Dokument "Chłopaki do wzięcia" cz. II - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2019-11-25, 17:44   #4171
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Dot.: Dokument "Chłopaki do wzięcia" cz. II

Ja już po seansie.

Agnieszka daje dobre rady jarusiowi i zdziwiona, że była Jarka mu nie ugotowała. Taka mądra, a Pączkom oddawała wypłatę. I to dobrowolnie hehe. Nie pamięta wół...

Ten ojciec z synem mnie chwycili za serce ️ zycze im jak najlepiej

Ten nowy pan mnie rozśmieszył- ten jego tekst 'matka skorpion to nie mozE być nic dobrego'

Robert się wziął za pucowanie okien. Dobrze, bo nic ciekawego do powiedzenia nie ma

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-11-25, 18:01   #4172
Dwight_Schrute
BAN stały

Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość
Ja już po seansie.

Agnieszka daje dobre rady jarusiowi i zdziwiona, że była Jarka mu nie ugotowała. Taka mądra, a Pączkom oddawała wypłatę. I to dobrowolnie hehe. Nie pamięta wół...

Ten ojciec z synem mnie chwycili za serce ️ zycze im jak najlepiej

Ten nowy pan mnie rozśmieszył- ten jego tekst 'matka skorpion to nie mozE być nic dobrego'

Robert się wziął za pucowanie okien. Dobrze, bo nic ciekawego do powiedzenia nie ma

Agnieszka przynajmniej mogła Jarkowi powiedzieć wprost, że nie jest w jej typie i przyjechała na sesję.
Ojciec z synem spoko, ale ciężko będzie o dziewczynę, która się zainteresuje.
Facet ok, ale jajek z marchewką nie spróbuję. Z resztą brzmi to dosyć dwuznacznie.
Robert może i nie ma zbyt wielkiej inteligencji, ale w porę dał sobie spokój z Sylwią jak poznał rodzinkę.
W sumie podobnie mogło być z Elvisem, a Sylwia chciała siebie pokazać, że to ona odrzuciła zaloty.
Dwight_Schrute jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-11-25, 18:03   #4173
kroofka
Rozeznanie

Cytat:

[/URL]
Dla Robusia Piekasza liczy się tylko charakter kobiety, ale w nieotyłym ciele do 50-60 kg
No i z umalowaną twarzą, a nie jakieś tam...

Lubię tego chłopa, bo nie pije, dba o dom, w robota odkurzającego zainwestował, nawet dywany myje ale niestety pierniczy 3 po 3.

Jaruś kosza zniósł mężnie, podał grabę i poszedł. No klasa
Aga gwiazdorzy, a przemądrzały sposób mówienia z powtórzeniami i ustami w ciup zapożyczyła od oblecha Ananasa. No i: spotyka się ze znajomym zapoznanym w inernecie, być może nawet kiedyś się spotkają

Tata i syn smuteczek, zwłaszcza starszego pana żal. Choć zachęta dla ewentualnej synowej, że nie będzie traktowana jak służba, taka trochę mało zachęcająca. No fajnie, że nie jak służąca, ale to jakby oczywiste?

No i ta sierotka na przystanku... Mam nadzieję, że ktoś blisko ma na niego oko, bo tacy cisi, zakompleksieni, wyśmiewani przez rodzinę faceci to potencjalni samobójcy. Żal człowieka, bo widać, ze dobre serce ma, a z takim "dzikim" podejściem nigdy nikogo nie znajdzie.
kroofka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-11-25, 18:30   #4174
Dwight_Schrute
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kroofka Pokaż wiadomość
No i ta sierotka na przystanku... Mam nadzieję, że ktoś blisko ma na niego oko, bo tacy cisi, zakompleksieni, wyśmiewani przez rodzinę faceci to potencjalni samobójcy. Żal człowieka, bo widać, ze dobre serce ma, a z takim "dzikim" podejściem nigdy nikogo nie znajdzie.
Ostatnio czytałem o statystykach samobójstw. Przerażające fakty.
Polscy mężczyźni są w czołówce. 15 osób dziennie popełnia w Polsce samobójstwo, a 12 z nich to... mężczyźni.
Stary 2019-11-25, 19:05   #4175
e34a1c06f5f164a7b72d1a648546881dcad63643_5ee55a72d6212
Konto usunięte

Cytat:
Ten nowy pan mnie rozśmieszył- ten jego tekst 'matka skorpion to nie mozE być nic dobrego' Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ten pan (Zenek) już występował dawniej, z kilka lat temu i miał dużo par butów w swoim domu.
e34a1c06f5f164a7b72d1a648546881dcad63643_5ee55a72d6212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-11-25, 19:12   #4176
RR33
Raczkowanie

właśnie tak jest np na wsiach jak sobie chłopak nie może dziewczyny znaleźć i tam mu nie wychodzi i jest cichy spokojny taki to się rodzina naśmiewa jak np na wesele sam przyjdzie to już plotkują po rodzinie że żadna go nie chce i się śmieją po cichu wiem bo to przerabiałem
RR33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-11-25, 19:30   #4177
Dwight_Schrute
BAN stały

Cytat:
Napisane przez RR33 Pokaż wiadomość
właśnie tak jest np na wsiach jak sobie chłopak nie może dziewczyny znaleźć i tam mu nie wychodzi i jest cichy spokojny taki to się rodzina naśmiewa jak np na wesele sam przyjdzie to już plotkują po rodzinie że żadna go nie chce i się śmieją po cichu wiem bo to przerabiałem
Niestety, ale mężczyzna ma pasować w pewne ramy. Inaczej przestaje być męski. Jest to problem, który mało kto zdaje się zauważać.
Stary 2019-11-25, 19:40   #4178
RR33
Raczkowanie

tak na wsi to np kobiety z okolicy są bardzo zainteresowane np jak facet jest taki cwaniak wygadany i szpanuje jak się wozi z kolegami to ma powodzenie a jak jest taki cichy spokojny jak ten Arkadiusz z programu czy inny to mało która się zainteresuje ja to sam przerabiałem to wiem

Edytowane przez RR33
Czas edycji: 2019-11-25 o 19:43
Stary 2019-11-25, 19:45   #4179
kroofka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dwight_Schrute Pokaż wiadomość
Niestety, ale mężczyzna ma pasować w pewne ramy. Inaczej przestaje być męski. Jest to problem, który mało kto zdaje się zauważać.
A kobieta to niby nie? Nawet piekasz wymaga, żeby nie ważyła więcej niż 50-60 kg, czyli mieściła się w rozmiar 36/38. Zresztą prawie każdy z tych degeneratów (piekasz akurat nim nie jest, ale wielu innych tak) wymienia takie walory babskiej fizyczności, że pewnie nawet nie każda modelka by się łapała (bo nie ma tu i tu ).
No cóż, świat współczesny wciska w ramy nas wszystkich, a kto się nie mieści, dla tego brakuje krzesełka w zabawie.
kroofka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-11-25, 19:49   #4180
Dwight_Schrute
BAN stały

Cytat:
tak na wsi to np kobiety z okolicy są bardzo zainteresowane np jak facet jest taki cwaniak wygadany i szpanuje jak się wozi z kolegami to ma powodzenie a jak jest taki cichy spokojny to mało która się zainteresuje
Na wsi jest prawo dżungli, pewnie takie samo jak w mieście.
Tylko tyle, że ludzie bardziej znudzeni, to i wścibscy. Chociaż i miastowi o sąsiadach z bloku potrafią wiedzieć więcej niż najbliższa rodzina.
Czy można mieć pretensje do kobiet o ich wybory? Nie sądzę. W końcu mężczyzna też ma jakieś tam kryteria wyglądu i zachowania. Nie lubię np. wulgarnych dziewczyn, agresywnych, feminazistek, rozwiązłych. Także kobieta może np. nie lubić cichych czy zamkniętych w sobie. Nie sądzisz?
Stary 2019-11-25, 19:52   #4181
lulka19
Zakorzenienie

[1=e34a1c06f5f164a7b72d1a6 48546881dcad63643_5ee55a7 2d6212;87360664]W święta kolejny rok z rzędu maraton serialu, począwszy od Wigilii do drugiego dnia świąt od 19:00 do 1:00 w Polsat Play.[/QUOTE]Od którego odc ?

lulka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-11-25, 19:52   #4182
Dwight_Schrute
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kroofka Pokaż wiadomość
A kobieta to niby nie? Nawet piekasz wymaga, żeby nie ważyła więcej niż 50-60 kg, czyli mieściła się w rozmiar 36/38. Zresztą prawie każdy z tych degeneratów (piekasz akurat nim nie jest, ale wielu innych tak) wymienia takie walory babskiej fizyczności, że pewnie nawet nie każda modelka by się łapała (bo nie ma tu i tu ).
No cóż, świat współczesny wciska w ramy nas wszystkich, a kto się nie mieści, dla tego brakuje krzesełka w zabawie.
Oczywiście, ale moim zdaniem w mniejszym stopniu. Fizyczność to jedno, ale zestaw cech mentalnych jest u kobiet dostępny bardziej obszernie. W końcu dziewczyna może być cicha i spokojna, ale też np. żywiołowa itd. Facet ma być silny, pewny siebie, zdecydowany itd. Jak jest nijaki i szary, to już mało męski.
Stary 2019-11-25, 21:04   #4183
e34a1c06f5f164a7b72d1a648546881dcad63643_5ee55a72d6212
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lulka19 Pokaż wiadomość
Od którego odc ?

Jeszcze nie ma na ten temat informacji, być może będzie wiadomo w najbliższych dniach

Najnowszy odcinek na serialnet: https://serialnet.pl/ogladaj-online/...-1-odcinek-188.
e34a1c06f5f164a7b72d1a648546881dcad63643_5ee55a72d6212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-11-25, 22:41   #4184
lulka19
Zakorzenienie

[1=e34a1c06f5f164a7b72d1a6 48546881dcad63643_5ee55a7 2d6212;87364432]Jeszcze nie ma na ten temat informacji, być może będzie wiadomo w najbliższych dniach

Najnowszy odcinek na serialnet: https://serialnet.pl/ogladaj-online/...-1-odcinek-188.[/QUOTE]Dziękuję

lulka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-11-26, 07:49   #4185
fehn
Zadomowienie

Cytat:
Oczywiście, ale moim zdaniem w mniejszym stopniu. Fizyczność to jedno, ale zestaw cech mentalnych jest u kobiet dostępny bardziej obszernie. W końcu dziewczyna może być cicha i spokojna, ale też np. żywiołowa itd. Facet ma być silny, pewny siebie, zdecydowany itd. Jak jest nijaki i szary, to już mało męski.
Masz rację. Mam takie same wymagania. Uważam że facet ma być męski i silny. Niestety większość mężczyzn to kolesie latający co tydzień do fryzjera, którzy niczego nie potrafią zrobić, prócz ułożenia sobie fryzury i brody. Bo broda to +10 do męskości.
Kiedyś na wykładach z filozofii profesor sprzedał mi nam studentom pewną radę którą staram się kierować w moim życiu. "Jeśli szukasz interesującego partnera, sam musisz być interesujący.Jeśli szukasz wyjątkowego partnera, sam musisz być wyjątkowy." Żadna atrakcyjna i interesującą kobieta nie przyjdzie do takich brudasów i nierobów. Ci którzy sobą coś prezentują, dawno kogoś znaleźli i zniknęli z tego programu.

fehn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-11-26, 08:40   #4186
RR33
Raczkowanie

do fryzjera co tydzień yyy co to za wymysły
Stary 2019-11-26, 09:46   #4187
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fehn Pokaż wiadomość
Kiedyś na wykładach z filozofii profesor sprzedał mi nam studentom pewną radę którą staram się kierować w moim życiu. "Jeśli szukasz interesującego partnera, sam musisz być interesujący.Jeśli szukasz wyjątkowego partnera, sam musisz być wyjątkowy." Żadna atrakcyjna i interesującą kobieta nie przyjdzie do takich brudasów i nierobów. Ci którzy sobą coś prezentują, dawno kogoś znaleźli i zniknęli z tego programu.

Zgadzam się z tym, święta prawda.

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Najbardziej chore podejście to " oni to powinni.. a ja nic nie muszę, jestem jaki jestem, ale oni to powinni to to i to"
Stary 2019-11-26, 10:07   #4188
Dwight_Schrute
BAN stały

Cytat:
do fryzjera co tydzień yyy co to za wymysły
Wyolbrzymienie dla podkreślenia.
Chodzę do fryzjera częściej niż co miesiąc. Nie wiedziałem, że to taki problem i ujma dla męskości.
Stary 2019-11-26, 11:06   #4189
beeets
Zakorzenienie

Agnieszka przeżywa tego Pączka już kolejny odcinek, a Pączek do innej mówi "skarbie". Nudny wątek się zrobił.

Syn z ojcem wydają się w porządku. Oby syn szybko znalazł odpowiednią kandydatkę.

Arkadiusz szuka panny, która ma małe zainteresowanie u płci męskiej i na dodatek chce młodszą. Ma wymagania

Robert przynajmniej sprząta sam, to kandydatka nie musi się martwić porządkami

Jestem Naturalna Dusza
Podróże Duszy

Wybierz Zielone z CCL
beeets jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-11-26, 11:10   #4190
fehn
Zadomowienie

Cytat:
Wyolbrzymienie dla podkreślenia.
Chodzę do fryzjera częściej niż co miesiąc. Nie wiedziałem, że to taki problem i ujma dla męskości.
Serio, popytaj tych wystylizowanych kolesi, z zaczesaną grzyweczką, zwykle z brodą co ile chodzą do fryzjera.
Nawet ostatnio w Vlogbox na TTV koleś mówił że chodzi do fryzjera 4x w miesiacu
Kolorek plus podcięcie
https://www.instagram.com/_coconut_king_/?hl=pl

Edytowane przez fehn
Czas edycji: 2019-11-26 o 11:16
fehn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-11-26, 12:04   #4191
Dwight_Schrute
BAN stały

Cytat:
Napisane przez fehn Pokaż wiadomość
Serio, popytaj tych wystylizowanych kolesi, z zaczesaną grzyweczką, zwykle z brodą co ile chodzą do fryzjera.
Nawet ostatnio w Vlogbox na TTV koleś mówił że chodzi do fryzjera 4x w miesiacu
Kolorek plus podcięcie
https://www.instagram.com/_coconut_king_/?hl=pl

Nie zobaczę zdjęć, bo nie mam konta na Instagramie.
Uważam, że masz na myśli świrów, a nie normalnych facetów.
Stary 2019-11-26, 17:06   #4192
martynka89
Zakorzenienie

Piekasz nie pije, dba o dom, ale nie ma nic ciekawego do powiedzenia a wymagania ma z kosmosu. Mogl brac Kinge a nie narzekac. Wedlug mnie, pasowali do siebie.

Stefan jest spoko, ale suostra robi mu antyrreklame. Gdybym byla nim zainteresowana, to mysle, ze towarzystwo tej kobiety, skutecznie by mnie odstraszylo.

Starszemu panu i jego synowi, zycze powodzenia.

Agnieszka faktycznie robi sie nudna i monotematyczna. Niby Paczek jej juz nie obchodzi a ciagle o nim mowi, jak by liczyla na powrot. Zamiast sie rozejsc jak ludzie, to przez nastepny rok, beda sobie tylki obrabiac w TV.
martynka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-11-26, 17:31   #4193
Dwight_Schrute
BAN stały

Cytat:
Napisane przez martynka89 Pokaż wiadomość
Piekasz nie pije, dba o dom, ale nie ma nic ciekawego do powiedzenia a wymagania ma z kosmosu. Mogl brac Kinge a nie narzekac. Wedlug mnie, pasowali do siebie.

Stefan jest spoko, ale suostra robi mu antyrreklame. Gdybym byla nim zainteresowana, to mysle, ze towarzystwo tej kobiety, skutecznie by mnie odstraszylo.

Starszemu panu i jego synowi, zycze powodzenia.

Agnieszka faktycznie robi sie nudna i monotematyczna. Niby Paczek jej juz nie obchodzi a ciagle o nim mowi, jak by liczyla na powrot. Zamiast sie rozejsc jak ludzie, to przez nastepny rok, beda sobie tylki obrabiac w TV.
Miał brać Kingę na siłę? Przecież ona go nie chciała, ani zostać z nim, ani zamieszkać, a nawet o nocowaniu nie było mowy.

Nie wiem w czym by Ci miała przeszkadzać siostra Stefana. Nie wygląda na osobę, która by za wami chodziła i zupełnie nie miała swojego życia.

Starszy Pan i jego syn ok, ale jeśli Piekasz nie ma nic ciekawego do zaoferowania, to co może dać Marcin? Właśnie.

Agnieszka jest zawiedziona z jednego powodu: ona ciągle wierzy, że gdyby nie mama Pączusia, to by było z nim cudownie i żadnych problemów. Odrzuca np. wizję matkowania Pączkowi. Tak by moim zdaniem było, bo teraz wokół syna obrabia prawdziwa mamuśka, a potem by jej rola spadła na dziewczynę/żonę.
Stary 2019-11-26, 19:55   #4194
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Dla mnie Agnieszka nadal tęskni za pączkiem.

Jezu, ona nawet mlaska i wywraca oczami tak, jak on.

km

mój INSTA
Stary 2019-11-26, 20:25   #4195
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:
Miał brać Kingę na siłę? Przecież ona go nie chciała, ani zostać z nim, ani zamieszkać, a nawet o nocowaniu nie było mowy.

Nie wiem w czym by Ci miała przeszkadzać siostra Stefana. Nie wygląda na osobę, która by za wami chodziła i zupełnie nie miała swojego życia.

Starszy Pan i jego syn ok, ale jeśli Piekasz nie ma nic ciekawego do zaoferowania, to co może dać Marcin? Właśnie.

Agnieszka jest zawiedziona z jednego powodu: ona ciągle wierzy, że gdyby nie mama Pączusia, to by było z nim cudownie i żadnych problemów. Odrzuca np. wizję matkowania Pączkowi. Tak by moim zdaniem było, bo teraz wokół syna obrabia prawdziwa mamuśka, a potem by jej rola spadła na dziewczynę/żonę.
Dziwisz sie, ze Kinga go nie chciala, skoro ciagle mu cos nie pasowalo? A to brak makijazu a to cos innego. Tez bym na jej miejscu miala dosc.

Stefan mieszka z Karina pod jednym dachem (chyba, ze cos przeoczylam), wiec dziwne, zeby jego potencjalna partnerka, nie miala z nia stycznosci a laska jest niezle swirnieta. Uwazam, ze mialby wieksze szanse, gdyby siostra nie wystepowala w programie.

Marcin jest nowy, moze sie jeszcze rozkreci, natomiast Robert odkad pamietam, powtarza ciagle to samo. Wymagania tez ma z kosmosu. Zaden z niego Adonis a najchetniej umowilby sie z modelka, pytanie jaka by go chciala.
Cytat:
Dla mnie Agnieszka nadal tęskni za pączkiem.

Jezu, ona nawet mlaska i wywraca oczami tak, jak on.

Juz kilka stron temu, pisalam, ze ona jest nim przesiaknieta. Widac, ze za dlugo ze soba przebywali.
Mysle, ze oboje za soba tesknia, ale Paczek nie porzuci wygodnego zycia u boku mamusi a Agnieszka nie wytrzymalaby tam na dluzsza mete, wiec to nie ma sensu. Tylko niepotrzebnie obgaduja siebie nawzajem.
martynka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-11-27, 13:19   #4196
RR33
Raczkowanie

A pamięta ktoś z was Wojtka z Kamyka ciekawe czy poznał kobietę
Stary 2019-11-27, 20:02   #4197
renoiz
Raczkowanie

Angry Dot.: Dokument "Chłopaki do wzięcia" cz. II

Widzieliście fotki karyny z flagą ze sfastyką, wibratorami i bronią? Wyznaje też miłość AH. Są na wykopie dodane tydzień temu.
renoiz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-11-27, 20:43   #4198
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:
Napisane przez renoiz Pokaż wiadomość
Widzieliście fotki karyny z flagą ze sfastyką, wibratorami i bronią? Wyznaje też miłość AH. Są na wykopie dodane tydzień temu.
Wrzuć linki.

km

mój INSTA
Stary 2019-11-27, 21:10   #4199
asienaebaem1
Raczkowanie

Cytat:
Wrzuć linki.

Wpisz "wykop chłopaki do wzięcia" i będzie.
Trzeba przyznać że Karyna ma niezły arsenał tych dildosów
asienaebaem1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-11-27, 21:59   #4200
dodeczka84
Zakorzenienie

"Pączek erotoman kiedyś pracował we Włoszech wziął się za chlanie, wyp*er*olili z roboty wrócił do rodzinnego domu, stara widząc pijusa zagroziła pewnie,że go wyrzuci z domu jak nie przestanie chlać,a jak znajdzie robotę to profilaktycznie musi całe siano oddawać starej. A że ta zachlajmorda na to przystała znalazł robotę w OCHRONIE i jak oddaje nadal to siano to jest spoko. "

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości