|
|
#991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
Cytat:
atomufka ja Cię uratuję, w październiku z tz będziemy w anglii 1,5h od londynu jakoś. a moja tesciowka to spoko babka, choc wlasnie zarzucila malego focha ze nie chche jechac z nimio pojechac na dzialkę teraz ja bym pojechala pooddychac ale sobie pomysle ze cos zrywac obcinac nosic to mi sie nie chce. posiedziec na laweczce to co innego.
|
|
|
|
|
#992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teść mój to chyba podobny do Twojego Madzia to, Madzia tamto A to, że ładnie wyglądam, a to, że sliczna sukienka, że nowa, fajniutka fryzura itd. Cos kupi, to do mnie :"Madzia, zobacz co kupiliśmy". Bardzo go lubię ![]() No i dziadkowie TŻa- tacy podobni do moich . Z babcią mam sztamę![]() Eseska, witaj po powrocie z wakacji
|
|
|
|
|
#993 |
|
Zadomowienie
|
zaglądam na wizaż bo mam chwilkę czasu i co widzę...kolejny wątek... No pięknie
przysnęłam na tydzień (no może dwa)...![]() dziewczyny wy gaduły poradźcie, bo znalazłam z moim TZ fotografów bardzo podobaja się nam ich zdjęcia i zastanawiamy się czy ich sobie nie zamówić na wesele... rodzice podpowiadają, że warto...my jednak mam mieszane uczucia co do kwoty, czy 3 tys to dużo czy mało? ile wy płacicie?
|
|
|
|
#994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
3 tys to troche duzo(jak dla mnie),ale wszystko zalezy od zakresu usług.Ja place niecale 2 tys.Ale mialam tez propozycje od fotografow ktorzy brali wiecej niz 3 tys a zakres ich uslug i jakos zdjec byly gorsze od mojego fotografa.Najlepiej poszukac i wybrac sposrod kilku ofert |
|
|
|
|
#995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli jest dobry to warto dac.. no ale jesl;i sredni to lepiej poszukac lepszego.. a moze tanszego.. my dajemy 2100laski zrobilam dekoracje do przedszkola narazie naszkicowalam co mam jeszcze poprawic? moja sala to pszczolki wiec jest kubus pszczolką jaka stalaa dekoracja i sezonowo kubus i prosiaczek taplaja sie w lisciach, jutro bede to pastelami kolorowac ale powiedzcie co zmienic... P8233499.jpg P8233501.JPG acha i to kubus jako pszczolka to kolo skrzydelek poprawilam juz szelki bo troche sie wyjechalo ocencie co trzeba poprawic ale szczerze
|
|
|
#996 |
|
Zadomowienie
|
[quote=martucha84;8726784]no to super-wybierzemy sie tam.masz fajnego Tż-ta ze sam chce juz cos dzialac,moj w wiekszosci spraw zostawia mi wolna reke...a czasem bym chciala z jego strony jakas propozycje czy pomysl uslyszec...
|
|
|
|
#997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/item414699651_wypr...rendy_gre.html ale chcemy je zrobic na ten wzor tyle ze po swojemu - on teraz siedzi i mi wysyla szablony ktore wlozymy - z tego motylki z innego kwiatki.. poprostu szok.. powiedzial ze sam je zrobi jak ja bede wktorys week na uczelni a niech robi - widze jak sie ciesyz i sprawia mu to przyjemnosc![]() a swojemu moze powiedz zeby cos ci pomogl wybral.. moze sie zaangazuje...
|
|
|
#998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#999 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zapp1.jpg zaproszenie4.jpg zapro5.jpg najbardziej mi sie podobaja z ta czerwona kokarda ale kolor bedzie inny:P taki jak dekoracji sali-pomarancz lub losoś (chyba,ze mi sie odmieni i zrobie w innym kolorze dekoracje jeszcze nie wiem:P) |
|
|
|
|
#1000 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dziewczyny co z tymi moimi kubusiami? bo nie wiem czy cos jeszcze poprawiac czy moze byc?
|
|
|
#1001 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ostatnio mnie tylko wkurzyła jak jej mówiliśmy z Tż jak damy w przyszłości dziecku na imię, wtedy zaczeła wymyślac, że co to za imiona, czemu takie, a nie inne bla, bla, bla, po czym stwierdziła, że i tak damy takie jak chcemy. Nie wiem tylko po co to komentowała, chyba dla zasady![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja też chce zaproszenie z wstążeczkąDziewczyny napisałam maila do salonu Biancaneve z pytaniem o ceny sukienek a więc kiecki z kolekcji 2008 503 - 4000 zł 515 - 2600 zł 519 - 2900 zł 520 - 2800 zł i kolekcja 2007 411 - 2500 zł Jakoś nawet nawet, spodziewałam się gorszych cen( chociaż i tak mnie na żadną nie stać )
|
||||||
|
|
|
#1002 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wstawiłam linka...oceniajcie jak dla mnie boskie
|
|
|
|
|
#1003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc chyba warci tej ceny |
|
|
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
n.ik.a, ja nie zapłaciłabym za fotografa 3000 tysięcy... nas wyjdzie mniej więcej 1500 złotych. Zdjęcia Twojego fotografa, którego masz na oku są rzeczywiście piękne
Martuś, Kubuś i Prosiaczek są przecudni Nic nie poprawiaj i koniecznie pokaż efekt końcowy! Zdolniacho jedna Zaproszenia, które wybraliście są sliczne! Bije od nich radość i życie![]() san_g, trzeci wzór zaproszeń dla mnie kompletnie odpada. Pozostałe dwa dość ładne
|
|
|
|
#1005 |
|
Zakorzenienie
|
martucha kubuis za pszółkę przebrany czaderdski!!!!!!!!!! mam go w komórce
ruchomego ![]() superanckie nic nie zmieniaj. ja bym jeszcze na Twoim miejscu dorobiła kilka małych pękatych pszczółek z usmiechniętymi buźkami do przyczepienia gdzieniegdzie ![]() a ja wieczorną niedzielę spędziłam z lekką temperaturą. wlasnie mierze sobie temperaturę. nie wiem czy wyrobię się dziś w pracy. jak mam chociaż stan podgoraczkowy lub nieznacznie 2 - 3 stopnie więcej niż zwuykle to sie skupić nie mogę.
|
|
|
|
#1006 |
|
Raczkowanie
|
Dzieńdoberek
![]() Zabieram się do nadrabiania łikendowych zaległości!!
|
|
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
a dzien dobry
heh ja juz znow nie jestem w stanie nadrobic, tyle dni mnie nie było ![]() wiecie co, kilka dni temu dzwonili z cerkwii, ze zostaly juz tylko wolne godz 15 i 19 na slub...bo juz tyle par ma zapisanych.... a jak bylismy w marcu sie zapisywac to nie pozwolił nam godziny wybrac, powiedzial ze juz w przyszlym roku jak przyjdziemy 3 m-ce wczesniej..... Normalnie jak sie dowiedzialam to myslalam, ze zajade tam i rozniose goscia.... Dla mnie to czyste chamstwo to co zrobił, normalnie wkurzona jestem do dzis z tego powodu No i trudno, wzielismy te 15, ale to juz mama chodzila powiedziec, bo jakbysmy z tz-em zajechali to juz twedy nie wiem czy udzielilby nam slubu i znow szukam pracy.... ciesze sie, ze odeszlam stamtad....tylko jeszcze jak cos przez 2 tyg moze pinda zadzwonic, ze mam przyjsc, bo niby okres wypowiedzenia, do umowy ktorej nie podpisywalam ale niech jej bedzie, chetnie jeszcze pojde i ostatniego dnia zasugeruje jej delikatnie co o niej mysle ![]() a dzis jade sobie na to konto pazury zrobic hehe ciekawe czy ja w ogole bede dalka rade z tym chodzic
|
#1008 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Super-takie bardzo lubię, oryginalne, stylowe, fajne, zaskakujące, profesjonalnie zrobione! SUPER! Misqa, ale bym się zdenerwowała na Twoim miejscu w związku z tą godziną ślubu!!! Tego typu historie utwierdzają mnie w przekonaniu, że lada dziń muszę wybrać się z Lubym do mojej Parafii! Edytowane przez Matplaneta Czas edycji: 2008-08-25 o 09:45 |
|
|
|
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
No i nadrobione
![]() Ja w sobote bylam u kolezanki na grillu, oj zaszalałam ![]() A co do teściowej hmm... Niby wszystko jest ok, lubię ją, mam wrażenie, że z wzajemnością, tylko czasem wydaje mi sie, ze az za slodko jest ![]() A teściu - to dziwny człowiek - właściwie sama nie wiem co o nim myśleć
|
|
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
Nie cierpię poniedziałków
a do weekendu jeszcze cały tydzień ![]() masakra jakaś zrobię sobie kawę chyba, i dokończę ten harmonogram ale coś kiepsko to widzę. została godzina na jego wykonanie ![]() pamiętacie te suknię z tymi czarnymi koronkami? ![]() na allegro znalazłam. no i coś dla strippi, fotka na koniu - superowa zresztą. choć PM lepiej by wyglądała, gdyby była całkiem boso ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4213 |
|
|
|
#1011 |
|
Raczkowanie
|
dzien dobry dziewczynki my z tz wkoncu sie pogodzilismy
martucha kubus zajefajny nic nie zmianiaj jest sliczniusi misqa powodzenia w szukaniu pracy i aby pazurki sie spodobaly ![]() ciekawe gdzie jest ktosia ?? co do tesciowej to hmm raz dobrze raz zle ale bardziej lubi swoja druga przyszla synowa niz mnie a tesciu ostatnio zapomnial jak mam na imie
|
#1012 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Moje relacje są bardzo poprawne-chociaż dla mnie to wszystko takie sztuczne! Wyobrazacie sobie mowić do teściów "mamo", "tato" ? Ja jakoś nie. |
|
|
|
|
#1013 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1014 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a ja byłam w sobotę pierwszy raz w sklepie z sukniami ślubnymi (w LF) i mierzylam 3 suknie!
O matko-dopiero zrozumialam, że oglądanie ich w internecie na nic się nie zdaje! Dopiero na sobie można ocenić. Mimo ze nie wybrałam żadnej konkretnej sukni-to zawsze to jakiś krok naprzód, nie?
|
|
|
|
#1015 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1016 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oj-ale czasami jak ja jestem zmęczona to zapominam jak sama mam na imię! ![]() Nie ma sensu tego rozpamiętywać. A i on na pewno "spalił cegłę" ze wstydu!
|
|
|
|
|
#1017 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
juz tak nierozpamietuje ale i tak siedzi to we mnie ale juz az tak mi przykro nie jest jak bylo wczesniej
|
|
#1018 |
|
Zakorzenienie
|
Matplaneta no a jakie przymierzałaś i jak wrażenia
|
|
|
|
#1019 |
|
Raczkowanie
|
Z wypisanych przeze mnie 7 sukien była tylko jedna-no i jak przymierzylam to uznałam, że niestety nie dla mnie fason. (jak znajdę jej link to dokleję
![]() A tej , która najbardziej mi sie spodobała-nawet nue brałam pod uwagę! Ale czułam sie śmiesznie-jak przebrana Tylko firanki na głowie mi brakowało (welonu - ale już nie chcialam nawet tego nakładać ![]() http://www.lisaferrera.pl/product_in...ad33f24eb8082e tą mierzyłam-dół ładny-ale trzeba mieć duży biust do niej. ja praktycznie nie mam-to wyglądałam FATALNIE!! |
|
|
|
#1020 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczynki,
wreszcie dobrnęłam do końca wątku. Mam nerwy na moją salę. W tamtym tygodniu dzwoniłam i odebrał portier, więc kazał mi zadzwonić dzisiaj albo jutro, bo ktoś będzie z biura i jeszcze się dziwił, że tak szybko chcę podpisywać umowę. To ja dzisiaj znowu dzwonię i znów on odebrał. Kazał mi chwilę czekać, coś poszedł sprawdzić i mówi, że Pani jest na chorobowym, żebym zadzwoniła za tydzień i dopowiedział, że na razie chyba nie podpiszą umowy, bo w przyszłym roku cena będzie wyższa ![]() Szlag mnie trafił jak to usłyszałam, ale co będę się kłócić z portierem.... Przecież mam prawo podpisać umowę kiedy chcę, za wynajem sali biorą 3 000zl co wg mnie jest już bardzo drogo i jeszcze będą cenę podnosić. NO dobra niech podnoszą, ale nie mają prawa mnie powstrzymywać przed wcześniejszym podpisywaniem umowy...no jak myślicie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.

ja bym pojechala pooddychac ale sobie pomysle ze cos zrywac obcinac nosic to mi sie nie chce. posiedziec na laweczce to co innego. 

Teść to samo,specjalnie dla mnie zrobił obiad(spytał się wcześniej Tzta co ja najbardziej lubię i zrobił specjalnie dla mnie takie pycha roladki,które robi tylko na święta
Tak mi się wtedy zrobiło miło
przysnęłam na tydzień (no może dwa)...
poradźcie, bo znalazłam z moim TZ fotografów bardzo podobaja się nam ich zdjęcia i zastanawiamy się czy ich sobie nie zamówić na wesele... rodzice podpowiadają, że warto...my jednak mam mieszane uczucia co do kwoty, czy 3 tys to dużo czy mało?
ile wy płacicie?

ale coś kiepsko to widzę. została godzina na jego wykonanie