. Spotkaliśmy się po jakimś miesiącu. Na drugim spotkaniu niestety wyszło tak, że poszliśmy do łóżka... myślałam, że po tym mnie oleje ale tak się nie stało. Nadal mieliśmy dobry kontakt. Gdybym to potraktowała jako jednorazowy incydent i tego nie powtórzyła to pewnie wszystko byłoby dalej dobrze ale tutaj zaczyna się moja głupota bo na kolejnym spotkaniu stało się to znów i na kolejnym znów... . Co najlepsze po drugim razie pisałam mu, że nie chce tego więcej bo nie szukam płytkich relacji a później znów uległam... Teraz jak pewnie już się domyślacie gostek zaczął mnie zlewać. Potrafi nie odpisywać kilka godzin albo w ogóle nie pisać kilka dni gdzie wcześniej pisał cały czas. Niby on chce się spotkać znowu ale skoro na co dzień mnie olewa to wiadomo o co chodzi więc chyba odmówię. Nie sądzę też żeby od początku tylko o to mu chodziło, patrząc na to co pisał i też na to, że tak naprawdę zapraszał mnie w różne miejsca tylko ja nigdy nie mogłam. A jak już mogłam to było tak zimno, że postanowiliśmy iść do niego. Wiem, że zarąbałam sprawę idąc z nim tak szybko do łóżka, ale na prawdę nie planowałam tego. Nigdy w życiu też nic podobnego mi się nie zdarzyło. Najgorsze, że wkręciłam go już sobie i strasznie mi szkoda że tak wyszło. Dodam, że ja mam 26 lat a on 29. Podejrzewam, że już guzik z tego będzie ale chciałam zapytać, czy myślicie, że jest jeszcze cokolwiek co mogłabym zrobić żeby odzyskać jego zainteresowanie ? Nie odzywa się już 3 dni, ja też nie zamierzam zagadywać pierwsza ale zastanawiam się co zrobić gdy znów napisze. Odpisywać jak gdyby nigdy nic, zignorować go ? A jak zaproponuje spotkanie? Nie odpisywać , odmówić? Na ten moment nie chcę się z nim spotkać bo czuję się olana. Powiedzcie czy jest coś co mogłabym zrobić, napisać czy cokolwiek żeby to odkręcić i żeby było jak wcześniej? Czy lepiej od razu dać sobie spokój i próbować wybić go sobie z głowy?
Jesteś dorosłą kobietą i robisz taki problem z tego, że poszłaś z kimś do łóżka, bo miałaś na to ochotę?
Ty mu w ogóle okazywałaś jakieś zainteresowanie? Próbowałaś nawiązywać z nim kontakt?
Jeśli tak, a czujesz dystans z jego strony, to nic nie zrobisz. Lepiej skup się na sobie i zapomnij o nim. Nie ma po co starać się o atencje i uczucia osób, którym już na nas nie zależy. Nawet dobrze go nie znasz.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Adrianna_8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-11-25, 23:22   #3
TakaSamaInna
live your passion

Facet może być teraz zajęty. Pracuje? Może ma jakąś sprawę rodzinną?
Czasami odzywasz się do niego pierwsza? Jeśli zaproponuje spotkanie to idź, ale omów na nim w jakim kierunku idzie Wasza relacja, bo nie chcesz układu opartego na seksie bez zobowiązań.
Jeśli jednak facet "zdobył" i ucieka to nie ma co się przejmować, że wcześnie uprawialiście seks, bo z takim podejściem uciekłby zarówno po tygodniu jak i po pół roku.

angielski - C2
rosyjski - B2
hiszpański - ?
TakaSamaInna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-11-26, 10:16   #4
f8c2d375a73595a7890227cbb2d3acee309191de_62181c3c5fcdf
BAN stały

Zachowujesz się żałośnie. Czemu traktujesz siebie tak przedmiotowo? Ty nie odczuwałaś przyjemności z seksu z nim? Seks z tobą to nie powinno być coś co dajesz komuś za wystarczające staranie. Masz pełne prawo odczuwać przyjemność i iść do łóżka. Nie musisz sobie wyrzucać, że jesteś łatwa albo pójściem do łóżka za szybko go odstraszyłaś. Prawda jest taka, że gdyby chciał z tobą być to by był. Skoro proponuje spotkanie to może jednak chce. Spotkaj się z nim bez uprawiania seksu. Powiedź, że zależy ci na związku i zobaczysz jak on na to zareaguje. Jak ci odmówi to lepiej teraz niż później. A jak go zlejesz to pewnie potem będziesz sobie wyrzucać, że nie zweryfikowałaś jego intencji.
f8c2d375a73595a7890227cbb2d3acee309191de_62181c3c5fcdf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-11-26, 15:30   #5
4eb44714e364cc1ff9389dbba04b7aef6c7662a4_5f35c5f27daee
Konto usunięte

Zdystansować się.

I w ogóle robić wszystko, jak pisze ta Pani: https://www.google.com/url?sa=t&rct=..._33wjVLwei0pN5

Wpisów jest dużo, więc da się czytać, ale warto
4eb44714e364cc1ff9389dbba04b7aef6c7662a4_5f35c5f27daee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości