![]() |
#811 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019
![]() Cytat:
Oo super, tez kupię ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
Tez kupiłam z tym rabatem ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
#812 |
Zadomowienie
|
![]()
A ja pokupowałam prześcieradła do łóżeczka, przewijaka i gondoli i jak wszystkie wzięłam frotte tak do wózka jakieś materiałowe. Po praniu wyglądało jak bym je rok gniotła czymś ciężkim. W dodatku jest na gumce więc po 10 minutach prasowania pasowałam
![]() Mi się wydaje, że mam wszystko a aż nadto bo jestem fanką minimalizmu a jednak z wyprawką nieco zaszalałam. Mam bardzo rozsądną ilość ubranek. Tyle, że napewno każde założę kilkukrotnie. Zresztą kruszynki nie noszę to 56 pewnie jakoś długo nie bedzie chodzone. Ale ja nie zamierzam nikogo "uszczęśliwiać" darami losu jak już mi nie będą te rzeczy potrzebne. Przerobiłam na własnej skórze co to znaczy wciskanie na siłę i dziękuję bardzo. Zresztą z każdym miesiącem będą się pojawiać nowe wydatki, więc bujaczki, kokony i co tylko się da zamierzam po prostu sprzedać za jakieś symboliczne kwoty. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#813 |
Zakorzenienie
|
![]()
Moja kosmetyczka dzis mi opowiadala o swoim porodzie. 2tyg przed terminem pojechala rano do szpitala bo cala noc ją "ćmiło" niby bralo i puszczalo ale nieregularnie i niezbyt mocno. Zrobili jej ktg jakies pojedyncze skurczyczki. Lekarz ja postanowil zbadac a tam 8cm rozwarcia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#814 |
Raczkowanie
|
![]()
Łooo i o takim porodzie to ja marzę! Tylko jakby mnie tylko nie regularnie ćmiło to bym pewnie nie jechała do szpitala i przez przypadek urodzila w domu
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#815 | |
Zakorzenienie
|
![]()
Ruchy biodrami na boki i w przód, krążenia, ósemki i skakanie.
Cytat:
Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#816 |
Raczkowanie
|
![]()
Ale mnie maluch okłada po pęcherzu... Rozłożyłam podkład na łóżko bo boje się, że w końcu się posikam
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#817 | |
Zakorzenienie
|
![]()
Powiem Wam, że skakanie na piłce i spacer z TZtem zaraz po chyba coś dały, bo wróciło mi przynajmniej ćmienie jak na okres a ostatnie takie miałam w piątek.
Pewnie i tak nic się z tego nie rozkręci. Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#818 |
Raczkowanie
|
![]()
Noo żebra też są okropne :/. Dzisiaj mialam wrażenie jakby Antek odpychał się stopami od żeber i napierał głową w pachwine... Okropieństwo
Już się nie mogę doczekać aż bede go tulić po drugiej stronie brzucha, ale zaczęłam się trochę bać hormonów... Moja znajoma urodziła 2 dni temu i jeszcze jest w szpitalu.. Płacze jak mama od niej wychodzi bo nie chce być sama z dzieckiem. Ktos z nia musi byc od 8 do 23... Już dziewczyny z zali zaczynają się na nią wkurzać podobno Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#819 |
Zakorzenienie
|
![]()
O kurczaki , biedna
![]() Plan wykurzania Tymka dzis zrealizowany w 200proc. ![]() Ciekawe czy to cos da. Ale choc przyjemny ten plan hahaha. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#820 |
Raczkowanie
|
![]()
Alez jestem durna. Wieczorem spakowałam torbę do szpitala i zaczęło mnie pobolewac i co kilkanascie minut kluc podbrzusze tak bardziej niż zwykle. Wzięłam nospe zasnęłam i od godziny nie śpię już bo znowu wróciło. Nie jest to jakieś regularne ani nic no ale co jak przegapie ten moment i zacznie się akcja w domu? wizyta dopiero o 16 w czwartek
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#821 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#822 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Aaaa, trzymamy kciuki! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#823 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#824 |
Zakorzenienie
|
![]()
Izzy, jak tam?
Ja mam dziś tragiczna noc, od 3 nie mogę usnąć ;/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#825 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#826 |
Raczkowanie
|
![]()
Ja mam fatalną noc, co chwilę się budziłam, sąsiad któryś stukał czymś, a na dokładkę boli mnie ząb, tylko nie wiem który.. byłam na przeglądzie z 3 tyg temh i wszystko było ok
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#827 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() W ogóle to witam się dziś w 36+0 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#828 |
Zakorzenienie
|
![]()
Same tu ranne ptaszki. Jestem taka głodna a idę o 8 na morfologię. Umrę z głodu do tego czasu
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#829 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Dziewczyny, powiem Wam szczerze że u mnie tragedia. Pochwalilam małą że taka spokojna, to od wczoraj od 20.00 dała nam popalic
![]() ![]() ![]() ![]() Boję się że teraz tak to będzie wyglądać, nie spodziewałam się że będzie AZ tak źle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#830 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Jak tam u Rafi?
Maddd musicie sie wszyscy siebie nauczyc. Nie stresuj sie, na pewno wszystko sie ulozy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#831 |
Raczkowanie
|
![]()
No i du##. U mnie nic nowego. Co jakiś czas kłucie i delikatne pobolewanie. Młoda szaleje jak gdyby nigdy nic.
Seven ale trafiłaś.. dosłownie wystrzalowa noc ![]() To z "za plaskim" ktg też kieruja do szpitala? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#832 |
Raczkowanie
|
![]()
Ostatnio cierpie na jakąś nocną bezsenność... W nocy spać nie mogę, ale w dzień nie mam z tym problemu :p. Choć dzisiaj wstalam bez problemu
![]() ![]() |
![]() |
#833 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#834 |
Zakorzenienie
|
![]()
Seven masakra jakaś bardzo współczuje
![]() U mnie tez kijowo, tak sie w nocy źle poczułam, myślałam, że się uduszę, straszny ból w klatce piersiowej, wrazenie niepokoju, dziwnych dzwiekow w brzuchu jakby w środku ktoś wypuszczał gazy takie syczenie i buch ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#835 |
Zakorzenienie
|
![]()
Dzien dobry,
Widze dziewczyny, ze kiepsko u wszystkich dzis ;( Seven kciuki zeby szybko wypuscili. Madd dajcie sobie czas, na pewno wszytko się niedlugo ustabilizuje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#836 |
Zakorzenienie
|
![]()
Dzień dobry, u mnie o dziwo dzisiaj dobra nocka. Nie budziły mnie żadne skurcze i nawet się wyspałam
![]() Madd, musicie sobie wypracować rytm. Dobrze, że jestescie już w domu, teraz będzie na pewno tylko lepiej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#837 | ||||
Zakorzenienie
|
![]()
Hej,
U mnie noc spoko, ale wstałam nadal z bólem głowy, co prawda mniejszy i pozwalający wstać z łóżka. Oby do jutra puściło ![]() Cytat:
Mi w ogóle nie pokazuje, że jest nowy post ![]() Cytat:
Ja skaczę i nic to nie daje ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Już miałam pisać powodzenia, ale doczytałam kolejny post, że to fałszywy alarm ![]() Kurde wczoraj w szpitalu mi wystawili l4 do piątku i wpisali kod A/B o co kaman ? Któraś się orientuje ? Ciążowy zawsze był sam B ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#838 | |||
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie nocka w porządku, chociaż praktycznie co godzinę się budziłam do toalety. W dodatku chyba mnie bolało podbrzusze, albo mi się to śniło? Nie wiem ![]() Dzisiaj wizyta i oczywiście lekki stresik ![]() Miłego dnia Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#839 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mi się jeszcze udało przysnać, obudziłam się z 10 min temu i jest całkiem ok ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#840 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Maddd kochana po pierwsze cieszę się, ze już jesteście w domu ![]() ![]() ![]() Mam nadzieje, ze te początki to głównie szok ze względu na nowe miejsce. A nie dacie rady trochę się zdrzemnąć, kiedy Mała leży sobie u jednego z was na brzuchu? Pewnie baaaardzo potrzebuje bliskości jeszcze. Trzymam kciuki za szybkie poznanie się i żeby jednak szybko pozwoliła wam choć trochę odespać ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Cytat:
Seven ty w szpitalu? ![]() Za płaskie KTG tzn, ze puls Małej był niski czy co?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:53.