|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać, cz.52
Cytat:
Mój syn w tym roku pod choinkę dostanie Gratitrax. |
|
|
|
|
#752 |
|
Realistka
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;87366693]Mój syn w tym roku pod choinkę dostanie Gratitrax.[/QUOTE]Wow fajna sprawa, na pewno wezmę pod uwagę
dzięki! ️ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
Czemu mogę mieć ciepły kaloryfer mimo że pokrętło mam ustawione na zero? :/
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie dlatego Ci nie znajduje. Nie daje jednak głowy,że dalej jest wystawa neonow. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
|
#755 | |
|
Zakorzeniona
|
Cytat:
|
|
|
|
#756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#757 | |
|
Zakorzeniona
|
Cytat:
|
|
|
|
#758 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Może to ta? https://www.realself.com/ |
|
|
|
|
#759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#760 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- A one współgrają z topem i bazą każdej firmy? |
|
|
|
|
#761 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się że jakby był zapowietrzony to by w ogóle nie grzał (?)
|
|
|
#762 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#764 | |
|
Konto usunięte
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;87366683]A jak ten zestaw? Robił to piwo? Dobre było?
Bo to jest pomysł Żadnych komputerowych rzeczy nie kupuję, bo TŻ kupuje takie części do kompa, że mam tu małą stację NASA. A klawiaturę kupił specjalnie pode mnie - taką, której nie można zepsuć zalewając ją kawą ![]() Mój ma 6 lat i takimi małymi naukowcami bawi się od dawna już Zrobił zrobił! I całkiem dobre nawet wyszło! Zamawiałam na stronie twojbrowar . pl "na dobry poczatek" + słód. Mimo, że nie gustuje w tego typu piwach, to było całkiem smaczne! Tylko od razu uprzedzam - trzeba mieć piwnicę i cierpliwość, bo trochę schodzi zanim się spróbuje. Ale ostatecznie, mimo stresu czy wyjdzie czy nie, myślę, że był mega zadowolony i cały czas mówi o tym prezencie ludziom ![]() Ja bym kupiła im już teraz, no ale ja jestem ciocią "od święta". Nie chce żeby brat z bratową mnie przeklinali, że kupiłam i teraz musza oni nad tym siedzieć Cytat:
Z jednej strony jest taki wybór, że mi osobiście się w głowie nie mieści ta ilość zabawek. Ja głównie stawiam na takie rzeczy, które mogą je rozwinąć [czyli książki, puzzle, malowanki do tej pory] + to co sobie sami zażyczą, jeśli mają jakieś skonkretyzowane marzenia. Ale no. Jest ciężko
|
|
|
|
|
#765 |
|
Konto usunięte
|
Dla mnie zawsze, ale to zawsze dobrym prezentem jest Lego bądź inne klocki, ale mój syn jest baaaardzo klockowy.
A teraz na Mikołaja zażyczył sobie zestaw Play Doh (ciastolina). |
|
|
|
#766 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny jak chcecie MEGA kreatywne zabawki dla dzieci, to zobaczcie sobie ofertę sklepu, który ma w nazwie dwa razy słowo Noski
Nie robię reklamy, od razu mówię, bo nie mam z tym sklepem nic wspólnego, ale ich asortyment jest po prostu niezwykły.
|
|
|
|
#767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;87366827]Dziewczyny jak chcecie MEGA kreatywne zabawki dla dzieci, to zobaczcie sobie ofertę sklepu, który ma w nazwie dwa razy słowo Noski
Nie robię reklamy, od razu mówię, bo nie mam z tym sklepem nic wspólnego, ale ich asortyment jest po prostu niezwykły.[/QUOTE]Hm.. stopień za 128 zł mnie po prostu rozwalił.Przejrzałam z ciekawości asortyment, bo nie mam pomysłu na prezenty od części rodziny, ale nic w tym sklepie by moich chłopców nie zainteresowało. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubię gonciarza, sprawdzam jak, lgs Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- [1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;87364083]Czy kupowałyście coś bezpośrednio od wydawnictwa Altenberg? Ile czekałyście na dojście paczki?[/QUOTE]Kupiłam książkę 7 metrów pod ziemią i czekam. Ma być na początku grudnia Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nadal myślimy nad tym, co kupujemy Piękno rodzi się w bólach niestety ![]() 290cc anatomy 29.04.2017 piękna data Edytowane przez nikisa Czas edycji: 2019-11-26 o 17:25 |
|
|
|
|
#770 |
|
Bang Bang Lucky Luck !
|
|
|
|
|
#771 |
|
Konto usunięte
|
Im starsze dziecko tym trudniej o coś niebadziewnego i w rozsądnej cenie. Im starsze dziecko tym więcej już w życiu miało/widziało i już zwykła ciastolina, którą ma każdego dnia tak nie cieszy jak np. zabawka pokroju hatchimalsa za 300zł czy gra na konsolę za 200zł czy smartwatch czy inne takie bardziej wypasione zabawki :/ Ja sama miałam problem, młoda od Mikołaja zażyczyła sobie pieska (prawdziwego), naszyjnik z literką K, zestaw do malowania paznokci (wiek 6 lat, mama jest kosmetyczką, młoda chce to samo robić). No i ja taka happy, zaklepuję sobie zestaw do paznokci, ale jak weszłam do Auchana i zobaczyłam jakie tam są badziewne zestawy do paznokci to mi się słabo zrobiło i kupiłam zestaw do robienia bransoletek z literkami. Też badziewny, ale mniej niż ten do paznokci. I to serio jest koszt ok 50zł za tak badziewny plastik, że na aliexpress bym lepszej jakości plastik znalazła :/ Kupiłam też zestaw do robienia kul do kąpieli, ale bez jaj, też kosztował ok 60zł za łyżkę sody i łyżeczkę kwasku cytrynowego i foremkę i barwnik. Pewnie nic w nim więcej nie ma :/ No, ale bez jaj, nie będę wydawać 500zł na święta i Mikołaja na same prezenty dla młodej :/ a gdzie reszta dzieciaków? A gdzie TŻ? A gdzie rodzice? Jakbym każdemu dziecku miała robić prezent po 200zł to bym poszła z torbami. No, a też nie chciałam, aby młoda miała tak jak ja w dzieciństwie, że prosiłam o sikającą lalkę a dostawałam kuchenkę plastikową, która mi się średnio podobała :/
Co prawda nie będzie to naszyjnik z literką K, ale będzie biżuteria w postaci bransoletki i będzie mogła sobie zrobić z literką K albo z całym imieniem nawet. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#772 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;87366889]Im starsze dziecko tym trudniej o coś niebadziewnego i w rozsądnej cenie. Im starsze dziecko tym więcej już w życiu miało/widziało i już zwykła ciastolina, którą ma każdego dnia tak nie cieszy jak np. zabawka pokroju hatchimalsa za 300zł czy gra na konsolę za 200zł czy smartwatch czy inne takie bardziej wypasione zabawki :/ Ja sama miałam problem, młoda od Mikołaja zażyczyła sobie pieska (prawdziwego), naszyjnik z literką K, zestaw do malowania paznokci (wiek 6 lat, mama jest kosmetyczką, młoda chce to samo robić). No i ja taka happy, zaklepuję sobie zestaw do paznokci, ale jak weszłam do Auchana i zobaczyłam jakie tam są badziewne zestawy do paznokci to mi się słabo zrobiło i kupiłam zestaw do robienia bransoletek z literkami. Też badziewny, ale mniej niż ten do paznokci. I to serio jest koszt ok 50zł za tak badziewny plastik, że na aliexpress bym lepszej jakości plastik znalazła :/ Kupiłam też zestaw do robienia kul do kąpieli, ale bez jaj, też kosztował ok 60zł za łyżkę sody i łyżeczkę kwasku cytrynowego i foremkę i barwnik. Pewnie nic w nim więcej nie ma :/ No, ale bez jaj, nie będę wydawać 500zł na święta i Mikołaja na same prezenty dla młodej :/ a gdzie reszta dzieciaków? A gdzie TŻ? A gdzie rodzice? Jakbym każdemu dziecku miała robić prezent po 200zł to bym poszła z torbami. No, a też nie chciałam, aby młoda miała tak jak ja w dzieciństwie, że prosiłam o sikającą lalkę a dostawałam kuchenkę plastikową, która mi się średnio podobała :/
Co prawda nie będzie to naszyjnik z literką K, ale będzie biżuteria w postaci bransoletki i będzie mogła sobie zrobić z literką K albo z całym imieniem nawet. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Myślę, że grubo przesadzasz. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#773 |
|
Konto usunięte
|
Noo.
Mój jęczy o ciastolinę już nie wiem, ile (a ma w domu inny zestaw). Na Gwiazdkę my (rodzice) kupujemy mu zwykle droższy prezent, ok. 200-300 zł (zwykle na raty kupuję, w sensie część rzeczy wcześniej), ale od nikogo z rodziny nie dostaje takich drogich rzeczy, od dziadków zwykle coś za ok. 100 zł. Ze wszystkiego się cieszy. |
|
|
|
#774 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;87366923]Z czym przesadzam?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Z cenami, z tym że starsze bdziecko mało z czego się cieszy, np. z ciastoliny już nie. Ostra przesada. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#778 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję. Niestety tej wystawy już nie znajduję, ale zawsze zostają te neony na mieście, więc zawsze coś
|
|
#779 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
#780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:00.

dzięki!
️ 

Z jednej strony jest taki wybór, że mi osobiście się w głowie nie mieści ta ilość zabawek. Ja głównie stawiam na takie rzeczy, które mogą je rozwinąć [czyli książki, puzzle, malowanki do tej pory] + to co sobie sami zażyczą, jeśli mają jakieś skonkretyzowane marzenia. Ale no. Jest ciężko
Nie robię reklamy, od razu mówię, bo nie mam z tym sklepem nic wspólnego, ale ich asortyment jest po prostu niezwykły.